ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.4.12

Τσακίστε τους φασίστες. Αλλά ποιούς φασίστες;

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική της μετάλλαξης. Οι σύγχρονοι φασίστες της Νέας Τάξης θα κατηγορούσαν ως ''φασίστες'' τους ΕΑΜίτες επειδή έβαλαν το σύμβολο της λευτεριάς και τη φράση ''Εθνική Ενότητα'' στην αφίσα τους.

Μην ψάχνετε πολύ να βρείτε τους πραγματικούς φασίστες. Έχουν κοινό τόπο συνάντησης τη γιάφκα της πλατεία Συντάγματος.Οι σύγχρονοι φασίστες είναι στη κυβέρνηση. Τη κατοχική δωσιλογική κυβέρνηση που επιβλήθηκε από το 4ο οικονομικό Ράιχ. Οι φασίστες της κυβέρνησης εκτελούν εντολές των πλανητικών φασιστών της Νέας Τάξης. Κι αυτοί για την ολοκλήρωση των σχεδίων τους θέλουν πάσι θυσία...
τη διάλυση των εθνικών κρατών. Το τελικό σχέδιό τους είναι η επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης και ο απόλυτος έλεγχος των λαών.

Για να συμβεί αυτό η φασιστική κυβέρνηση βέβαια έχει και τα στηρίγματά της. Τα φασιστοειδή που αποκαλούνται ψευδώς αναρχικοί και αριστεροί. Στη πραγματικότητα ούτε αναρχικοί είναι ούτε αριστεροί, απλά πληρωμένα τσιράκια της Νέας Τάξης που δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με το Μαρξισμό, ούτε με τους κλασσικούς του Αναρχισμού. Οι κυβερνητικοί φασίστες δεν επιδιώκουν  τη διάλυση της εργατικής τάξης, της μοναδικής τάξης που είναι σε θέση να συντρίψει τα σχέδιά τους, μέσω της εισαγωγής των μισθοφόρων των καπιταλιστών (λαθρομετανάστες) που λειτουργούν ως απεργοσπαστικός μηχανισμός; Ποια η στάση των φασιστικών καθαρμάτων στο τεράστιο αυτό ζήτημα; Στο όνομα της εργατικής τάξης προωθούν απροκάλυπτα τα σχέδια των φασιστών της κυβέρνησης μιλώντας για νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και οι δεύτεροι φέρνουν νόμους για την ιθαγένεια και τη παροχή ψήφου στους αλλοδαπούς και ''αντιρατσιστικούς'' νόμους για τη ξενοφοβία.

Οι κυβερνητικοί λακέδες δεν είναι αυτοί που προωθούν την ισοπέδωση της Παράδοσης του Ελληνικού Λαού και της διαστρέβλωσης της Ιστορίας; Τα φασιστικά στηρίγματά τους δεν είναι αυτά που ''στο όνομα της προόδου'' προωθούν τα ίδια πράγματα;

Τα φασιστικά καθάρματα που αποκαλούνται ψευδώς αναρχικοί και αριστεροί δεν είναι αυτά που χαρακτηρίζουν ''φασίστες και εθνικιστές'' όσουν ανεμίζουν το λάβαρο της λευτεριάς, την Ελληνική Σημαία και τραγουδούν τον Ύμνο εις την Ελευθερίαν, τον Εθνικό Ύμνο; Όλα στο όνομα της αποδόμησης του Έθνους - Κράτους που θέλουν να διαλύσουν οι πλανητικοί φασίστες προς χάρην του ισοπεδωτισμού και της βαρβαρότητας του ιμπεριαλιστικού πλανητικού κράτους

Οι ίδιοι δεν είναι που στήριζουν ανύπαρκτες μειονοτήτες στη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο και το Κόσσοβο ακόμα; Οι ίδιοι που ήταν υπερ της ΝΑΤΟικής επέμβασης στη Σερβία κατά του ''φασίστα'' κατ αυτούς Μιλόσεβιτς και Κάρατζιτς.

Οι τραμπούκοι της Νέας Τάξης και στηρίγματα της φασιστικής κυβέρνησης δεν είναι αυτοί που προσπαθούν να καπελώσουν κάθε διαδήλωση του Ελληνικού Λαού; Περιστατικά υπάρχουν άπειρα. Από τραμπουκισμούς σε όποιον έφερε το σύμβολο της λευτεριάς μέχρι και ξυλοδαρμούς σε όποιον τολμούσε να θέση το τεράστιο ζήτημα των μισθοφόρων των καπιταλιστών και ακόμα εκτελώντας κυβερνητικές προβοκάτσιες τύπου ΜΑΡΦΙΝ.

Αυτά τα καθάρματα βεβαίως που πληρώνονται αδρά μέσω ΜΚΟ από τους κυβερνητικούς φασίστες πλησιάζει η ώρα που θα τσακιστούν ανελέητα από τον Ελληνικό Λαό. Κι ας σπεύσουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να χαρακτηρίσουν το ξεκαθάρισμα ως ''κόντρα των άκρων'' όπως έκαναν στη περίπτωση του Άγιου Παντελεήμονα και της πλατείας Αττικής. Οι Έλληνες που έχουν ζήσει στο πετσί τους την τρομοκρατία των σύγχρονων SS που γνωρίζουν πλέον την πραγματικότητα και δε θα αργήσει η ώρα που θα τους χτυπήσουν ανελέητα.

egersis

Δεν υπάρχουν σχόλια: