ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.09

Μ. Χρυσοχοϊδης για 17Ν, Εξάρχεια και αλλαγές στα σώματα ασφαλείας


«Η 17 Νοέμβρη είναι στη φυλακή ωστόσο υπήρχαν ορισμένα στοιχεία τα οποία επέβαλλαν τη συνέχιση της έρευνας αλλά λόγω αδράνειας της προηγούμενης κυβέρνησης δεν αξιοποιήθηκαν», τόνισε στον flash 96 ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης και εκτίμησε πως υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. «Χρειάζεται αναδιάρθρωση η αντιτρομοκρατική πολιτική», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος, στην προσαγωγή ατόμων από τα Εξάρχεια τη νύχτα, αναμεσά τους και ο γνωστός από την εξέγερση του πολυτεχνείου Δημήτρης Παπαχρήστος, μίλησε για συμπεριφορές οι οποίες εκθέτουν το κράτος χωρίς να έχουν αποτέλεσμα.
«΄Άλλο το να απωθούνται άτομα από την αστυνομία που κάνουν βίαιη διαδήλωση και άλλο κάποιοι που το παίζουν ράμπο βρίζοντας αναίτια τους πολίτες και ασκούν παράνομη βία. Αυτό είναι καταδικαστέο», σημείωσε ο υπουργός προστασίας του πολίτη.

«Ανοχή στην ανομία και τις καταστροφές δεν θα δείξουμε», διευκρίνισε ο κ. Χρυσοχοίδης στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πρόσθεσε ότι θα τελειώσουν σύντομα όλα τα παρατράγουδα στα σώματα ασφαλείας, όπου - όπως είπε - επικρατεί θλιβερή κατάσταση η οποία προήλθε από την αδράνεια της περασμένης κυβέρνησης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε την ναλλαγή του νόμου για τις ένορκες διοικητικές εξετάσεις (ΕΔΕ) και οι επίορκοι αστυνομικοί θα εξετάζονται από ανεξάρτητους ερευνητές.

Τέλος, ανακοίνωσε την ίδρυση γραφείου καταγγελιών του πολίτη το οποίο θα υπάγεται στο αρχηγείο της αστυνομίας.
ΠΗΓΗ FLASH

Δεν υπάρχουν σχόλια: