ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.9.09

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ , ΚΚΕ



=ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ=
==== ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ ====

=ΚΚΕ=

= ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ (&) ΕΣΥ !!! =

ΚΚΕ................................ΚΚΕ ............ΚΚΕ....................................ΚΚΕ...........ΚΚΕ-ΚΚΕ-ΚΚΕ

ΚΚΕ.......................ΚΚΕ......................ΚΚΕ.........................ΚΚΕ......................ΚΚΕ

ΚΚΕ..............ΚΚΕ...............................ΚΚΕ..............ΚΚΕ.................................ΚΚΕ

ΚΚΕ...ΚΚΕ..........................................ΚΚΕ...ΚΚΕ............................................ΚΚΕ-ΚΚΕ

ΚΚΕ..............ΚΚΕ...............................ΚΚΕ...............ΚΚΕ................................ΚΚΕ

ΚΚΕ..........................ΚΚΕ ..................ΚΚΕ...........................ΚΚΕ....................ΚΚΕ

ΚΚΕ...................................ΚΚΕ..........ΚΚΕ.......................................ΚΚΕ........ΚΚΕ-ΚΚΕ-ΚΚΕ

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>========<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

==== ΟΧΙ ΑΥΤΟΔYNAMIA=====

= ΚΚΕ =

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ


ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Χαος απο τις βροχοπτωσεις…..


ηγφγηηγφ



Η καταιγίδα στην Εύβοια απο τον δορυφόρο




Στην Στενή Ευβοίας το ύψος της βροχής έχει φτάσει τα 169,8mm.

Στο Βασιλικό Ευβοίας εκατοντάδες σπίτια έχουν πλημμυρίσει ενώ σε πολλά σημεία το ύψος του νερού έχει φτάσει τα 2 μέτρα. Πολλά άτομα είναι εγκλωβισμένα στα σπίτια τους ενώ πολλές οδικές αρτηρίες είναι απροσπέλαστες.
αδρονιανοι

Οι Βορειοελλαδίτες ζητούν σκληρή στάση για Σκόπια - Τουρκία



Ακούστε επιτέλους τους Έλληνες εσείς που κυβερνάτε αυτόν τον τόπο!!
Οι ευαισθησίες των Βορειοελλαδιτών δεν κρύβονται: Στην ερώτηση, ποιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της εξωτερικής πολιτικής, το 42% απαντά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ίσως και να είναι, σίγουρα όμως δεν είναι και το πιο επικίνδυνο, όταν έχεις γείτονα την Τουρκία και όταν μάλιστα αυτή έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο.Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ακολουθούν με 31,8% και τέλος το Κυπριακό, μια ανοικτή πληγή για την Ελλάδα και την Κύπρο, με 16,5%. Όλες οι έρευνες που έχουμε διενεργήσει μέχρι τώρα δεί-
χνουν μονότονα σχεδόν το ίδιο πράγμα. Το 74% δεν θα δεχόταν μια σύνθετη ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία». Η στάση αυτή έχει παραμείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και πολύ δύσκολα οποιαδήποτε ελλη- νική κυβέρνηση θα μπορούσε να αλλάξει την άποψη αυτή των πολιτών.
Επίσης πάνω από ένας στους δύο διαφωνεί με την ελληνική θέση (και κοινή πολιτική όλων των κομμάτων, πλην του ΛΑΟΣ) για στήριξη της ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας. Οι έλληνες πολίτες έχουν διαφορετική άποψη από αυτή των ηγεσιών τους, περισσότερο ταιριάζει η άποψή τους με αυτήν του Σαρκοζί και της Μέρκελ παρά με αυτήν του Καραμανλή και του Παπανδρέου. Επτά στους 10 πολίτες έχουν αντίθετη άποψη για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., αλλά ο λόγος είναι κυρίως η γεωγραφική θέση της Τουρκίας (Ασία) και όχι οι κακές σχέσεις που έχουμε ή η διαφορετική θρησκεία. Η επίσημη πολιτική της χώρας δεν φαίνεται να συμβαδίζει με την κοινή γνώμη. Ούτε στο θέμα των Σκοπίων, στο οποίο οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι έτοιμες να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις, ούτε σε σχέση με την Τουρκία, για την επισήμως συνηγορούμε να ενταχθεί στην Ε.Ε. (ίσως για να μη δείχνουμε και κακοί γείτονες), αν και ως λαός έχουμε αντίθετη άποψη. Εξωτερική πολιτική όμως δεν γίνεται με δημοσκοπήσεις. Γίνεται με διπλωματία, ελιγμούς και συμβιβασμούς. Αυτά περιμένουμε να δούμε από αυτούς που την κατευθύνουν. Ως λαός, όμως, και ιδιαίτερα ως Μακεδόνες, δεν θα θέλαμε να είμαστε οι μονίμως συμβιβασμένοι.
Του Δημήτρη Bασιλειάδη διευθυντή της Interview
ελληνικη αφυπνιση

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.....

Αποτυπώνω από τον Ιδιαζόντως

Στο μπλογκ του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥ, διαβάζω μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση, που προέρχεται απ’ τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

«Συνάντηση με την αντιπροσωπεία των (κλικ) «Elders» (ωωω!…τι ωραίο όνομα, σαν να λέμε “οι πρεσβύτεροι”!) είχαν χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και η υπουργός Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη. Η «άγνωστη», για τους πολλούς, αυτή οργάνωση που αυτοαποκαλείται «πρωτοβουλία προσωπικοτήτων για την εμπέδωση της ειρήνης και των ανθρώπινων δικαιωμάτων» (μουχ-μουχ-μουχ…), έχει πολύ γνωστά μέλη με πλούσια και συγκεκριμένη δράση.

Μέλη που ισχυρίζονται ότι «προσφέρουν την συλλογική τους επιρροή και πείρα για να στηρίξουν πρωτοβουλίες ειρήνευσης και δραστηριοποιούνται σε διάφορα παγκόσμια θέματα, όπως το Μεσανατολικό και το Κυπριακό»… Πίσω από τους «αθώους» τίτλους που χρησιμοποιούν, βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα που στήριξαν, δρομολόγησαν και προώθησαν ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή. Σήμερα οι «Elders», βρέθηκαν στην Ελλάδα και πραγματοποίησαν τις συγκεκριμένες συναντήσεις «στο πλαίσιο των επαφών για την επίλυση του Κυπριακού»… Μάλιστα, η αντιπροσωπεία των «Elders» ήρθε από την Άγκυρα και θα μεταβεί μετά την Αθήνα, στην Κύπρο!

Ας δούμε όμως μερικά από τα μέλη της για να καταλάβουμε πώς ακριβώς έχουν δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, για να …«στηρίξουν πρωτοβουλίες για την ειρήνευση». Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζ. Κάρτερ που υπήρξε βασικός «εμπνευστής» των σχεδίων για το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, με πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο της ιμπεριαλιστικής επιδρομής των ΗΠΑ στη γειτονική χώρα επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον.

Μάλιστα, ο Τζ. Κάρτερ θεωρείται και ο «αρχιτέκτονας» της συμφωνίας του «Ντέιτον» που οδήγησε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Στην «πρωτοβουλία» συμμετέχει και ο πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν γνωστός για την προώθηση του «ομώνυμου» σχεδίου για τη διχοτόμηση της Κύπρου. Βασικός χρηματοδότησης της οργάνωσης είναι ο Ρ. Μπράνσον μεγάλος Βρετανός ιδιοκτήτης της αεροπορικής και δισκογραφικής εταιρείας «virgin». [κλπ...] »

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

*

Το άρθρο συνοδεύεται απο μια κάπως “παράξενη” φωτογραφία, που δεν διευκρινίζεται αν είναι απο την προαναφερόμενη συνάντηση ή απο άλλη περίσταση.

2284073838_5a380602e4

2<span class=KARAM NTORA" height="168" width="219"> Θα μου πείτε, μα τι το παράξενο έχει αυτή η απλή, τυπική, στημένη φωτογραφία; Μα… μου έκανε τρομερή εντύπωση η απύθμενη λατρεία στα μάτια της Ντορούλας (λατρεία ισομεγέθης με την απέχθεια που φαίνεται σε πολλές φωτογραφίες με τον αρχηγό του κόμματός της).

<span class=AA2284073838_5a380602e4" height="245" width="203"> Επίσης μου έκανε εντύπωση και η σφιχτή χειραψία.

Τώρα τους σύστησαν;
==============================================================

...... είναι ότι όπως και να το κάνει έχει ενδόμυχα "χαρακτηρισθεί" από τον μέσο οπαδό του κινήματος που ηγείται ....ανεξάρτητα του εν προσπάθειες του ακόμη ως θέλει να παρουσιασθεί.....ως οραματιστής , ο νέο τεχνοκράτης φιλολαϊκός σοσιαλιστής, ο ευπατρίδης, που ταυτόχρονα γίνεται αποφασιστικός και "κόβει" τα πόδια σε αυτούς που δεν ακολουθούν τον ηγέτη που πρεσβεύει την ανατροπή των κατεστημένων
Και όταν λέω χαρακτηρισθεί εννοώ ότι έχει πιάσει τόπο η απόδοση σε αυτόν του φιλοδυτικού πολιτικού. Αυτό ίσως μεταβληθεί σε ανίατη γάγγραινα εάν οι χειρισμοί των εθνικών θεμάτων από μέρους της κυβέρνησης του δεν έχουν ως γνώμονα και τον χαρακτήρα του κοινού λαϊκού αισθήματος και ευαισθησίας.

Πολλά ακούγονται.......... εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας μέσα σε όλα τα άλλα ας ξεκαθαρίσει και η θέση του ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα , τα οποία δεν είναι μόνο το ΣΚΟΠΙΑΝΟ και το ΑΙΓΑΙΟ αλλά και η θέση της Ελλάδας έναντι όλων των επιβουλών που δέχεται και οι οποίες δεν είναι μόνο εδαφικές αλλά και ιδιάζουσας οικονομικής σημασίας για την πορεία του τόπου.


Η προεκλογική εκστρατεία του Καραμανλή!


Ο Κώστας Καραμανλής είδε πως αν δεν δραστηριοποιηθεί από μόνος του δεν γίνεται τίποτα και αποφάσισε να πιάσει δουλειά.
Τι να κάνει;
Μα να κερδίσει ψηφοφόρους!

ourgreektv.





ΑΡΑΓΕ ..... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΜΕΛΛΟΝ" ΜΑΣ??

Αντίμαχος
Η προεκλογική εκστρατεία των δύο άσπονδων μονομάχων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχει επικεντρωθεί στο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας.

Κάθε φορά ακούμε επικεντρωμένα επιχειρήματα , φαεινών τρόπων και από τους δύο για την έξοδο της χώρας από την πενία για την οποία σημειωτέων , ω! του μεγαλείου δεν ευθύνεται άμεσα κανένας αλλά η πολιτική του άλλου. Τελικά το πρόβλημα είναι μόνον αυτό; Για το μέλλον του μέσου Έλληνα δεν ακούμε τίποτα ή μάλλον ακούμε το πολυειπομένο και σαθρό πλέον επιχείρημα της επαγγελόμενης λύσης στην διαχρονική παθογένεια όχι του κράτους αλλά της εφαρμοζόμενης πολιτικής των δύο μονομάχων που για να πείσουν εξαγγέλλουν ο καθ ένας με τον τρόπο του αλλά με κοινό να ζητούν άμεσα ή έμμεσα την υπομονή του Ελληνικού έρμου λαού , για να εφαρμοσθεί για άλλη μια φορά η ανεφάρμοστη εξαγγελία.

Σήμερα έχουμε να παλέψουμε με διλήμματα τα οποία σαφώς τα έθεσε ο Πρωθυπουργός αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με το "αλλάζουμε ή βουλιάζουμε".

Ο πρωθυπουργός ε
πικαλέσθηκε το "εθνικό συμφέρον" ...αλίμονο ! λες και έχει αυτός μόνον το προνόμιο να το επικαλείται. Ο δε έτερος μας μιλά για την Ελλάδα του αύριο αποφεύγοντας όντως τελικά να μιλήσει για "μαύρη υπομονή".... μας είπε βέβαια για το "μέλλον"μας χωρίς να προσδιορίζει τον χρόνο που θα χρειαστεί για να γίνεται ορατό στον μέσω Έλληνα.

Χωρίς πολλές περιστροφές αυτό που έχει αξία είναι ότι ο μεν Καραμανλής με τις "μαύρες" θέσεις του εξασφαλίζει δύο πράγματα:
α) Εάν εκλεγεί τότε θα μπορεί να εφαρμόσει την "εύκολη" για αυτόν λύση ώστε να δικαιολογεί τον τίτλο του κυβερνήτη αλλά και την υπόσταση του κράτους "λιώνοντας" στην κυριολεξία τον πολίτη με το επιχείρημα "σας τα είχα πει και πρέπει να διαφυλάγω το δημόσιο συμφέρον", άσχετα αν αυτό είναι συμφέρον των ολίγων. β) και δεύτερον να έχει βγάλει την "ουρά του απέξω" και να μην διαχειριστεί την "καυτή πατάτα". Είναι γεγονός ότι ίσως για πρώτη φορά , οι προεκλογικές εξαγγελίες ενός κόμματος εξουσίας έχουν τόσο σκληρές υποσχέσεις. Επειδή δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί ο Καραμανλής ειλικρινής μετά από τα πεντέμισι χρόνια εξουσίας του τα οποία καταδείχθηκαν για την ασυνέπεια και την αμφισημότητα του ,θεωρώ ότι οι προεκλογικές "σκληρές εξαγγελίες" έγιναν ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ .Γιατί είναι και ο ίδιος πεπεισμένος ότι η Ελληνική οικονομία θα περάσει από Συμπληγάδες μια και τα στοιχεία που διαθέτει δείχνουν μια τάση προς την χρεωκοπία της. Έτσι στην περίπτωση αυτή ο κύριος Καραμανλής ως απερχόμενος πρωθυπουργός θα είναι αυτός που είπε την αλήθεια! για πρώτη και μοναδική φορά σβήνοντας με σφουγγάρι τα ψέματα των πεντέμισι χρόνων διακυβέρνησης του.

Ο δε Παπανδρέου Γ. τραβά σίγουρα προς την εξουσία όπως όλα δείχνουν , αλλά σίγουρα και μόνον για την
κατάκτηση αυτής.
Σίγουρα δεν μπορούμε να προδικάσουμε το όραμα του ή τις εξαγγελίες του ή τις υποσχέσεις του αλλά αναλογίζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα της κατάντιας του κράτους οφείλουμε να είμαστε αν μη τι άλλο προσεκτικοί .

Είναι τουλάχιστον αφέλεια να πιστεύει κανείς ότι οι του ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζουν "
ακόμα" τι έχουν να διαχειριστούν με την λήψη της εξουσίας. Τώρα κάποιος μπορεί να πει ότι εάν τα πράγματα είναι κάπως έτσι και ότι οι λύσεις είναι εφικτές μετά από ζητούμενες ανατρεπτικές θυσίες όποιες και εάν αυτές είναι, ...τότε γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει μια τέτοια αποδοχή όπως όλα δείχνουν;

Οι λόγοι είναι πολλοί ....,...ο ποιο σημαντικός ίσως ...είναι ότι "
ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του" και στην προκειμένη περίπτωση "πνιγμένος είναι ο μέσος αφαιμαγμένος από την διακυβέρνηση της ΝΔ Έλληνας.

Η αλήθεια είναι ότι συγκεκριμένο πρόγραμμα από το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του δεν έχουμε ακούσει , πέραν γενικοτήτων που όμως
τουλάχιστον ξεκάθαρα δεν έχουν στον στόχο τους μισθούς και συντάξεις....κάτι είναι και αυτό. Κοντός ψαλμός αλληλούια ...σε λίγες ώρες θα ΔΟΥΜΕ και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο του στην ΔΕΘ.

Ελπίζουμε να μας αναπτερώσει το ηθικό και τις ελπίδες δίνοντας
συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα στο μέλλον μας και το πως συγκεκριμένα δεν θα "βουλιάξουμε" μια και ο ίδιος το έχει εντοπίσει αυτό. Ίδωμεν!

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν αγγίζει το μέλλον μας μόνον το επικαλούνται ζητώντας μόνον θυσίες χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για το πως φτάσαμε έως εδώ. Η διάθεση πλέον δεν είναι αρκετή για να πειστεί κάποιος . "Πιάσαμε πάτο"..... καιρός είναι η αξιολόγηση μας από αυτούς που ζητούν την εξουσία να έχει ως βάση την ζητούμενη κάθε φορά θυσία από όλους εμάς .

Τα γαλάζια "golden boys" ετοιμάζοναι να διεκδικήσουν παχυλές αποζημιώσεις


"Διαβάζουμε στις εφημερίδες


"Ορισμένα από τα γνωστά σεμνά και ταπεινά «δικά μας παιδιά» του 2004, που μετατράπηκαν εν μια νυκτί σε golden boys της νέας διακυβέρνησης αναλαμβάνοντας να διοικήσουν δημόσιες επιχειρήσεις και να διαδώσουν στην ελληνική κοινωνία την προκλητική υποκρισία της σεμνότητας και ταπεινότητας, ξεσκονίζουν τώρα τα προνομιακά συμβόλαια που υπέγραψαν με τις συλλεκτικές πένες τους και προετοιμάζουν τα νομικά τους επιχειρήματα προκειμένου να διεκδικήσουν σοβαρές αποζημιώσεις εν όψει της βέβαιης διακοπής των συμβολαίων αυτών μετά τις εκλογές.

Ελπίζω να το σκεφτούν με μεγαλύτερη ψυχραιμία και να μην προχωρήσουν σε τέτοιες πρωτοβουλίες, γιατί η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι μια ομοβροντία από χαλασμένες τομάτες και στυμμένες λεμονόκουπες. "

Πρέπει εδώ και τώρα ο πρωθυπουργός να δεσμευτεί ότι σε περίπτωση ήττας στις εκλογές στις 4 Οκτώβρη, θα υποβάλλουν όλοι τις πατραιτήσεις χωρίς να ζητήσουν ούτε ευρώ αποζημίωση.
Αντε αρκετά πήρανε.....
"
καφενειο

Και γιατί να σε ψηφίσουμε κύριε Καραμανλή;

Δεν θα πάρουμε

25 ANAΠANTHTA EPΩTHMATA ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓIA TIΣ 9/11

ΘΕΩΡΙΕΣ...11η Σεπτεμβριου

ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ "ΑΝΔΡΕΑ" ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ «ΠΑΥΛΟΣ

ΜΕΛΑΣ», ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.net», ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΜΑΚΕΔΝΟΣ», ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

11/9/2009 μ.Χ.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ;

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΓΡΑΜΜΗΣ «ΑΝΔΡΕΑ»

ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Αξιότιμε κύριε Γ. Παπανδρέου,

εν όψει της κρίσιμης για όλους και ιδιαίτερα για τα εθνικά θέματα, εκλογικής αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου σας αποστέλλουμε αυτή την ανοιχτή επιστολή, ζητώντας να ξεκαθαρίσετε πλήρως τη στάση σας στο θέμα των Σκοπίων, ώστε να γνωρίζουν οι Μακεδόνες τις τελικές θέσεις σας ενώπιον της κάλπης.

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύριε Παπανδρέου,

οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων από το 2004, υπήρξαν τραγικές, ως συνέπεια της αδιαφορίας, της «παραίτησης» και της υποχωρητικής γραμμής που ακολούθησαν οι τελευταίες ηγεσίες του ΥΠΕΞ. Η αναγνώριση Μπους, οι προκλητικές σκοπιανοποιήσεις ελληνικών ονομάτων και ιστορικών μας προσώπων, οι δημόσιες παρελάσεις Σκοπιανών με τεράστια πανό που αναγράφουν «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η SOLUN», η δημόσια δυσφήμηση και προσβλητική παραποίηση της ελληνικής σημαίας, οι επιθέσεις σε Έλληνες ταξιδιώτες, ακόμα και δημοσιογράφους μέσα στα Σκόπια, η τρομοκράτηση της Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων, που δεν μπορεί να κάνει ούτε καν χρήση της ελληνικής κατάληξης του ονόματός της, η κλιμάκωση της διεθνούς προπαγάνδας με διαφημιστικές εκστρατείες «Μακεδονίας» στο CNN και EURONEWS, η πανηγυρική έκδοση της «Μακεδονικής Ιστορίας» των αρχαίων δήθεν «Μακεδόνων», οι προκλητικές ονοματοδοσίες Αεροδρομίων, Εθνικών Οδών, Εθνικών Σταδίων, η κατασκευή εντυπωσιακών μνημείων και αγαλμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, καθώς και οι ανεμπόδιστες αναγνωρίσεις των Σκοπίων με το Ελληνικό Όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», που έφτασαν ήδη τις 126 με την προχθεσινή αναγνώριση της Μποτσουάνα, συνιστούν πρωτόγνωρη εθνική ντροπή!

Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν προκλήθηκε τόσο πολύ, τόσο συχνά και σε τέτοια βαθμό, που να κυκλοφορούν ευρέως χάρτες με αποκομμένη τη βόρεια ιστορική περιφέρειά της, τη Μακεδονία της και ο μεγαλύτερος ήρωάς της να εμπαίζεται ως «Σκοπιανός», χάρη στην ασταμάτητη προπαγάνδα του κρατιδίου και των λεγόμενων «Προσφύγων της Μακεδονίας του Αιγαίου»!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Ιδιαίτερα για τους τελευταίους κύριε Πρόεδρε, υπάρχει πολύ πρόσφατη δήλωση του στελέχους σας κ. Ανδρέα Λοβέρδου, σε συνέντευξή του την 1η Σεπτεμβρίου 2009, στο http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=12245 και στον Τ. Μίχα:


ΕΡ: O περίφημος νόμος Γεννηματά που επέτρεπε τον επαναπατρισμό των κομμουνιστών προσφύγων του Εμφυλίου απέκλειε από την κατηγορία αυτή τους «αλλογενείς». Σκέπτεστε να τον αλλάξετε όταν έρθετε στην εξουσία;


Α.Λ.: «Πιστεύω ότι όσα υπόλοιπα χρωστάμε από την εποχή του Εμφυλίου πρέπει να εξαλειφθούν. Είχαμε λάβει απόφαση το 2003 να κάψουμε τα κόκκινα δελτία, δηλαδή τα δελτία των ανθρώπων σλαβομακεδονικής καταγωγής των οποίων απαγορεύεται η έλευση στην Ελλάδα. Αν αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι θα εγείρουν αξιώσεις σχετικά με παλαιές περιουσίες, μπορούν να πάνε στα δικαστήρια να τις διεκδικήσουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν αγκυλώσεις τέτοιες που να εμποδίζουν να λύσουμε το πρόβλημα με τη FYROM σε σχέση με το όνομα. Τα Δυτικά Βαλκάνια είναι ένας χώρος γεμάτος προβλήματα. Δεν είναι σωστό το θέμα του ονόματος να βαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια και να καθιστά τη FYROΜ ένα μέρος από την οποία θα ξεκινήσουν προβλήματα τα οποία θα μεταλαμπαδευθούν και σε άλλες περιοχές. Η εξάλειψη αυτών των υπολοίπων από τον Εμφύλιο είναι μια σωστή κίνηση και περιορίζει ακόμα περισσότερο το πρόβλημά μας με τη FYROM στο θέμα του ονόματος.»


ΕΡ: Ποιες είναι εν συντομία οι καθοριστικές διαφορές σας με τη ΝΔ όσον αφορά τον χειρισμό του θέματος της ονομασίας;


Α.Λ.: «H ΝΔ μετέτρεψε ένα θέμα διαφοράς με τη γείτονα για το θέμα του ονόματος σε ένα θέμα καθολικής αντίθεσης με τα Σκόπια. Αν γίνουμε κυβέρνηση θα εξαφανίσουμε αυτή την αρνητική κατάσταση. Θα περιορίσουμε αυστηρά τις διαφορές μας στο θέμα του ονόματος και θα αναπτύξουμε σχέσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας. Δεν είναι π.χ. σωστό η κ. Μπακογιάννη να μην έχει ποτέ δει την ηγεσία των Σκοπίων ή να μην τηλεφωνιέται μαζί τους επειδή υπάρχει έξαρση στο θέμα του ονόματος».

Η ΠΙΚΡΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Εάν κάτι τέτοια είχε τολμήσει να πει κάποιος στον καιρό του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν θα προλάβαινε προφανώς να ξαναδεί τον «Ήλιο του ΠΑΣΟΚ»…

Και είναι φυσικό εν όψει των Εκλογών και των εξελίξεων στο Σκοπιανό που έπονται, να ζητούμε να μάθουμε κατά πόσο, εσείς, ο γιός του Ανδρέα Παπανδρέου, συμφωνείτε με μια τέτοια επαναφορά των διαμελιστών της Ελλάδος, που υπηρέτησαν τους Ναζί, τους Βούλγαρους κατακτητές συμμάχους των πρώτων και τις Τιτοϊκές Δυνάμεις για αρπαγή της Μακεδονίας και την κατάληψη της ίδιας της Θεσσαλονίκης, την οποία εμπόδισαν την τελευταία στιγμή Έλληνες αριστεροί πατριώτες!

Η επαναφορά ακόμη και της σκιάς των βασανιστών και διαμελιστών της χώρας μας, αποτελεί ιεροσυλία για τον μαρτυρικό Μακεδονικό Ελληνισμό, που μονάχα στην Ανατολική Μακεδονία (και Θράκη) κατά τη φρικτή Βουλγαρική Κατοχή του 1941-44, μέτρησε 23.000-50.000 νεκρούς, ενώ σε δεκάδες χιλιάδες ανέρχονταν οι πρόσφυγες καθώς ο πληθυσμός της περιοχής μειώθηκε κατά 1/4 τουλάχιστον, όπως υποστηρίζουν Ειδικοί Μελετητές (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ 11 Μαΐου 2003)! Συντελέστηκε δηλαδή μια κανονική Γενοκτονία στη Μακεδονία!

Οι εχθροί αυτοί της πατρίδας, δεν πολέμησαν τότε για αλλαγή της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα, δεν ήταν μια πλευρά του Εμφυλίου, αλλά πολέμησαν την ίδια την Ελληνική Σημαία, πολέμησαν την ίδια την Ελλάδα της Δόξας του ΄40, συνεργαζόμενοι «αδερφικά» με τον εχθρό! Σκοπός τους δεν ήταν η ένοπλη πολιτική αλλαγή, αλλά ο διαμελισμός της Ελλάδας και η υπαγωγή της Μακεδονίας μας αρχικά στη Βασιλική Βουλγαρία και κατόπιν στη Κομμουνιστική Γιουγκοσλαβία του Τίτο!

Η έλευσή τους, θα είναι η ίδια με την νεκρανάσταση του Χίτλερ και το κοροϊδευτικό γέλιο του πάνω στους σωρούς πτωμάτων της Κρήτης, των Καλαβρύτων, του Δίστομου, της Υπάτης, της Παραμυθιάς, του Χορτιάτη, της Κλεισούρας, των Κερδυλίων, του Δοξάτου, και τόσων άλλων μαρτυρικών τόπων της πατρίδας μας!

Η «εγκατάστασή» τους, θα δικαιώσει εκτός των άλλων, τους προπαγανδιστές της δήθεν «Μακεδονικής Μειονότητας» στην Ελλάδα, καθώς τα «φαντάσματά της» με όλο το γνωστό μίσος που κατά καιρούς εκδηλώνουν, θα χρησιμεύσουν στους Σκηνοθέτες της μεγάλης πλαστογράφησης…

Συνεντεύξεις, φωτογραφίες, «συγκινήσεις», πρωτοσέλιδοι τίτλοι του τύπου «Επαναπατρισμός ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» ή «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ή «Οι ΗΡΩΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΥΤΡΩΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ή «ΛΥΓΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΥ» ή «ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ», «ΓΥΡΙΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» είναι ενδεικτικά του τι μπορεί να συμβεί και να σκηνοθετηθεί εναντίον μας… Ήδη τα ΜΜΕ των Σκοπίων πανηγυρίζουν…

Ελπίζουμε όμως ότι εσείς προσωπικά κύριε Παπανδρέου, θα διακηρύξετε δημόσια την πλήρη αντίθεσή σας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με ξεκάθαρη τοποθέτησή σας στα ΜΜΕ!

Οι νεκροί μας, ανυπεράσπιστοι στα χέρια των πλαστογράφων, δεν μπορούν να μιλήσουν…

Εμείς, εσείς όμως μπορείτε! Το «μοίρασμα» του Ονόματος δεν θα είναι Εθνική Πολιτική! Θα είναι Εθνική Ήττα!

Θα είναι έλλειψη παιδείας και έλλειψη οράματος! Έλλειψη καρδιάς και φιλότιμου! Έλλειψη ανδρείας και αρετής!

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Κύριε Γ. Παπανδρέου,

σύσσωμος ο Μακεδονικός Ελληνισμός επιζητεί, όχι επαναφορά των τιτοϊκών «φαντασμάτων», αλλά επαναφορά της γραμμής ΑΝΔΡΕΑ Παπανδρέου στο Σκοπιανό, ο οποίος σφράγισε ανεξίτηλα στην ελληνική ιστορία, με τούτα τα αιώνια λόγια:

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι ανυποχώρητος σε ότι αφορά την πρόκληση των Σκοπίων. Δεν πρόκειται να συναινέσω σε αναγνώριση (de jure και de facto) εφόσον το όνομα «Μακεδονία» χρησιμοποιηθεί με επιθετικό ή όχι, στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων»!!!

Ανδρέας Παπανδρέου

23 Απριλίου 1992

Επιστολή προς τον

Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ιάκωβο

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ «ΑΝΔΡΕΑΣ» ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Κύριε Παπανδρέου,

σας διαβεβαιώνουμε πως όλοι οι Μακεδόνες θα είναι μαζί σας, εάν τώρα, δημόσια, μπροστά σε ολόκληρο τον Ελληνισμό του Εσωτερικού και του Εξωτερικού, ανακοινώσετε την ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ! Εάν ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ!

Η έλλειψη πυγμής και αποφασιστικότητας, σαν εκείνης που επέδειξε ο αείμνηστος πατέρας σας, ο Ανδρέας Παπανδρέου, που χάρη στο έμπρακτο ΒΕΤΟ του, το Εμπάργκο, αναγκάστηκαν θέλοντας και μη τα Σκόπια να αποσύρουν τον Ήλιο της Μακεδονίας, έχει οδηγήσει στην τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε! Σε μια εθνική οκνηρία και ατολμία, σε μια υποχωρητικότητα άνευ αιτίας και λογικής!

Και όμως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη! Και θα είναι όσο εμείς δεν υπογράφουμε τον Απομακεδονισμό μας! Όσο δεν υπογράφουμε την Μακεδονική Καταστροφή μας!

ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ»

Ο Παγκόσμιος Μακεδονικός Ελληνισμός, ζητά από εσάς να ξεκαθαρίσετε δημόσια τη θέση σας! Οι κρίσιμες στιγμές επιζητούν ένα ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ, για ανυποχώρητη Εθνική Στάση! Για Εθνική Αξιοπρέπεια επιτέλους στην πορεία της χώρας!

ΘΕΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Προς επικύρωση ενός τέτοιου ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη η τοποθέτηση εκπροσώπου μας, από την Μακεδονική Ομογένεια, στη θέση Μονίμου Αναπληρωτή ΥΠΕΞ, με ειδικότητα στο Σκοπιανό και την Ομογένεια, σε ενδεχόμενη Κυβέρνησή σας! Για να προχωρήσει στο επιθυμητό επίπεδο η επαναφορά της εθνικής θέσης στο θέμα των Σκοπίων, η ενδεδειγμένη ενημέρωση των ξένων κυβερνήσεων και των ξένων ΜΜΕ, η πανηγυρική συστράτευση και ενεργοποίηση της Ομογένειας και των ξένων Ακαδημαϊκών και Πανεπιστημίων!

Το πρόσωπο αυτό θα διατηρεί όπως είναι αυτονόητο την αυτοτέλειά του και θα υπηρετεί απαρέγκλιτα τον ενωτικό εθνικό στόχο! Διότι για να νικήσεις, πρέπει και να θέλεις και να ξέρεις! Και εμείς οι Μακεδόνες και θέλουμε και ξέρουμε και μπορούμε!

Η ανοιχτή αυτή πρόταση, αντίστοιχη εκείνης που έχει απευθυνθεί και προς τον κ. Καραμανλή, στους δύο δηλαδή υποψήφιους Πρωθυπουργούς, δημοσιοποιείται ταυτόχρονα στα ΜΜΕ και την Ομογένεια, γιατί υπήρξε πάντα καθαρός και έντιμος ο αγώνας μας, όπως οι θέσεις και οι προθέσεις μας, χωρίς κομματικούς χρωματισμούς και προτιμήσεις!

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Περιμένουμε τη δημόσια και ολοκάθαρη τοποθέτησή σας! Αυτή, που μπορεί να φέρει αληθινή ΑΛΛΑΓΗ στην Ελλάδα και τους Έλληνες! Που μπορεί να αλλάξει τη θέση και την ισχύ της ισχνής, άφωνης και «δεδομένης» Ελλάδας! Μιας Ελλάδας απαλλαγμένης από τα κυκλώματα ντόπιων οικονομικών και ξένων πολιτικών συμφερόντων, που έχουν αναλάβει υπό την προστασία τους ένα τεχνητό κράτος που θέλουν να ονομάζεται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ακριβώς για να ξεκινά σήμερα από τα Σκόπια και να φτάνει αύριο στη «Θεσσαλονίκη»…

ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Γιατί εκτός των άλλων, το κρίσιμο πολιτικό ερώτημα που τίθεται σήμερα, λίγο πριν τις εκλογές, είναι εάν ο Γιώργος Παπανδρέου τελικά ακούει, αντιλαμβάνεται, συμπορεύεται και εκφράζει το μεγάλο πλειοψηφικό δημοκρατικό ρεύμα, που απαιτεί σταθερά, διαχρονικά και αμετακίνητα, κατά τουλάχιστον 74% (Εφημερίδα Μακεδονία 10-9-2009) καμμία απολύτως αναγνώριση των Σκοπίων με το ελληνικό όνομα «Μακεδονία» ή παράγωγό του!


www.NOIAZOMAI.net

noiazomai@msn.com

11.9.09

"ΟΠΙΣΘΟΒΟΥΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ" !!!

Οπισθόβουλες σκέψεις...

Δημοσκόπηση metron analysis για την Ημερησία



Οριστικό: Mπάλα και στις εκλογές!


Οριστικά στις 3 και 5 Οκτωβρίου, δηλαδή μια μέρα πριν και μια μέρα μετά τις εθνικές εκλογές, θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική της Super League. Κι αυτό θα συμβεί, όπως ανακοίνωσε η λίγκα, επειδή η αστυνομία συμφώνησε με αυτή την προοπτική.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League: "Ανακοινώνεται ότι η 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης της ΕΛ.ΑΣ, η οποία με έγγραφό της προς τη Super League αναφέρει ότι "σε ότι αφορά στη συμμετοχή μας στην κανονική διεξαγωγή των αγώνων της 6ης αγωνιστικής, την 3η και την 5η Οκτωβρίου, σας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει αντίρρηση από πλευράς ΕΛ.ΑΣ". Το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα και οι ώρες μετάδοσης των αγώνων θα ανακοινωθούν από τη Super League".
ΔΙΚΗ

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ...ΕΠΛΕΞΕ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ "ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ" ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ?


Αυτές οι εκλογές είναι "λαλίστατες".

Οι μεν του ΠΑΣΟΚ δικαιολόγησαν την μη υποψηφιότητα Σημίτη ως λάθος του ίδιου του πρώην Πρωθυπουργού, που δεν συμφώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ... οι δε της ΝΔ μέσω του εκπροσώπου της ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ έπλεξε το εγκώμιο,.... του πρώην "αρχιερέα της διαπλοκής" όπως τον αποκαλούσε ο τότε Καραμανλής,.... δηλώνοντας μάλιστα ότι "η παρουσία του στο κοινοβούλιο είναι απαραίτητη λόγο της εμπειρίας του τέως πρωθυπουργού Σημίτη στα οικονομικά θέματα".

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ????
ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ" ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ! ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΙΧΑΣΟΥΝ??? ΘΑ ΔΟΥΜΕ ...ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ" ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!


AUTOCHECK ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ...


ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ..... ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΙΠΕ....ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

An American said:
"We have George Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash."

And A Greek replied:
"We have Karamanlis, no Wonder, no Hope and no Cash"