ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.13

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;

olympiada 
…και με το που τον ακούμπησε η δικαιοσύνη, πάλι κροτάλισαν οι “σέχτες”. Την προηγούμενη φορά που χτύπησαν, έπρεπε να παιξει η οπερέτα του Βατοπαιδίου. Υπήρχε μόνο ένα “προβληματάκι” που “λύθηκε”.

Μια χούφτα ηρωικοί εισαγγελείς, ξετυλίγουν βημα – βημα το σχεδιο καταστροφής της Ελλάδας. Σε κάθε βήμα, αποκαλύπτεται και άλλη μια πτυχή της ολέθριας δράσης του Γιώργου Παπανδρέου. Ένας ολέθριος μηχανισμός για τον οποίον όσοι τολμούσαμε να μιλήσουμε, βαπτιζόμασταν περιθωριακοί και συνωμοσιολόγοι απο τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε”.

Απόλυτος συνεργός της συμμορίας Κλίντον – Σόρος, της συμμορίας που αιματοκύλισε τα Βαλκάνια και την Μεσόγειο για να δημιουργήσει κράτη – μαριονέτες, failed states, με εσωτερικό χάος και
εκποίηση φυσικού πλούτου. 

Ενορχηστρωτής της συμμορίας των κερδοσκόπων που θησαύρισαν απο την μεθοδική διάλυση της χώρας. Από τις υποκλοπές, τις πυρκαγιές, τους αγωγούς εως τους τιτανικούς και τα  CDS, καθε βημα προς τον όλεθρο ειχε την γλίτσα της στενής ή ευρύτερης συμμορίας  του. Καθε νεκρός Έλληνας, γεννημένος ή αγέννητος, ήταν καποια αργύρια στους λογαριασμούς των ρουμπινηδων, των καλαμποκανθρώπων, των Γριβεων και των κονδυλοφόρων της διαπλοκής.

Μπορεί λοιπόν ο Πεπόνης να καρατομήθηκε. Υπάρχουν όμως δεκάδες, εκατοντάδες “πεπόνηδες” που θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων για να οδηγήσουν τον γενοκτόνο στο εδώλιο των εγκλημάτων του. Αυτόν και καθε έναν από τους συνεργούς του. Δεξιούς και αριστερούς. Τραπεζίτες και “ανακρίτριες”. Τους εχει καταγράψει όλους τους η ιστορία.

Όσο εσύ Αντώνη Σαμαρά τον καλύπτεις, περνάς από το στάδιο της “ανεπάρκειας” στην άμεση συνέργεια. 

Απαιτείται τωρα υπερκομματική κυβέρνηση με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την εξόντωση κάθε μέλους των ενόχων του Ελληνικού ολοκαυτώματος. Απαιτείται τώρα μία Νυρεμβέργη, αυτη που στην Ελλάδα δεν έγινε ποτέ, ώστε να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν ντόπιοι και ξένοι τοπαλοσμάνηδες όπως έπραξαν οι Ισραηλινοί. Ειδ’ άλλως, να είστε σίγουροι πως οι εμπνευστές της Ελληνικής γενοκτονίας θα λάβουν την λαϊκή δικαιοσύνη κατά τα πρότυπα των Αρμένιων αντιφασιστών αγωνιστών. Δεν θα ξεφύγει ούτε ένας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τις επόμενες γενιές. 

Ένας χειρότερος Νοέμβρης


Πάει και ο Οκτώβριος, όπως μας έλεγαν χθες και οι έγκυροι Ξεφτεντέρηδες και οι  άλλοι Χατζηλάστιχοι της Τηλεδημοκρατίας μας.

Έφυγε ένας μήνας κακός, ένας μήνας που ενώ, σύμφωνα με τις παραδόσεις του λαού μας, είναι ο καταλληλότερος για την καλλιέργεια και τη σπορά των χωραφιών, εμείς σπείραμε κι ετούτη τη φορά την ανοησία: πάλι μείνανε άσκαφτα τα χωράφια, καθώς περνάγαμε το χρόνο μας μιλώντας για σουξεδιάρικες ιστορίες. Ξεσκονίσαμε και τα ντουλάπια μας, βρήκαμε τις 32-τόσες δικογραφίες που αράχνιαζαν, δακρύσαμε για ξανθούλες Βουλγάρες τσιγγανοπούλες για να ξεχάσουμε τα χαμένα αντισταθμιστικά ωφελήματα από υπερκοστολογημένα υποβρύχια και είχαμε τουλάχιστον μια ονείρωξη με την ξανθή δασκάλα της παρέλασης για να ισορροπήσουμε μέσα μας το πρωτογενές πλεόνασμα της αηδίας μας. 

Μπήκε ένας ακόμα χειρότερος μήνας και μας βρήκε όλους πιτσιλισμένους από το αίμα που χρειαζόταν, για να ξεπλυθεί προς στιγμήν, το σαθρό πολιτικό μας σύστημα που συντηρείται, κατά περίπτωση, μόνο από το φόβο ή την απάθειά μας.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters, ενώ οι εκπρόσωποι των πιστωτών φέρονταν αποφασισμένοι να αναβάλουν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, διαπιστώνοντας ότι είναι αγεφύρωτες οι διαφορές ανάμεσα στα κατάστιχά τους και το σουξεδιάρικο στόρυ της ελληνικής πλευράς αναφορικά με το κλείσιμο του δημοσιονομικού κενού για το 2014 που το εκτιμούν στα δύο δισεκατομμύρια ευρώ, τελικά θα μας κάνουν τη χάρη να προσέλθουν.

Δυο ακόμα δισεκατομμύρια που για να βρεθούν εκεί που τα ψάχνουν κι όχι εκεί που πρέπει, θα χρειαστεί να χυθεί κι άλλο  αίμα, πολύ περισσότερο αίμα.

Όλοι καχύποπτοι για τα κίνητρα των δολοφόνων και κατά που βολευόμαστε ο καθένας, δίνομε το στίγμα της δικής μας ανοησίας για μια, προς το παρόν, ανεξιχνίαστη δολοφονική πράξη. Δεν πειράζει, σε δουλειά να βρισκόμαστε: φαύλοι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι και μπιστικοί αποφαίνονται περισπούδαστα, με τη σπιρτάδα του αστυνόμου Σαΐνη  ότι «το "ανύπαρκτο" άκρο δολοφόνησε δύο υπαρκτότατους νέους ανθρώπους» άλλοι κονδυλοφόροι μέσα στη βεβαιότητά που τους εξασφαλίζει ο άξιος μισθός τους, αποφαίνονται για τα κίνητρα και την πολιτική ταυτότητα των δολοφόνων που πρέπει να αντιμετωπιστούν κι αυτοί από το νέο αντιρατσιστικό νόμο (sic) άλλοι πολιτικοί μαϊντανοί συγκλονισμένοι  από το συμβάν, δηλώνουν με αυταπάρνηση την ετοιμότητά τους να ράψουν στα σινιέ σακάκια τους το ροζ ανεστραμμένο τρίγωνο διάφοροι τυχάρπαστοι «αντιφασίστες» τρισχειρότεροι αυτοί, ίσως γιατί είναι οι πιο ηλίθιοι και οι πιο ανιδιοτελείς, χαίρονται επειδή ξεβρόμισε ο τόπος από δυο ναζήδες!  

Την αλήθεια για τα κίνητρα των δολοφόνων μπορεί να την μάθομε αύριο-μεθαύριο, μπορεί και όχι. Μπορεί μια νεόκοπη τρομοκρατική οργάνωση να αναλάβει την ευθύνη, μπορεί και όχι. Μπορεί αυτή η υποτιθέμενη τρομοκρατική οργάνωση να είναι δεκανίκι του παρακράτους μπορεί και όχι. 

Ένα μόνο είναι βέβαιο: δυο μάνες πενθούν, μια τρίτη αγωνιά για την τύχη του δικού της παιδιού, έξω από θάλαμο κάποιου δημόσιου νοσοκομείου κι αυτό που οφείλουμε να θυμόμαστε ετούτη την ώρα, όσοι τουλάχιστον δεν μπορούμε να συμμεριστούμε τον πόνο της μάνας, είναι ότι αυτό το δημόσιο νοσοκομείο υπολειτουργεί.

Δύο δισεκατομμύρια ευρώ που λείπουν και που θα αφαιρεθούν κι αυτά από τους επόμενους προϋπολογισμούς των δημόσιων νοσοκομείων, των δημόσιων πανεπιστημίων, των απομειναρίων των προνοιακών δομών.   

Μάνες είναι κι αυτές, οι μάνες των «ναζήδων», όπως και οι άλλες μάνες, οι μάνες των υπόλοιπων που πεθαίνουν κάθε μέρα από το κρύο, την ασιτία, την ανεργία, την κατάθλιψη που προκαλούν οι πολιτικές και οι πρακτικές της κυβέρνησης των Ολετήρων. 

Αλλά όσο όλοι εμείς, οι πολλοί, οι δεξιοί, οι αριστεροί κι οι υπόλοιποι, επιμένομε -άλλοι μέσα στην απάθειά μας κι άλλοι μέσα στην παγωμάρα του φόβου μας για το ζοφερό αύριο που καραδοκεί- να ανεχόμαστε αυτήν την κυβέρνηση, κάθε τέτοια μέρα που θα ξημερώνει και θα βρίσκει αυτούς τους άθλιους στο πηδάλιο του ελληνικού σκάφους, κάθε τέτοια μέρα θα είναι άλλη μια μέρα με δάκρυα και αίμα.
 
 

ΠΡΟΒΟΚΆΤΣΙΑ.... ΠΡΟΒΟΚΆΤΣΙΑ.... ΠΡΟΒΟΚΆΤΣΙΑ !!!! ....ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ;;;;

 
Ακούμε κάποιους και κάποιες -επώνυμες- να το λένε ....αλλά το βλέπουμε και γραμμένο με πηχυαίους τίτλους!
Κάποιοι υπονοούν(;) την Χ.Α  ....σαν τον Κρόνο ....να τρώει τα παιδιά της!  Για να πετύχει τι;
Αν αυτό αποδειχθεί -από τις επίσημες αρχές- δεν θα έχουμε να κάνουμε με μια εγκληματική οργάνωση -όπως λένε- ....αλλά με παρανοϊκή οργάνωση ....ανθρώπων με σαλεμένα μυαλά.
Αν όμως τα "στοιχεία" διαψεύσουν αυτή την απίθανη εκδοχή -λέμε αν- και αν  δεν υπάρξει συσκότιση, τότε οι χαρακτηρισμοί -της παράνοιας- θα "αρμόζουν" στους λέγοντες και γράφοντες.
Δεν θέλω πάλι να πιστέψω, ότι πίσω από τις εκτελέσεις κρύβονται Έλληνες ....πολιτικών ή άλλων διαφοροποιήσεων.
Τότε;;;;
Ο ψυχρός "επαγγελματισμός" και η "τέλεια πράξη" της εκτέλεσης ....παραπέμπουν σε εισαχθέν είδος ....άρτια εκπαιδευμένων και πληρωμένων φονιάδων.
Τα περί τρομοκρατικού κτυπήματος  ....παλαιών οργανώσεων, ελάχιστα ευσταθούν.
Όμως ....αν  ξένα συμφέροντα, όχι κατ' ανάγκην οικονομικά, κρύβονται -ίσως- πίσω από την εγκληματική ενέργεια  ....αν δηλαδή ξένα εθνικά συμφέροντα  ....επιδιώκουν την παραπέρα αποσταθεροποίηση της χώρας μας ....στοχεύοντας σε ωφελήματα, μέσα στην γενικότερη γεωπολιτική ρευστότητα της περιοχής ....τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!...
Τα αμείλικτα ερωτήματα είναι  ....αν η Ελληνική κυβέρνηση έχει "ειδικότερη" ενημέρωση και αν προετοιμάζει την πατρίδα ....για τέτοια ενδεχόμενα;;;;
Μήπως εντός ή εκτός της χώρας "δραστηριοποιούνται" δολοφόνοι πράκτορες και πρακτορίσκοι, αγνώστου καταγωγής και εθνικότητας;
Και το χειρότερο ....αν κάποιοι απ' αυτούς έχουν την ελληνική ιθαγένεια(;) ....αν δηλαδή υπάρχουν * "Δημάρατοι"  και η ιστορία του έκπτωτου [νόθου;] βασιλιά της Σπάρτης * ....που κατέφυγε στην αυλή του Βασιλιά Δαρείου και μετά ακολούθησε τον Ξέρξη στην Ελλάδα ....επαναλαμβάνεται, μετά από δυο χιλιετίες! 
 
 
Γ.Δ.
 
 
*Δημάρατος 15ος βασιλιάς της Σπάρτης

O ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!!




http://olympiada.files.wordpress.com/2013/11/20131102-161521.jpg
Αντίθετος ο Σόιμπλε σε ενίσχυση των ευρωπαϊκών τραπεζών από τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων! Οπως άλλωστε και καθε σοβαρός ηγέτης χωρας. Μονο στο Ελλαδιστάν του Σημίτη και του Παπανδρεου, τα λαμόγια οι τραπεζιτες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με το χρημα του λαού (!!) για εναν πολυ απλο λόγο: Εάν γινόταν οτι στον πολιτισμένο κόσμο, οι εδω Προβοπουλοι, Παπαδήμοι, Πανταλάκηδες και Καραμουζηδες θα ηταν φυλακή. Δίνοντας ομως δημόσιο χρημα, οι τραπεζιτες ελέγχονται απο τα πολιτικά λαμόγια που συμμετείχαν στα σκάνδαλα παρέα. Ετσι, απλώς πληρώνει ο λαος τα κλεμμένα, αλλά συνεχιζει να ενημερώνεται απο τους Ψυχάρηδες, που ζουν με το δημόσιο χρημα των ανακεφαλαιοποιημένων τραπεζών. "Μην ανησυχείτε, όλα πανε καλά".


 πηγη

Η διαχειριστική λογική του Σημίτη..

 _2112013.jpg
Αδύνατη είναι αυτή τη στιγμή η πολιτική διαπραγμάτευση με την τρόικα για το σύνολο του προβλήματος, όπως εκτιμά μέσω άρθρου στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

«Πρόβλημα δεν αποτελεί μόνο η αδυναμία της Ελλάδας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, αλλά και η αδυναμία της Ε.Ε. να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της περιφέρειάς της και του πυρήνα της, να προωθήσει την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη. Υπάρχουν πολλές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης, αλλά η ευρωζώνη καρκινοβατεί» υποστηρίζει ο κ. Σημίτης.

Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει «εξωπραγματική» την άποψη ορισμένων πολιτικών κομμάτων, τα οποία, όπως σημειώνει, «θεωρούν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με μονόπλευρη αποδέσμευση της χώρας από τις υποχρεώσεις της προς την ευρωζώνη και με καταγγελία των δανεικών συμβάσεων, ενώ ταυτόχρονα αφήνουν ανοιχτό το θέμα της παραμονής στην ευρωζώνη».

Ο Κ. Σημίτης επισημαίνει ότι «ηρωική έξοδος χωρίς σοβαρότατες αρνητικές επιδράσεις για τη χώρα και τους πολίτες της θα ήταν μόνο δυνατή, αν η Ελλάδα είχε την αυτάρκεια των ΗΠΑ ή της Κίνας» και προσθέτει:

«Η μόνη δυνατή για την Ελλάδα στρατηγική είναι η υποβολή καλά επεξεργασμένων και πειστικών προτάσεων για την υπέρβαση του προβλήματος, η εκπόνηση πολιτικών για την ανάπτυξη με συγχρηματοδότηση της Ένωσης, η εφαρμογή διαρθρωτικών μέτρων για την αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας και η συνεχής επίμονη διαπραγμάτευση». [skai]



Epikairo: Διαβάζοντας κανείς τη τελευταία παράγραφο του άρθρου του πρώην Πρωθυπουργού, δεν μπορείς να εξάγεις μια ξεκάθαρη πρόταση ως προς την επόμενη ημέρα. Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει στις περιγραφικές διαπιστώσεις, από την άλλη όμως απουσιάζει η αξιολογική βαρύτητα στο "δέον γενέσθαι". Αυτό μας οδηγεί σε μια εύλογη απορία: Αν είναι ο Σημίτης, που προσφάτως περιβάλλεται με την αχλύ του σπουδαίου μεταρρυθμιστή-εκσυγχρονιστή, να προτείνει αυτά που διαμείβονται καιρό σε στρογγυλά τραπέζια, τότε προς τι η προθυμοποίηση επανεμπλοκής στα δρώμενα της κεντροαριστεράς;


epikairo
_2112013.jpg
Αδύνατη είναι αυτή τη στιγμή η πολιτική διαπραγμάτευση με την τρόικα για το σύνολο του προβλήματος, όπως εκτιμά μέσω άρθρου στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
«Πρόβλημα δεν αποτελεί μόνο η αδυναμία της Ελλάδας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, αλλά και η αδυναμία της Ε.Ε. να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της περιφέρειάς της και του πυρήνα της, να προωθήσει την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη. Υπάρχουν πολλές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης, αλλά η ευρωζώνη καρκινοβατεί» υποστηρίζει ο κ. Σημίτης.
Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει «εξωπραγματική» την άποψη ορισμένων πολιτικών κομμάτων, τα οποία, όπως σημειώνει, «θεωρούν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με μονόπλευρη αποδέσμευση της χώρας από τις υποχρεώσεις της προς την ευρωζώνη και με καταγγελία των δανεικών συμβάσεων, ενώ ταυτόχρονα αφήνουν ανοιχτό το θέμα της παραμονής στην ευρωζώνη».
Ο Κ. Σημίτης επισημαίνει ότι «ηρωική έξοδος χωρίς σοβαρότατες αρνητικές επιδράσεις για τη χώρα και τους πολίτες της θα ήταν μόνο δυνατή, αν η Ελλάδα είχε την αυτάρκεια των ΗΠΑ ή της Κίνας» και προσθέτει:
«Η μόνη δυνατή για την Ελλάδα στρατηγική είναι η υποβολή καλά επεξεργασμένων και πειστικών προτάσεων για την υπέρβαση του προβλήματος, η εκπόνηση πολιτικών για την ανάπτυξη με συγχρηματοδότηση της Ένωσης, η εφαρμογή διαρθρωτικών μέτρων για την αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας και η συνεχής επίμονη διαπραγμάτευση». [skai]

Epikairo: Διαβάζοντας κανείς τη τελευταία παράγραφο του άρθρου του πρώην Πρωθυπουργού, δεν μπορείς να εξάγεις μια ξεκάθαρη πρόταση ως προς την επόμενη ημέρα. Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει στις περιγραφικές διαπιστώσεις, από την άλλη όμως απουσιάζει η αξιολογική βαρύτητα στο "δέον γενέσθαι". Αυτό μας οδηγεί σε μια εύλογη απορία: Αν είναι ο Σημίτης, που προσφάτως περιβάλλεται με την αχλύ του σπουδαίου μεταρρυθμιστή-εκσυγχρονιστή, να προτείνει αυτά που διαμείβονται καιρό σε στρογγυλά τραπέζια, τότε προς τι η προθυμοποίηση επανεμπλοκής στα δρώμενα της κεντροαριστεράς;
- See more at: http://www.epikairo.gr/index.php/politiki/item/6968-i-diaxeiristiki-logiki-tou-simiti#sthash.tyYEk5Vn.dpuf
χρεοκοπία
Οι άγνωστες «χρεοκοπίες» της αμερικανικής υπερδύναμης
Η συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων σχετικά με το χρέος των ΗΠΑ μπορεί να ξεκλείδωσε προσωρινά το «λουκέτο» στη λειτουργία του δημόσιου τομέα και να ανέβαλε το ενδεχόμενο της αποκαλούμενης «χρεοκοπίας», παράλληλα όμως αποκάλυψε και ένα επικίνδυνο παιχνίδι που παίζεται τα τελευταία χρόνια και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού. Κυβερνήσεις επισείουν την απειλή της χρεοκοπίας προκειμένου να επιβάλλουν στον πληθυσμό πολιτικές που σε διαφορετική περίπτωση θα συναντούσαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
Αν και το ενδεχόμενο αθέτησης πληρωμών από την πλευρά της οικονομικής υπερδύναμης θα είχε αναμφίβολα επιπτώσεις στη διεθνή αγορά, πίσω από την τρομολαγνία που επικράτησε σε αρκετά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κρύβεται και η προσπάθεια επιβολής σκληρών οικονομικών μέτρων που θα πλήξουν εκατομμύρια πολίτες. Για να στηριχθεί το σχέδιο της κυβέρνησης, σύμφωνα με το οποίο μια στάση πληρωμών ισοδυναμεί με ολοκληρωτική καταστροφή, τα media έπρεπε να αποκρύψουν επιμελώς το γεγονός ότι οι ΗΠΑ έχουν προχωρήσει πολλές φορές σε αθέτηση πληρωμών χωρίς να τους πέσει… ο ουρανός στο κεφάλι.
Μια χρεοκοπία παλιά όσο και οι ΗΠΑ
- See more at: http://info-war.gr/2013/10/%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1/#sthash.IEfKa3hu.dpuf
χρεοκοπία
Οι άγνωστες «χρεοκοπίες» της αμερικανικής υπερδύναμης
Η συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων σχετικά με το χρέος των ΗΠΑ μπορεί να ξεκλείδωσε προσωρινά το «λουκέτο» στη λειτουργία του δημόσιου τομέα και να ανέβαλε το ενδεχόμενο της αποκαλούμενης «χρεοκοπίας», παράλληλα όμως αποκάλυψε και ένα επικίνδυνο παιχνίδι που παίζεται τα τελευταία χρόνια και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού. Κυβερνήσεις επισείουν την απειλή της χρεοκοπίας προκειμένου να επιβάλλουν στον πληθυσμό πολιτικές που σε διαφορετική περίπτωση θα συναντούσαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
Αν και το ενδεχόμενο αθέτησης πληρωμών από την πλευρά της οικονομικής υπερδύναμης θα είχε αναμφίβολα επιπτώσεις στη διεθνή αγορά, πίσω από την τρομολαγνία που επικράτησε σε αρκετά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κρύβεται και η προσπάθεια επιβολής σκληρών οικονομικών μέτρων που θα πλήξουν εκατομμύρια πολίτες. Για να στηριχθεί το σχέδιο της κυβέρνησης, σύμφωνα με το οποίο μια στάση πληρωμών ισοδυναμεί με ολοκληρωτική καταστροφή, τα media έπρεπε να αποκρύψουν επιμελώς το γεγονός ότι οι ΗΠΑ έχουν προχωρήσει πολλές φορές σε αθέτηση πληρωμών χωρίς να τους πέσει… ο ουρανός στο κεφάλι.
Μια χρεοκοπία παλιά όσο και οι ΗΠΑ
- See more at: http://info-war.gr/2013/10/%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1/#sthash.IEfKa3hu.dpuf

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: “Δεν υπάρχει ανωνυμία στο ίντερνετ – το πάρτι τελείωσε”

 
Αυστηρή προειδοποίηση προς όσους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για παράνομες ενέργειες, απηύθυνε από το βήμα του 3ου Πανελληνίου Διεπιστημονικού Συνεδρίου με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση διαδικτυακών συμπεριφορών υψηλού κινδύνου, ο ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης.«Δεν υπάρχει ανωνυμία», στο διαδίκτυο, «το πάρτι τελείωσε», διαμήνυσε ο διευθυντής της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Σφακιανάκης, προσθέτοντας με έμφαση: «τέρμα οι εκβιασμοί, υπάρχει αστυνομία, υπάρχει κράτος, υπάρχει έλεγχος».


Το σύγχρονο έγκλημα μεταλλάσσεται από την κλασσική του μορφή προς το ηλεκτρονικό έγκλημα
Το έγκλημα στο διαδίκτυο είναι μεγάλο και σοβαρό, είπε ο κ. Σφακιανάκης, εστιάζοντας ιδιαίτερα στα παιδιά και αναφέροντας την αποπλάνηση ανηλίκου, διαδικασία κατά την οποία τα «αρπακτικά» προσποιούμενοι ότι είναι έφηβοι, χρησιμοποιούν τα δωμάτια ανοιχτής επικοινωνίας (chat rooms), τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και άλλους χώρους διαδικτυακής επικοινωνίας για να προσελκύσουν παιδιά με σκοπό να τα κακοποιήσουν, την παιδική πορνογραφία, και το Cyberbullying (ο όρος αναφέρεται στη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και νέων τεχνολογιών για να υποστηρίξει την εσκεμμένη, επαναλαμβανόμενη και εχθρική συμπεριφορά ενός ατόμου ή μίας ομάδας που έχει σαν σκοπό να βλάψει κάποιο άλλο άτομο).
Η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τη Δικαιοσύνη, παρενέβη σώζοντας συνολικά 810 άτομα, ενώ έχει συλλάβει 818 παιδόφιλους από το 2006. «Η παιδοφιλία στην Ελλάδα δεν έχει μέλλον», είπε ο κ. Σφακιανάκης.
Επίσης το διαδίκτυο αποτελεί πρόσφορο έδαφος για τη διεξαγωγή πληθώρας απατών και παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε περιστατικό που συνέβη στο εξωτερικό, όπου μέσω διαδικτύου έγινε αλλαγή στη φαρμακευτική αγωγή ασθενούς που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να καταλήξει, ή στην Ελλάδα όπου δικηγόρος ενέδωσε στις δελεαστικές προτάσεις απατεώνων για οικονομικά οφέλη, χάνοντας 413.000 ευρώ, ενώ πριν από δύο ημέρες αναφέρθηκε στην υπηρεσία περιστατικό όπου κάποιος έχασε 1 εκατ. ευρώ.
“Μέσα σε 8 λεπτά μπορούμε να εντοπίσουμε χρήστη που θέλει να αυτοκτονήσει”
Ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε και στον κοινωνικό ρόλο της υπηρεσίας, σημειώνοντας πως σε οκτώ λεπτά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπορεί να εντοπίσει τον χρήστη του διαδικτύου που θέλει να αυτοκτονήσει. Πρόκειται για χρόνο ρεκόρ για τον οποίο μάλιστα βραβεύθηκε από το FBI.
Παιδιά νοσηλεύονται με συμπτώματα εθισμού
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Σφακιανάκης και στη χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά, καθώς η εξάρτηση από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι ένα φαινόμενο που έχει συγκεντρώσει την προσοχή παγκοσμίως και έχει πλέον κάνει εμφανή την παρουσία του και στην Ελλάδα. Ενενήντα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων με συμπτώματα εθισμού στο διαδίκτυο, ο οποίος σε Κίνα και Αμερική, σύμφωνα με τους ειδικούς, χαρακτηρίζεται ως διαταραχή, ενώ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δέχεται καθημερινά γονείς που αναφέρουν περιστατικά εθισμού.
Οι κύριες αιτίες εθισμού, σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη είναι οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης. «Η φύση των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να οδηγήσει στην επιθυμία των χρηστών να ελέγχουν συνεχώς αν έχει προκύψει νέο περιεχόμενο και αν έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί τους», είπε.
Η χρήση του ίντερνετ σε αριθμούς
Στην Ελλάδα 3.966.380 άνθρωποι είναι χρήστες του Facebook, με σύνδεση περισσότερες από 2,5 ώρες ημερησίως κατά μέσο όρο, τη στιγμή που οι ειδικοί επιμένουν ότι η χρήση δεν θα πρέπει να ξεπερνά τη 1,5 ώρα. Δεύτερη αιτία εθισμού είναι η ενασχόληση με ένα διαδικτυακό παιχνίδι, ενώ ο εθισμός δεν αποτελεί μόνο πρόβλημα για τα παιδιά αλλά και για τους ενήλικες.
Παγκοσμίως, οι χρήστες του διαδικτύου ξεπερνούν τα 2,5 δισ. (ένας στους τρεις είναι χρήστης του διαδικτύου), ενώ στην Ευρώπη το ποσοστό ανέρχεται σε 63,5% και στη Β. Αμερική σε 78,6%. Επίσης, υπάρχουν 50 δισ. ιστοσελίδες, ενώ το Facebook έχει περισσότερους από 1 δισ. χρήστες.
Κοντά στα 4 εκατομμύρια οι χρήστες του Facebook στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα το 53,6% των νοικοκυριών διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο, με το 96,2% εξ αυτών να διαθέτουν ευρυζωνική σύνδεση. Η χώρα μας κατέχει την προτελευταία θέση στην Ευρώπη με διαδικτυακό αναλφαβητισμό μόλις πάνω από το 20%. «Ο αναλφαβητισμός σκοτώνει και το πληκτρολόγιο είναι το όπλο», είπε ο κ. Σφακιανάκης, αναφέροντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη «σταυροφορία» ενημέρωσης του κοινού από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να τεθεί τέρμα στον διαδικτυακό αναλφαβητισμό.
Με τη σωστή χρήση το διαδίκτυο, σε ποσοστό 98%, αποτελεί ένα παράθυρο σε έναν θαυμαστό κόσμο για όλους, παρέχοντας γνώση, εκπαίδευση, πληροφορίες, επικοινωνία, ενημέρωση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, αλλά υπάρχει και ένα επικίνδυνο κομμάτι, που ανέρχεται στο 2%.
Ανά λεπτό έχουμε 204.000.000 αποστολές e-mails, 2.000.000 αναζητήσεις στο Google, 6.000.000 επισκέψεις στο Facebook, 1.300 νέους χρήστες κινητών τηλεφώνων, 21 υποκλοπές στοιχείων ταυτότητας, 135 νέες μολύνσεις από κακόβουλο λογισμικό, και 7 τρισ. συναλλαγές την ημέρα.


Κι όμως Θανάση! Οι Ελληνες σκοτώνουν Ελληνες!


Παλιέ μου γείτονα και καλέ μου άνθρωπε, πως φαίνεται ότι λείπεις από την Ελλάδα σήμερα. Πως φαίνεται.


του Στρατή Μαζίδη

Γιατί το "Ελληνες σκοτώνουν Ελληνες; Είναι ντροπή" δεν ήταν απλά μια ακόμη ατάκα για έναν τεράστιο ηθοποιό σαν εσένα. Ήταν κάτι που το ένιωθες και το έλεγες γιατί ακριβώς ήσουν ηθο-ποιός.

Κι όμως Θανάση οι Ελληνες σκοτώνουν Ελληνες. Και με πολλούς τρόπους Θανάση.

Άλλοι τους σκοτώνουν με τις απάνθρωπες απόφασεις και νομοθετήματά τους οδηγώντας τους στην απόγνωση και την απελπισία.

Άλλοι τους σκοτώνουν το παρόν, το μέλλον και τα όνειρα.

Άλλοι αρπάζουν το μαχαίρι και το στρίβουν στην καρδιά. Κάτι τους τάξανε Θανάση και δεν το χαν σε τίποτε οι άτιμοι να ανοίξουν το κουτί της Πανδώρας.

Άλλοι πάλι είναι πιο ευγενείς. Δεν μπορούν τα αίματα. Αρπάζουν τα όπλα και γαζώνουν.

Και τι δε λένε ρε Θανάση. Ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, έτοιμες φωτο και αποκαλύψεις, καλοστημένες τηλεοπτικές παραγωγές. Σαν όλα έτοιμα από καιρό καλέ μου άνθρωπε.

Και ξέρεις τι βάζω με το νου μου; Λέω κυρ Θανάση, ότι αυτοί όλοι οι τύποι μάλλον στέκονται στην ίδια σκοτεινή πλευρά και παίζουν το ρόλο τους όποτε τους ζητηθεί.

Μα είτε αυτοκτονικοί Ελληνες που δεκαετίες ψήφιζαν κάθε τετραετία τον αργό θάνατο μέσα από την ηδονή της χώρας τους, είτε εραστές της εξουσίας που "σκοτώνουν" το λαό για λίγη ζωή ακόμη, είτε εκτελεστικά όργανα, είτε χειραγωγούμενοι ιδεολόγοι, η αλήθεια που είπες, έλαβε πλέον σάρκα και οστά.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Και Τώρα?........ Ήρθε η Ώρα??


Ένα νέο συμβάν από εχθές προστέθηκε στη καθημερινή μας ζωή. Ένα συμβάν που για πολλοστή φορά σκιαγραφεί την δυστυχία. Την δυστυχία σε άλλες 2 μητέρες, που μέσα σε δευτερόλεπτα, έχασαν το πολυτιμότερο που δημιούργησαν στη ζωή τους. Αυτό, για το οποίο πλάστηκαν και
ορίστηκαν από το Θεό ή αν θέλετε, τη Φύση ή και το Σύμπαν.

Έχασαν, αυτό για το οποίο πόνεσαν, ίδρωσαν να φέρουν στη ζωή, να μεγαλώσουν. Αντί, να το δούν να προχωράει και να καταξιώνεται, σε μια «υγειή κοινωνία», κάποιοι/ες χωρίς συνέιδηση, μέσα σε δευτερόλεπτα, πήραν το πολύτιμότερο και ιερότερο αγαθό. Το παιδί τους!!! Την ψυχή τους!!!

Και Τώρα;;
Να απαριθμήσουμε αγαπητοί μου τις....μητέρες?
Να απαριθμήσουμε τα θύματα? Μάλλον αυτή τη περίπτωση θα προτιμήσω διότι αναλογικά ισοβαθμούν με τις μητέρες.

Εδώ και 3-4 ίσως και 5 χρόνια περί τα 5000 άτομα ή και περισότερα ή και λιγότερα αυτοκτόνησαν. Μια κωμόπολη!!! Αριθμός, όχι «ικανοποιητικός» προφανώς, για την επίτευξη του ΣΤΟΧΟΥ. Ποιού ΣΤΟΧΟΥ;; Το αφήνω σε εσάς να το βρείτε.....

Έτσι, εδώ και περίπου 1 μήνα, ίσως περισσότερο ίσως λιγότερο ξεκίνησε η εφαρμογή της «μεθόδου», που κατά αποκλειστικότητα διαθέτει ο Έλληνας.
«Έλληνας σκοτώνει Έλληνα». Δεν είναι ντροπή? Η Ιστορία, μας καταδεικνύει την «Αχίλλειο πτέρνα μας». Πως όμως αυτή η «μέθοδος», άρχισε να ξαναπροβάλει στη ζωή μας;;

Δεν έχουμε παρά να αναμοχλεύσουμε το παρελθόν μας. Ταπεινή μου γνώμη, να «σκαλίσουμε», από σήμερα και μέχρι στο απώγειο του 20ου αιώνα. Δηλαδή να μείνουμε στα τελευταία 40 χρόνια. Γιατί, άμα πάμε ποιό πίσω, το στομάχι μας θα σφιχτεί. Θα σφιχτεί διότι θα αντικρύσουμε το μέλλον μας. Το δικό μας, των παιδιών μας και των εγγονιών μας. Γνωρίζοντας το μέλλον, αναπόφευκτα, οδηγούμαστε στο να προετοιμαστούμε ο καθένας ξεχωριστά, σαν μια «οδοντογλυφίδα» μόνη της. Στη περίπτωση αυτή ας προετοιμαστούμε λοιπόν, η «οδοντογλυφίδα», πρόκειται να..... «σπάσει».
Τα παραπάνω μας οδηγούν στο κατά σειρά δεύτερο ερώτημα του τίτλου του παρόντος κειμένου.

Ήρθε η Ώρα;;
Για να απαντηθεί ενδεχομένως, θα πρέπει να απαντηθεί πρώτα, ένα άλλο ερώτημα ποιό απλούστερο. «Για ποιό πράγμα;;»
Η απάντηση αυτού του ερωτήματος του τελευταίου,είναι απλή και με 2 εκδοχές.
Η πρώτη εκδοχή είναι ότι πρόκειται να «σπάσει» η «οδοντογλυφίδα».
Η δεύτερη εκδοχή είναι, να μαζευτούν όλες οι «οδοντογλυφίδες». Σε αυτή τη περίπτωση δεν θα σπάσει καμία.

Την πρώτη εκδοχή αν επιλέξουμε, η απάντηση έχει προαναφερθεί και δεν χρειάζεται εκ νέου ανάλυση.
Αν επιλέξουμε τη δεύτερη εκδοχή, τότε ίσως, θα έπρεπε να εξεταστεί, με ποιό τρόπο, μπορούμε να την υλοποιήσουμε και να την κάνουμε εφαρμόσιμη.

Η αναζήτηση του «τρόπου», ίσως περνάει μέσα από το «ΕΓΩ» του καθενός μας, που τόσο «έξυπνα» διαμορφώθηκε, τα τελευταία 40 χρόνια, δημιουργώντας το «ΥΠΕΡΕΓΩ» και μια πλασματική και εικονική πραγματικότητα, της οποίας το προιόν ζούμε σήμερα.

Ίσως πάλι, περνάει μέσα από μια άλλη διαδρομή αναζήτησης. Την αναζήτηση, ενός ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ που προσπαθεί να μαζέψει όλες τις «οδοντογλυφίδες», αδιαφορώντας, για το χρώμα και τις ψευτοϊδεολογίες που μας πότισαν τον 20ο αιώνα, κρατώντας μόνο μία. Την Ιδεολογία, πάνω στην οποία διατηρήθηκε, επέζησε, μεγαλούργησε, ο Έλληνας. Το Έθνος μας.Το ΣΥΝΔΕΣΜΟ που εγγυάται την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ .

Από την άλλη, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος/α ότι ο «τρόπος», περνάει μέσα και από τις 2 παραπάνω διαδρομές. Σε αυτή τη περίπτωση, τα πράγματα περιπλέκονται. Είναι «βαθειά νερά» και εύκολα μπορείς να «πνιγείς».

Είναι δύσκολο, το «ΕΓΩ» να μετατραπεί σε «ΕΜΕΙΣ».

Είναι δύσκολο, να κρατήσεις την Ιδεολογία ψηλότερα από το «ΕΓΩ».

Είναι δύσκολο, να «πνίξεις» μέσα σου την οργή και το θυμό, βλέποντας το σήμερα και προσδιορίζοντας το ...αύριο.

Είναι δύσκολο, να είσαι εγκρατής και να σηκώσεις το «όπλο», όχι όποτε σε παρασύρουν αλλά όποτε κριθεί έγκαιρο, σκόπιμο και αναγκαίο.

Είναι δύσκολο, να βγάλεις τον εγκλωβισμένο «Αετό» από μέσα σου, απλώνοντας τα φτερά του, να πετάξει και να κατασπαράξει τα γλυώδη σαλιγκάρια που έχουν κατακτήσει τη κορυφή σου. Την Πατρίδα σου. Την ζωή σου.

Αυτές οι δυσκολίες έχουν «πνίξει» στο παρελθόν και θα «πνίξουν» στο μέλλον.

«Πνίγουν» πάντα τους Ανθέλληνες, Προδότες και Εφιάλτες.

Έτσι λοιπόν στο αν «Ήρθε η Ώρα» κανένας μας δεν μπορεί να δώσει απάντηση για άλλον παρά μόνο στον εαυτό του. Κανένας δεν μπορεί να μας πεί ποιά εκδοχή πρόκειται να επικρατήσει μέσα μας . Η επιλογή είναι προσωπική στον καθένα μας.

Ευάγγελος Αθανασιάδης
Συνταγματάρχης ε.α.
evangath@gmail.com


πηγη

Αυτή η σαπίλα πρέπει όχι μόνον νά φύγει άμεσα, αλλά καί να πληρώσει!


Δείτε μέ προσοχή τό παρακάτω video, ακούστε τά ονόματα καί βγάλτε συμπέρασμα γιά τήν βρώμα καί σαπίλα όλων όσων ασχολήθηκαν καί ασχολούνται μέ τήν πολιτική στήν χώρα μας, όλους όσους ακόμη καί σήμερα διαφεντεύουν τήν χώρα. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες καί επιχειρηματίες οί οποίοι οδήγησαν τήν χώρα καί τόν λαό στό σημερινό ολοκαύτωμα καί τήν δολοφονία περισοτέρων τών 5.000 συμπολιτών μας. Ο Γ. Κουρής τά γνώριζε αλλά δέν μίλησε έως τώρα (τώρα πού τόν στρίμωξαν… μέ τήν προσωρινή φυλάκισή του…). Υπήρξε καί συνέταιρος τού Μητσοτάκη…(δέν απάντησε όμως στό σχετικό ερώτημα). Ολοι πήραν μέρος στό πάρτι τής καταλήστευσης, στήν μεγάλη ληστεία τού χρηματιστηρίου. Ο Αχιλέας Καραμανλής κέρδισε μάλιστα 1 δίς. Ομιλεί καί κατονομάζει τόν κο Σάλα (τής τράπεζας Πειραιώς, τόν Περικλή Παναγόπουλο, τόν Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο…! Η ο Γ.Κουρής λέει ψέμματα η όλα τά αναφερόμενα ονόματα θά πρέπει νά λογοδοτήσουν γιά αυτό τό έγκλημα καί μάλιστα από δόλο. Ετσι κυβερνιέται ο τόπος μας φτωχοποιημένε, ταλαιπωρημένε λαέ.
Δέν υπάρχει κανένας εισαγγελέας τού Αρείου Πάγου νά κινηθεί αυτεπάγγελτα;  
Αξιοσέβαστη κα Ευτέρπη Κοτζαμάνη;
Τά τεράστια κακουργήματα δέν έχουν παραγραφεί καί τίθενται στήν διάθεσή σας διά τής δημοσιότητας….!






Σέχτα για μια αποτελεσματική προβοκάτσια

του Κώστα Βαξεβάνη

Είναι η Σέχτα; Είναι η “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών”; Μήπως είναι μια νέα τρομοκρατική οργάνωση που θα αυτοχαρακτηριστεί με κάποιο όρο βγαλμένο από ξεχασμένο θεωρητικό βιβλίο ή ακόμη και απ τα αρχεία του παρακράτους και των ευφάνταστων αναλυτών του; Μήπως δεν είναι τίποτα από όλα αυτά και είναι απλώς τύποι που κάποτε διάβαζαν “Μάσκα” μέχρι που έπεσε στα χέρια τους κάποια ανάλυση του Σεργκέι Νετσάγιεφ και αποφάσισαν πως η βία δεν είναι το μέσο αλλά ο σκοπός ο ίδιος; Δεν έχει σημασία ποιοί είναι. Άλλωστε ακόμη και αν αποκαλυφθούν, ίσως και οι ίδιοι ανακαλύψουν πως δεν ήξεραν ποιοί είναι. Πως άλλοι τους κινούσαν χωρίς να το καταλάβουν.

Πριν από ένα χρόνο, όταν είχε διαφανεί η άνοδος του φασισμού στην Ελλάδα, είχα διατυπώσει την άποψη πως η Χρυσή Αυγή δεν θα χρησιμοποιηθεί ως κακό παράδειγμα για να θωρακιστεί η Δημοκρατία, αλλά ως ευκαιρία για να δημιουργηθεί μια “σιδηρά Δημοκρατία” καταστολής και “Ασφάλειας”. Είχα επίσης διακινδυνεύσει την πρόβλεψη πως η Ελλάδα υπάρχει κίνδυνος να ιταλοποιηθεί. Δηλαδή να επιστρέψει στην Ιταλία της δεκαετίας του 70,όταν οι φασίστες με βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες, δημιούργησαν χάος, αίσθηση ανασφάλειας και φόβο. Σε αυτή τους την τακτική απάντησαν ως τιμωροί οι τρομοκράτες της “Αριστεράς”. Το αποτέλεσμα ήταν να φοβηθούν οι πολίτες, να συντηρητικοποιηθεί το εκλογικό σώμα που κινιόταν προς την Αριστερά και να προτιμηθεί η λύση της Ασφάλειας. Των κυβερνήσεων δηλαδή που υποτυπωδώς, εμφανίζοντας μια τακτική πυγμής και αστυνομικού κράτους, έδειχναν να εξασφαλίζουν την ησυχία.

Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δύο νεαροί εκτελούνται από επαγγελματίες σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας και φεύγουν. Η πόλωση, η αποσταθεροποίηση και βέβαια η θεωρία των δύο άκρων, που κόντεψε να ξεφτίσει, είναι εδώ. Ποιός το έκανε λοιπόν; Δεν παραβλέπω την σημασία της φυσικής περιέργειας, αλλά δεν έχει καμία σημασία ποιοί είναι. Σημασία έχει αυτό που έκαναν. Και βέβαια αυτό που εγκαινιάζουν.

Ας δούμε τα αποτελέσματα της εκτέλεσης των δύο παιδιών, όπως καταγράφονται πολιτικά:

1.Δίνεται ανάσα ζωής στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής η οποία μετά τη σύλληψή της, φάνηκε πως είναι κατώτερη των περιστάσεων. Θυματοποιείται, ηρωοποιείται και νομιμοποιείται να μιλά για δολοφόνους της Αριστεράς, για το άλλο άκρα δηλαδή.

2.Την ίδια ώρα, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, θεωρούν πως ζουν και δραστηριοποιούνται σε έναν επικίνδυνο χώρο τον οποίο καλό είναι να εγκαταλείψουν. Άρα ενώ εκλογικά η Χρυσή Αυγή γίνεται αδύνατη, η ηγεσία παραμένει ισχυρή για να μπορεί να λειτουργεί κατά περίπτωση.

3.Η κυβέρνηση υπόσχεται πως θα βάλει τάξη και αποκτά το δικαίωμα να εφαρμόσει αστυνομικές μεθόδους που δεν συνάδουν απαραίτητα με τη Δημοκρατία. Όλα αυτά για την Ασφάλεια. Ταυτόχρονα δείχνει αποφασιστική και άρα ικανή να κυβερνήσει.

4.Η Αντιπολίτευση χάνει την πολιτική της επιθετικότητα, μπαίνει σε αδιέξοδο, αφού οι καταγγελίες, τα σκάνδαλα φαντάζουν ως τακτική που πρέπει να εγκαταλειφθεί για να επικρατήσει η ηρεμία και όχι η ένταση. Δηλαδή όσα αφορούν τις υποκλοπές, τα υποβρύχια, παρακρατικές λειτουργίες της ΕΥΠ, για τα οποία η κυβέρνηση έχει έρθει σε δύσκολη θέση, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Ακόμη και αν δεν μπουν, φαντάζουν ως “επιθετικότητα” και ακραία αντιπολίτευση.

5.Το εκλογικό σώμα συντηρητικοποιείται. Δεν μπορεί να αναλύσει από πού προέρχονται όλα αυτά. Απλώς θέλει να μην σκοτωνόμαστε στο δρόμο. Θα προτιμήσει τους διεφθαρμένους απατεώνες να το κυβερνούν, απ το να πέσει στη διαμάχη των άκρων. Κανένας δεν συμπαθεί τον Βενιζέλο, αλλά αν είναι να γίνεται πόλεμος, ας κυβερνά αυτός.

Στις λογικές των αυταρχικών συστημάτων, όταν η προπαγάνδα αποτυγχάνει, το επόμενο βήμα είναι η βία. Η προπαγάνδα για την θεωρία των δύο άκρων έδειχνε να καταπέφτει. Και ξαφνικά δημιουργήθηκε το δεύτερο άκρο. Δεν έχει σημασία αν το άλλο άκρο έχει σχέση με την Αριστερά και τις θέσεις της. Σημασία έχει πως ξαφνικά το κέντρο της διαφθοράς, μπροστά στο φόβο να έρθουν τα χειρότερα, φαντάζει πολιτικό Κέντρο. Μια μέση τομή.

Μια ματιά στην παγκόσμια ιστορία της τρομοκρατίας σε εποχές που η Δημοκρατία μπορεί και πρέπει να διευρυνθεί δείχνει δύο πράγματα. Πως δεν υπήρξε οργάνωση με μακροχρόνια δράση που να μην είχε χειραγωγηθεί από μυστικές υπηρεσίες. Και πως ακόμη και αν αυτοί που πάταγαν τη σκανδάλη ήταν ιδεολόγοι, το πτώμα ήταν πάντα η Δημοκρατία και όχι οι εχθροί της.

Μένει να δούμε τώρα, ποιά Σέχτα θα αναλάβει την ευθύνη για να πείσει τον κόσμο, ότι από τα άκρα πρέπει τελικώς να προτιμήσουμε τους διεφθαρμένους που εγγυώνται την ασφάλειά μας, από αυτή την ίδια.

Γράμμα στον υπουργό Δένδια: Παραιτήσου είσαι ηθικός αυτουργός της δολοφονίας 2 Ελλήνων εθνικιστών!


xrish-augi-neo-hrakleio
«Προτού καταλάβεις και εσύ ότι η παραίτησή σου είναι μονόδρομος, θα σε συμβούλευα να κάνεις μία αναδρομή στο πολύ πρόσφατο παρελθόν σου…
αν δεν μπορείς, θα σου το θυμίσω εγώ, και πρώτα από όλα ότι… έχεις πολιτικές και ποινικές ευθύνες, ήσουν εσύ που με απύθμενο πολιτικό μίσος και ανεξήγητη εμπάθεια αφαίρεσες την αστυνομική προστασία από Βουλευτές που απειλούνταν και μάλιστα τα γραφεία τους είχαν πέσει θύμα πάμπολλων βομβιστικών ενεργειών.
Τους απαγόρευσες να φέρουν όπλο για ατομική τους προστασία την στιγμή που Βουλευτές άλλων κομμάτων είχαν και όπλο και αστυνομική προστασία χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Αγνόησες επιδεικτικά τις εισηγήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ που λέγαν για στοχοποιημένο κόμμα και στοχοποιημένους Βουλευτές.
Ξεκίνησες ένα κυνήγι μαγισσών εδώ και ένα μήνα μέσα και έξω από την ΕΛΑΣ με συνέπεια να ξεκινήσει ένα Πογκρόμ εναντίον έντιμων αστυνομικών μόνο και μόνο για να εγκαθιδρύσεις το δικό σου κομματικό κράτος στο σώμα. ”Έβαλες” την αντιτρομοκρατική υπηρεσία να ψάχνει φανταστικά οπλοστάσια την στιγμή που οι τρομοκράτες έκαναν πάρτι  με τελευταία θύματα τα 3 νέα παιδιά στο Ν.Ηράκλειο. Τον τελευταίο καιρό χάνεις όλο και πιο συχνά την ψυχραιμία σου, αντιδράς σπασμωδικά παντού βλέπεις ”Χρυσαυγίτες” και επίορκους Αστυνομικούς.
Οι ”κινήσεις” σου δείχνουν ότι είσαι τουλάχιστον «λίγος» αν όχι επικίνδυνος για να προΐστασαι ενός τόσο σημαντικού τομέα… του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ.Η περίοδος ανοχής για τα έργα και της ημέρες σου έληξε… ο πολιτικός σου Πάτρωνας κ.Σαμαράς φέρει τεράστια ευθύνη για το ότι τόσο καιρό σε άφησε να δρας ανεξέλεγκτα. Έστω και αργά, θα σε συμβούλευα όπως και κάθε σώφρων πολίτης άμεσα ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ! αναλαμβάνοντας τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν».

Προβοκάτσια;

Με τις χθεσινές δολοφονίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απέκτησε ξαφνικά "μάρτυρες". Ο Κασιδιάρης έσπευσε να το πει: "Οι αγωνιστές είναι στη φυλακή και οι αριστεροί δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι". Στο σημείο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν αμέσως κάποια μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η συμπεριφορά των οποίων ήταν ίδια με αυτή που είχαν πριν την δολοφονία του Π.Φύσσα. Το γεγονός ότι σε λίγες μέρες η Βουλή θα ψήφιζε για την άρση ασυλίας και άλλων βουλευτών του κόμματος, μεταξύ των οποίων και του Κασιδιάρη, πιθανότατα δεν είναι άσχετο.

Αν διερωτηθούμε ποιος ωφελείται από τις δολοφονίες, είναι σαφές ότι θα δούμε ότι αυτή είναι κυρίως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί αυτομάτως η προσοχή  φεύγει από τη δική της εγκληματική δραστηριότητα και εστιάζεται στην αντίστοιχη δραστηριότητα κάποιων άλλων. Αυτό διεθνώς αποτελεί τον ορισμό της επιτυχημένης προβοκάτσιας.
Δευτερευόντως, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ωφελημένη βγαίνει και η κυβέρνηση, γιατί με τις δολοφονίες η προσοχή του κόσμου απομακρύνεται από το σήριαλ της "αντίστασης" στις απαιτήσεις της Τρόικας και της δήθεν μη επιβολής νέων μέτρων. Επίσης επιβεβαιώνεται με αιματηρό τρόπο η σα(χλα)μαρική θεωρία των δύο άκρων.
Σε κάθε περίπτωση, η χθεσινή ενέργεια μας έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα ελληνικά και τις γνώσεις των τηλεοπτικών αστέρων και των αστυνομικών ρεπόρτερ. Έτσι μάθαμε ότι στο ανθρώπινο σώμα υπάρχει ένα όργανο που δεν το γνωρίζαμε μέχρι χθες, ο σπλήνας (Σία Κοσιώνη). Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι οι μοτοσικλέτες έχουν δύο πινακίδες κυκλοφορίας και όχι μία (Μίνα Καραμήτρου). Μας ενημέρωσαν ότι το HONDA VARADERO είναι enduro μοτοσικλέτα. Ο Πρετεντέρης ρωτούσε την Καραμήτρου αν οι αναβάτες της μοτοσικλέτας ήταν ασκεπείς, μην γνωρίζοντας προφανώς ότι η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Ο Πρετεντέρης θεωρεί ότι μπορεί κάποιος να πάει με μοτοσικλέτα αποφασισμένος να κάνει μια παράνομη ενέργεια, μη φορώντας κράνος. Επίσης αντιλήφθηκα ότι οι αστυνομικοί ρεπόρτερ μπλοκάρουν απολύτως και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μπορεί να είναι κλεμμένη η πινακίδα μιας μοτοσικλέτας και όχι η μοτοσικλέτα.

Θέατρο Άδωνι και Κρανιδιώτη... Ο ΑΔΝΗΣ 'ΕΚΛΑΨΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ

 

 

καφενειο

Ο Μπαλτάκος διόρισε και την γυναίκα του στη Βουλή!

mpaltakos_ok
Νέα “επεισόδια” για την δράση του πολυπράγμονα γενικού γραμματέα…
 
Νέα στοιχεία για την δράση του πολυπράγμονα γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου, φέρνουν σήμερα στο φως τα Παραπολιτικά.
 
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο κυβερνητικός αξιωματούχος, εκτός τον γιο του, διόρισε και την… σύζυγο του, χωρίς να κρατήσει τους τύπους, παρακούοντας τις εντολές του πρωθυπουργού που είχε ζητήσει να μην υπάρχουν διορισμοί συγγενών και φίλων.
 
Ο Μπαλτάκος διόρισε και την γυναίκα του με μισθό 1.700 ευρώ στη Βουλή!
Αναλυτικό ρεπορτάζ και παρασκήνιο για τα “έργα και τις ημέρες” του κ. Μπαλτάκου στα Παραπολιτικά, που κυκλοφορούν σήμερα
 
parapolitika

Τι είπε ο Πρετεντέρης για το διπλό φονικό. Μαθήματα δημοσιογραφίας

δημοσιογραφίας

Αν δεν επρόκειτο για τη δολοφονία δύο νέων παιδιών θα ήταν αστεία η κατάντια του Πρετεντέρη και της Τρέμη στο MEGA. Μέσα σε πέντε λεπτά αποφάσισαν ότι είναι: 
1-Τρομοκρατία 
2-Αριστερή Τρομοκρατία 
3-»To άλλο άκρο» 
4-Από ομάδα Τρομοκρατική πολύ υψηλής ποιόητητας, με βαρύ οπλισμό, με αποθήκη που κρυβόταν η μηχανή, με ομάδα υποστήριξης. 
5-Είχαν πιστόλι. Έγινε εξ” επαφής. Ή από μακριά. Ή από καραμπίνα. Ή με υποπολυβόλο. Ή με scorpion το οποίο χρησιμοποιούν οι ακροαριστεροί. Ή ούζι. (Ή ότι να “ναι). 
Μεγάλες στιγμές-1: ο Πρετεντέρης θυμήθηκε τις μέρες που κάλυπτε τις συγκρούσεις του IRA και των Προτεσταντών (κάλυπτε από την τηλεόραση στο σπίτι του, αλλά λέμε τώρα). Βρίσκει στη σημερινή δολοφονία ομοιότητα. #drugsorsomething Μεγάλες στιγμές-
2: η Τρέμη θυμήθηκε τον Μαζιώτη. Και αποφάσισε ότι αυτός μάλλον είναι σίγουρα ο δολοφόνος. 
Τέλος, ο Πρετεντέρης είπε ότι εύχεται όλα τα πιο πάνω να είναι λάθος!

Άνεργοι έχασαν το σπίτι τους για χρέος στα κοινόχρηστα! - VIDEO

Άνεργοι έχασαν το σπίτι τους για χρέος στα κοινόχρηστα! - VIDEO

Ξάνθη: Άνεργοι έχασαν το σπίτι τους για χρέος στα κοινόχρηστα! (VIDEO)


Την πρώτη τους κατοικία έχασαν μετά από πλειστηριασμό για χρέος περίπου 1.700 ευρώ, που είχε προκύψει από ανεξόφλητα κοινόχρηστα, ένα ζευγάρι ανέργων με δύο ανήλικα παιδιά στην Ξάνθη. Όπως εξηγεί η κα Τάνια Μουρουζίδου, μητέρα ενός 5χρονου και ενός 8χρονου αγοριού, το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε αυτή και η οικογένεια της και το οποίο βρισκόταν στην οδό Σκρά στην Ξάνθη, βγήκε στο σφυρί στις 16 Οκτωβρίου για ένα χρέος περίπου 1.700 ευρώ το οποίο προερχόταν από ανεξόφλητα κοινόχρηστα στην οικοδομή που διέμεναν, και τα οποία αδυνατούσαν να αποπληρώσουν.
Όπως γράφει το thrakitoday, το ζευγάρι, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταλάβει πως αυτό συνέβη, βρέθηκε στον δρόμο καθώς το σπίτι τους πλειοδοτήθηκε για 60.000 ευρώ κατά τη διάρκεια του πλειστηριασμού, ενώ όπως αναφέρουν η αξία τους ανέρχεται σε 140.000 ευρώ. Αρχικά απευθύνθηκαν σε δικηγόρο, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει την υπόθεσή τους ωστόσο όπως τονίζουν αυτό δεν συνέβη, με αποτέλεσμα το σπίτι τους να βγει στο σφυρί.
"Πρέπει ο κόσμος να σκεφτεί, σήμερα είναι το δικό μου σπίτι αύριο μπορεί να είναι κάποιου άλλου"
«Εγώ κατάφερα να συγκεντρώσω περίπου 5.000 ευρώ, από δανεικά και χρυσαφικά που πούλησα, αλλά όταν πήγα να τα δώσω για το χρέος ήταν πλέον αργά» σημειώνει η παθούσα, για να συμπληρώσει πως «εμείς έχουμε πάρει τρία δάνεια για αυτό το σπίτι και δεν ξέρω πως γίνεται να χάνεις το σπίτι σου όχι από τις τράπεζες αλλά από κοινόχρηστα 1.700 ευρώ».
Το πρωί της Παρασκευής παρουσία Δικαστικού Επιμελητή το ζευγάρι μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα του οδηγήθηκε σε έξωση από το σπίτι τους, αναζητώντας άλλη στέγη. Προσωρινά βρέθηκαν στο Πετροχώρι της Ξάνθης, όπου τους φιλοξενεί η μητέρα του συζύγου, με τη κα Μουρουζίδου φανερά συγκλονισμένη να εξιστορεί μπροστά στην κάμερα πως «ήρθε ο Δικαστικός Επιμελητής και μας πέταξαν έξω σαν γατιά, στον δρόμο και τα παιδιά ήταν μαζί μου μέχρι τις 11.00 το βράδυ στον δρόμο και μάλιστα νηστικά. Χρωστούσα και 1.500 ευρώ στο ρεύμα αλλά πήγα και έκανα διακανονισμό και οι άνθρωποι εκεί κατάλαβαν. Εδώ δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν; Είμαι άνεργη και πηγαίνω και καθαρίζω για να βγάλω 10 και 15 ευρώ. Με τι να πληρώσω το ρεύμα μου και με τι το νερό μου; Μας διώχνουν να φύγουμε από την Ελλάδα, δεν έχουν μέλλον τα παιδιά μου. Πρέπει ο κόσμος να σκεφτεί, σήμερα είναι το δικό μου σπίτι αύριο μπορεί να είναι κάποιου άλλου».
Η υπόθεση αυτή που φαίνεται ωστόσο πως έχει βαθύτερες προεκτάσεις απασχολεί εντόνως την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, καθώς προκαλεί εντύπωση για ένα όχι και τόσο σπουδαίο χρέος κάποιος μπορεί να χάσει το σπίτι του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύζυγος της κα Μουρουζίδου, συνελήφθη την ημέρα της έξωσης, καθώς φέρεται να απείλησε πως θα βάλει φωτιά στο σπίτι εφόσον εφαρμοστεί η έξωση, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.
 
www.newsit.gr

Τί θέλουν.


     Θέλουν να κατάσχουν όλη την χώρα!
     Κυριολεκτικά.
     Όλη!

     Όχι μόνον τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, όχι μόνον τις μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες, αλλά τα πάντα.
     Ακόμα και το τελευταίο σπιτάκι στο τελευταίο χωριό. Και την παραμικρή ιδιοκτησία.
     Οι ''ιθαγενείς'' δεν θα πρέπει να κατέχουν καμία περιουσία.

     Πρέπει ο λαός κι η χώρα να γίνουν οι νέες ''Φιλιππίνες'' ή η Κίνα του 19ου αιώνα: Μία τριτοκοσμική-τεταρτοκοσμική αποικία, όπου και η παραμικρή ιδιοκτησία θα ανήκει σε αλλοεθνείς, και όπου οι ντόπιοι θα υπάρχουν ως είλωτες, έχοντας ως μόνο δικαίωμα την εργασία-μεροκάματο-μεροφάϊ εφ' όρου ζωής!

     Δεν είναι φαντασία, ούτε σενάριο συνομωσιολογίας. Είναι η στυγνή πραγματικότητα.
     Γι αυτό και αυξάνουν συνεχώς τους φόρους. Γι αυτό και εφευρίσκουν κάθε μέρα καινούργιους:
     Δεν τους ενδιαφέρει αν τελικά τους εισπράξουν!
     Άλλωστε γνωρίζουν ότι έχοντας απορροφήσει από την αγορά και τις καταθέσεις όλη σχεδόν την ρευστότητα, δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής από τους πολίτες.
     Αποσκοπούν να μας καταστήσουν όλους οφειλέτες του Δημοσίου ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣτάχα παράνομους, μελλοντικούς καταζητούμενους για δύο λόγους:

     Πρώτον για να μας φοβίσουν.
     Ένας μελλοντικός και ''εν δυνάμει'' κρατούμενος για χρέη προς το δημόσιο, φοβάται να μιλήσει. Φοβάται να προβάλλει αντίσταση. Φοβάται να αντιδράσει στην προδοσία που γίνεται μπροστά στα μάτια του!
     Ελπίζει ότι αν μείνει άφωνος και άβουλος θα τον ''ξεχάσουν'', θα τον αφήσουν να ζεί έστω έτσι, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, πάντα οιονεί υπόδικος, πάντα με την απειλή πάνω απ' το κεφάλι του..

     Και δεύτερον για να μπορούν όταν κρίνουν ότι ήρθε η ώρα ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, χωρίς καμία εξαίρεση, χωρίς όρους, χωρίς κανένα κοινωνικό ή άλλο κριτήριο!

     Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ των μνημονίων, και ο μονόδρομος των απολύτως ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ !

     Θέλουν φόβο και θέλουν τις περιουσίες μας..
     Η απάντηση πρέπει να είναι μία:

     Ὦ παῖδες Ἑλλήνων ἴτε, ἐλευθεροῦτε πατρίδ', ἐλευθεροῦτε δὲ παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τέ πατρῴων ἕδη, θήκας τε προγόνων. Νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών.

Άρθρο Βόμβα- Τι κρύβεται πίσω από το Δολοφονικό χτύπημα

 
Και οι πολιτικά αδαείς αντιλαμβάνονται πλέον ότι οι νέες δολοφονίες, αυτή τη φορά εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής, αποτελούν προβοκατόρικα επεισόδια, σκηνοθετημένα από τις μυστικές υπηρεσίες για να μας οδηγήσουν σε συνθήκες «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ», στην άβυσσο των ανοικτών πολιτικών ανωμαλιών και φυσικά στη συκοφάντηση, ποινικοποίηση και δίωξη των αγωνιστικών αντιστάσεων: Το «άλλο άκρο»!!!
[φωτογραφία των Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, των δύο θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο]

Από την ψυχρή δολοφονία του Φύσσα είχαμε επισημάνει ότι το παιχνίδι των δολοφονικών προβοκατσιών αρχίζει να χοντραίνει…
Υπογραμμίζαμε ιδιαίτερα τούτο:
«ΕΔΩ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αιματηρό τρομοκρατικό παιχνίδι, διαρκώς κλιμακούμενο, παιχνίδι ΑΝΟΙΚΤΩΝ πολιτικών ανωμαλιών, παιχνίδι για να μπουν στο γύψο οι εκρηκτικές κινηματικές διαδικασίες που και αυτές κλιμακώνονται, παιχνίδι με άμεσο στόχο το «κλείδωμα» ή το καναλιζάρισμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ. ΚΑΙ η «αριστερά» πρωτοστατεί σ’ αυτό το παιχνίδι, το επικεντρώνει στο «φασιστικό κίνδυνο» των δολοφονικών συμμοριών του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών…».
ΤΩΡΑ έχουμε τη νέα προβοκάτσια που σκηνοθετείται πάνω στο έδαφος της «αριστερής» «αντιφασιστικής» φόρτιση, ιδιαίτερα αυτής των επιδοτούμενων «αντιφασιστών»: ΤΩΡΑ έχουμε την ψυχρή δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής…
Και ο αιματηρός, προβοκατόρικος φαύλος κύκλος των σκηνοθετημένων δολοφονιών θα συνεχίζεται, σαν πινγκ-πονγκ, παρέχοντας το άλλοθι στο καθεστώς, την κυβέρνηση και κυρίως τα ξένα κέντρα ΕΞΟΥΣΙΑΣ να παίξουν τα εφιαλτικά τους παιχνίδια και να προωθήσουν τους μακάβριους σχεδιασμούς τους:
Των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΕΚΤΡΟΠΩΝ, του ΓΥΨΟΥ στα κινήματα και της ΟΛΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ…

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αντιλαμβάνεται πλέον ότι και οι νέες δολοφονίες, μετά τη δολοφονία του Φύσα, είναι και αυτές ενταγμένες στο ίδιο προβοκατόρικο σχέδιο, με τους ίδιους σκηνοθέτες: τις μυστικές υπηρεσίες, το κράτος και το παρακράτος.
Σε εποχές κατάρρευσης των καθεστώτων, έντονων και εκρηκτικών κοινωνικών διεργασιών, σε εποχές βαθύτατης κρίσης και σήψης, η «πολιτική» της προβοκάτσιας αποκτάει ολοκληρωτικό χαρακτήρα.
Σε τέτοιες εποχές οι μηχανισμοί του κεφαλαίου (κράτος – παρακράτος – μυστικές και άλλες υπηρεσίες) ασκούν την «πολιτική» τους αχαλίνωτα, προωθώντας τους στρατηγικούς και ταχτικούς πολιτικούς σχεδιασμούς των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας.
Σε μια τέτοια εποχή ζούμε: Της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, των σκηνοθετημένων δολοφονιών και των αιματηρών διχασμών, της ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ συνθηκών για την προώθηση εκτρωματικών πολιτικών ανωμαλιών…
Αυτά τα λίγα και θα επανέλθουμε…

Ξέρουν τους δολοφόνους στο defencenet



Παραληρούν για ακόμη μία φορά εκεί στο defencenet..
Οι δολοφόνοι των χρυσαυγιτών είναι ακροαριστεροί σύμφωνα με τα λεγόμενα τους!

Μάλλον από πίσω θα είναι κανένας Κρανιδιώτης
 
 
καφενειο