ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.09

Η ανώμαλη προσγείωση της Γερμανός

Κύριε Τσαμάζ συγχαρητήρια για την μεγάλη σας επιτυχία σε ότι αφορά την Cosmote.
Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον την συνεντευξή σας αλλά φοβάμαι και λυπάμαι ταυτοχρόνως ότι σε ότι αφορά την Γερμανός έχετε εν μέρει δίκιο.
Ναι μεν η βοήθεια της Γερμανός ήταν και είναι μεγάλη αλλά οι συνεργάτες δεν έχουν την ίδια αισιοδοξία με εσάς.
Αγωνιζόμαστε καθημερινά στα καταστήματα Γερμανός και το αποτέλεσμα χρέη-χρέη-χρέη, επιταγές, πλαφόν στην Eurobank, αδιέξοδο κλείδωμα εμπορεύματος και σφίξιμο στην θηλιά του επενδυτή-franchisee.
Όπως αναφέρεται και εσείς τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.
Ίσως κύριε Τσαμάζ δεν γνωρίζατε ότι την ήμερα της εξαγοράς τα καταστήματα Γερμανός είχαν για προίκα χρέος 85.000.000 ευρώ που συνεχώς αυξάνεται μέχρι και σήμερα και υπολογίζεται στα 130.000.000 ευρώ.Αφού λοιπόν λέτε ότι η Γερμανός απογείωσε την Cosmote γιατί δεν στρέφεται την προσοχή σας και στους συνεργάτες σας που μόνο "απογειωμένοι" δεν νοιώθουμε.
Αντίθετα για εμάς η εξαγορά από την Cosmote ήταν προσγείωση και μάλιστα ανώμαλη.
Για να μας δείτε πρέπει να κοιτάξετε πιο χαμηλά γιατί εμείς δεν απογειωθήκαμε μαζί σας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσετε στα ίδια επίπεδα την δύναμη της Γερμανός (δλδ τους συνεργάτες) ώστε να δούμε τους κόπους μας να αμείβονται.
Πιστεύουμε ότι θα είναι το ίδιο εύκολο για εσάς να απογειώσετε και την Γερμανός και από το ίδιο ύψος να ατενίζουμε μαζί το μέλλον.
amoirakagem

Δεν υπάρχουν σχόλια: