ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.09

Όχι κροκοδείλια δάκρυα για τα παιδιά των Stage






Θα πρέπει κατά τη γνώμη μας να σταματήσουν, κυρίως οι υποψήφιοι Πρόεδροι της ΝΔ, να σπεκουλάρουν πάνω στον δικαιολογημένη - έως ένα σημείο - στενοχώρια των παιδιών με τα stage. Είναι γεγονός πως κάποια από αυτά χάνουν μια υποαπασχόληση που τους παρείχε 500 ευρώ το μήνα, χωρίς ένσημα.

Δικαιολογημένη λοιπόν η ενδεχόμενη δυσαρέσκεια αυτών των νέων παιδιών. Και ίσως θα πρέπει να υπάρξει κάποιος τρόπος βοήθειας ή ενίσχυσής τους.

Αλλά είναι σε όλους γνωστός ο τρόπος που εκμεταλλεύτηκαν τις ελπίδες αυτών των νέων παιδιών οι προηγούμενες κυβερνήσεις, και της Δεξιάς αλλά και του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είναι επίσης γνωστός ο δρόμος (μέσω των κομματικών γραφείων) μέσω του οποίου τα "ταχτοποίησαν" οι παλαιοκαμματικοί μηχανισμοί.

Όπως ήταν γνωστό και στα ίδια τα παιδιά η αδιέξοδη προσωρινή υποαπασχόλησή τους. Καθώς και η πολιτική ομηρία στην οποία τα είχαν οδηγήσει.

Και παρ' ότι οι ευθύνες για τον εξευτελισμό, και της εργασίας αυτής καθ' αυτής και των νέων....

ανθρώπων αλλά και των ίδιων των κομμάτων και των πολιτικών (διακομματικά), είναι γνωστές και δεδομένες, έρχονται τώρα με άκρατο λαϊκισμό οι Μπακογιάννηδες, Ψωμιάδηδες, Αβραμόπουλοι και Σαμαράδες να κλάψουν στον ώμο αυτών των παιδιών. Και φυσικά με υπερβολική υστεροβουλία. Γιατί μεγάλο μέρος αυτών των παιδιών ανήκει στην κομματική τους βάση. Αυτή που θα αναδείξει τους ίδιους στό ύπατο κομματικό αξίωμα του Προέδρου του κόμματος.

Σταματήστε το σπεκουλάρισμα ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!! Προσπαθήστε να υπερβείτε τον παραγοντισμό, τα μαγαζάκια σας και να σταθείτε υποστηριχτές μιας προσπάθειας που θα πρέπει να οδηγήσει την κοινωνία μας σε νέους δρόμους. Με κόστος για κάποιους. ΝΑΙ!! Αλλά πρέπει να γίνει.

Και ας σταματήσουν και παρόμοια βουβά μυξοκλάμματα υποκριτικής κατανόησης και από παράγοντες άλλων κομμάτων. Ακόμη κι από κάποιους παλαιοκομματικούς μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Αλλά και από μερίδα του τύπου και κάποιους bloggers: Δεν προσφέρουν τα κροκοδείλια δάκρυα της υποκρισίας.

ΟΜΕΛΕΤΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Αρκεί η κυβέρνηση να μην εξαντλήσει την προσπάθειά της μόνο στα εύκολα. Βάλτε διαδικασίες και κατοχυρώσετε θεσμούς διαφανείς και αντικειμενικούς προσλήψεων. Και φροντίστε να μην μπορεί ούτε ο πλέον κακόπιστος να αμφισβητήσει.

ακτιβιστης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για μας που περιμενουμε χρονια την ..αξιοκρατια ,δεν κλαιει κανεις
οποιος μπηκε με μεσον [ολοι πουτωρα φωναζουν]να καταλαβουν ,οτι εχουν δικαιωμανα δωσουν ΑΣΕΠ κι εμις που ειναι το παραλογο.