ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.09

ΤΟ ΚΚΕ «ΕΠΕΝΔΥΣΕ» ΣΕ ΓΗ …. ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ –ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ…..



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΚΚΕ

«Η Κεντρική Επιτροπή του Κ.Κ.Ε. με συγκίνηση ανακοινώνει στους συντρόφους, μέλη και φίλους του Κόμματος και της Κ.Ν.Ε., στους αγωνιστές και στις αγωνίστριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της Ε.Α.Μικής Αντίστασης, στον ελληνικό λαό ότι, μετά από πολύχρονες προσπάθειες, πέρασε στην ιδιοκτησία του Κ.Κ.Ε. ο χώρος, στον οποίο βρίσκεται ο κοινός τάφος των περισσότερων από 800 μαχητριών και μαχητών του Δ.Σ.Ε., τιμημένων νεκρών του στη μάχη της Φλώρινας το 1949. Είναι μια ιστορική στιγμή. Με την αγορά από το Κ.Κ.Ε. της συγκεκριμένης έκτασης έγινε δυνατό να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που εμπόδιζαν τη διαμόρφωση του χώρου και την ανέγερση μνημείου αντάξιου της μεγάλης αυτής θυσίας. Έγινε το πρώτο βήμα για να ανταποκριθούμε στο χρέος μας - αναφέρει η ανακοίνωση - να αναδείξουμε την αιματοποτισμένη προσφορά του λαϊκού ηρωικού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στην άνιση μάχη που έδωσε για το δίκιο του λαού μας. Η Κ.Ε. απευθύνει κάλεσμα, πρώτα απ' όλα στους αγωνιστές της Ε.Α.Μικής Αντίστασης και του Δ.Σ.Ε., να συμβάλουν στη συγκέντρωση των απαραίτητων οικονομικών για τη διαμόρφωση του χώρου και την ανέγερση του μνημείου».

Απροσμέτρητη η θολούρα που διακατέχει τους κολλημένους στην αποφράδα εκείνη εποχή που διακρίθηκε για τον εθνικό διχασμό.


Το «μνημείο» αυτό δεν μπορεί παρά να αποτελεί εξιλέωση του ΚΚΕ προς τα παραπλανημένα θύματα του, που έδωσαν το αίμα τους σε μια «ιδέα» που ακόμα και σήμερα ταλανίζει την χώρα μας και που είναι υπαίτια για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ζήτημα που κάποιοι σλάβοι μέχρι και σήμερα συντηρούν και εποφθαλμιούν από την εμφύσηση της «ιδέας» εκείνης της εποχής από τους τότε ηγέτες του ΚΚΕ.


Όσο για τα 800 θύματα της μάχης της Φλώρινας που στην πλειοψηφία τους ήταν σλαβόφωνοι καθιστούν «αμφίβολο» τον «δίκαιο αγώνα»….. του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος


Δεν υπάρχουν σχόλια: