ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.09

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ Ή ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΑΣ…..ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΚΦΩΝΗΣΕΤΕ


Εκφωνώντας ένα (λογοτεχνικώς, πολιτικώς και κυρίως εθνικώς) λογίδριο ενώπιον της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων ο Πρωθυπουργός κύριος Γ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις "μητέρες-πατρίδες" των δύο Κοινοτήτων της Κύπρου!!! Από πότε έχουν "μητέρα-πατρίδα" οι ελέω Βρετανών και άλλων τινών "προστάτες" της Νήσου; Από πότε έχουν "μητέρα-πατρίδα" οι εισβολείς και οι έποικοι; Γιατί βεβαίως οι κατά καιρούς εξισλαμισθέντες Κύπριοι (στους οποίους κάποτε ελαφρά τη καρδία προσθέσαμε τον προσδιορισμό Τουρκο-) κάθε άλλο παρά τουρκογενείς είναι, και επομένως η Τουρκία κάθε άλλο παρά "μητέρα-πατρίδα" τους είναι. Η Κύπρος ολόκληρη κύριε Γεώργιε μία και μόνη "μητέρα-πατρίδα" έχει. Αλλά ποιός από τους συγγραφείς του πρωθυπουργικού λογιδρίου να γνωρίζει αυτές τις λεπτομέρειες... Γι' αυτούς σύσσωμη η Ελλάς αποτελεί μια μικρή λεπτομέρεια του υπερατλαντικού βιογραφικού τους....
ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: