ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.10.09

Κυριακάτικα Πρωτοσέλιδα



Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα 25/10/09 σε video από το enimerwsi

Κάτω τα ξερά σας από το «Όχι»


Δεν ήταν δικοί σας πρόγονοι. Γι’ αυτό μην τρέξετε τις επόμενες ημέρες να βγάλετε από τα κομματικά σας μπαούλα τις γαλανόλευκες και μην γυαλίζετε τους ιστούς. Μην ψάχνετε τα πρωτόκολλα για το πού θα καθίσει ο καθένας από εσάς στις δεξιώσεις που θα χλαπακώσετε τόσο όσο θα έφθανε να ταϊστεί ο πληθυσμός της Αθήνας για όλη την διάρκεια της γερμανικής κατοχής.
Μην κάνετε τον κόπο να μάθετε παπαγαλία τον λόγο που θα σας γράψουν (για άλλη μια φορά) για το τι ήταν το «ΟΧΙ» γιατί αυτή η λέξη δεν μαθαίνεται. Αυτή την λέξη καλά θα κάνετε να μην την ακουμπήσετε ούτε με ένα από τα δειλά και τιποτένια κύτταρα του εγκεφάλου σας. Αυτή την λέξη δεν την αξίζετε. Ούτε οι μεν, ούτε οι δε ούτε και οι παραπέρα. Καλύτερα μάλιστα στις δημόσιες υπηρεσίες το τριήμερο του «εορτασμού» η σημαία να είναι μεσίστια. Θρήνο να ορίζει και όχι γιορτή διότι την χώρα αυτή που σας κανάκεψε χρόνια τώρα την έχετε ξεφτιλίσει.
Το «Όχι» δεν πρέπει να το ξεστομίσουν για πολλοστή φορά οι Yes men. Για ποιο «Όχι» θα μιλήσετε; Για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της Νέας Μακεδονίας; Για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της Θράκης και του Αιγαίου; Για το «yes» στο σχεδίου Ανάν ή στα μπακαλόχαρτα του Αλμούνια;
Οι πρόγονοι που είπαν «Όχι» δεν γέννησαν παιδιά που λένε συνεχώς «Ναι».
Γιατί εκείνο το «Όχι» δεν το είπαν πολιτικοί. Οι πολιτικοί το ’40 το είπαν και το ’44 το ξείπαν. Για να μην αναφέρουμε τους πολιτικούς «άνδρες» της Ελλάδας επί γερμανικής κατοχής. Το «Όχι» για τους Έλληνες κρατάει 69 χρόνια αλλά οι πρόγονοι τους οποίους εσείς μιμείστε το πωλούσαν φθηνά ανάλογα με το τι θα κονομούσαν στην κάθε θητεία τους. Κανένας νοήμων Έλληνας δεν ζήτησε τα τραβηγμένα προς δεξιά και βόρεια σύνορά του πίσω, αλλά κανένας επίσης από αυτούς δεν ανέχεται άλλο ζόρισμα στην αξιοπρέπειά του. Τι νομίζετε ότι είναι το όνομα και το σύνορο; Είναι αυτό που δεν πρόκειται κανένας Yes man να καταλάβει: Συναισθηματικός προσδιορισμός.
Άντε λοιπόν να γιορτάσετε την 4η Ιουλίου της mama America, την 21η Απριλίου των ηλιθίων, την 4η Αυγούστου των ναζιστοθρεμένων, την 25η Οκτωβρίου των «καλός ο κομμουνισμός αλλά το μπρέργκερ καλύτερο» και οι οικολόγοι να μαζέψετε μαργαρίτες μέχρι το Διεθνές Δικαστήριο να ορίσει ημέρες εορτασμού μειονοτήτων Ελλάδας. Ανδρείκελα δεκαετίες ολόκληρες είσαστε που αλλάζετε κουστουμάκι ανάλογα με τους προσωπικούς σας ήρωες (που δυστυχώς για εσάς) ούτε ένας δεν υπήρξε Έλληνας.
Ούτε ένας δεν τόλμησε να πει «Όχι».

Simple Man

Απίστευο! 5 χρονος με κορμί bodybuilder


Ο Πιο δυνατός μικρός του κόσμου

Ο Ρουμάνοςς Giuliano Store που ζει στην Ιταλία , απο τα 2 του κάνει εντατικά γυμναστική. Δύσκολα μπορεί κάποιος να πιστέψει αυτό που έχει κάνει ο μικρός, το κορμί του μοιάζει λες και ειναι επαγγελματία bodybuilder

Δείτε photo και video



tefteri

ΕΚΘΕΣΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ

ΣΑΡΑΝΤΟΣ Ε. ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
  • Απορρίπτει την προμήθεια.
  • Η τιμή του κάδου ξεκίνησε από 45.000 ευρώ και έφτασε τις 110.000 ευρώ, χωρίς διαγωνισμό αλλά με απ΄ευθείας διαπραγμάτευση.
  • Δεν έγινε διαπραγμεύτευση επισημαίνει η Επίτροπος.
  • Πολιτικές και όχι μόνο ευθύνες.
Η ώρα των αποκαλύψεων για τη Δημοτική Αρχή του κ. Φασούλα έφτασε.



Το Ελεγκτικό Συνέδριο, μέσω της Επιτρόπου που έχει οριστεί στο Δήμο Πειραιά, με έγγραφο – φωτιά ανοίγει τους «ασκούς του Αιόλου» για το ζήτημα της προμήθειας των ρομποτικών κάδων απορριμμάτων.

Ουσιαστικά, η έκθεση της Επιτρόπου κ. Καραστεργίου επιβεβαιώνει τις υποψίες και τα ερωτηματικά για τις αδιαφανείς διαδικασίες που ακολούθησαν από τη Δημοτική Αρχή. Η υπόθεση, όπως φαίνεται, θα πάρει το δρόμο της δικαστικής διερεύνησης αφού σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμος Πειραιά αποφάσισε να εγκαταστήσει τον πρώτο κάδο – φοίνικα στο Πασαλιμάνι. Η αγορά έγινε μέσω της ΔΕΠΕΠ, με τις υπογραφές του κ. Μπρατσόλη (τότε Προέδρου της Επιχείρησης του Δήμου) και της κ. Κόχειλα (που…επανεμφανίζεται με την ιδιότητα της Αντιπροέδρου της ΔΕΠΕΠ σε αυτή τη φάση).




Η προμήθεια στοίχισε 45.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Οι πρώτες αντιδράσεις εκδηλώθηκαν μέσω δημοτικών συμβούλων που έλεγαν το αυτονόητο:



Α) ότι ήταν…..πολλά τα λεφτά

Β) ότι οι κάδοι αυτοί δεν εξυπηρετούν την ανάγκη της ανακύκλωσης αφού δεν γινόταν διαλογή των απορριμμάτων.

Με δεδομένο ότι η προμηθεύτρια εταιρεία SOUKOS συνεργαζόταν με το Αμερικανικό Πεντάγωνο, στην προμήθεια οπλικών συστημάτων, δημιουργήθηκαν νέες αντιδράσεις.

Στην υπόθεση είχε αναφερθεί, εκτενώς, και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ θέτοντας σαφή και συγκεκριμένα ερωτήματα.

Ο κ. Φασούλας δεν πτοήθηκε. Έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο, με εισήγηση της Δημοτικής Αρχής Φασούλα, παίρνει απόφαση κατά πλειοψηφία στις 18/3/2009 για την προμήθεια δέκα ρομποτικών κάδων συνολικής αξίας 560.000 ευρώ, δηλαδή για 56.000 ο κάθε κάδος.

Είναι η υπ.αριθμ.190/18-3-2009 απόφαση. Το εξοργιστικό είναι ότι δεν διενεργήθηκε ούτε πρόσκληση ενδιαφέροντος ούτε διαγωνισμός. Επιλέχθηκε η λύση της απ΄ευθείας διαπραγμάτευσης, των οικονομικών όρων της προμήθειας, με την εταιρεία.

Αρκετοί επισήμαναν ένα ακόμα αυτονόητο ερώτημα: πώς γίνεται ο ίδιος κάδος που αγόρασε η ΔΕΠΕΠ πριν από τρεις μήνες να στοιχίζει 45.000 ευρώ και μετά η τιμή του να αυξάνεται σε 56.000 ευρώ;
Δεν τα είχαμε δει όμως όλα.

Η Δημαρχιακή Επιτροπή που ανέλαβε να κάνει τη διαπραγμάτευση έκανε ρελάνς. Πέτυχε να ……ανεβάσει (προφανώς μετά από ……σκληρές διαπραγματεύσεις) την τιμή κάθε κάδου σε 110.000 ευρώ. Αυτή ήταν η προσφορά της εταιρείας, την οποία προς γενική κατάπληξη, αποδέχθηκε η Δημαρχιακή Επιτροπή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!


Η τιμή του κάδου – φοίνικα ξεκίνησε από 44.000 ευρώ όταν έγινε η προμήθεια του πρώτου από τη ΔΕΠΕΠ, έφτασε τις 56.000 ευρώ όταν χρειάστηκες να παρθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο και εκτοξεύθηκε στις 110.000 ευρώ στη Δημαρχιακή Επιτροπή.

Εκτός βέβαια από τη διαδικασία της απ΄ευθείας διαπραγμάτευσης που προκαλεί...

Η Δημαρχιακή Επιτροπή στις 28-7-2009 παίρνει την απόφαση και εκδίδεται, μετά από διαδικασίες, χρηματικό ένταλμα ύψους 553.350 ευρώ, στο όνομα της εταιρείας SOUKOS, για την προμήθεια πέντε ρομποτικών κάδων. Τίμημα, 110.000 ευρώ ο ένας για τον υπερχρεωμένο Δήμο Πειραιά.

Έρχεται όμως η ώρα της κρίσης.

Η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Καραστεργίου με την υπ΄αρ. 101 πράξη και με ημερομηνία 9 Οκτωβρίου (5 ημέρες μετά τις εκλογές, έχει σημασία( καταρρίπτει τις μεθοδεύσεις αυτές και δεν θεωρεί το τιμολόγιο του μισού εκατομμυρίου ευρώ για τους πέντε κάδους.

Η συνέχεια στο piraeuspress.gr

Και τι θα κάνουμε χωρίς bloggers pasokus pasokus..;;



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου χρωστάει πολλά σε επώνυμους και ανώνυμους bloggers, που καθόλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έγραφαν συνεχώς καυστικά με ύφος «ειδικού γνώστη», έκριναν καθημερινά, κατέκριναν συχνά, καθοδηγούμενοι από κομματικό και ιδεολογικό φανατισμό, προπαγάνδιζαν, άνοιγαν το pc και πέταγαν λάσπη με στόχο. Άλλοτε ο στόχος είχε προκαλέσει και ήταν δικαιολογημένος ο αυστηρός σχολιασμός των πράξεών του. Ένας σχολιασμός που συχνά κατέληγε σε χλεύη. Συχνά όμως ο δέκτης των σχολίων ενοχλούσε και δημιουργούνταν έτσι κατασκευασμένες «κατηγορίες», που κόλλαγαν σαν τη ρετσίνα. Και στις δύο περιπτώσεις τελικώς, η «ανθρωποφαγία» ήταν το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα, που άλλοτε δικαιολογούνταν με το «περί δικαίου αίσθημα», άλλοτε όμως παρακινούνταν από κέντρα (συνήθως πολιτικά γραφεία) που είχαν ως στόχο την πολιτική εξόντωση. To χρονικό δείχνει ότι το «διαδικτυακό καζάνι» δε κάνει διακρίσεις και σίγουρα οι «μάγειρές» του δεν έχουν τακτ.

Φοβούμαι ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ακόμα καταλάβει τη φθορά που υπέστη από τη μη ύπαρξη διαδικτυακού πολιτικού σχολιασμού και από την απουσία του όποιου πυλώνα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Εύχομαι, για το καλό της δημοκρατίας και του ίδιου του κόμματος, ο νέος Πρόεδρος να κινηθεί δραστικά προς την αλλαγή της νεοδημοκρατικής ψευτοσνομπ νοοτροπίας άρνησης συμφιλίωσης και εξοικείωσης με τα σύγχρονα κοινωνικά μέσα. Εύχομαι δε, το blogging να περάσει στη φιλοσοφία του νεοέλληνα ως μια δυνατότητα έκφρασης της προσωπικής του γνώμης, που πραγματικά είναι και όχι ως μέσον αφανισμού πολιτικών εχθρών, που συνηθίζεται να καθίσταται.

Καθόλη τη περασμένη 6ετία, πολλοί από τους bloggers, μάγκικα και ωραία δήλωναν τη κομματική τους ταυτότητα και επώνυμα, έγραφαν επικήδειους και πριν αυτών, «κατηγορώ» για πολιτικά πρόσωπα της ΝΔ. Αρκετοί εξ αυτών, μετά τον ερχομό στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ της Νέας Ποχής, δε περιορίζονται στη προάσπιση και στη τελική επικράτηση του ιδεολογικού τους πιστεύω και απαιτούν την αναγνώριση του έργου τους μέσω παροχής κάποιας θέσης, Άλλοι πήραν θώκο ήδη, άλλοι κράτησαν αυτό που και πριν κρατούσαν. Άλλοι έκλεισαν το blog τους, άλλοι το διατηρούν γράφοντας συνταγές μαγειρικής και αναλύοντας μάχες που άφησαν ιστορία στη Στρατηγική. Όλοι, προφανώς πια, δεν έχουν κάτι να γράψουν, είτε γιατί δε βρίσκουν τρωτά στη νέα κυβέρνηση, είτε γιατί ο κομματικός φανατισμός δεν τους το επιτρέπει, είτε γιατί έχουν βολευτεί και δεν έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο να συνεχίσουν τα χτυπήματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την εκλογή νέου Προέδρου.

Αυτή η κατάσταση που διαμορφώνεται, ανησυχεί τους κυβερνόντες, καθώς νιώθουν να χάνουν τη διαδικτυακή προστασία που είχαν συνηθίσει. Συνειδητοποιούν ότι δεν θα έχουν την ευκολία να διοχετεύουν «καυτές» πληροφορίες για συμπολιτευόμενους ή αντιπολιτευόμενους. Καταλαβαίνουν ότι δεν θα έχουν τη στήριξη στη προώθηση ή στην απόκρυψη του έργου τους, σε ένα εχθρικό περιβάλλον Τύπου που τους περιμένει εναγώνια για τα λάθη.

Διαβλέποντας αυτή τη πραγματικότητα, ο νεοεκλεγείς μετ’ εμποδίων Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κ. Ξυνίδης, κάλεσε το γνωστό πρασινοφρουρό* blogger, κ. Κρόγια, να ξανανοίξει το blog του, το οποίο έκλεισε οικιοθελώς και μέρες τώρα παρακολουθήσαμε στα blogs το όλο σίριαλ του «κλεισίματός» του.

Απολαύστε την επιστολή-έκκληση που δημοσιεύει στο blog του, ο άσημος Γραμματέας. (Συγχωρέστε με που θα το γράψω, αλλά εμένα η θέασή της μου προκάλεσε γέλωτες)..

Το krogias.blogspot.com σιώπησε. Κοινοί φίλοι και όχι εσύ, μου είπαν ότι αποφάσισες να σταματήσεις γιατί σε απογοητεύουν κάποια πράγματα που βλέπεις να συμβαίνουν και ήλπιζες ότι δεν θα συμβαίνουν. Σεβαστή η απογοήτευση.

Νομίζω όμως ότι δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα. Δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα απέναντι σε όλους όσους πιστεύουν στα ίδια με σένα και συνεχίζουν τον αγώνα. Κάνε κριτική. Πές τα έξω από τα δόντια. Να ενώσουμε τις φωνές μας για να μην κάνουμε τα λάθη που υποσχεθήκαμε ότι δεν θα κάνουμε. Δεν έχεις δικαίωμα όμως να τα παρατάς.

Όπως δεν έχω και εγώ δικαίωμα να τα παρατήσω. Γιατί εμάς άκουσε και εμάς εμπιστεύτηκε ο λαός και έφερε το ΠΑΣΟΚ στη θέση που βρίσκεται σήμερα. Τι θα τους πούμε; Ρίξαμε τη δεξιά; Ε και λοιπόν; Αυτά που υποσχεθήκαμε θα τα κάνουμε; Κι αν δεν μπορούμε να τα κάνουμε τουλάχιστον μαχόμενοι να ηττηθούμε. Και μην ξεχνάς ότι υπάρχει πάντα ο εγγυητής Γιώργος Παπανδρέου. Άνοιξε το blog.


Σωκράτης

Πηγή:http://xinidis.blogspot.com/2009/10/blog-post_17.html

* Ο χαρακτηρισμός αυτός που υιοθετώ, παρακαλώ να χρεωθεί στην ερωτικής γραφής Λώρη Κέζα και σε σημερινή παρέμβασή της στο Βήμα, σελ. Α2.

ΥΓ.1 Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να γίνει η ταύτιση των όσων αρνητικών γνωρισμάτων γράφω για τους bloggers με το πρόσωπο του κ. Κρόγια, τη γραφή του οποίου σέβομαι και τιμώ, αφής στιγμής είναι επώνυμη και ενδιαφέρουσα.


ΥΓ.2 Είναι αξιοσημείωτο που ο νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ενώ επιθυμεί μια πολιτική καριέρα, δεν έχει προβεί σε μια διορθωτική πινελιά στο επίθετό του.

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙ!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ


Σχετικό θέμα (εδώ)
=======================

ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..... ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΨΗΦΗΣΕΙ!!!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ...(ΕΔΩ!)

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ .....ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ
ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ

ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ..... ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Κύριε Υπουργέ το πνευματικό και νομικό βεληνεκές σας είναι απροσμέτρητο
Ο πρόλογος μου μπορεί να χαρακτηριστεί ως "οσφυοκαμπτική" διάθεση μου ή ως προσκείμενου στην παράταξη σας όμως αναγνωρίζοντας την πολιτική σας οντότητα αν μη τι άλλο υποκλίνομαι σε αυτήν.
Κύριε υπουργέ της "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ" ... επειδή και οι "συμπτώσεις" είναι μέσα στην πραγματικότητα δέχομαι ειλικρινά ότι η επιλογή του κυρίου Γ.Δημήτραινα ανάμεσα σε 700 υποψηφίους ήταν αξιοκρατική και απετέλεσε πραγματικά την ενδεδειγμένη επιλογή για την θέση του ΓΓ του Υπουργείου σας ..... καθώς και ότι η "σχέση" γνωριμίας με την σύζυγό σας είναι μια απλή σύμπτωση ...άλλωστε στην μικρή χώρα μας ...όλοι γνωριζόμαστε πόσο δε μάλλον όταν τα ποσοστά κοινής σχέσης και διαδρομής αυξάνονται με πολίτες οι οποίοι ανήκουν και ξεχωρίζουν από τα πνευματικά εφόδια της ιδιαίτερης μόρφωσης τους.

Όλα έως εδώ καλά !!!
Έχοντας τον τίτλο της "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ" μεταξύ άλλων στο Υπουργείο το οποίο ηγείστε σας προτείνω ...... όπως με τον ίδιο τρόπο που "κάποιοι" bloggers προέβησαν σε έρευνα σχέσης της επιλογής ΓΓ με πολιτικά πρόσωπα να πράξετε το ίδιο και να αποτελέσει και αυτή η έρευνα ένα καθοριστικό στοιχείο - κριτήριο για τις επόμενες επιλογές για την θέση των Γενικών Γραμματέων.

Επειδή πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα βούλησης ...παρακαλώ πολύ μην με διαψεύσετε!!
Π.Λ

TA NEA ΠΛΟΙΑ TOY U.S. NAVY ...ΘΑ "ΠΕΤΑΝΕ"???

by LiveLeak

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ

Όπου να' ναι φτάνει...

Κοινοτικός Προϋπολογισμός 2010- Τομέας Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου

Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υιοθέτησε σε πρώτη ανάγνωση το Σχέδιο του Κοινοτικού Προϋπολογισμό έτους 2010. Σε ό,τι αφορά τον τομέα της Γεωργίας και της Ανάπτυξης της Υπαίθρου, ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Καθηγητής κ. Γεώργιος Παπαστάμκος, τακτικό μέλος της οικείας Επιτροπής, επισημαίνει τις ακόλουθες διασφαλίσεις:

-Επαναφορά των πιστώσεων στις περιπτώσεις όπου το Συμβούλιο είχε προβεί σε περικοπές.

- Διατήρηση των άμεσων ενισχύσεων για τον καπνό (με καταψήφιση της τροπολογίας της Ομάδας των Πρασίνων για μηδενισμό των σχετικών πιστώσεων).

- Αύξηση των πιστώσεων α) για την χορήγηση γαλακτοκομικών προϊόντων στους μαθητές, β) για το πρόγραμμα προώθησης φρούτων στα σχολεία και γ) για τα προγράμματα υπέρ των απόρων (παροχή τροφίμων).

- Χρηματοδότηση, στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης της Οικονομίας, για την επέκταση των ευρυζωνικών και ενεργειακών δικτύων και υποδομών στις αγροτικές περιοχές.

-Σύσταση Ταμείου Γάλακτος.

Σημειώνεται ότι ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. ήταν ο μόνος Έλληνας Ευρωβουλευτής, ο οποίος υπέβαλε τροπολογίες στην Επιτροπή Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου, οι οποίες και έγιναν δεκτές από την εν λόγω Επιτροπή.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την σύσταση Ταμείου Γάλακτος επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Μόνη η πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) εισηγήθηκε την δημιουργία του Ταμείου γάλακτος ήδη από το 2007. Έκτοτε, εργάστηκε συστηματικά για την καθίδρυσή του. Είναι η ομάδα του ΕΛΚ, η οποία υπέβαλε τροπολογία στο Σχέδιο Προϋπολογισμού 2010 για τη σύσταση Ταμείου γάλακτος, η οποία και υιοθετήθηκε από την Επιτροπή γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η Ομάδα του ΕΛΚ, στηρίζοντας τους δοκιμαζόμενους γαλακτοπαραγωγούς, ψήφισε στην Ολομέλεια υπέρ του ποσού των 300 εκατ. ευρώ για το εν λόγω Ταμείο. Η Ομάδα των Σοσιαλιστών, υπαναχωρώντας από τον συμβιβασμό που είχε επιτευχθεί, ζήτησε, με τροπολογία της στην Ολομέλεια, το ποσό των 600 εκατ. ευρώ. Η θέση των Σοσιαλιστών θέλησε να ευνοήσει συμφέροντα της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης εις βάρος μεσογειακών προϊόντων.

Αντιθέτως, η πρόταση που υιοθετήθηκε τελικά από την Ολομέλεια (300 εκατ.) είναι ικανοποιητική, τεκμηριωμένη και απολύτως ρεαλιστική. Μπορεί δηλαδή να τύχει θετικής ανταπόκρισης από το Συμβούλιο, στο πλαίσιο του οποίου συναντάται αντίσταση από τους βασικούς συνεισφέροντες στον Κοινοτικό Προϋπολογισμό.

Επιπλέον, κατά τον κ. Παπαστάμκο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να διατηρηθεί ένα ικανοποιητικό περιθώριο γεωργικών δαπανών (περιθώριο μεταξύ δαπανών και δημοσιονομικής οροφής) στον προϋπολογισμό του 2010 για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων αναγκών σε άλλους γεωργικούς τομείς, μεταξύ των οποίων και ελληνικού ενδιαφέροντος.


Στο Σαν Φραντζίσκο των ΗΠΑ αποκαλούν εγκληματία τον ναζί πρωθυπουργό, που όμως στηρίζουν δουλικά οι «πολιτισμένοι» ευρωπαίοι πολιτικοί-υπάλληλοι


Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα:
αυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί,
κάποιοι είναι ζωντανοί,
αλλά, πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί...

Αντίσταση και Επανάσταση μέχρι τη Νίκη!
Πατρίδα για τον Παλαιστινιακό Λαό, με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ...Το γεράκι δεν ήταν στην μέρα του σήμερα.


Το γεράκι δεν ήταν στην μέρα του σήμερα. Το τραίνο λίγο έξω από την Βέροια, το χτύπησε (!). Επενέβη πρώτα, αγρότης και ενημέρωσε την Πυροσβεστική της Βέροιας. Άμεση ήταν η ανταπόκριση. Πήγαν και πήραν το πληγωμένο γεράκι, για να φτάσει τελικά για περίθαλψη, στην Οικολογική Ομάδα της Βέροιας.

Είναι να απορεί κανείς, πως πέρα από τις τετριμμένες καθημερινές εργασιακές υποχρεώσεις, κάποιοι Δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν και διάθεση και ενδιαφέρον για άλλα σπουδαία πράγματα. Τέτοιες συμπεριφορές, είναι παράδειγμα. Λίγο διάθεση και μπορούμε όλοι μαζί να έχουμε το αποτέλεσμα το αναγκαίο.

Θέλει να διαθέσουμε απο λίγο οι πολλοί και όχι πολύ οι λίγοι.

Απλά μπράβο.

"Μετράω τις χάντρες του κομπολογιού μου..."!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΟΠΑΠ-ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

Δυναμικά ανέλαβε τις αρμοδιότητες του στον αθλητισμό ο Παύλος Γερουλάνος.Ο νέος Υπουργός Πολιτισμού δεν έχει αφήσει σπιθαμή γης της ΓΓΑ και του ΟΠΑΠ!
Πέρασε απ' όλα τα τμήματα,μίλησε μέ όλους τους υπαλλήλους που βρήκε,αμαζήτησε τους αρμόδιους διευθυντές και επιχείρησε να συναντηθεί με προέδρους επιτροπών(κάποιοι ακόμη...αναζητούνται). Ως έμπειρος στα περί της επικοινωνίας(συμβούλευε καθημερινά τον Γιώργο Παπανδρέου)ζήτησε επίμονα τη λίστα όλων των διαπιστευμένων δημοσιογράφων και φρόντισε να ρωτήσει τους εργαζόμενους τι ακριβώς κάνουν στο πόστο τους. Μάλιστα συνάντησε και προκλητικές συμπεριφορές. Είναι χαρακτηριστικό το επεισόδιο στον ΟΠΑΠ(τον Οργανισμό με τους περισσότερους αργόμισθους).
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ:"Με τι ακριβώς απασχολείστε κύριε;"
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΑΠ:"Κάθομαι σε αυτό το γραφείο που βλέπετε..." ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ:"Άλλο σας ρώτησα".
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΑΠ:"Τι με ρωτήσατε;Δεν κατάλαβα". ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ(εκνευρισμένος):"Ποιο είναι το αντικείμενο της εργασίας σας". ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΑΠ(προκλητικά):"Μετράω τις χάντρες του κομπολογιού μου'! Σε έξαλλη κατάσταση ο Υπουργός Πολιτισμού έβαλε τις φωνές στον αργόμισθο και χρειάστηκε να τον ηρεμήσουν υπηρεσιακοί παράγοντες...
dikisports

Η Πόλη και η ατολμία του '22

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ.... ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ..... ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ STAGE ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πριν λίγο έκλεισε η συνέντευξη του τέως υφυπουργού άμυνας κυρίου ΤΑΣΟΥΛΑ στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ!
Μεταξύ άλλων ο κύριος υπεραμύνθηκε της πολιτικής του κόμματος του αλλά και τόνισε μερικά θεματάκια με πολύ σκληρή γλώσσα η οποία εμείς λέμε "αναίδεια" και προκλητικότητα που εξοργίζει.....
Στεκόμαστε στα σημεία που μας σηκώθηκε η τρίχα!!

ΤΑΣΟΥΛΑΣ:" ....όλες οι προσλήψεις γίνονταν με διαφάνεια μέσω ΑΣΕΠ..."
ΛΗΜΕΡΙ: ΤΗΝ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟΥΛΑ??

ΤΑΣΟΥΛΑΣ:"... η κατάργηση των STAGE είναι ΠΡΑΞΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ....από μεριά του ΠΑΣΟΚ ..εμείς όταν ήρθαμε στην εξουσία μονιμοποιήσαμε τους συμβασιούχους"
ΛΗΜΕΡΙ: ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ......ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΕΤΕΣ ΣΤΑ STΑGE .....ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ........... όσο για τους συμβασιούχους που μονιμοποίησαν εδώ μιλάμε η ψευτιά ξεπερνά και τα όρια του πολιτικάντη .

Κύριε Τασούλα άντε και ρωτήστε ..προς υπενθύμιση σας τον ΠΑΚΗ ....θα σας πει για όλους αυτούς που σας τιμώρησαν όπως το είχαν πει στον Υπουργό οι "κατασκηνοθέντες " συμβασιούχοι έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών .....


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ..... ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΞΕΙ
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ...το εξειδικευμένο αμυντικό περιοδικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ το οποίο αναφέρει : " Η ΠΑΕ Παναχαΐκή θέλει να ευχαριστήσει τους αρμοδίους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και προσωπικά τον υφυπουργό κ Τασούλα, για την μετάθεση του Νίκου Λουμπαρδέα στον Άραξο".

Όπως εύστοχα σχολιάζει το περιοδικό: " Η ισχύουσα εθνική πολιτική ασφάλειας σε τρεις αράδες.."

Σύλληψη 63χρονου διαχειριστή ανθελληνικής ιστοσελίδας.Όλη η αλήθεια για το Bulgarmak.

Με την κατηγορία της περιύβρισης νεκρού καθώς και για πλήθος πλημμελημάτων συνελήφθη χθες ο 63χρονος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟΙΔΗΣ στην Έδεσσα της Πέλλας.

Για την ολοκληρωμένη πληροφόρησή σας:
Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟΙΔΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ και της ΕΛΕΝΗΣ, γεννήθηκε το 1948 και κατοικεί στην Έδεσσα. Είναι Έλληνας πολίτης, μεταλλειολόγος και "αυτοπροσδιορίζεται" ως (Βουλγαρο) Μακεδόνας. Πιστεύει ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και τίποτε άλλο.Οι Σλαβομακεδόνες, θεωρούν ως "Μακεδόνες" τους Εθνικούς τους ήρωες Γκότσε Ντέλτσεφ, Πίτου Γκούλι, Γιάνε Σαντάνσκι, Νίκολα Κάρεφ κ.λ.π. Ο Στοϊδης τους θεωρεί ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ.
Όλες οι πληροφορίες για το site και τον ίδιο: http://www.whois.ws/domain_archive-org/bulgarmak.org
Registrar: Melbourne IT, Ltd. dba Internet Names Worldwide (R52-LROR)
Domain ID:D125295906-LRORDomain Name:BULGARMAK.ORG
Created On:01-Jul-2006 06:59:51 UTCLast Updated On:12-Mar-2008 17:18:21 UTC
Expiration Date:01-Jul-2009 06:59:51 ID:D11517340232666
Registrant Name:Nikolaos Stoidis
Registrant Organization:Private Registration
USRegistrant Street1:P O Box 99800Registrant Street2:Registrant Street3:Registrant City:EmeryVilleRegistrant State/Province:CARegistrant Postal Code:94662Registrant Country:USRegistrant Phone:+1.5105952002Registrant Phone Ext.:Registrant FAX:Registrant
Αριστούχος στο σχολείο, σημαιοφόρος στο γυμνάσιο, πρώτος στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο, πετυχημένη καρριέρα Μεταλλειολόγου Μηχανικού σε Ελλάδα και εξωτερικό.Αριστος χειριστής της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας. Εργάσθηκε στην Λιβύη, Καμερούν και Πακιστάν σε στρατιωτικά αεροδρόμια, εξορύξεις πετρελαίου και χρυσού. Μιά ζωή γεμάτη περιπέτειες και χρήμα. Μετά την επάνοδό του από την Μ. Ανατολή προσλήφθηκε στην ΔΕΗ με απαίτηση του Καντάφι προς τον Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι άφοβο άτομο που δεν υπολογίζει κανέναν επειδή έχει προστάτες.. Ταλαιπώρησε δεκάδες συμπολίτες του με δικαστικές διώξεις τα τελευταία χρόνια. Συνταξιούχος με 2.000 ευρό μηνιαίως και πολύ περισσότερα από μυστικά κονδύλια. Τελευταία ταξειδεύει συχνά στο Κόσοβο όπου συσκέπτεται με Αλβανούς. Είναι ένα από τα λίγα άτομα που ξέρει να χειρίζεται την Βαλκανική σκακιέρα. Κάποιοι τον θεωρούν «αρχαιολόγο» επειδή ενασχολείται με αναζητήσεις αρχαίων θησαυρών. Δύο σπάνιες προϊστορικές επιγραφές πέρασαν από τα χέρια του.Τελικά αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι μεταξύ James Bond και Indiana Jones. Να τον φοβάστε γιατί είναι ικανός γιά όλα. Πολλοί δεινοπάθησαν εξ αιτίας του. Αν και εμφανίζεται ως Βουλγαρόφιλος το παίζει άνετα και στο Σκοπιανικό ταμπλώ.
Τον απέλυσαν το 92 από την ΔΕΗ Πτολεμαϊδας ως Βουλγαροσκοπιανό και από τότε επιδόθηκε στο ανθελληνικό του χόμπυ με απόλυτη επιτυχία. Η οργάνωση ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που ίδρυσε το 2000 λειτουργεί ως παράρτημα του ΒΜΡΟ Βουλγαρίας με το οποίο έχει στενές διασυνδέσεις. Η διαδικασία είναι απόλυτα νόμιμη με έγκριση του Αρείου Πάγου. Η χρηματοδότηση πάντως γίνεται από το ίδρυμα του George Sorros που εδρεύει στην Βουδαπέστη.
H ιστοσελίδα του BULGARMAK έχει εκτοξευθή στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας σαν το απόλυτο εργαλείο της αντιελληνικής προπαγάνδας στο διαδίκτυο.
Οργανωμένο site με καθημερινό update και εκατοντάδες θέματα κυρίως ιστορικού πριεχομένου που τεκμηριώνονται με πειστικότατο τρόπο. Διαθέτει γραμματιακή υποστήριξη, το site είναι έργο τουλάχιστον 10 ατόμων με εξειδίκευση σε καίρια ιστορικά θέματα.Στην Βουλγαρία είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Ενα είδος ανθελληνικής Wikipedia.
Ο Στοϊδης δεν είναι μόνος του όπως κάποιοι ισχυρίζονται. Εχει στενούς συνεργάτες άτομα του ακροαριστερού χώρου στην Θεσσαλονίκη που τον τροφοδοτούν με υλικό.Συχνά τον επισκέπτονται άτομα από Βαλκανικές χώρες, κάποτε ήλθε ο διάδοχος του Βουλγαρικού θρόνου πρίγκηπας Κύριλλος.και ο πρόεδρος του VMRO Κρασιμίρ Καρακατσάνωφ.
Οι υψηλές του διασυνδέσεις τον οπλίζουν με απιστευτο θράσος σε σημείο να τον φοβούνται ακόμαι και ... εισαγγελείς.
Πηγη

ΔΙΚΑΙΩΣΗ..."Η απάντηση από επίσημα χείλη: Το κτίσμα στον Όλυμπο είναι παράνομο! "



  • 23.10.2009:
    B
    ρίσκεται σε εξέλιξη η συγκρότηση συνεργείου κατεδαφίσεως

  • Ευχαριστούμε θερμά
    τη Νομική Ομάδα Υποστήριξης Πολιτών της
    WWF-Hellas!

Φίλες και φίλοι,

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, την 16 Οκτωβρίου 2009, κατέθεσε αναφορά-καταγγελία στη Νομική Ομάδα Υποστήριξης Πολιτών της WWF-Hellas σχετικά με την ανέγερση της αυθαίρετης κατασκευής στον Όλυμπο. Τα μέλη της Νομικής Ομάδας της WWF-Hellas στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ΕΟΔνΠ και διέθεσαν κάθε είδους πληροφορίες απαντώντας στα αγωνιώδη ερωτήματα των μελών μας. Ταυτόχρονα κατέθεσαν εγγράφως σειρά ερωτημάτων στις παρακάτω υπηρεσίες των Νομών Λάρισας και Πιερίας:

  • Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου
  • Διεύθυνση Προστασίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος Ν.Α. Λαρίσης
  • Δασαρχείο Ελασσόνας
  • Πολεοδομικό Γραφείο Ελασσόνας

Βλέπε έγγραφο της Οργάνωσης από την 22.10.2009,
Αριθμ. Πρωτ. 554 με θέμα: "Αυθαίρετο κτίσμα στον Όλυμπο" προς τις παραπάνω υπηρεσίες.

Σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009 ενημερωθήκαμε από την WWF Hellas για την απάντηση του Πολεοδομικού Γραφείου Ελασσόνος σχετικά με την αυθαίρετη κατασκευή. Στο έγγραφο της υπηρεσίας, το οποίο αποτελεί την πρώτη επίσημη έγγραφη απάντηση των κρατικών αρχών, αναφέρονται τα παρακάτω:

  • στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει εκδοθεί άδεια οικοδομής
  • το Δασαρχείο Ελασσόνας συνέταξε πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής και επέβαλλε πρόστιμο αυθαιρέτου
  • βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκρότηση συνεργείου κατεδαφίσεως

Βλέπε απάντηση του
Πολεοδομικού Γραφείου Ελασσόνος από την 23.10.2009, Αριθμ. Πρωτ. 1387

Η συντονιστική επιτροπή της ομάδας "Όλυμπος", εκ μέρους όλων των μελών της ΕΟΔνΠ, ευχαριστεί θερμά τη Νομική Ομάδα Υποστήριξης Πολιτών της WWF-Hellas για τις ενέργειές της και τη βοήθεια που παρείχε στην ομάδα μας.

Φίλες και φίλοι,

Η ομάδα μας συνεχίζει τη διεθνή ενημέρωση για τη νομική προστασία του Ολύμπου και την επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού με τη συλλογή ψηφιακών υπογραφών στο διαδίκτυο. Σας παρακαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή. Μπορείτε κι εσείς, τώρα, να λάβετε μέρος κάνοντας κλικ εδώ.

Τα βρίσκουν και τα κάνουν......Γερμανικά



Ήρθε ο καιρός να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.
Δέν μπορεί πλέον να γίνεται αποδεκτό μια μικρή ομάδα ανθρώπων να ρυθμίζει τις ζωές μας και το μέλλον μας.
Άλλωστε αυτοί οι άνθρωποι είναι στην θέση τους με τις δικές μας πλάτες.
Με τα δικά μας χρήματα και παραμένουν εκεί επειδή εμείς μοχθούμε καθημερινά
Το λιγότερο που οφείλουν να κάνουν είναι να....



μας σέβονται και να φροντίζουν καθημερινά να τιμούν τις θέσεις και τους ρόλους που εμείς τους έχουμε δώσει.
Δέν έχουν δικαίωμα να μας ειρωνεύονται και να μιλούν περιπαιχτικά για την δουλειά μας και τον καθημερινό αγώνα μας.
Θα έπρεπε να έχουν ήδη κάνει την αυτοκριτική τους και εάν νομίζουν ότι είναι ανίκανοι να βοηθήσουν τα καταστήματά μας να φύγουν.
Προφανώς έχουν τέτοια αλαζονική συμπεριφορά γιατί έχουμε δώσει εμείς το δικαίωμα για τέτοια συμπεριφορά.
Θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να καρπώνονται την δουλειά μας και να δίνουν σε εμάς ψίχουλα ίσα ίσα για να ζούμε. Αλλά με αυτά τα ψίχουλα δεν ζούμε αξιοπρεπώς συνάδελφοι.
Τα βρίσκουν και τα κάνουν και όσο εμείς τους ανεχόμαστε θα συνεχίσουν να μας εκμεταλλεύονται
Αλλά οι καιροί αλλάζουν και έρχεται η στιγμή που εκτός από τα χρέη σε πνίγει το δίκιο.
Και το δίκιο δεν σταματά με διαταγές πληρωμών και κλείδωμα εμπορευμάτων
Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στις οικογένειές μας και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι η δουλειά τους είναι να φροντίζουν τα καταστήματά μας και όχι να παίρνουν τα παχυλά bonus με τους στόχους που εμείς πιάνουμε....
kagem

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Εικόνα

Εικόνα
Επειδή το αρχείο είναι μεγάλο το ανέβασα σε μορφή *.rar και μπορεί όποιος θέλει να το κατεβάσει από εδώ:

http://www.fileden.com/files/2009/4/20/2411380/Oikonomiki_Klimatiki_Allagi_2010_Ypourgeio_Exoterikon_ekdosi_apo_efimerida_Kathimerini.rar

Τίτλος: ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Συγγραφέας: NICHOLAS STERN
Ελληνικά Δικαιώματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (μετάφρασις)
Ξένα Δικαιώματα: ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Εκδόσεις: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (Ναι η εφημερίδα)
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: OXI

ΕικόναΗ κα. Μπακογιάννη γνωρίζει άραγε ότι ο Χρηματοδότης του κ. Στέρν είναι ο.. ΣΟΡΟΣ;
Μπορεί και.. ΝΑΙ!


*** Το Κλίμα μας διαλύεται και το βιβλίο μιλάει για τα.. Οικονομικά που χάνονται μέσω της Κλιματικής Αλλαγής.

Περισσότερα σχετικά με τον Στέρν και τον Σόρο εδώ: http://www.afipnisis.gr/agora/viewtopic.php?f=25&p=1536#p1536

makelio

ΑΠΟ ΤΩΡΑ "ΜΠΑΖΕΙ" ...ΝΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ....Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ??


Περατώθηκαν οι αρχαιρεσίες στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος για την ανάδειξη του Γραμματέα.

Νικητής μεταξύ των δύο υποψηφιοτήτων αναδείχθηκε ο
άγνωστος μέχρι πρότινος κύριος Σωκράτης Ξενίδης με 181 ψήφους ενώ το παλαιό και ιστορικό στέλεχος του κόμματος από την εποχή Ανδρέα Παπανδρέουκύριος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα από μόνος του χωρίς να έχει προταθεί από μέλη του συμβουλίου έλαβε 125 ψήφους.

Η ψηφοφορία ανέδειξε και 64 λευκά ψηφοδέλτια των οποίων η ύπαρξη τους συνδέονται με τους Βενιζελικούς του κινήματος.

Η ψηφοφορία ενώ έπρεπε να επαναληφθεί ως ορίζει το καταστατικό, με παρέμβαση του κυρίου Παναγιωτακόπουλου ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία μη επανάληψης της, δεν έγινε .

=============================================================

Η όλη κατάσταση δείχνει από κάπου να "μπάζει νερά".... ... Δεν είναι μόνον ότι τα 125 ψηφοδέλτια της "παλιάς φρουράς" ή των "παραδοσιακών" έδωσαν το παρόν τους στην "ανατροπή" του Γ. Παπανδρέου αλλά έχουμε και την "άρνηση" στην πρόταση με τους 64 Βενιζελικούς. Δανίζομαι το εύστοχο σχόλιο του πολύ καλού Φιλοτιμια ..... " Μετά το τέλος της βασιλείας του Γεωργίου Α΄ (Σίντερμπουργκ-Χολστάιν-Γλίξμπουργκ) της Αμύνης το καπέλο έφερε τον Ε(λευθέριο) Βενιζέλο. Με την έναρξη της βασιλείας του ο Γεώργιος Β΄ (Παπανδρέου-Μινέικο-Τσάντ) φέρνει τον Ε(υάγγελο) Βενιζέλο καπέλο στην Άμυνα..." .....
για να παρατηρήσω ότι κατόπιν και της ψηφοφορίας του Εθνικού Συμβουλίου .... είναι έντονη η "διάθεση" κάποιων .....στην πρώτη ευκαιρία που θα δοθεί.....να φορέσουν "δίκοχο" και να σηκώσουν "μπαϊράκι"

"ΓΙΓΑΝΤΩΝ" ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ....






ΓΙΓΑΝΤΕΣ

Τάδε έφη Ιωάννης Καποδίστριας

"....Ελπίζω ότι όσοι εξ' υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ' εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμόν του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ' ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της..."


"......εφ' όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν δια να ζήσω, "αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα", ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν".

Ιωάννης Καποδίστριας


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Από : Ιωάννη Εμμ.Νομικό

Προς:

(α) τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.Γεώργιο Ανδρ. Παπανδρέου
(β) τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
(γ) τους αρχηγούς κομμάτων
(δ) υπουργούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ
(ε) βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης



Κύριοι

Ποιός από εσάς όλους θα τολμήσει να ακολουθήσει το φωτεινό παράδειγμα του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδος, ενώπιον της Δ' εθνοσυνέλευσης;

Ποιός από εσάς επιτέλους θα σκύψει στα προβλήματα του μεσοέλληνα;

Ποιός από εσάς θα αποφασίσει να στεγανοποιήσει τα "σάπια ύφαλα" του πλοίου που λέγεται Ελλάς, το οποίο οδηγήσατε στο "μάτι του κυκλώνα" χωρίς να σας ενδιαφέρει η μελλοντική του τύχη;

Όλοι σας ενδιαφέρεστε μόνον πως να αποκτήσετε μία θέση στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων. Και μέχρι να την αποκτήσετε φέρνετε τα πάνω κάτω, υπόσχεσθε "λαγούς με πετραχήλια" και ότι θα σταθείτε στα προβλήματα του λαού. Ότι θα δώσετε τον αγώνα σας και θα παλέψετε με νύχια και με δόντια προς τούτο, αλλά......

Παραμονές των εκλογών, θυμηθήκατε όλοι σας να γυρίσετε τις "λαϊκές αγορές" και να "σφίξετε" τα χέρια αγνώστων πολιτών, προς "άγραν ψήφων."

Δεν αφήσατε Νοσοκομείο για Νοσοκομείο, Καπύ για Καπύ, συνεργεία, ναυπηγεία και καρνάγια, οίκους ευγηρίας και όχι μόνον.

Μέχρι και στα Νεκροταφεία συνάντησα δύο "επώνυμους βουλευτές της Ν.Δ" να ...συλλυπούνται τους συγγενείς εκλιπόντων και σιχάθηκα τα ρούχα που φορούσα.

Αλλά και αρχηγό κόμματος να χορεύει "τανγκό" σε οίκους ευγηρίας είδαν τα ματάκια μου.

Και θέτω το ερώτημα σε όλους εσάς τους "γυρολόγους". Πότε θα κάνετε και πάλι την εμφάνισή σας στους χώρους αυτούς;;;;;

Ας δω "έναν" μόνον από εσάς τους τριακόσιους να επισκέπτεται έναν από τους χώρους αυτούς και να χαιρετά με την ίδια θέρμη τους πολίτες και ας ...πεθάνω.

Κάνετε την αυτοκριτική σας, κυρίες και κύριοι, κάνετε λίγο "κράτει" στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και μιμηθείτε τον μεγάλο αυτό Κυβερνήτη.

Τολμήστε να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας χωρίς σωματοφύλακες, χρησιμοποιείτε το λεωφορείο σαν μέσο μεταφοράς, ή αν δεν καταδέχεστε τις λαϊκές μάζες μια και ορκισθήκατε βουλευτές και ανέβηκαν οι μετοχές σας, γιατί να μην μετακινήστε με το δικό σας Ι.Χ. και χωρίς οδηγό και σωματοφύλακες;

Ή μήπως θέλετε να μου πείτε ότι σαν δημόσια πρόσωπα κινδυνεύει η ζωή σας, ενώ σαν απλοί πολίτες όχι; Μην τρελλαθούμε στα καλά καθούμενα;

Ελπίζω να γνωρίζετε πόσο κοστίζουν οι πανάκριβες λιμουζίνες σας και η απασχόληση οδηγών και σωματοφυλάκων, που πληρώνονται από τον τορβανά του ελληνικού λαού.

Συγκρίνετε τις "πλούσιες" παροχές σας με τα..."ψίχουλα" των 400 ευρώ που προσφέρετε στα "αθάνατα γηρατειά" και αναλογισθείτε για λίγο ότι ζείτε με τον κόπο τους, τον ιδρώτα τους, το στέρημά τους, τα χρήματα που κατέβαλαν κάθε μήνα ανελλιπώς και επί σειρά ετών στο Ελληνικό Δημόσιο, για να απολαύσουν μία σύνταξη της προκοπής και μία σωστή και αξιοπρεπή νοσοκομειακοφαρμακευτική κάλυψη, μια και το "κεφάλαιο" κανένας σας δεν το ακούμπησε, δεν το φορολόγησε.

Πατήστε φρένο στα τραπεζώματα και στις δεξιώσεις και "ΑΚΟΥΜΠΗΣΤΕ ΣΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ."

Χωνέψτε το, ότι ο Λαός αγρυπνά και παρακολουθεί τις κινήσεις σας και τα έργα σας. Μην υποτιμάτε την κρίση του και αλλάξτε ...πολιτική και συμπεριφορά, πριν είναι "Π Ο Λ Υ Α Ρ Γ Α"!!!!!!

Ιωάννης Εμμ.Νομικός
antimamalo

23.10.09

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΠΟΥ ΙΣΩΣ.. ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ

Domingo_Carreras_@

"Ζητείται γευσιγνώστης... μαριχουάνας!!!"



Αγγελία με την οποία ζητεί δοκιμαστή κάνναβης, ο οποίος θα υπογράφει στήλη κριτικής για τις κλινικές που διαθέτουν μαριχουάνα, στην περιοχή του Κολοράντο, δημοσίευσε τοπική εφημερίδα. Όπως ανακοίνωσε έχει ήδη λάβει περισσότερες από 100 αιτήσεις για τη θέση, με πολλούς από τους υποψήφιους να δηλώνουν ότι δέχονται να εργαστούν αμισθί.


Μία από τις κλινικές κάναβης, στο Σαν Φρανσίσκο, όπως αναφέρει στην αγγελίας της η εναλλακτική εφημερίδα Denver Westword, ο δημοσιογράφος της στήλης με τίτλο «Mile Highs and Lows» δεν θα πρέπει να εστιάσει στα ναρκωτικά αλλά στις «κλινικές» που προσφέρουν θεραπείες με βάση τη μαριχουάνα. "Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό δεν γίνεται για να εκτιμηθεί η ποιότητα της μαριχουάνας αλλά η ποιότητα αυτών των ιδρυμάτων", δήλωσε η εφημερίδα. "Σε τελευταία ανάλυση, δεν μπορεί ο δοκιμαστής μας να είναι υπό την επήρεια όλη την ώρα".

Εξάλλου, απαραίτητη προϋπόθεση για να προσληφθεί και όχι να... συλληφθεί ο κριτικός είναι να πάσχει από κάποια πάθηση, ώστε να δικαιούνται τη χορήγηση ιατρικής μαριχουάνας.

Σε πολιτείες όπως το Κολοράντο και η Καλιφόρνια, όπου η ιατρική χρήση είναι νόμιμη, έχει παρατηρηθεί εκτίναξη στον αριθμό "κλινικών μαριχουάνας".
Οι κλινικές αυτές πωλούν περισσότερες από δέκα ποικιλίες μαριχουάνας, από τη "Λευκή Χήρα" μέχρι πιο φθηνές, όπως η "Αφγανική Χρυσή Σφραγίδα" που κοστίζουν από 130 δολάρια η ουγκιά.
Σύμφωνα με την αίτηση της εφημερίδας, η μαριχουάνα δεν θα περιλαμβάνεται στα επαγγελματικά έξοδα. "Η εφημερίδα δεν μπορεί να πληρώνει για χρήση μαριχουάνας, παρόλο που θα αυτό είχε πλάκα", αναφέρει στην αγγελία της.
Η αγγελία έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Λευκού Οίκου να σταματήσει τις ομοσπονδιακές διώξεις ατόμων που χρησιμοποιούν ή προμηθεύουν μαριχουάνα για θεραπευτικούς λόγους.

Σημειωτέον δε, ότι δεκατέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ, επιτρέπουν την πώληση της κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς.
Απολιτιστος

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ( κωμωδία σε πέντε πράξεις και ισάριθμα νομοσχέδια )


Πρώτη κατεπείγουσα προτεραιότητα της κυβέρνησης ήταν η υπαγωγή της Ε.Υ.Π. στον κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη-Μπέρια*, πριν λάβει καν ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή. Ως πρώτο δείγμα γραφής από τον πρωθυπουργό ήταν πολύ απογοητευτικό. Δεν θα «κολλήσω» σε λεπτομέρειες όπως η προεκλογική υπόσχεση: ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, που δεν τηρήθηκε. Ούτε στην άλλη υπόσχεση που βεβαίως και αυτή ξεχάστηκε, για τα πέντε πρώτα νομοσχέδια που θα αφορούσαν την φτώχεια, τους δανειολήπτες, το κοινωνικό κράτος και άλλες ήσσονος σημασίας λεπτομέρειες. Θα κολλήσω όμως στο δεύτερο νομοσχέδιο για την κατάργηση του αξιόποινου της κουκούλας. Ποία ύψιστη εθνική, κοινωνική, οικονομική ευαισθησία επιβάλλει ως προτεραιότητα να επιτρέπεται ο κάθε τρομοκράτης ή εγκληματίας να κρύβει το πρόσωπό του ώστε να μπορεί άφοβα να επιτελεί το «έργο» του; Ίσως επειδή στα Εξάρχεια, που ο κ. Αλ. Τσίπρας τα παρομοίωσε με την «λωρίδα της Γάζας», θα πρέπει να έχουν το ορμητήριό τους οι μαχητές της ΑΛ-ΤΣΙΠΡΑΧ και να δίνουν τον αγώνα τους για την απελευθέρωση της λωρίδας των Εξαρχείων.
Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
*Lavrentiy Pavlovich Beria: Πολιτικός (29/3/1899 – 23/12/1953) επικεφαλής της ασφαλείας και των μυστικών υπηρεσιών της Σοβιετικής Ένωσης την περίοδο του Στάλιν, υπεύθυνος για εκατομμύρια φυλακίσεις και δολοφονίες αντιπάλων του καθεστώτος. Αργότερα μαζί με τους Georgy Malenkov και Vyacheslav Molotov απάρτισαν την κυβερνώσα τρόϊκα. Την ίδια χρονιά συνελήφθη και δολοφονήθηκε από τους αντιπάλους του. Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του Molotov, δολοφόνησε τον Στάλιν με δηλητήριο.

"ΠΑΤΑΞΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ"






Σήμερα 23/10/2009, ώρα 12:00, στην γωνία Φίλωνος & ΙΙ Μεραρχίας στον Πειραιά, στα πενήντα μέτρα από την εισαγγελία Πειραιά, δύο από τα θύματα του κράτους της πάταξης - παραμύθια της χαλιμάς - της εμπορίας ναρκωτικών, "πλέουν σε πελάγη ευτυχίας" με την ανοχή του κράτους "δικαίου" και των "σκληρών ράμπο" της "δίωξης" ναρκωτικών. Το φαινόμενο αυτό είναι επί καθημερινής βάσεως εδώ και πολλούς μήνες για να μην πω χρόνια τώρα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης

Η ιδιότυπη αυτή νομιμοποίηση των Κατεχομένων, πισώπλατη μαχαιριά στο Κυπριακό, απο το ελληνικό υπουργείου εξωτερικών, επί υπουργείας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ



Κύπρος: Παράνομη η χρήση του αεροδρομίου της κατεχόμενης Τύμπου
Δεν μπορούν να εκδίδονται αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Σμύρνη και ακολούθως προς το παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου (Ερτζάν), δήλωσε ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού.
Επεσήμανε δε πως η οποιαδήποτε εμπλοκή των κατεχομένων σ' αυτά τα αεροπορικά ταξίδια παραβιάζει διεθνείς συμβάσεις αλλά και την ελληνική νομοθεσία.
Ανέφερε ακόμα ότι η κυπριακή κυβέρνηση θα διαβουλευθεί για το ευαίσθητο αυτό θέμα με την ελληνική κυβέρνηση.
Θα πρέπει, επίσης, σημείωσε ο κ. Κυπριανού, να υπάρξει ενημέρωση προς το επιβατηγό κοινό και τις ελληνικές αεροπορικές εταιρείες, ώστε να μην εκδίδονται εισιτήρια που θα περιλαμβάνουν το παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Ναυτεμπορική

Εσωκομματικές διαδικασίες στη ΝΔ και... μια ξεχωριστή πρόταση


Οι υποψήφιοι 4... για την ώρα
Οι διαδικασίες... ακόμα συζητιούνται
Το κλίμα... διχαστικό
Οι προοπτικές... στο απώτερο μέλλον και βλέπουμε

Μέσα σε αυτό το κλίμα ερχόμαστε και στο θέμα της πρακτικής εφαρμογής της εσωκομματικής διαδικασίας, δηλαδή της κάλπης, της online διαδικασίας ψηφίσματος και των εγγεγραμμένων και στιγμιαίων μελών???

Η Κερκυραϊκή Αλεπού προτείνει την ανάληψη της όλης διαδικασίας από τις Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ανά τη χώρα.
Πρώτον υπάρχει ανάλογη εμπειρία
Δεύτερον υπάρχει αξιοπιστία
Τρίτον υπάρχουν ήδη τα γραφεία των Τ.Ο. σε πλήρη λειτουργία και οργάνωση.
και Τέταρτον μπορεί να έχουν και την ίδια τύχη στο μέλλον.... 10μιση μονάδες ήταν αυτές.

kerkyraikialepou