ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.09

Για ποια ελευθερία του τύπου μιλάτε; Η Ευρώπη ζει τον χειρότερο φασισμό που είναι μάλιστα καλυμμένος κάτω από τον Σοσιαλισμό…


  • Τον περιορισμό της ελευθερίας του Τύπου στην Ευρώπη, καταδεικνύει η ετήσια έκθεση των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα. Αντίθετα, στις ΗΠΑ, η εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα, φαίνεται ότι οδήγησε σε μεγαλύτερη ελευθερία του Τύπου. Ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης, Ζαν-Φρανουσά Ζιλιάρ, τονίζει ότι η ελευθερία του Τύπου πρέπει να προστατεύεται το ίδιο σε όλα τα μέρη του κόσμου και προσθέτει ότι είναι ενοχλητικό να βλέπει κανείς ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία, η Ιταλία και η Σλοβακία να πέφτουν σταθερά στην παγκόσμια κατάταξη αναφορικά με την ελευθερία του Τύπου. Υπογράμμισε μάλιστα, ότι η Ευρώπη θα έπρεπε να δίνει το παράδειγμα, λέγοντας ότι η άνοδος των ΗΠΑ (από την 40η θέση που ήταν το 2008 στην 20η φέτος) στην παγκόσμια κατάταξη είναι μεν θετική, αλλά όχι ικανοποιητική για να μιλάει ο Οργανισμός για ένα συνολικά θετικό αποτέλεσμα. Η λίστα των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα καταρτίζεται με βάση ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται από εκατοντάδες δημοσιογράφους και ανθρώπους των media, παγκοσμίως.
  • ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: