ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.09

ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ.... ΤΩΡΑ!!! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



Το αυθαίρετο στον Όλυμπο
είναι μια βραδυφλεγής βόμβα!

Ομαδική μήνυση εναντίον όλων των υπευθύνων

Φίλες και φίλοι,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως η εξέλιξη σχετικά με την αυθαίρετη κατασκευή στον Όλυμπο, είναι άκρως αρνητική. Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, ο δρόμος που οδηγεί στο παράνομο κτίσμα είχε φραχθεί με μεγάλες πέτρες και η διέλευση από το σημείο αυτό ήταν αδύνατη. Σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε από τον φορέα διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου, κάποιοι τοποθέτησαν αυτά τα εμπόδια και ελευθερώνουν ή κλείνουν κατά βούληση το δρόμο. Αυτό σημαίνει, πως ο δρόμος για την μεταφορά των οικοδομικών υλικών και για όσους συνεχίζουν να χτίζουν στα 2500 μ. είναι ελεύθερος, ενώ για τους υπόλοιπους ουσιαστικά -προσωρινά- απαγορεύεται η είσοδος. Βέβαια, με την ανοχή ΟΛΩΝ των κρατικών υπηρεσιών, οι οποίες συνεχίζουν να κωφεύουν προκλητικά!

Δυστυχώς, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας, καμία από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες δεν κατάφερε να σταματήσει τους καταπατητές του βουνού, δηλαδή τον ορειβατικό σύλλογο Καλυβίων, ο οποίος έχει την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Ολύμπου κ. Καστανάρα Γεωργίου. Το παράνομο κτίσμα, σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο και θα αποκτήσει πόρτες, παράθυρα και κλειδαριά, διότι δεν προορίζεται για καταφύγιο ανάγκης αλλά για εστιατόριο-καφέ το οποίο θα συμβάλει στην "ανάπτυξη" της περιοχής. Δείτε πως διαφημίζεται η θέση "Χριστάκη" στον ιστόπο Elassona.gr:

Ο σύλλογος παρουσιάζει διαρκή αύξηση των μελών του. Επίσης, με τον ίδιο ρυθμό αυξάνουν οι εξορμήσεις και οι δραστηριότητές του. Ο σύλλογος έχει κτίσει καταφύγιο ανάγκης στη θέση "Χριστάκης" σε υψόμετρο 2.600 μ. με σκοπό να προσφέρει στέγη σε κάθε ορειβάτη που θα βρεθεί στη περιοχή. Η θέση "Χριστάκης" είναι προσβάσιμη και με αυτοκίνητο από τα Καλύβια μετά από διαδρομή 20 χλμ. περίπου αγροτικού δρόμου.

Δεχόμαστε πλέον και απειλές!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Χθες, μέλος οικολογικής οργάνωσης επικοινώνησε με την δασάρχη Ελλασόνας κυρία Φρειδερίκη Αποστόλου και της ανέφερε το γεγονός, ότι δηλαδή κάποιοι έκλεισαν το δρόμο για να μπορούν να συνεχίζονται ανεμπόδιστα οι εργασίες στο αυθαίρετο. Η αντίδραση της υπαλλήλου ήταν πρωτοφανής: "Καλά, μαζί σας θα ασχολούμαστε όλη μέρα; Δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι καλύτερο και μας ζαλίζετε τρεις την ώρα;" ήταν η απάντηση που εισέπραξε ο ενεργός πολίτης που ενδιαφέρθηκε για την κρατική περιουσία! Λίγες ώρες αργότερα ο πολίτης δέχτηκε μάλιστα απειλητικό τηλεφώνημα από την ίδια υπάλληλο η οποία κοντολογίς του είπε να προσέξει στο μέλλον και να μην ενοχλεί την υπηρεσία με αόριστες καταγγελίες.

Φόβος για κοινωνικές αναταραχές

Φίλες και φίλοι, από την υπόθεση αυτή αναδεικνύεται ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα το οποίο φοβούμαστε πως θα διχάσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Η αδιαφορία, η ανικανότητα, ίσως και η εσκεμμένη παρεμπόδιση της κρατικής μηχανής και των υπηρεσιών της, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την κοινωνία των πολιτών σε ρήξη. Όσοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν blogs στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσουν, πως η υπόθεση του αυθαιρέτου στον Όλυμπο είναι μια βραδυφλεγής βόμβα, η οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κοινωνικές αναταραχές και ακραίες συμπεριφορές, την ευθύνη των οποίων θα φέρουν αποκλειστικά οι προϊστάμενοι των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών που ενημερώθηκαν, έπρεπε να παρέμβουν, όμως αδιαφόρησαν προκλητικά.

Ομαδική μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και εκατοντάδες πολίτες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τη βοήθεια νομικών από διάφορες πόλεις της χώρας μας, καλούν όσους συμμερίζονται τις απόψεις μας, να στηρίξουν έμπρακτα το επόμενό μας βήμα και να συμμετέχουν στην ομαδική μήνυση, η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί και απευθύνεται εναντίον όλων των υπευθύνων που με πράξεις ή παραλείψεις τους επιτρέπουν αυτό το αίσχος.

Ο τρόπος συμμετοχής στην ομαδική μήνυση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση info@otoposmou.gr

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν ο Εισαγγελέας και οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος.

Φίλες και φίλοι,

Η ομάδα μας συνεχίζει τη διεθνή ενημέρωση για τη νομική προστασία του Ολύμπου και την επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού με τη συλλογή ψηφιακών υπογραφών στο διαδίκτυο. Σας παρακαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή. Μπορείτε κι εσείς, τώρα, να λάβετε μέρος κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: