ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.4.12

Ο δικομματισμός άρχισε να δίνει τα ... ρέστα του!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο δικομματισμός άρχισε ήδη να δίνει τα “ρέστα” του και είναι βέβαιο ότι μέχρι την 6η Μαΐου θα ακούσουμε και θα δούμε ... πράματα και θάματα!
Η φαιδρότητα πλέον παίρνει σάρκα και οστά από τα στελέχη και τους αρχηγούς των κομμάτων που μας έφεραν εδώ οι οποίοι ...
ενώ συγκυβερνούν και συνυπέγραψαν το μνημόνιο τώρα προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια (θεωρώντας μας ηλίθιους) με δημόσιες λεκτικές αντιπαραθέσεις οι οποίες στην ουσία δηλώνουν την συνέχιση (αν δεν τους στείλουμε στο αγύριστο με την ψήφο μας) της εξαθλίωσης μας και της υποταγής της χώρας στους Γερμαναράδες και στους τοκογλύφους της Ευρώπης!
Είδαμε όλοι την ημέρα της εξαγγελίας των εκλογών από τον "Γλυκούλη" πως πρόβαλαν το θέμα με τις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου τον οποίο οι Βενιζέλος και Λοβέρδος το 2005 αθώωσαν στην γνωστή κολυμβήθρα του Σιλωάμ δηλ. τις περιβόητες εξεταστικές επιτροπές που έχουν στήσει στην Βουλή για να εξαγνίζουν τις κλεψιές και τις δολιότητες του αμαρτωλού συναφιού τους.
Για μένα είναι βέβαιο ότι όλο αυτό το σκηνικό της προφυλάκισης του κ. Τσοχατζόπουλου είναι στημένο και προσυμφωνημένο με τον ίδιο ο οποίος δέχτηκε (για το καλό του κόμματος αλλά και του δικομματισμού) να παίξει πρόσκαιρα το ρόλο της “Ιφιγένειας” μπροστά στον κίνδυνο στις ερχόμενες εκλογές να ψηφιστούν και να επικρατήσουν αντιμνημονιακές δυνάμεις οι οποίες σίγουρα θα ψάξουν και εκτός από αυτόν θα ονοματίσουν (ήδη τους ξέρουν πολλοί) και άλλους τους οποίους ο Ελληνικός λαός θα απαιτήσει να τιμωρήσουν μια και τον κορόιδευαν και τον έκλεβαν τόσα χρόνια!
Έτσι λοιπόν τα πολιτικά “ξόανα” σκέφτηκαν για άλλη μία φορά να μας πουλήσουν το παραμύθι της κάθαρσης και μετά τις εκλογές (αν κερδίσουν οι δύο ξεπουλημένοι συνέταιροι) θα μας μιλήσουν για ... παραγραφή των αδικημάτων του εν λόγω κυρίου και θα ζήσουνε αυτοί καλά και εμείς … χειρότερα!
κ. Βενιζέλο (εμπνευστή των νόμων ασυλίας και παραγραφής) κ. Σαμαρά (που κάνατε την γνωστή κωλοτούμπα και από αντιμνημονιακός μας γίνατε μνημονιακός του "κερατά") σας μάθαμε πια  … και καταλάβαμε το μέγεθος της πολιτικής ανευθυνότητας αλλά και του καιροσκοπισμού που κουβαλάτε και ο Ελληνικός λαός θα πρέπει στις επερχόμενες εκλογές να σας δώσει το μάθημα που σας αξίζει και εν συνεχεία όσοι είστε ένοχοι και δεν προλάβετε να ξεκουμπιστείτε (για μέρη μακρινά και εξωτικά που έχετε τις off shore εταιρίες σας) να σας δικάσει και να σας στείλει να σαπίσετε στην φυλακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: