ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.4.12

Πάνος Καμμένος: «Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει στη κατάσχεση της πρώτης κατοικίας»




Image
Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε ευθέως τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ οτι βρίσκονται σε συμφωνία με την τρόικα στο να κατασχέσουν την πρώτη κατοικία των Ελλήνων πολιτών.Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο Facebook.
«Χριστός Ανέστη.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε τα κόμματα τής συγκυβέρνησης οι υποτελείς τής τρόικας Βενιζέλος- Σαμαράς σπαταλώντας τα χρήματα απο τις κομμένες συντάξεις και μισθούς των Ελλήνων που άρπαξαν μέσω της χρηματοδότησης τών κομμάτων άρχισαν την προπαγάνδα.

Εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε ενισχύσεις από τους εργολάβους του δημοσίου και τους νταβατζήδες για να πληρώσουμε σποτάκια, δεν ξεπουλάμε την ελευθερία του λόγου μας και την αλήθεια για να αγοράσουμε τηλεοπτικό χρόνο.

Σύμμαχος μας μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Όλοι εσείς που πρέπει να περάσετε τα μηνύματα σε όλους τούς Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα βομβαρδιστούν απο την προπαγάνδα τών συγκυβερνητών με δικά σάς χρήματα που έκλεψαν για το καλό μας.

Η είδηση ότι έρχεται κατάσχεση της πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη την χώρα.Το απαιτεί ο Τόμσεν. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Διαβάστε και το σχετικό δημοσίευμα του defencenet.gr http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=39253&Itemid=13

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κύριος βενιζέλος τι σχέση έχει με την εταιρία αυτή . και το παλάτι που ετοιμάζουν να χτίσουν στην Σκόπελο?

http://skopelos-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_4376.html