ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.4.12

Με εντολή των κατοχικών δυνάμεων αρχίζει το ηλεκτρονικό φακέλωμα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!



Με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής

Εδώ και χρόνια όπως γνωρίζουν οι επισκέπτες της Κλασσικοπερίπτωσης μαζί με δεκάδες χιλιάδες επώνυμους Έλληνες κάνουμε αγώνα εναντίον μιας παγκόσμιας τυρρανικής δικτατορίας , που στην Ελλάδα την πρωτογνωρίσαμε με τα ονόματα "ΑΜΚΑ", "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" , "κάρτα υγείας","καρτα μετανάστη" ,"ηλεκτρονικη συνταγογράφηση", "φοροκάρτα", "ενιαίο ψηφιακό εθνικό ληξιαρχείο", "Κάρτα Του Πολίτη".
Όλα αυτά τα βαρύγδουπα ονόματα,

που περιβάλλουν τώρα πιά και την ...προσπάθεια "επανίδρυσης" και "κάθαρσης" ενός καταχρεωμένου (επί τούτου) κράτους, εκ μέρους των δωσιλόγων της παρούσας δοτής συγκυβέρνησης, δεν είναι παρά τμήμα των εντολών της "ανώτατης διοίκησης" των κατοχικών δυνάμεων.

Αφού λοιπόν δια των δωσιλόγων της κατοχικής κυβέρνησης παραδόθηκε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ η εθνική μας κυριαρχία στα χέρια των ξένων επικυρίαρχων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σειρά είχε και η παράδοση της ελευθερίας των Ελλήνων πολιτών στην διαχείριση της ντόπιας και ξένης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Αυτό το μισάνθρωπο και άρα αντίχριστο έργο , θα ολοκληρωθεί βεβαίως με την επιβολή της προαναγγελθείσης "Κάρτας Του Πολίτη",ωστόσο οι υποδομές ήδη λειτουργούν και τα επιτελεία βιάζονται να αρχίσουν το μαζικό ηλεκτρονικό φακέλωμα.

Είδαν ότι ο κόσμος έδειξε απροθυμία να χρησιμοποιήσει τη φοροκάρτα, της οποίας η χρήση μέχρι στιγμής είναι προαιρετική, και έχοντας τον "αέρα" ενός έτσι κι αλλιώς δικτατορικού καθεστώτος, διέταξαν όσους διατηρούν βάσεις δεδομένων με στοιχεία που αφορούν την δημόσια και ιδιωτική μας ζωή, να τα παραδώσουν στο Υπ. Οικονοιμικών για ...περαιτέρω επεξεργασία.

Το πρόσχημα αυτή τη φορά ήταν η πάταξη της φοροδιαφυγής, πράγμα που έχουν αποδείξει παντοιοτρόπως ότι δεν τους ενδιαφέρει παρά μόνο στο επίπεδο του εντυπωσιασμού, είτε με θεατρικές συλλήψεις φοροφυγάδων που μετά τους αφήνουν ελεύθερους είτε της εξόντωσης των μικρομεσαίων που στέκονται εμπόδιο στα υπερκέρδη των "μεγάλων".

Ο στόχος λοιπόν δεν είναι προφανώς ο Αλαφούζος , ο Βαρδινογιάννης , ο Λάτσης, ο Κοντομηνάς., ο Μπόμπολας και οι άλλοι "εθνικοί ευεργέτες" , αλλά ο Γιώργος , ο Δημήτρης ,ο Γιάννης , η Ελένη , η Βασιλική , ο Παναγιώτης και όλοι εμείς που πρέπει να ζήσουμε σαν ραγιάδες για να ζήσουν αυτοί καλύτερα και πλουσιώτερα.

Δείτε λοιπόν την καινούργια διαταγή της κομαντατούρας και θαυμάστε τον τρόπο που κτίζουν γύρω μας τον ηλεκτρονικό φράχτη της νέας ψηφιακής δικτατορίας


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: