ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.09

ΝΔ…. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΔΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


Από μπλέξιμο σε μπλέξιμο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Έχασαν με μια διαφορά που σήμερα την έχει οδηγήσει σε περιπέτειες για την ανάδειξη ηγεσίας αλλά και του ιδεολογικού επαναπροσδιορισμού της ,.. που πολύ φοβάμαι είναι ανύπαρκτος αφού ως φαίνεται οι διαδικασίες εκλογής προσώπου - νέου προέδρου της ,περιστρέφονται περισσότερα γύρω από "πρόσωπα και σωματότυπους" παρά με βάση το ιδεολογικοπολιτικό κριτήριο των υποψηφίων.


Σαν να μην έφτανε αυτό..... υπάρχει και η πιθανότητα κατόπιν της εκλογής ως νέου προέδρου της ΝΔ εάν την "θέση" την καταλάβει η μία εκ των υποψηφιοτήτων κυρία ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, αντί να επιδοθούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο να αναλώνονται και ειδικά η πρόεδρος του κόμματος στην ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ της αφού η κυβερνητική της αλαζονεία αλλά και η γονιδιακές της καταβολές την οδήγησαν στο "αποφασίζω και διατάζω" στην υπόθεση AEGEAN και ΤΟΥΡΚΙΑΣ.


Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΥΠΟΔΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ


Φανταστείτε .... τι έχει να γίνει δεδομένης και της δήλωσης του κυρίου Καστανίδη σήμερα στον flash radio ο οποίος δήλωσε ..." όλες οι υποθέσεις θα δρομολογηθούν στην εξεταστική επιτροπή".... όταν και η αυθαιρεσία της κυρίας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ οδηγηθεί προς διερεύνηση.

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΚΕΝΟΤΕΡΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: