ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.09

ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ( κωμωδία σε πέντε πράξεις και ισάριθμα νομοσχέδια )


Πρώτη κατεπείγουσα προτεραιότητα της κυβέρνησης ήταν η υπαγωγή της Ε.Υ.Π. στον κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη-Μπέρια*, πριν λάβει καν ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή. Ως πρώτο δείγμα γραφής από τον πρωθυπουργό ήταν πολύ απογοητευτικό. Δεν θα «κολλήσω» σε λεπτομέρειες όπως η προεκλογική υπόσχεση: ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, που δεν τηρήθηκε. Ούτε στην άλλη υπόσχεση που βεβαίως και αυτή ξεχάστηκε, για τα πέντε πρώτα νομοσχέδια που θα αφορούσαν την φτώχεια, τους δανειολήπτες, το κοινωνικό κράτος και άλλες ήσσονος σημασίας λεπτομέρειες. Θα κολλήσω όμως στο δεύτερο νομοσχέδιο για την κατάργηση του αξιόποινου της κουκούλας. Ποία ύψιστη εθνική, κοινωνική, οικονομική ευαισθησία επιβάλλει ως προτεραιότητα να επιτρέπεται ο κάθε τρομοκράτης ή εγκληματίας να κρύβει το πρόσωπό του ώστε να μπορεί άφοβα να επιτελεί το «έργο» του; Ίσως επειδή στα Εξάρχεια, που ο κ. Αλ. Τσίπρας τα παρομοίωσε με την «λωρίδα της Γάζας», θα πρέπει να έχουν το ορμητήριό τους οι μαχητές της ΑΛ-ΤΣΙΠΡΑΧ και να δίνουν τον αγώνα τους για την απελευθέρωση της λωρίδας των Εξαρχείων.
Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
*Lavrentiy Pavlovich Beria: Πολιτικός (29/3/1899 – 23/12/1953) επικεφαλής της ασφαλείας και των μυστικών υπηρεσιών της Σοβιετικής Ένωσης την περίοδο του Στάλιν, υπεύθυνος για εκατομμύρια φυλακίσεις και δολοφονίες αντιπάλων του καθεστώτος. Αργότερα μαζί με τους Georgy Malenkov και Vyacheslav Molotov απάρτισαν την κυβερνώσα τρόϊκα. Την ίδια χρονιά συνελήφθη και δολοφονήθηκε από τους αντιπάλους του. Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του Molotov, δολοφόνησε τον Στάλιν με δηλητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: