ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.09

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ..."ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ" ..ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΡΟΥΤΣΑΣ: Οχι πτήσεις από Ελλάδα στα Κατεχόμενα

<span class=

«Είναι αυτονόητο ότι θέμα πτήσεων από την Ελλάδα στα κατεχόμενα δεν τίθεται» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας κληθείς να σχολιάσει τη σχετική αποκάλυψη από το Πρώτο Θέμα.

Με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο, όπως είναι προφανές, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι γίνονται ήδη πτήσεις από την Αθήνα στα κατεχόμενα (παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου) μέσω του αεροδρομίου της Σμύρνης. Με τη διπλωματική του απάντηση, απλώς επιχειρεί να διαβεβαιώσει ότι δεν εκτελούνται απευθείας πτήσεις από την Αθήνα στην Τύμπου. Επί της ουσίας επαληθεύει την αποκάλυψη του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος ότι η τουρκική αεροπορική εταιρεία PEGASUS πραγματοποιεί ήδη δρομολόγια από την ΑΘήνα στα κατεχόμενα με ενδιάμεσο σταθμό τη Σμύρνη.

Ο κ. Δρούτσας απέφυγε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις, ωστόσο με την ασαφή απάντησή του επιχείρησε να καθησυχάσει τα πολιτικά κόμματα στην Κύπρο που ζητούν πιεστικά απαντήσεις από την ελληνική κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

==============================================================

Δεν τα λέγαμε?? Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΥΠΟΔΙΚΟΣ κυρία Μπακογιάννη εάν κάπως έτσι "αντιστάθμισε" τις καταγγελίες του MR MIG προκειμένου την βγάλει "λάδι" ..... τότε θα έχει βάλει μια ακόμα υπογραφή υποθήκης στο κόμμα που φιλοδοξεί να ηγηθεί

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τουπουργειο παλευει για να σωσει ,τα οσαεκανεΗ ΝΤΟΡΑ
Τι απ ολα κι υστερα βγαινουν και φωναζουν στη τηλεοραση...αυτο θα πει ..αφασια.
διελυσαν, τους εδιωξε ο κοσμοςολος σχεδον και ...μαγκια..ηρεμααααα.