ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.4.12

Γκρεμίστε τους…Μετακυλούν την “ζημιά” των τραπεζων λόγω του PSΙ, στους Έλληνες φορολογούμενους..


Ζημίες 20 δις θα ανακοινώσουν οι τράπεζες λόγω του PSΙ..

Εγώ έδινα τα δάνεια στον Άκη ρε..;;
Eγώ έδινα τα θαλασσοδάνεια για την πράσινη ανάπτυξη, τα πράσινα άλογα και τις ανεμογενήτριες..;;
Mαζί τα φάγαμε ρε..;;

Λήγει σήμερα η προθεσμία που είχαν ζητήσει οι τραπεζίτες για να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα του 2011, μετά το κλείσιμο του ελληνικού χρηματιστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσουν ΜΟΝΟ τις ζημίες από το PSI και όχι τις υπόλοιπα αποτελέσματα, κάνοντας – προς το παρόν – «γαργάρα» την έκθεση της BlackRock για τις ελληνικές τράπεζες, που έχει δοθεί εδώ και καιρό στην ΤτΕ.

Όπως φαίνεται το PSI τους «στοίχισε» περί τα 20 δις ευρώ, ενώ συνολικά λέγεται ότι PSI και απαιτήσεις BlackRock ξεπερνούν τα 40 δις, όταν τα ίδια κεφάλαιά τους δεν ξεπερνούν τα 33 δισ. ευρώ.

Aυτό που δεν μας λένε είναι ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό…;; 
Θυμηθείτε τι είχε πει ο Σαχινίδης..: 
“Σαχινίδης ότι χάσουν οι τράπεζες θα το πληρώσουν οι πολίτες ..”
Να ποιοι θα πληρώσουν την “ζημιά” των τραπεζών !!!

 

olympia

ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! > ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαθηματική Δημοκρατία. [GR+EN]

Στην χώρα της Δημοκρατίας οι άκυροι και λευκοί ψήφοι
αντί να μείνουν στην άκρη για να δείξουν απλώς οτι
υπάρχουν και Πολίτες που δέν τους αρέσει κανένας απο
τους υποψήφιους, με νομικά τερτίπια μοιράζονται στα
κόμματα που δέν βγάζουν ούτε πλειοψηφία του συνόλου.
Η πλήρης λειτουργία της Μαθηματικής Δημοκρατίας
βασίζεται στο ΛΕΥΚΟ και στο ΑΚΥΡΟ ψηφοδέλτιο σου.

Mathematical Democracy.
In the land of Democracy, the white and invalid vote,
instead to express that there are Citizens that they
don't like no one of the candidates, are given, with
nominal tricks, to the parties that don't got even the
majority of the total.
The Mathematical Democracy is fully operational because
it is based on your WHITE and INVALID vote.
SeeGreek

Πουτάνες για το χρήμα...


 
Ένα ξένο τηλεοπτικό δίκτυο έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα ντοκυμαντέρ στην Αθήνα, με θέμα τη ζωή των υποψηφίων όλων των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο. Το δίκτυο απασχολεί γι' αυτό το ντοκυμαντέρ δέκα συνεργεία. Προχθές ένα συνεργείο ακολούθησε τον Ραγκούση στο πρόγραμμά του.
Συντροφικά φερόμενος, ο Ραγκούσης παρακολούθησε την ομιλία του αρχηγού του στο Μίλωνα. Όταν έφθασαν έξω από το γήπεδο, κάποιοι τους πλησίασαν απειλητικά μόλις είδαν την κάμερα. Ηρέμησαν όταν τους εξήγησαν ότι επρόκειτο για ντοκυμαντέρ ξένου καναλιού. Προηγουμένως και στο πλαίσιο της εκστρατείας οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ που γίνεται παράλληλα, ο Ραγκούσης επισκέφθηκε σπίτι στην περιοχή της Ακρόπολης (όχι του συντρόφου Άκη), όπου υπήρχαν συγκεντρωμένα 30 άτομα, όλοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και όλοι ηλικιωμένοι. Για ευνόητους λόγους οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν από το συνεργείο να μην καταγράψει εικόνα, αλλά μόνον ήχο.
Οι τεχνικοί του συνεργείου έμειναν έκπληκτοι από την πολυτέλεια που υπήρχε στο σπίτι. Σα να μη βρισκόταν στην Ελλάδα του 2012. Όταν δε προσφέρθηκαν τα εδέσματα σε πιατέλες με μπορντούρα στο χρώμα (;) του χρυσού, οι τεχνικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό. 
Δύσκολοι καιροί, να πηγαίνεις σε σπίτια, ακόμα και για τους αποδεδειγμένα κλέφτες... 
 

Καλόν Αγώνα και Καλή Λευτεριά Ελληνες!



Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ελληνες, αδέρφια μου!

Ουδείς πλέον μπορεί να ισχυριστεί ότι όλα όσα έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια ήταν εντελώς τυχαία και οφείλονται και μόνον στην...αμέριστη βλακεία του πρώην πρωθυπουργού. Οχι. Υπάρχουν στοιχεία που τεκμηριώνουν το οτι ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπήρξε φορέας (δεν λέω εμπνευστής γιατί το αποκλείω λόγω "βλακείας") ενός προμελετημένου σχεδίου για να φέρει τα πράγματα ως εδώ για τον τόπο. Οι δηλώσεις του τόσο προεκλογικά, όσο και λίγο μετά την εκλογή του, όσο και τα γεγονότα των αποκαλύψεων που ακολούθησαν τους τελευταίους μήνες, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Προμελετημένο σχέδιο οικονομικής δολοφονίας μιας χώρας και - πιθανώς - ενός νομίσματος, σχέδιο που είχε εκπονηθεί στους υπόγειους ορόφους του κτιρίου του ΔΝΤ και στα σαλόνια των απόρθητων ξενοδοχειακών μονάδων της λέσχης Μπίλντελμπερκ, της οποίας είναι μέλος.

Τίποτε από τα γεγονότα των τελευταίων 2 ετών δεν συνέβησαν τυχαία. Ούτε υπήρξαν προϊόντα λανθασμένων χειρισμών από κυβερνητικά στελέχη ή ακόμη κι απ τον ίδιο. Υπήρξαν απόλυτα στρατηγικά σχεδιασμένες κινήσεις, με υπολογισμούς περί του αποτελέσματος για την κάθε μία και ασφαλώς και της τελικής πράξεως. Δεν μπορώ να ξέρω ποιό θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της τελευταίας πράξης, αλλά ένα είναι σίγουρο, κατ΄εμέ. Οτι η πατρίδα μας πλέον βρίσκεται στο χάος. Και πολύ δύσκολα θα βγεί απο αυτό.

Οι στρατηγικές κινήσεις του σχεδίου που ακολούθησε ο Παπανδρέου ήταν στην ουσία τους τέσσερις:

Πρώτον, λοιδωρία και κατασυκοφάντηση του ελληνικού λαού και της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας μέσω - δήθεν - αγανακτισμένων δηλώσεων δικών του ή των βασικών στελεχών του, με στόχο την αποσταθεροποίηση, την αύξηση των spreads και την εκτίναξη των CDS και την υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας απο τους διεθνείς οίκους.

Δεύτερον, το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ με στόχο την παρουσίαση ψευδών στοιχείων, ούτως ώστε να θορυβηθούν για τα καλά οι αγορές και να αναγκαστεί η Ευρώπη να αποδεχτεί την επέμβαση του ΔΝΤ.

Τρίτον, να εξαναγκαστεί η χώρα, μέσα στον πανικό της επικείμενης οικονομικής κατάρρευσης, να αποδεχτεί μνημόνιο οικονομικής σταθερότητας, με επαχθείς για τη χώρα όρους και - το ζητούμενο - εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και περιουσίας. Αυτή η τρίτη κίνηση είχε επίσης και ως παράμετρο την γενική αποσταθεροποίηση της ευρωζώνης, μια αποσταθεροποίηση που θα έφερνε στην επιφάνεια και την πραγματική κατάσταση και άλλων "αδύναμων" χωρών και το ντόμινο που θα ακολουθούσε, θα έφερνε προ τετελεσμένου όλους τους ευρωπαίους - μη προετοιμασμένους για κάτι τέτοιο - ηγέτες.

Τέταρτον, την πλήρη βύθιση της χώρας στην ύφεση, την ανεργία και τη φτώχεια, ούτως ώστε να μπορούν οι ξένοι οικονομικοί δολοφόνοι να την κατακερματίσουν και να εκμεταλλευθούν τον πλούτο της, ορυκτό, υπερθαλάσσιο και υποθαλάσσιο, την ακίνητη περιουσία της και το εργατικό της δυναμικό σε εξευτελιστικές τιμές, καθιστώντας την το πρώτο "πειραματόζωο" για την επικείμενη επιβολή μιας παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι δηλώσεις - κατά καιρούς - άλλωστε του ίδιου του Παπανδρέου περί της ανάγκης μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν ήσαν καθόλου τυχαίες. Ήταν κι αυτές μέρος του σχεδίου, για την - ασυνείδητη - προετοιμασία του ελληνικού λαού, για κάτι το οποίο θα ήταν τελικώς ο αναπόφευκτος στόχος αυτής της σφοδρής οικονομικής αποσταθεροποίησης.

Το μέγα ζητούμενο όμως είναι ο λαός. Αυτός ο υπερήφανος λαός, που έχει υπομείνει τα πάντα απο τον απίθανο αυτόν άνθρωπο. Ποιές θα είναι οι αντιδράσεις του; Τι θα επιλέξει στις επικείμενες εκλογές; Θα επιλέξει "αντικατάσταση" απλώς της παρούσας κατάστασης, με οδηγό αυτή τη φορά τον έτερο ...καππαδόκη του διεφθαρμένου παλαιοκομματισμού ή θα στηρίξει (επιτέλους) ανεξάρτητες πατριωτικές κινήσεις, οι οποίες και θα καθίσουν μαζί του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να βγει μια "εθνική κυβέρνηση" που θα αναλάβει και το κόστος της παλινόρθωσης της χώρας από την ΠΑΣΟΚική λαίλαπα;

Πολλά θα παιχτούν τις τελευταίες μέρες και ασφαλώς μέγιστο ρόλο θα παίξει και η κατεύθυνση που θα δείξουν τα ΜΜΕ. Αν αυτοί επιλέξουν να επιβάλλουν τη "λύση Σαμαρά", είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνουμε και πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Αν τα πράγματα δεν μείνουν εκεί, τότε έχουμε ελπίδες να δούμε νέες πολιτικές δυνάμεις στη Βουλή και νέους, άφθαρτους πολιτικούς που θα βάλουν βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο. Για το καλό της πατρίδας και όλων μας.

Είναι ίσως, Η ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!

Αν κινηθούμε συνετά ΤΩΡΑ, τα ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ!
Αν αδιαφορήσουμε, ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!


Σκεφτείτε τα παιδιά σας Ελληνες! Σκεφτείτε τα εγγόνια σας! Σκεφτείτε το μέλλον μας σαν λαός! ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; Μια πατρίδα κουρελιασμένη; Μια πατρίδα καταλερωμένη και εξευτελισμένη; Θέλετε να καταδικάσετε τα παιδιά σας στην αιώνια ξενητιά;

Αυτά είναι τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, οι κόρες και οι γιοί σας! Εμείς, εσείς, όλο το Εθνος!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αυτά τα παιδιά, που αγωνιούν για το δικό τους αύριο, βλέποντας ΕΜΑΣ να καθόμαστε με παχύ κώλο στον καναπέ μη μπορώντας να αντιδράσουμε στο ξεπούλημα της γής μας, φεύγουν για άλλες πατρίδες!

Φεύγουν, όπως έφευγαν τότε με το πάρσιμο της Πόλης απο τους Αγαρηνούς, όπως τότε με τη τούρκικη σκλαβιά, όπως τότε με τη καταστροφή του εικοσιδυό, όπως τότε στα χρόνια της μεγάλης φτώχειας του 50 και του 60... Πόσοι απο αυτούς γύρισαν; Λίγοι αδέρφια, πολύ λίγοι! Σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ! Ποιός έχασε τότε αδέρφια; Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΝΑΧΑ! Που έγινε πιο φτωχή και πιο ταπεινωμένη!

Αυτοί που έμειναν πίσω όμως πολέμησαν και τη ξανασήκωσαν τη πατρίδα, γιατί ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ!

Αύριο εμείς πια, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Καλόν Αγώνα και Καλή Λευτεριά Ελληνες!



Ετοιμαστείτε για βομβαρδισμούς προειδοποιήσεων με στάση πληρωμών σε περίπτωση ακυβερνησίας.


Γράφει ο 29-26
Η αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης είναι σήμερα το πιθανότερο σενάριο. Η εκλογική μάζα κινείται προς κόμματα διαμαρτυρίας-εκτόνωσης-τιμωρίας, πράγμα που δεν φαίνεται, παραδόξως, να πιέζει τα μεγάλα κόμματα για αλλαγή στάσης, πορεύονται όπως πάντα.

Μεγάλο μέρος του κόσμου σηκώνει τα χέρια ψηλά μεταξύ επαναστατών του φραπέ και επαγγελματιών κομματόσκυλων που όλοι μαζί ασελγούν χωρίς αναστολές επάνω στην κρατική χρηματοδότηση. Εξαγριώνεται ακούγοντας τους πάντες (άκρα αριστερά-δεξιά κέντρο κλπ) να μιλούν εξ ονόματος του on camera, (''Ο λαός απαιτεί..................''), χωρίς να τον έχουν ρωτήσει ποτέ.

Παρόλα αυτά η κυβέρνηση της χώρας είναι μια πραγματική κατάσταση. Κάποιος πρέπει να την αναλάβει. Θα μπορέσει ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο; Θα το κάνει ο Τσίπρας με την Παπαρήγα; Ή θα στείλουμε τον Καμμένο με ένα τεράστιο φέσι στας Ευρώπας με την ελπίδα της νίκης;


Οι εκβιασμοί για στάση πληρωμών είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτή τη στιγμή και θα εντείνονται όσο περνάν οι μέρες. Αποκορύφωμα θα έχουν το βράδυ του εκλογικού αποτελέσματος και θα είναι τόσο εκρηκτικοί και ασφυκτικοί, που η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση ενδέχεται να έχει τελείως διαφορετικά χρώματα απ' την πρώτη.

Himaira

Ντροπή στη Σοφία Σακοράφα! Καλά, νομίζεις ότι δεν ξέρουμε... ότι…

…δεν φοράνε παντελόνια;
Ξέρουμε και τι θα κάνουμε στις 6 Μάη!
Μαύρο στους δωσίλογους!
sibilla
Sofia Sakorafa
O Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν πρόλαβε να το διαβάσει, ενώ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, “ήταν ένας απλός υπουργός Εθνικής Άμυνας”, όταν μπαίναμε στο ΔΝΤ.
Τι άλλο επιτέλους θα ξεστομίσουν προκειμένου να αποσείσουν την...
 ευθύνη της καταστροφής, του ξεπουλήματος και της μετατροπής της χώρας μας σε προτεκτοράτο...
Αιδώς!!!

Βενιζέλος: "Δεν πήγαμε κι άσχημα απόψε στο Ηράκλειο... Να, τόσο λίγo θέλαμε για να γεμίσουμε ταξί"!


sibilla

Αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα.

Ως πρώην σοσιαλιστής και ο ίδιος, έχω το δικαίωμα να αντιλαμβάνομαι πως σκέφτεται ένας σοσιαλιστής.
Σοσιαλιστής είναι κάποιος ο οποίος εξακολουθεί ενώ βρίσκεται στην ηλικία των 30 ετών, να βλέπει τον κόσμο όπως τον έβλεπε όταν ήταν 15 χρονών.
Είναι φυσιολογικό και υγειές για κάποιον που είναι δεκαπέντε χρονών να ονειρεύεται έναν κόσμο όπου όλα θα κινούνται σε πλήρη αρμονία, όλοι θα έχουν την ίδια πλούσια και γεμάτη ευμάρεια ζωή, ανεξαρτήτως γνώσεων, προσόντων, τόπου καταγωγής ή τόπου που ο κάθε ένας έχει την τύχη να ζει.
Κάνω αυτήν την εισαγωγή γιατί το θέμα μου είναι οι μετανάστες και ο τρόπος αντιμετώπισης του ζητήματος, από έναν νέο, όχι δεκαπέντε χρόνων, αλλά σπουδασμένο σύγχρονο τριαντάρη όπως ο Αλέξης Τσίπρας.
Αναρωτιέμαι, πως είναι δυνατόν κάποιος να πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να αντέξει αυτές τις ορδές των πεινασμένων όλου του κόσμου που επιθυμούν να έρθουν εδώ;
Ακούω πολλές φορές την ανεύθυνη και απάνθρωποι πρόταση, να τους δώσουμε χαρτιά να ταξιδέψουν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Λες και η Ευρώπη είναι μια δική μας ιδιοκτησία όπου εμείς έχουμε το δικαίωμα να την διαχειριζόμαστε κατά το δοκούν.
Διαβάζω τις τελευταίες ημέρες στον τύπο ότι η Ελβετία, παρόλο που έχει πολύ μικρότερο αριθμό μεταναστών, οι περισσότεροι των οποίων είναι και Ευρωπαίοι, εν τούτοις βάζει φρένο στους Πολωνούς, Τσέχους, Ούγγρους, Λιθουανούς, Εσθονούς , Σλοβάκους, Σλοβένους, που θέλουν να μεταναστεύσουν στην Ελβετία.
Διαβάζω, ότι η Γαλλία και η Γερμανία μελετούν το ενδεχόμενο επαναφοράς των ελέγχων στα σύνορα τους, λόγο της μεταναστεύσεις.
Τα παραπάνω με κάνουν να αναρωτιέμαι, μήπως η Έλληνες πολιτικοί και Ιδικά οι αριστεροί όπως ο Αλέξης Τσίπρας νομίζουν ότι είναι θεοί και έχουν για όλους τους ανθρώπους λύσεις;
Σε κάθε περίπτωση, και αν ακόμη αυτό νομίζει ο Αλέξης Τσίπρας, θα τον συμβούλευα γρήγορα να αλλάξει γνώμη, πριν προλάβει η χρυσή αυγή να γίνει πλειοψηφία στην βουλή, εκτός και αν αυτό επιδιώκει.
Στην ζωή αγαπητέ πρώην σύντροφε, ούτε είναι όλοι ίσοι, ούτε πρόκειται ποτέ να γίνουν όλοι ίσοι, αλλά και αν τον θες, δεν θα έπρεπε και να είναι όλοι ίσοι.
Η διαφορετικότητα και η ανισότητα στον κόσμο, είναι η αιτία του νοήματος της ζωής.
Στον πραγματικό κόσμο, στην φύση, στην ζωή, όπου και να κοιτάξεις αγαπητέ Τσίπρα υπάρχουν διαφορές και αυτό δεν είναι αρνητικό, είναι θετικό, αρκεί να σκεφτούμε με λίγη μεγαλοψυχία αποδοχή της αλήθειας και πλουραλισμό.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, πρέπει εμείς να βάλουμε φρένο στους μετανάστες στην δική μας πατρίδα, και ας σταματήσουμε να σκεφτόμαστε κουτοπόνηρα ότι θα τους διώξουμε στην αυλή των υπολοίπων της Ευρώπης.
Εξάλλου, δεν μας τιμά αυτή μας η κουτοπονηριά, ως σύγχρονους και υπεύθυνους πολίτες.

Πρώην σοσιαλιστής΄.

Λαοί χωρίς μνήμη, δεν έχουν μέλλον!


21 ΑΠΡΙΛΗ 1967: Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!
21 ΑΠΡΙΛΗ 2012: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!
Υπηρέτες τους, πάντα οι δωσίλογοι!
Οι ίδιοι, οι σημερινοί "σωτήρες" μας ήταν οι "σωτήρες" μας και πριν 45 χρόνια!
Δεν ξεχνάμε! 
 

Νέο τσεκούρι στα εισοδήματα μέχρι τον Ιούνιο

http://marketbeast.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_0263.jpeg




Κατ΄ευθείαν στα βαθιά θα πέσει η επόμενη κυβέρνηση αφού πέρα από τις περικοπές των 11,5 δισ ευρώ θα πρέπει να χειριστεί και επικοινωνιακά τις ανατροπές στη φορολογία μισθωτών, συνταξιούχων, ελευθέρων επαγγελματιών αλλά και στους φόρους που επιβαρύνουν προϊόντα, υπηρεσίες και ακίνητα, φέρνει το Νέο Μνημόνιο, ανατροπές που θα πρέπει να έχουν γίνει νόμος του Κράτους το αργότερο έως το τέλος Ιουνίου.

Όπως δημοσιεύει το iefimerida.gr, η υποχρέωση που απορρέει από τη νέα δανειακή σύμβαση έχει να κάνει με την απλοποίηση της φορολογίας εισοδήματος και τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης κάτι που συνεπάγεται μεταξύ άλλων λιγότερα κλιμάκια στη φορολογική κλίμακα, την εξάλειψη φοροαπαλλαγών και προνομιακών καθεστώτων φορολόγησης, την απλοποίηση του πλαισίου του ΦΠΑ δηλαδή λιγότερους συντελεστές, την απλοποίηση της φορολογίας ακινήτων με ενοποίηση φόρων και τελών αλλά και την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών έτσι ώστε να ευθυγραμμιστούν με τις εμπορικές τιμές.
Τι «συστήνει» το ΔΝΤ
Ενδεικτικές της πίεσης που θα δεχθεί η νέα κυβέρνηση από τη Τρόικα, κατά το στάδιο της οριστικοποίησης των διατάξεων του νέου Φορολογικού, είναι οι συστάσεις που έχει κάνει το ΔΝΤ στη πολυσέλιδη Έκθεση που παρέδωσε στις ελληνικές Αρχές στο τέλος του 2011.
Το Ταμείο επισημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει άμεσα καμία μείωση συντελεστών ΦΠΑ και φόρου εισοδήματος, προτείνει κλίμακα με μόλις τρία ή τέσσερα κλιμάκια και μετατροπή του αφορολογήτου των 5.000 σε μη επιστρεφόμενη μείωση φόρου, ενώ θεωρεί ότι η επιβεβλημένη μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών πρέπει να αντισταθμιστεί από την αύξηση των έμμεσων φόρων ή των φόρων στα ακίνητα. Όσον αφορά στο ΦΠΑ συστήνει την άμεση μετάταξη αγαθών- υπηρεσιών από το 6,5% στο 13% με προσδοκώμενο δημοσιονομικό όφελος 590 εκατ. ευρώ, τη κατάργηση του μειωμένου συντελεστή για τα νησιά του Αιγαίου με όφελος για τον Προϋπολογισμό 130 εκατ. ευρώ, την επιβολή βραχυπρόθεσμα ενιαίου συντελεστή 19% εκτός του Τουρισμού, καθώς και την υπαγωγή σε καθεστώς ΦΠΑ των αγροτών.
Οι αναλυτές του Ταμείου συστήνουν, επίσης, ετήσια αυτόματη αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών αλλά και μείωση του φόρου μεταβίβασης, την επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, μεγαλύτερη φορολόγηση των μεταχειρισμένων Ι.Χ., μεγαλύτερη φορολόγηση στο καπνό (στριφτά τσιγάρα), μεσοπρόθεσμα αύξηση στο 20% από 10% του φόρου σε καταθέσεις- ομόλογα, καθώς και αύξηση στο 25% από 20% του συντελεστή για τις Ομόρρυθμες εταιρίες.

/marketbeast

20.4.12

Αυτές είναι οι καταθέσεις των πολιτικών!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ PRESS TIME: ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ- ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΣΤΕΡΛΙΝΩΝ

-Σε πολλές περιπτώσεις, οι καταθέσεις είναι «σπασμένες» σε διάφορες τράπεζες, σε λογαριασμούς των πολιτικών, αλλά και των συζύγων και των παιδιών τους.

 Την ίδια ώρα που η Βουλή αναζητά τα εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ που έστειλαν βουλευτές στο εξωτερικό και εξετάζει ποιοι μπορεί να έστειλαν χρήμα στην Ελβετία και άλλους οικονομικούς «παραδείσους» χωρίς να το δηλώσουν ποτέ, η εβδομαδιαία ανεξάρτητη πολιτική εφημερίδα “PRESS Time” φέρνει στο φως όλες τις καταθέσεις –τουλάχιστον τις φανερές- των εθνοπατέρων μας.
Η αρχή του «ξεκαθαρίσματος» με την προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με τις έρευνες για μαύρο πολιτικό χρήμα στην Ελβετία, ακόμα και η εξάντληση της αυστηρότητας της Δικαιοσύνης στην υπόθεση του εμβάσματος του συζύγου της Ντ. Μπακογιάννη, Ισίδωρου Κούβελου, καθιστούν υπεύθυνη την κυβέρνηση. Καθιστούν υπεύθυνη τόσο την παρούσα, όσο και την επόμενη που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαϊου, να δώσει πλήρη διάσταση σε ό,τι αφορά τα λεφτά των καταθέσεων στο εξωτερικό από τους εθνοπατέρες, με πλήρη και ενδελεχή διερεύνηση των πόθεν έσχες και όσων έχουν δηλωθεί και δεν έχουν δηλωθεί σε αυτά. Τη δημοσίευση στο Διαδίκτυο και την απλή και γρήγορη πρόσβαση των πολιτών σε αυτά, όπως έχει υποσχεθεί η απερχόμενη κυβέρνηση, δια στόματος του Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου, τη δημιουργία ανεξάρτητης, Εποπτεύουσας Αρχής για τον έλεγχο των πόθεν έσχες και πολλά ακόμα.
Από τα στοιχεία που αποκαλύπτει σήμερα η “PRESS”, μπορεί κανείς να διαπιστώσει το μέγεθος των τραπεζικών καταθέσεων των βουλευτών. Όπως θα διαπιστώσετε περιδιαβαίνοντάς τις, τα ονόματα και οι καταθέτες είναι τοποθετημένα με αλφαβητική σειρά, ενώ απουσιάζουν οι καταθέτες που έχουν ποσά κάτω των 48.000 ευρώ. Επίσης θα διαπιστώσετε ότι σε πολλές περιπτώσεις, οι καταθέσεις είναι «σπασμένες» σε διάφορες τράπεζες, σε λογαριασμούς των πολιτικών, αλλά και των συζύγων και των παιδιών τους.
Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, τις μεγαλύτερες τραπεζικές καταθέσεις στην Ελλάδα, διατηρούν οι εξής πολιτικοί: Ο κ. Γιώργος Βαγιωνάς, διατηρεί δύο καταθέσεις, ύψους 1.462.840 ευρώ και 2,1 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων στην Πειραιώς. Ο κ. Βαϊτσης Αποστολάτος, επίσης δύο λογαριασμούς, στη Milennium και την Εθνική, ύψους 1 εκατομμυρίου και 195.580 ευρώ. Ο κ. Ευτύχιος Δαμιανάκης, έξι λογαριασμούς, στην Εθνική και την Κύπρου, ύψους 1.209.306, 200.000, 55.000, 51.757.440, 48.382 και 11.485 ευρώ. Ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης, δύο λογαριασμούς στη Citibank, ύψους 1.014.221 δολαρίων και 620.732 ευρώ. Επίσης, ο κ. Αθανασιάδης διατηρεί λογαριασμό στην Κύπρου με 667.000 ευρώ, ο κ. Δημήτρης Κρεμαστινός τέσσερις λογαριασμούς στις Eurobank, Αγροτική, Εθνική και Πειραιώς, με 412.747.880, 162.366, 354.010, 178.191 ευρώ, ο κ. Χρήστος Παπουτσής τέσσερις λογαριασμούς στις Alpha, Eurobank και Εθνική, ύψους 125.811, 366.770, 263.728 ευρώ και 357.000 δολαρίων.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ αύριο, στην εφημερίδα “PRESS Time” που κυκλοφορεί στα περίπτερα

  

Επώνυμο όνομα
Νόμισμα
Ποσό
Τράπεζα
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΥΡΩ
120.333,220 
ΕΘΝΙΚΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΥΡΩ
667.000,000 
ΚΥΠΡΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΥΡΩ
153.000,000 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
123.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΥΡΩ
180.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
150.000,000 
MARFIN
ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ
ΕΥΡΩ
67.677,420 
EUROBANK
ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
92.429,200 
ALPHA
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΕΥΡΩ
151.500,000 
ASPIS
ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΥΡΩ
50.000,000 
MILENNIUM
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΡΩ
118.728,130 
ΕΘΝΙΚΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΡΩ
112.400,000 
ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΡΩ
113.286,730 
ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΡΩ
174.589,000 
DEUTSCHE BANK
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΡΩ
102.300,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ - ΜΑΡΙΑ
ΕΥΡΩ
58.899,850 
ΕΘΝΙΚΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ (ΒΑΗΣ)
ΕΥΡΩ
1.000.000,000 
MILENNIUM
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ (ΒΑΗΣ)
ΕΥΡΩ
195.580,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΥΡΩ
65.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΡΩ
100.828,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΥΡΩ
56.262,770 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΥΡΩ
1.462.840,000 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
2.175.530,010 

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΕΥΡΩ
145.000,000 
ΜΕΤΡΗΤΑ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΡΩ
130.000,000 
EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΡΩ
500.000,000 
EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΡΩ
454.295,530 
MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΡΩ
500.000,000 
MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΡΩ
82.836,360 
ΕΘΝΙΚΗ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
170.000,000 
EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
54.000,000 
MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
83.000,000 
MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
209.000,000 
MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
210.621,030 
ΕΘΝΙΚΗ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
93.939,460 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
214.498,200 
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
ΒΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΡΩ
56.738,960 
ΚΥΠΡΟΥ
ΒΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΡΩ
58.426,860 
ΚΥΠΡΟΥ
ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΥΡΩ
684.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ)
ΕΥΡΩ
99.794,290 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ)
ΕΥΡΩ
400.000,000 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
ΕΥΡΩ
201.283,870 
MILENNIUM
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
ΕΥΡΩ
52.147,930 
ΕΘΝΙΚΗ
ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΥΡΩ
250.972,130 
ΕΘΝΙΚΗ
ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΡΩ
149.041,950 
ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣ
ΓΑΛΗΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
60.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΥΡΩ
58.401,070 
ΕΘΝΙΚΗ
ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΥΡΩ
165.093,750 
ΕΘΝΙΚΗ
ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΕΥΡΩ
61.578,890 
ΕΘΝΙΚΗ
ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ
USD
53.527,530 
MARATHON BANK
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΕΥΡΩ
56.030,570 
EUROBANK
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΆΔΩΝΙΣ
ΕΥΡΩ
120.000,000 
ALPHA
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
160.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΕΥΡΩ
150.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
100.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ
ΕΥΡΩ
117.640,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
74.794,910 
ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΥΡΩ
53.083,940 
ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΥΡΩ
100.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
ΕΥΡΩ
48.382,960 

ΕΘΝΙΚΗ

ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
ΕΥΡΩ
51.757,440 
ΚΥΠΡΟΥ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
ΕΥΡΩ
55.000,000 
ΚΥΠΡΟΥ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
ΕΥΡΩ
200.000,000 
ΚΥΠΡΟΥ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
ΕΥΡΩ
11.485,090 

ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
ΕΥΡΩ
1.209.306,000 

ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΥΡΩ
51.757,960 
FIRST BUSINESS BANK
ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΥΡΩ
75.300,000 
ALPHA
ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΥΡΩ
82.500,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΔΗΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΡΩ
68.944,700 
ΕΘΝΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
120.000,000 
EUROBANK
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΄ΑΝΝΑ
ΕΥΡΩ
70.000,000 
ING – FIDELITE
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΄ΑΝΝΑ
ΕΥΡΩ
140.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΄ΑΝΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ
ΕΥΡΩ
59.703,750 
ΕΘΝΙΚΗ
ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΡΩ
85.739,850 
ΕΘΝΙΚΗ
ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΡΩ
49.987,720 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΥΡΩ
93.602,000 
EUROBANK
ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
124.168,000 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΈΞΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕΥΡΩ
113.840,001 
ΕΘΝΙΚΗ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
ΕΥΡΩ
69.600,000 
KBG ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΥΡΩ
142.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
109.060,000 
MARFIN
ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
65.000,000 
ΑΓΡΟΤΙΚΗ
ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
48.200,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
ΕΥΡΩ
56.000,000 
ΕΘΝΙΚΗ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΕΥΡΩ
53.901,550 
ΕΘΝΙΚΗ
ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)
ΕΥΡΩ
50.000,000 
ΚΥΠΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΡΩ
620.732,620 
CITIBANK
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
USD
1.014.221,000 
CITIBANK
ΚΑΪΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ (ΕΥΑ)
ΕΥΡΩ
62.998,030 
ΕΘΝΙΚΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ PRESS TIME, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ