ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.13

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΡΟΣ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" : "ΤΑ ΦΟΡΜΠΗΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ"

Αλλαγές στο φόρο ακινήτων φέρνει το «κίνημα βουλευτών»
Οι σφοδρές αντιδράσεις συμπολιτευόμενων βουλευτών που προειδοποιούν ότι δεν θα ψηφίσουν το σχετικό νομοσχέδιο, αναγκάζουν την κυβέρνηση να "συζητήσει" αλλαγές στον ενιαίο φόρο ακινήτων. Ομως, όπως προειδοποιεί ο ΥΠΟΙΚ Γ. Στουρνάρας, οι προτεινόμενες αλλαγές δεν πρέπει να συνεπάγονται απώλεια εσόδων και απόκλιση από τον  προσδιορισμένο στόχο.  
Επί τάπητος τίθενται και σχεδιαζόμενα μέτρα προς κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού, ενόψει διαπραγμάτευσεων με την τρόικα.
 Να υποβάλλουν προτάσεις για αλλαγές στο ενιαίο φόρο ακινήτων, κάλεσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τους περίπου 80 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθαν χθες το βράδυ στο υπουργείο Οικονομικών για να συζητήσουν το επίμαχο θέμα. Τόνισε όμως ότι οι προτάσεις πρέπει να έχουν "δημοσιονομικά ουδέτερο" αποτέλεσμα: Να μην προκαλούν απώλεια εσόδων, ή τουλάχιστον να  συμπλρώνονται με άλλες που θα αναπληρώνουν τις απώλειες. 
ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ "ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ"... 
Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕ ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ............ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: