ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.09

Αγωγή κατά του Alpha για τα "Ματωμένα Χώματα"

Ένα χρόνο μετά την τηλεοπτική τους προβολή τα "Ματωμένα Χώματα", το κορυφαίο βιβλίο της Διδούς Σωτηρίου, επανέρχονται στο προσκήνιο μετά την αγωγή που κατέθεσε ο ανιψιός και εκ των κληρονόμων της Νίκος Μπελογιάννης εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού "Alpha" αλλά και του σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη και της εταιρείας παραγωγής, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν τη μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη.
Με την αγωγή του, η οποία θα εκδικαστεί στις 24 Μαρτίου, ο κ. Μπελογιάννης αποδίδει ευθύνες "για την ελλιπή και ατελή απόδοση του περιεχομένου του βιβλίου, τον 'ακρωτηριασμό' των σημαντικότερων κεφαλαίων του, τις αλλοιώσεις σε επίπεδο ηρώων, καταστάσεων και γεγονότων σε τέτοιο βαθμό που η εικόνα και εντύπωση του κοινού για το έργο της Διδούς Σωτηρίου, όπως αυτό παρουσιάστηκε την περασμένη χρονιά, ήταν ότι το βιβλίο 'Ματωμένα Χώματα' αφορά καταγραφή της καθημερινής ζωής και αισθηματικών περιπετειών των ηρώων του στη Μικρά Ασία, δηλαδή κάτι σαν 'λαβ στόρυ' που έχει όμως 'κακό τέλος'”.
Παράλληλα, κάνει λόγο για "όργιο αθέμιτων επεμβάσεων στην ιστορία, τους ρόλους και τα γεγονότα του βιβλίου, φθάνοντας μέχρι του σημείου να προστεθούν σκηνές και ήρωες, που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το βιβλίο είναι σαν να προέρχονται από άλλο έργο και, είναι φυσικά, τελείως ξένες και συχνά προσβλητικές προς το περιεχόμενο και το πνεύμα του βιβλίου".

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: