ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.09

ΚΑΙ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ"...ΣΤΗΝ "ΓΡΑΜΜΗ" ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"



Μετα το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"...... το οποίο απέδειξε τις "ενδυματολογικές" του ανησυχίες αφού ασχολήθηκε με το ντύσιμο της Υπουργού περιβάλλοντος κυρίας Μπιρμπίλης .... βάζοντας μας ομολογουμένως να σκεφθούμε πολύ ..... τσουπ!!!! να σου και η έτερη εφημερίδα του μεγαλοεκδότη και μεγαλοκατασκευαστή ΜΠΟΜΠΟΛΑ....
Για το ΕΘΝΟΣ ο λόγος .... το οποίο σε ένα άρθρο
με τίτλο " Η Κύπρος χάνει το ραντεβού με Γαλλία;" του αρθρογράφου ΔΕΛΑΣΤΙΚ (εδώ) αφού βέβαια μας "αναλύει" αλλά και εμμέσως "αποκαλύπτει" ότι τα μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα έστω και Γαλικά "διαπλέκονται" και με τις ποιο δυνατές κυβερνήσεις , στην συνέχεια ,τονίζει..... "Αφορμή για την επίσκεψη Σαρκοζί αλλά και ουσιαστικός παράγοντας αυτής της γαλλικής υποστήριξης στην Κύπρο είναι το γεγονός ότι στις 7 Νοεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του αεροδρομίου της Λάρνακας, κατασκευαστής των οποίων είναι η τεχνική εταιρεία του Μαρτίν Μπουίγκ, του μεγαλύτερου εργολήπτη της Γαλλίας και ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου TF1. Ο Μπουίγκ συνδέεται με στενή πολιτική φιλία με τον Σαρκοζί, τον οποίο μάλιστα είχε παντρέψει με την πρώην σύζυγό του, Σεσιλιά. Εκτός από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, ο Μπουίγκ είχε πάρει και το αεροδρόμιο της Πάφου, που εγκαινιάστηκε πέρυσι, σε συνεργασία με τον κορυφαίο οικονομικό παράγοντα της Κύπρου Νίκο Σιακόλα. "...... και τέλος καταλήγει το άρθρο...

......"
Ισως ματαιωθεί η επίσκεψη Σαρκοζί
Το Παρίσι γνωρίζει ότι ο φόβος απέναντι στην Αγκυρα έχει οδηγήσει όλες τις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου να τάσσονται υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής αυταπάτης ότι έτσι θα προφυλαχτούν από την τουρκική επιθετικότητα. Χριστόφιας και Παπανδρέου διακήρυξαν πάλι αυτή τη γραμμή. Αυτό που προσπαθεί τώρα να αποκωδικοποιήσει η γαλλική διπλωματία είναι η πραγματική αξία της δήλωσης Χριστόφια απέναντι στην Τουρκία εν όψει Δεκέμβρη «έχουμε μπροστά μας όλες τις επιλογές» και «δεν είμαστε μαζοχιστές». Αν τελικά ο Σαρκοζί εκτιμήσει ότι δεν συνιστούν πραγματική πιθανότητα βέτο, τότε ίσως ματαιώσει την επίσκεψή του στην Κύπρο. Αυτό θα συνιστούσε ήττα για Αθήνα και Λευκωσία
.
"

Το "ΠΑΙΧΝΊΔΙ" του μεγαλοκατασκευαστή ΜΠΟΜΠΟΛΑ..... μόλις άρχισε..... αφού ως φαίνεται βλέπει να μην συμμετέχει.. (ακόμα?)... στην "ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ" της ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και τα "εργαλεία" που έχει στα χέρια του έπιασαν δουλειά προκειμένου δώσει το στίγμα του στην κυβέρνηση ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Πρώτα η Μπιρμπίλη..... τώρα η εξωτερική πολιτική για το Κυπριακό και τα Ελληνοτουρκικά μέσω Σαρκοζί βέβαια ,για να περαστεί το μήνυμα..... ότι είναι "παρόν"..... και τα "εργαλεία" του είναι έτοιμα για στροφή 180 μοιρών.


ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ..... ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΙΧΤΟΎΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: