ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.10.09

ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ..... ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Κύριε Υπουργέ το πνευματικό και νομικό βεληνεκές σας είναι απροσμέτρητο
Ο πρόλογος μου μπορεί να χαρακτηριστεί ως "οσφυοκαμπτική" διάθεση μου ή ως προσκείμενου στην παράταξη σας όμως αναγνωρίζοντας την πολιτική σας οντότητα αν μη τι άλλο υποκλίνομαι σε αυτήν.
Κύριε υπουργέ της "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ" ... επειδή και οι "συμπτώσεις" είναι μέσα στην πραγματικότητα δέχομαι ειλικρινά ότι η επιλογή του κυρίου Γ.Δημήτραινα ανάμεσα σε 700 υποψηφίους ήταν αξιοκρατική και απετέλεσε πραγματικά την ενδεδειγμένη επιλογή για την θέση του ΓΓ του Υπουργείου σας ..... καθώς και ότι η "σχέση" γνωριμίας με την σύζυγό σας είναι μια απλή σύμπτωση ...άλλωστε στην μικρή χώρα μας ...όλοι γνωριζόμαστε πόσο δε μάλλον όταν τα ποσοστά κοινής σχέσης και διαδρομής αυξάνονται με πολίτες οι οποίοι ανήκουν και ξεχωρίζουν από τα πνευματικά εφόδια της ιδιαίτερης μόρφωσης τους.

Όλα έως εδώ καλά !!!
Έχοντας τον τίτλο της "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ" μεταξύ άλλων στο Υπουργείο το οποίο ηγείστε σας προτείνω ...... όπως με τον ίδιο τρόπο που "κάποιοι" bloggers προέβησαν σε έρευνα σχέσης της επιλογής ΓΓ με πολιτικά πρόσωπα να πράξετε το ίδιο και να αποτελέσει και αυτή η έρευνα ένα καθοριστικό στοιχείο - κριτήριο για τις επόμενες επιλογές για την θέση των Γενικών Γραμματέων.

Επειδή πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα βούλησης ...παρακαλώ πολύ μην με διαψεύσετε!!
Π.Λ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμάν πια αυτοί "οι κριτές του Ισραήλ",νησάφι.......

Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους και κρίνετε σε εύλογο χρόνο το έργο τους .

π.σ. βελισσαράτος