ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.13

Η Ελλάδα σε τροχιά κοινωνικής καταστροφής. Ποια η απάντηση της αριστεράς;


Go-Left
Του Κώστα Λαπαβίτσα
«Θέλω να σας πω μερικά πράγματα για το τι συμβαίνει στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή και συγκεκριμένα στην νομισματική ένωση και μετά θέλω να σας πω τι νομίζω ότι συμβαίνει στην Ελλάδα μέσα στο πλαίσιο αυτό.
Θα ξεκινήσω λοιπόν με τη νομισματική ένωση. Υπάρχει λοιπόν μια σχετική σταθεροποίηση. Η πραγματικότητα είναι αυτή, το τελευταίο εξάμηνο υπάρχει μια σχετική σταθεροποίηση της νομισματικής ένωσης. Η κρίση δεν έχει την οξύτητα που είχε μέχρι πρόσφατα. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος: έχει κυριαρχήσει το σχέδιο του κέντρου για την επίλυση της κρίσης. Όσοι πίστευαν ότι η Γερμανία ή οι άλλες χώρες του κέντρου δεν είχαν σχέδιο, απλώς δεν καταλάβαιναν τι γίνεται. Η Γερμανία είχε σχέδιο και το σχέδιο αυτό εφαρμόζεται και έχει πλέον κυριαρχήσει.
Το σχέδιο έχει δύο πλευρές, υπάρχουν δύο λόγοι της σχετικής σταθεροποίησης: ο πρώτος  είναι η επιβολή της λιτότητας κυρίως στην περιφέρεια, αλλά και γενικότερα στο κέντρο της ευρωζώνης. Η αποδοχή της λιτότητας δηλ. για την ώρα, από τις πολιτικές και κοινωνικές δομές των χωρών της περιφέρειας σε βαθμό που η λιτότητα πλέον να έχει  θεσμοθετηθεί και συνταγματικά με το δημοσιονομικό σύμφωνο.
Έχουμε δηλ. μια τελείως ακραία κατάσταση όπου η Γερμανία έχει επιβάλει πολιτικές λιτότητας οι οποίες μόνο ως ανόητες μπορούν να χαρακτηριστούν, διότι το δημοσιονομικό σύμφωνο στερείται λογικής. Αφαιρεί τη δυνατότητα ευλυγισίας από μία κυβέρνηση που πλήττεται από την κρίση. Αλλά ως εκεί έχουμε φτάσει.
Ένας λόγος για τον οποίο κυριαρχεί η λιτότητα έτσι είναι γιατί έχουμε ιδεολογική κυριαρχία στην ΕΕ των πιο ακραίων μορφών φιλελευθερισμού, πολλοί πίστευαν ότι χαρακτηρίζουν τον αμερικάνικο καπιταλισμό, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι, χαρακτηρίζουν τον ευρωπαϊκό καπιταλισμό πολύ περισσότερο: η λογική ότι το κράτος είναι κακό και η αγορά είναι καλή εξ ορισμού. Οτιδήποτε είναι δημόσιο είναι κακό επειδή είναι δημόσιο, οτιδήποτε είναι ιδιωτικό είναι καλό, επειδή είναι ιδιωτικό. Δηλ. τελείως ακραία και παράλογα πράγματα, αλλά αυτό έχει επικρατήσει μέσα στην ΕΕ, είναι η πολιτική του κέντρου.
Ως εκ τούτου λοιπόν, έχουμε λιτότητα που σημαίνει περιστολή του κράτους πρόνοιας, στην περίπτωση της Ελλάδας έχουμε σχεδόν διάλυση του κράτους πρόνοιας, με φαινόμενα ανθρωπιστικής κρίσης σε πολλές αστικές περιοχές και επίσης έχουμε περικοπή μισθών. Περικοπή μισθών για τη λεγόμενη ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας, που στη χώρα μας όπως θα εξηγήσω παρακάτω, έχει φτάσει σε ακραία φαινόμενα.
Αυτός λοιπόν είναι ο πρώτος παράγοντας σχετικής σταθεροποίησης. Το πρόγραμμα, αυτό το μέρος του πακέτου, το έχουν αποδεχτεί οι κυβερνήσεις και οι κοινωνικές και πολιτικές αντιστάσεις δεν έχουν την οξύτητα που είχαν μέχρι πριν ένα εξάμηνο, υπάρχει μια οπισθοχώρηση.
Ο δεύτερος παράγοντας για τον οποίο έχουμε τη σχετική σταθεροποίηση είναι ότι οι χρηματοπιστωτικές αγορές έχουν ηρεμήσει. Υπάρχει μία σχετική ηρεμία στις χρηματοπιστωτικές αγορές το τελευταίο διάστημα και ο λόγος είναι ξεκάθαρος: λέγεται Μάριο Ντράγκι.”
 
 costaslapavitsas.blogspot.gr

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ!

20130302-211849.jpgΑυτός είναι ο εφιάλτης τους. Όλοι οι Έλληνες μία γροθιά να γκρεμίζουν τα τείχη του διχασμού και της διαπλοκής. Αυτά που υψώνουν οι πάμπλουτοι “αντεξουσιαστές” του Χάρβαρντ και τα φασισταριά του φεντεραλισμού. Έτσι ελευθερώθηκε η Ελλάδα,
με τον “παπά” δίπλα στον “κομμουνιστή” μέσα στις χιλιετίες. Έτσι γράφτηκε κάθε έπος που αποτελεί ακόμα και σήμερα δρόμο Ελευθερίας για κάθε υπόδουλο και αγωνιζόμενο λαό στον πλανήτη. Αυτός είναι ο δρόμος ο Ελληνικός. Ο οιωνός ο άριστος. Ο δρόμος του Ήρωα, του Αγίου και του Φιλοσόφου. Απέναντι στην πνευματική σήψη του εκσυγχρονιστή, του συνδικαλιστή, του σοσιαλφασίστα, του νεοφιλελεύθερου νεοφασίστα.
Η Πατρίδα απέναντι στην κάστα της ιδεοληψίας και της διαπλοκής.
Μπράβο στην Δημοκρατία που έκανε το θέμα πρωτοσέλιδο. Δείτε το μαζί με την διάλεξη των καταστροφέων της Ελλάδας, ΓΑΠ – Σόρος:

20130302-213811.jpg olympiada

Η ποινή Παπαγεωργόπουλου θα μοιάζει πταίσμα


ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΑυτή την ώρα συντελούνται στην Ελλάδα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ο λαός μπαίνει σε μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση. Η στέρηση ακόμα και του βασικού αγαθού της θέρμανσης των ανθρώπων έχει ήδη οδηγήσει στο θάνατο Έλληνες συμπολίτες. Τις προάλλες ένα δεκαεξάχρονο αγόρι με τα δύο αδελφάκια του, τώρα δύο άλλα παλικάρια και κανείς δεν ξέρει τι άλλο έρχεται. Ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά τρέμουν από το κρύο μέσα στα σπίτια τους. Χιλιάδες συμπολίτες μας έθεσαν τέρμα στη ζωή τους μη αντέχοντας να υποστούν αυτά που έρχονται. Η υγειονομική περίθαλψη υπολειτουργεί. Μεγάλα τμήματα του λαού ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας ή υποσιτίζονται.  
Και όσοι αυτή τη στιγμή ακόμα νομίζουν ότι το κακό κτύπησε μόνο τον διπλανό τους και ότι οι ίδιοι θα τη γλιτώσουν, είναι πολύ γελασμένοι. Σύντομα η κρίση θα κτυπήσει την πόρτα όλων μας. Το αχόρταγο τέρας τα θέλει όλα. Η υγεία μας, η περιουσία μας και εντέλει η ίδια η ζωή μας είναι πλέον στα χέρια των υπευθύνων της κρίσης. Των υπεύθυνων που μας οδήγησαν στην κρίση και όμως εξακολουθούν να επιμένουν να την διαχειρίζονται.
Ολόκληρη η ανθρωπότητα παρακολουθεί με έκδηλο ενδιαφέρον τη συμπεριφορά των Ελλήνων. Την αντίδραση του «πειραματόζωου». Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποια στιγμή, όλα να τιναχθούν στον αέρα. Δεν αποκλείεται οι υπεύθυνοι αυτής της κρίσης να δικαστούν νόμιμα και να τους επιβληθούν ποινές, που μπροστά τους η ισόβια κάθειρξη Παπαγεωργόπουλου θα μοιάζει ποινή πταίσματος.
Πέτρος  Χασάπης

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ!!! ΕΝΩ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ

Η Κομισιόν παραδέχεται ότι η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε κίνδυνο ανεξέλεγκτης έκρηξης - Περιγραφή Καμπούλ στο περίεργο e mail με τις συστάσεις στα μέλη της που επισκέπτονται την Αθήνα

 

Αν είναι αληθινό, πρόκειται για κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν: εν όψει της επίσκεψης ευρωπαίων αξιωματούχων της Κομισιόν στην Αθήνα το Μάρτιο, η Επιτροπή φέρεται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να θέτει στα στελέχη της ζήτημα ασφαλείας τους κατά την παραμονή τους στην Αθήνα. Το χειρότερο όμως είναι ότι περιγράφει σενάρια με νεκρούς και πρωτοφανείς ταραχές στην Ελλάδα.
Το εν λόγω email που διακινήθηκε τις προηγούμενες ημέρες δεν φέρει σήμανση σχετική με τον αποστολέα του για λόγους, όπως αναφέρει, ασφαλείας και περιγράφει μία άκρως ζοφερή κατάσταση στην ελληνική πρωτεύουσα.
Αναφέρει ακόμα ότι αντίστοιχες ειδοποιήσεις έχουν σταλεί και σε στελέχη του ΔΝΤ που έρχονται στην Ελλάδα, ενώ κάνει λόγο και για ακόμα περισσότερες οδηγίες ασφαλείας που όμως, θα δοθούν προφορικά στους ενδιαφερομένους.
Ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν φανερά στοιχεία αποστολέα, τίθεται το ερώτημα αν πράγματι πρόκειται για κείμενο που έχει «φύγει» από την Επιτροπή ή όχι. Πάντως, ορισμένες διασταυρωμένες, ως ένα σημείο, όσο είναι δυνατόν, πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται περί πραγματικού μηνύματος – τουλάχιστον ως τέτοιο αντιμετωπίζεται από ορισμένους παραλήπτες του.
Το ζήτημα πρέπει σε κάθε περίπτωση να ξεκαθαρίσει αμέσως η ίδια η Επιτροπή, καθώς αν μεν πρόκειται για αληθινό μήνυμα είναι πρωτοφανές και φυσικά κατάπτυστο, ενώ αν πρόκειται για ψεύτικο, ούτως ή άλλως πρέπει  και αυτό να καταστεί σαφές, γιατί έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία σε πολλούς και σε τέτοιο βαθμό που λαμβάνει τα χαρακτηριστικά επικίνδυνης προβοκάτσιας, οπότε πρέπει αμέσως και να ανιχνευθεί και να γνωστοποιηθεί η αληθινή προέλευσή του. 
Σύμφωνα με το μήνυμα – φάντασμα, που παρατίθεται πιο κάτω αυτούσιο, πρόκειται για την πρώτη ταξιδιωτική οδηγία που εκδίδει η Κομισιόν για κράτος μέλος της Ε.Ε. και σε αυτό προτείνονται στα στελέχη της Επιτροπής που έρχονται στην Αθήνα – είτε ξένοι, είτε Έλληνες υπάλληλοι της Κομισιόν – μία σειρά από τρόποι για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλειά τους που, υποτίθεται, ότι κινδυνεύει.
Το μήνυμα, αν επαναλαμβάνεται, είναι αυθεντικό, έχει δύο σκέλη. Το πρώτο φαίνεται να ενσωματώνει της «προφορικά» εκφρασθείσες ανησυχίες για νεκρούς στην Ελλάδα από διαδηλώσεις, ενώ, το δεύτερο, το «τεχνικό» του τμήμα, παραθέτει αναλυτικές οδηγίες προς τα στελέχη για το πώς θα ανταπεξέλθουν σε συνθήκες αναρχίας και συγκρούσεων, ενώ τους καλεί να μην εμφανίζουν την ιδιότητα, την εθνικότητα ή το ρόλο τους, περίπου σαν να πήγαιναν στην… Καμπούλ.
Στην ουσία, πρόκειται για την παραδοχή εκ μέρους των όποιων συντακτών του, ότι η Ελλάδα είναι μπροστά σε κίνδυνο ανεξέλεγκτης έκρηξης… Σε κάθε περίπτωση, η Επιτροπή οφείλει αμέσως να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει, να τοποθετηθεί επί της αυθεντικότητας ή μη του πρωτοφανούς αυτού υλικού.
Ολόκληρο το μήνυμα – φάντασμα:
Dear sir

This note is confidential, for your information. Contacts information has been removed for reasons of safety of people involved. There is some additional information (only orally distributed), shared with IMF staff, in regard with intelligence collected, concerning violent riots in Athens on March, with Xs (the number mentioned is not possible to communicate) deads.

Kind request for discretional treatment.

FYI, this is the first travel advice ever issued by Commission for a mission of officials to a member state.

Greek employees in Commission have been severely upset and they read very carefully the recommendations also for their own safety whenever they will have to travel and accommodate back home.

Kind regards,

J
Concerning your mission to Athens we would like to send you some recommendations and additional information about your stay in Athens.
What follows is security advice and tips recommended by the Security Directorate.
RECOMMENDATIONS
·                         Before you set off, inform the Representation and the Security Directorate that you will be on mission in the country.
·                         Remain informed.
Due to frequent strikes, be prepared to change travel plans or means of transport in case of disruptions.
For information on possible disruptions to flights you can contact Eleftherios Venizelos airport information on +30 2103530000.
As for mass transport strikes (metro, buses, taxis, etc.), the Athens Representation (+30 210 7272000) or your hotel reception should be able to provide reliable, up-to-date information.
·                         Stay away from protests & demonstrations.
In a politically sensitive time, even the mildest reaction can be misinterpreted by protesters.
You are advised not to go near or through demonstrations, in order to gain access to the building where your meeting takes place; if necessary cancel your meeting.
Be aware of and avoid places where demonstrators usually rally or head towards, such as the Syntagma, Omonia and Klafthmonos Squares, the area of Exarchia and the Polytechnic University.
If you do find yourself in the midst of a demonstration, avoid drawing attention to yourself and seek shelter in the nearest commercial establishment.
·                         If a demonstration prevents you from exiting the meeting premises, wait.
Do not stand next to windows or at the building’s lobby, watching the protest; your presence might provoke aggressive reaction from protesters.
Close the windows of the room you are in, so as not to be affected by the possible use of tear gas by the police.
For a safe departure, await the demonstration’s dispersal, or follow the instructions given by security personnel.
·                         Do not visibly carry indicators of your professional capacity.
Beware of documents, identification badges or other objects in plain sight that demonstrate your affiliation with the European institutions.
For example, do not visibly wear your Commission badge outside Commission buildings or read Commission papers in public places.
·                         Beware of eavesdropping. Avoid discussing your business issues (meeting venues/times, hotel name, any personal and mission information etc.) in public, on the street, in the metro, while on the phone.
Be conscious that you might be overheard.
If possible, avoid booking hotels and taxis under the name of the Commission.
Take care of your sensitive professional belongings.
If you plan to go for a drink, Lunch or dinner after your meeting, do not carry your sensitive documents with you at social venues (bars, restaurants, etc.).
·                         Invent an uninteresting “life story”.
The taxi driver driving you to your hotel or the grocery store owner down the street do not have to know that you work for the European institutions.
When asked, talk about your previous profession or the one of your best friend.
·                         Handle suspicious packages with care.
Packages and letters arriving at the offices of the Athens Representation or the TFGR are systematically screened.
If, however, you believe that a package is suspicious (because it has no return address, it has a strange odour or peculiar stains, it has string or wire protruding from within, its envelope is secured using excessive amounts of duct tape, or for any other reason), request that it is double-checked by the screening staff.
Know and follow emergency procedures.
If a security- or a safety-related incident finds you inside a building, follow the evacuation procedures or instructions of the safety personnel.
Take note of emergency exits nearest to your room at your hotel.
·                         Keep emergency telephone numbers handy.
Have emergency contact information (police, police contact point, Representation, hotel, colleagues etc.) available at all times.
The local emergency lines in Greece are 112 for life-threatening emergencies (English-speaking operators), 100 for the Police, 166 for an ambulance, and 199 for the fire brigade.
Add ICE (In Case of Emergency) phone number(s) to your phone number list of your mobile phone.
Inform mission members or the Representation when and where you are going including during after-work hours.
·                         Remain vigilant. Exercise common-sense safety precautions to mitigate the risk of petty crime.
Pay close attention to your surroundings and be cautious of attempts on the street to elicit personal or professional information from you or distract you as part of a petty crime attempt.
If you think someone is following or observing you, go to the nearest place which is well-lit or busy and call the police.
·                         Report any suspicious behaviour.
Any suspicious behaviour and unusual incidents are to be reported to the appropriate services.

Η ελληνική μετάφραση
Αγαπητέ κύριε,

Αυτό το σημείωμα είναι εμπιστευτικό, για την ενημέρωσή σας. Τα στοιχεία επαφών έχουν αφαιρεθεί για λόγους ασφάλειας των ατόμων που εμπλέκονται. Υπάρχουν κάποιες επιπλέον πληροφορίες (μόνο προφορική διανομή), που έχουν έλθει σε γνώση των υπηρεσιών από κοινού με το προσωπικό του ΔΝΤ και αφορούν σε πληροφορίες που έχουν συλλεγεί σχετικά με βίαιες ταραχές στην Αθήνα τον Μάρτιο, με X (ο αριθμός δεν επιτρέπεται να αναφερθεί) νεκρούς.

Παράκληση για διακριτική μεταχείριση της παρούσας πληροφόρησης.

Προς ενημέρωσή σας, αυτή είναι η πρώτη ταξιδιωτική οδηγία που έχει ποτέ εκδοθεί από την Επιτροπή για την αποστολή των υπαλλήλων της σε ένα κράτος μέλος.

Οι Έλληνες υπαλλήλοι της Επιτροπής έχουν αναστατωθεί και διαβάζουν πολύ προσεκτικά τις συστάσεις και για τη δική τους ασφάλεια, κάθε φορά που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν και να φιλοξενηθούν στην χώρα τους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Όσον αφορά την αποστολή σας στην Αθήνα, θα θέλαμε να σας στείλουμε μερικές συστάσεις και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας στην Αθήνα.
Αυτό που ακολουθεί είναι συμβουλή της ασφάλειας και συμβουλές που συνιστώνται από τη Διεύθυνση Ασφαλείας.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ- Πριν ξεκινήσετε, ενημερώστε την Αντιπροσωπεία και τη Διεύθυνση Ασφαλείας που θα ασχολείται με τις αποστολές στη χώρα.

    Μείνετε ενημερωμένοι.

    Λόγω των συχνών απεργιών, να είστε έτοιμοι να αλλάξετε τα σχέδια ταξιδιού ή των μεταφορικών μέσων.

    Για πληροφορίες σχετικά με το ενδεχόμενο ακύρωσης πτήσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

    Όσον αφορά τις απεργίες μαζικής μεταφοράς (μετρό, λεωφορεία, ταξί, κλπ.), η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει αξιόπιστη, ενημερωμένη πληροφόρηση

    Μείνετε μακριά από τις διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις.

    Σε μια πολιτικά ευαίσθητη χρονική στιγμή, ακόμα και μία ήπια αντίδραση μπορεί να παρερμηνευθεί από διαδηλωτές.

    Σας συμβουλεύουμε να μην πάτε κοντά ή μέσα σε διαδηλώσεις, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο κτίριο όπου έχει προγραμματισθεί η συνάντησή σας. Αν χρειαστεί ακυρώσετε την συνάντηση σας.

    Να γνωρίζετε και να αποφεύγετε μέρη όπου μαζεύονται ή διέρχονται συνήθως οι διαδηλωτές, όπως το Σύνταγμα, την Ομόνοια, την Κλαυθμώνος και τις περιοχές των Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου.

    Εάν βρεθείτε κατά τυχαίο τρόπο στη μέση μιας διαδήλωσης, αποφύγετε να τραβήξετε την προσοχή και αναζητήστε καταφύγιο στην πλησιέστερη εμπορική εγκατάσταση.

    Αν μια διαδήλωση εμποδίζει την έξοδό σας από τους χώρους συνάντησης, περιμένετε.

    Μην στέκεστε δίπλα σε παράθυρα ή στην είσοδο του κτιρίου, παρατηρώντας την διαδήλωση. Η παρουσία σας μπορεί να προκαλέσει επιθετική αντίδραση από τους διαδηλωτές.

    Κλείστε τα παράθυρα της αίθουσας στην οποία βρίσκεστε, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από την πιθανή χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία.

    Για ασφαλή αναχώρηση, περιμένετε την διέλευση ή διάλυση της διαδήλωσης ή ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται από το προσωπικό ασφαλείας.

    Μην μεταφέρετε με τρόπο που να είναι ορατά στοιχεία της επαγγελματικής σας ιδιότητας.

    Προσοχή σε έγγραφα, κονκάρδες ταυτότητας ή άλλα αντικείμενα σε κοινή θέα που αποδεικνύουν τη σχέση σας με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

    Για παράδειγμα, μην φέρετε ποτέ εμφανώς το σήμα της Επιτροπής έξω από τα κτίρια της Επιτροπής, μην διαβάζετε έγγραφα της Επιτροπής σε δημόσιους χώρους.

    Προσοχή στην λαθρο-ακρόαση. Αποφύγετε τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν λεπτομέρειες της δουλειάς σας (αίθουσες συνεδριάσεων  όνομα ξενοδοχείου, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική αναφορά πληροφοριών κλπ.) σε κοινόχρηστους χώρους, στο δρόμο, στο μετρό, οταν μιλάτε στο τηλέφωνο.

    Να γνωρίζετε ότι μπορεί να σας ακούσουν.

    Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε κρατήσεις σε ξενοδοχεία και ταξί με το όνομα της Επιτροπής.

    Προσέξτε ιδιαίτερα τα ευαίσθητα επαγγελματικά σας αντικείμενα.

    Αν σκοπεύετε να πάτε για ένα ποτό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο μετά τη συνάντησή σας, μην μεταφέρετε ευαίσθητα έγγραφα μαζί σας σε κοινωνικούς χώρους (μπαρ, εστιατόρια, κ.λπ.).

    Επινοήστε μια πληκτική "ιστορία ζωής".

    Ο οδηγός ταξί που θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας ή ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου ή περιπτέρου με τον οποίο θα έρθετε σε επαφή για μια μικρο-αγορά δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι εργάζεστε για τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

    Αν ερωτηθείτε μιλήστε για το προηγούμενο επάγγελμά σας σαν να συνεχίζετε να το ασκείτε ή αναφερθείτε στο επάγγελμα ενός από τους καλύτερους φίλους σας.

    Χειριστείτε τα ύποπτα πακέτα με προσοχή.

    Τα πακέτα και τα γράμματα που φτάνουν στα γραφεία της Αθήνας περνούν από συστηματικό έλεγχο.

    Αν, όμως, πιστεύετε ότι είναι ύποπτο πακέτο (επειδή δεν έχει διεύθυνση επιστροφής, έχει μια παράξενη μυρωδιά ή περίεργους λεκέδες, έχει κορδόνι ή σύρμα που προεξέχει από το εσωτερικό, το περίβλημά του είναι τυλιγμένο με υπερβολικές ποσότητες κολλητική ταινία ή κάτι άλλο σας κινήσει υποψίες), μην το ανοίξετε και ζητηστε επανέλεγχοαπό το προσωπικό ελέγχου.

    Να γνωρίζετε καλά και να ακολουθειτε τις διαδικασίες έκτακτης ανάγκης.

    Σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών ακολουθήστε τις οδηγίες εκκένωσης του προσωπικού ασφαλείας.
    Πάρτε τη σημείωση των εξόδων κινδύνου πλησιέστερο στο δωμάτιό σας στο ξενοδοχείο σας.

    Κρατήστε τηλεφωνικούς αριθμούς έκτακτης ανάγκης ανάγκης (αστυνομία, σημείο επαφής, ξενοδοχείο, συναδέλφους, κλπ.) διαθέσιμους ανά πάσα στιγμή.

    Οι τοπικές γραμμές έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα είναι 100 για την Αστυνομία, 166 για ασθενοφόρο, και 199 για την πυροσβεστική.

    Προσθέστε αυτούς τους αριθμούς στον κατάλογο τουκινητού σας τηλεφώνου.

    Ενημερώστε τα μέλη της αποστολής, όταν και όπου θα έχετε την ευκαιρία και κατά τη διάρκεια μετά-ώρες εργασίας.

    Παραμείνετε σε εγρήγορση. Άσκηση προφυλάξεις κοινής λογικής ασφάλειας για τον περιορισμό του κινδύνου της μικροεγκληματικότητας.

    Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο περιβάλλον σας. Να είστε προσεκτικοί για πιθανές προσπάθειες στο δρόμο να σας αποσπάσει κάποιος προσωπικά ή επαγγελματικά αντικείμεναστο πλαίσιο του μικρο-εγκλήματος.

    Αν νομίζετε ότι κάποιος σας ακολουθεί ή σας παρατηρεί, πηγαίνετε στον πλησιέστερο δημόσιο χώρο που είναι καλά φωτισμένος και κινούνται πολλοί άνθρωποι και καλέστε την αστυνομία.

    Να αναφέρετε οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά.

    Οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά και ασυνήθιστα περιστατικά πρέπει να δηλώνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ "ΦΑΤΣΕΣ"!!! ΑΥΤΑ !! ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΟΥ "ΦΑΓΑΝΕ" ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε δεκτός στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπου έφτασε λίγα λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα ο ΓΑΠ
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ ...ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!! ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ   ΝΑ ΕΠΕΥΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΕΒΑΛΕ" ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:
      ------------------------------------------------------------------
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, (βλέπε πρωτοσέλιδο εφημερίδος «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» Κυριακή 24-02-13), μέγα σκάνδαλο πρώτης γραμμής διεπράχθη από τους αρμοδίους πολιτικούς, που υπέγραψαν με αποικιοκρατικές συμβάσεις, την εκχώρηση των ορυχείων και μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής προς εκμετάλλευση στους ξένους πειρατές χρυσού.
Πίσω από τους «ξένους» κρύβονται οι μεγάλοι χρυσοθήρες και χρυσοδάκτυλοι, «πειρατές» ορυκτού πλούτου του πλανήτη, τα μεγάλα αφεντικά των δοσίλογων πολιτικών, γιαυτό το Σαμαρά τον έπιασε πρεμούρα, να ξανανοίξουν γρήγορα τα ορυχεία, μεταλλεία χρυσού της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Έστω και «τζάμπα», φτάνει να ικανοποιηθούν τα διεθνή αρπακτικά, αφεντικά των πολιτικών, για να μη χάσει τις «επενδύσεις».
Τέτοιες επενδύσεις «τζάμπα» σε πειρατές, δεν τις θέλουμε κύριε Σαμαρά. Τέτοιους επενδυτές άρπαγες δεν τους θέλουμε κύριε Σαμαρά. Πάει και ο χρυσός της Χαλκιδικής πέταξε και αυτός σαν τα πετρέλαια των Ελληνικών θαλασσών. Τα φάγανε τα διεθνή και ντόπια αρπακτικά, οι λεγόμενοι «πειρατές», ενώ ο λαός αυτοκτονεί, και λιμοκτονεί!!! Τώρα που χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, πέσανε τα όρνεα να μας κατασπαράξουν. Τα ορυχεία χρυσού εκμεταλλεύεται μια Καναδική εταιρία υπό το όνομα Eldorado Gold, αλλά πίσω από τους Καναδούς, κρύβονται τα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, οι γνωστοί «πειρατές» χρυσοθήρες, γιαυτό τα δικά μας πιόνια και ορντινάντσες πολιτικοί, κάθονται «σούζα» στα τέσσερα -που λέει ο Σαμαράς,- στις διαταγές του χρυσοθήρα ηγέτη της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Έχουμε να κάνουμε με κλέφτες της περιουσίας του Ελληνικού Λαού!!!
Η Μακεδονία μας είναι πραγματικό Eldorado χρυσού, γιαυτό τη θέλουν να την αποσπάσουν από την Ελλάδα!!! Απόδειξη για το χαρακτηρισμό χρυσοθήρες, είναι τα μαγαζιά «αγορά χρυσού»….
Η Καναδική εταιρία Eldorado Gold απολαμβάνει φορολογική ασυλία, και όλο το παραγόμενο χρυσάφι, διασκευασμένο σε τούβλα-πλάκες,  φεύγει κατευθείαν για τις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης. (Goldman Sachs, κ.λ.π.).
Δεν είμαστε αντίθετοι στην επένδυση αυτή, φτάνει να γίνει με συμβάσεις συμφέρουσες το δημόσιο, και όχι με «μπαξίσι», δεδομένου ότι τα 11 εκ. δολ. είναι «Μπαξίσι», δεν είναι συμμετοχή του κράτους στα κέρδη, αφού όλος ο παραγόμενος χρυσός πηγαίνει στις τράπεζες των Σιωνιστών Εξουσιαστών της Γης, γνωστών σαν πειρατών χρυσού & πετρελαίων. Λες και ο χρυσός είναι περιουσία των δοσίλογων πολιτικών, υπηρετών του Rothschild, ιδιοκτήτη της Τράπεζας της Ελλάδος, και τον προσφέρουν δώρο στους ισχυρούς του πλανήτη, για να έχουν την εύνοιά τους, ενώ η πατρίδα μας χρεοκόπησε!!!
Ο ορυκτός πλούτος είναι περιουσία του Ελληνικού λαού, και πρέπει να πηγαίνει στα δημόσια ταμεία, και όχι στα ταμεία των Sorros & Rothschild. Αρκετά πιά μας λήστεψαν και μας κατασπάραξαν!!! Ο ηγέτης της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, ο μεγάλος και τρανός Rothschild, με τις πολιτικές που ακολουθεί, της κλοπής & αρπαγής του ορυκτού πλούτου των λαών της Γης,  έγινε μισητός, στην υγειώς σκεφτόμενη διεθνή κοινή γνώμη. Μαζεύει το χρυσό σαν το Μίδα της μυθολογίας, λες και θα τον πάρει μαζί του.
Τα  ΜΜΕ γράφουν «Δολοφονήθηκαν όσοι τα έβαλαν με τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ». Έτσι εκδικούνται οι μεγάλοι και τρανοί την αντίθετη σκέψη που εκφράζεται ελεύθερα. Δεν αντέχουν την ελευθερία του τύπου!!! Δεν αντέχουν την αποκάλυψη σκανδάλων!!!.
Σύμφωνα με τα κρατούντα διεθνώς, οι συμβάσεις συνάπτονται
50% -50% αυτή είναι η δίκαιη μοιρασιά εθνικού πλούτου μεταξύ ιδιοκτήτη-κράτους-δημοσίου, και ξένων ή εγχώριων επενδυτών. Η επίθεση αγνώστων μασκοφόρων στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική είναι μια άμυνα-εκδίκηση , μπροστά στην επιχειρούμενη ΚΛΟΠΗ του δημοσίου Ελληνικού πλούτου.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί περιμένουν να επιβιώσει το κράτος μόνο με τη φορολογία των φτωχικών λαϊκών μαζών.
Δεν εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο της χώρας υπέρ του λαού. Οι απατεώνες & δοσίλογοι πολιτικοί όταν λένε πάταξη της φοροδιαφυγής εννοούν μεγαλύτερους φόρους στους φτωχούς. Δείτε πως κατάντησαν τη χώρα και το λαό της.
Δεν τολμούν να πιάσουν τους μεγαλοκαρχαρίες. H φτωχοποίηση των Ελλήνων είναι στα μυστικά τους προγράμματα, και έγινε βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου, των ισχυρών της Γης.
Η τρικέφαλη κυβέρνηση στο πρόβλημα του χρυσού της Χαλκιδικής, ακολουθεί τη τακτική των αποτυχημένων προκατόχων της, υπηρετών της παγκόσμιας  διακυβέρνησης.
Στο «κόκκινο» τα δάνεια των νοικοκυριών. Έρμαιοι στους τραπεζίτες οι φτωχοί Έλληνες, ενώ η Ελλάδα κάθεται επάνω στο χρυσό και στα πετρέλαια. Τρελές μπίζινες για τους ξένους πειρατές, είναι η Ελληνική κρίση. Δεν μειώνουν τους φόρους, διότι θέλει τα χρήματα το αφεντικό τους ο Ρότσιλντ!!!
Για τους δοσίλογους πολιτικούς οι οικονομικές τους γνώσεις εξικνούνται μέχρι μισθούς & συντάξεις. Η εύκολη λύση που λέμε. Τέτοιοι οικονομολόγοι είναι. Τη λέξη «Σεισάχθεια» δεν την ξέρουν. Τη φράση «Στάση εξωτερικών -και μόνο- πληρωμών» την αγνοούν. Τη σκέψη «Εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου» τη φοβούνται, γιατί είναι ανίδεοι.
Τη φράση «παραγωγή πλούτου» για τη χώρα & το λαό της, την αποστρέφονται διότι είναι ανίκανοι & γραικύλοι. Είναι απλώς εκτελεστικά όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.
Το μόνο που γνωρίζουν είναι οι φόροι και τα χαράτσια.
Έτσι κατάντησαν την Ελλάδα, Αφρικανική χώρα της υπο-σαχάριας ζώνης. Η Γερμανία έγινε πλούσια χώρα, αφού πρώτα διέγραψε τα χρέη της το 1953, και οι Ευρωπαϊκές χώρες τη βοήθησαν στην παραγραφή των χρεών της.
Μας κυβερνούν με μνημόνια και με Σιωνιστές Γερμανούς Γκαουλάϊτερ, χιλίαρχους και εκατόνταρχους, της διεθνούς Σιωνιστικής μαφίας των διεθνών πειρατών χρυσού.
Τα μνημόνια τα συνέταξαν οι δυνάστες Σιωνιστές δανειστές μας,
και οι δοσίλογοι πολιτικοί, οι λεγόμενοι μνημονιακοί, τα ψήφισαν, τα υπέγραψαν, και τα εφαρμόζουν δουλοπρεπέστατα.
Από το διαδίκτυο μαθαίνουμε ότι ξένοι μισθοφόροι πολεμιστές της Σιωνιστικής Αμερικανικής λεγεώνας των ξένων, βρίσκονται στην Ελλάδα για τη προστασία των δοσίλογων πολιτικών, διότι φοβούνται εξέγερση του λαού, μπροστά στην επιχειρούμενη ΚΛΟΠΗ του ορυκτού πλούτου, χρυσού & πετρελαίων, και την εκχώρηση, & παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, και τμημάτων της Ελληνικής επικράτειας.
Φοβούνται οι ξένοι «πειρατές της Καραϊβικής», μήπως χάσουν τις ορντινάντσες τους,  μαζί μαυτούς και το χρυσό με τα πετρέλαια, γιαυτό τους προστατεύουν με δολοφόνους- πολεμιστές Αμερικανούς της «Blackwater».   
Στη παρούσα περίπτωση τα ξένα αρπακτικά-(πειρατές του Jack Sparrow των πειρατών της Καραϊβικής)- έδωσαν ένα «μπαξίσι» στο δημόσιο, στους πολιτικούς, για τα δημόσια ταμεία, (ακριβώς δεν γνωρίζουμε που πήγαν), δεδομένου ότι τα 11 εκ. ευρώ θεωρούνται «μπαξίσι» μπροστά στην ολική αξία του παραγομένου & παραχθησομένου χρυσού.
Η εφημερίδα «ΤΟ ΘΕΜΑ» γράφει, «η παραγωγή υπολογίζεται να μπεί στο φούλ το 2016 , χρονιά κατά την οποία οι εξορύξεις χρυσού έχει εκτιμηθεί ότι θα ανέλθουν σε πάνω από 420.000 ουγκιές ετησίως, με προοπτική να φθάσουν τις 700.000 ουγκιές ετησίως, αποφέροντας με τις σημερινές τιμές χρυσού περί τα 700 εκατ.δολάρια , έως 1.1 δις δολάρια κάθε χρόνο!!».
Στο κράτος τίποτε. Όλα θα πάνε στις τράπεζες της Goldman Sachs, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου Rothschild, αφεντικού των δοσίλογων & εφιαλτών πολιτικών. 
Έδωσαν «αντί πινακίου φακής» τον Ελληνικό χρυσό στους ξένους πειρατές, ενώ τα δημόσια ταμεία είναι άδεια. Τότε πως θα πληρώσουν μισθούς και συντάξεις οι προδότες;;; με δανεικά όπως κάνουν πάντα!!!. Είναι ανίκανοι να παράξουν πλούτο για τη χώρα, και τους Έλληνες, και εμείς σαν χαζοί τους ψηφίζουμε!!! Οι Σιωνιστές πειρατές, για να αρπάξουν το χρυσό, τρομοκρατούν τους πολιτικούς με την απειλή της αρπαγής της όλης Μακεδονίας μας. Έτσι εξηγείται ο λόγος στη βουλή του Σαμαρά, για τη συνέχιση της εξόρυξης από τους πειρατές.
 Όμως οι φοβισμένοι πολιτικοί δεν ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό, αλλά υποτάσσονται στις απειλές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων αρπακτικών «πειρατών» της Οικουμένης.
Λήστεψαν οι προδότες όλο το πλούτο της χώρας, για λογαριασμό των αφεντικών τους, και έκαναν την Ελλάδα αποικία!!! Τρέχουν οι ορντινάντσες του Ρότσιλντ να του προσφέρουν τον Ελληνικό χρυσό, και σαν αντάλλαγμα  να πάρουν την εύνοιά του, για να διατηρήσουν την εξουσία.
Ο Ευρωπαϊκός τύπος γράφει, «η Ελλάδα πρώτη χρυσοπαραγωγός χώρα στην Ευρώπη». Αυτόν το χρυσό τον αρπάζει η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μαζί και τα πετρέλαια!!!
Δεν φτάνει ότι μας παίρνουν οι ξένοι πειρατές το χρυσό, χωρίς κανένα κέρδος για το κράτος, αλλά από πάνω καταστρέφουν και το περιβάλλον, προβαίνοντας σε κοπή χιλιάδων δέντρων δάσους. Δηλαδή και αρπάζουν το χρυσό, και καταστρέφουν τα δάση, και το περιβάλλον, σε ένα πανέμορφο τόπο.
Αν υπολογίσουμε και το κυάνιο που χρησιμοποιούν, τότε η καταστροφή του περιβάλλοντος είναι πλήρης, αφού το κυάνιο μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα, έτσι θα πεθάνουν άνθρωποι, ζώα, και φυτά. Θα πάρουν το χρυσό και θα μας μείνει το κυάνιο.
Γιαυτό ο λαός αντέδρασε στα ορυχεία προ ημερών.
Δηλαδή και το χρυσό μας κλέβουν, και το περιβάλλον καταστρέφουν. Τέτοια «μπανανία» κράτος είμαστε. Συγκεκριμένα πρόκειται για ΚΛΟΠΗ δημοσίου χρήματος, και ΚΛΟΠΗ δημοσίου πλούτου, ενώ ο λαός μας αυτοκτονεί.
Ο χρυσός είναι πολύτιμο χρήμα, και ανήκει στον Ελληνικό λαό. Έδωσαν τον Ελληνικό χρυσό, εν μέσω χρεοκοπίας του κράτους, στα «λαμόγια» των διεθνών αρπακτικών. Τα ΜΜΕ λένε «Έδωσαν για 11 εκατ. Ευρώ, χρυσό αξίας 40 δις. Ευρώ», μόνο για τη περιοχή «Σκουριές» της Χαλκιδικής.
Αυτά να τα βλέπει η Δικαιοσύνη!!!
Τα ίδια θα κάνουν και με τους υδρογονάνθρακες, (πετρέλαια & φυσικό αέριο). Θα τους παραχωρήσουν «Μπιρ –παρά» στα ξένα αφεντικά τους, μαζί με κομμάτια Ελληνικής επικράτειας. Ελληνικέ λαέ, τρέξτε να προλάβουμε, να σώσουμε τη κληρονομιά μας. Να σώσουμε ότι προλαβαίνουμε.
Θα δώσουν το χρυσό & τα πετρέλαια έναντι του χρέους που ανακοινώνουν και διαχειρίζονται οι ξένοι Κοσμοκράτορες, βάσει των μνημονίων που υπέγραψαν οι προδότες!!!
Οι δοσίλογοι πολιτικοί προκειμένου να πάρουν την εκάστοτε επόμενη δόση δανείου, παραχωρούν τα πάντα στη Τρόϊκα του Ρότσιλντ. Είναι ανίκανοι να παράξουν πλούτο για τη χώρα.
Τα μεγάλα αφεντικά των δοσίλογων πολιτικών, μας χρεώνουν ότι θέλουν, χωρίς κανένα έλεγχο, για να αρπάξουν το χρυσό και τα πετρέλαια έναντι υποτιθέμενου χρέους.
Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας. Υπογράφουν ότι θέλουν οι διεθνείς άρπαγες και πειρατές.
Τώρα παίζουν θέατρο με τους Τούρκους. Η δήθεν κρίση με τη Τουρκία για την ΑΟΖ είναι τεχνική. Τα έχουν ήδη συμφωνήσει.
Δεν βλέπετε αγκαλιές, φιλιά, και χάδια με τους Τούρκους;;;
Εάν υπέγραφαν αξιοπρεπείς συμβάσεις, δεν θα χρειαζότανε να κόψουν μισθούς & συντάξεις, να εξαθλιώσουν τους Έλληνες,
και να κάνουν διεθνώς ρεζίλι τη πατρίδα μας, διά της χρεοκοπίας. Ο Υπουργός των Οικονομικών δήλωσε στα ΜΜΕ ότι το χρέος της Ελλάδος ανέρχεται στα 550 δις. Ευρώ, παρά τα διάφορα «κουρέματα». Αυτό το χρέος δεν είναι διαχειρίσημο!!
Αυτό το χρέος προσπαθούν οι κλέφτες & δοσίλογοι πολιτικοί να το βγάλουν από μειώσεις μισθών & συντάξεων, ενώ η πατρίδα μας κάθεται επάνω στο χρυσό, πετρέλαια, φυσικό αέριο, κ.λ.π.
Ζητάμε από τους οικονομικούς εισαγγελείς να επιληφθούν άμεσα της υποθέσεως, διότι ο Πρωθυπουργός δήλωσε με οργίλο ύφος, ότι παρά τις αντιδράσεις των Ελλήνων, η λειτουργία των ορυχείων χρυσού θα συνεχιστεί σε 10 ημέρες. Φαίνεται πως ο Πρωθυπουργός δεν έχει καταλάβει τι κλεψιές γίνονται δημοσίου πλούτου, ή κοιμάται όρθιος, που λέει ο λαός, μέσα στη Σιωνιστική του μακαριότητα. Οι χρυσοθήρες πειρατές του Jack Sparrow, τον έχουν καπελώσει, και τον χρησιμοποιούν.
Ο λόγος του στη Βουλή για τα ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής, ήταν αποκαρδιωτικός για το λαό, τον ένοιαξε μήπως χάσουν οι Σιωνιστές πειρατές το χρυσάφι!!! Τον τάραξε η αφύπνιση του λαού!!! Τον ένοιαξαν οι κουκουλοφόροι, και όχι η ΚΛΟΠΗ και αρπαγή του εθνικού ορυκτού μας πλούτου.!!!  
Με αφελείς, επιπόλαιες, & δοσιλογικές κινήσεις των πολιτικών αρχόντων, των «Βαμπίρ» της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, η εξαθλίωση των Ελλήνων  διαιωνίζεται.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί, με τα μνημόνια που συντάσσουν τα ξένα μεγάλα αφεντικά τους, προβαίνουν σε γενοκτονία του λαού μας.  
Τρέξτε να προλάβετε, να σώσετε ότι μπορεί να διασωθεί από τον Ελληνικό χρυσό. Τα ντόπια και διεθνή αρπακτικά, τον φυγαδεύουν στο εξωτερικό, στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να έχουν την εύνοια του Rothschild, & Goldman Sachs, για να μπορούν να σταθούν στην εξουσία, ενώ ο λαός μας αυτοκτονεί & λιμοκτονεί.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία  ΚΛΕΒΕΙ τον εθνικό μας πλούτο. Ελληνικέ Λαέ ξεσηκωθείτε.
Ενημερωθείτε από  πολλές άλλες δημοσιεύσεις των  ΜΜΕ.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» δηλώνει στο τύπο, «Προτείναμε στο κράτος να πληρώνουμε εκατομμύρια ευρώ, και αυτοί δεν τα δέχτηκαν».
Είναι φως φανάρι ότι οι δοσίλογοι εργάζονται επάνω στο σχέδιο των Κοσμοκρατόρων, να πτωχεύσει και χρεοκοπήσει η Ελλάς.
Γιαυτό έκλεψαν & κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα.
Γιαυτό αρνούνται έσοδα από ορυκτό πλούτο για τα δημόσια ταμεία. Γιαυτό ανάγκασαν όλες τις βιομηχανίες να κλείσουν.
Απευθυνόμενος στους ανώτατους δικαστικούς λέγω.
Βοηθήστε τους οικονομικούς εισαγγελείς παντοιοτρόπως, ώστε με κάθαρση, να σωθεί η πατρίδα, και ο Ελληνικός λαός.
Μη διστάσετε, μη δειλιάσετε να κάνετε κάθαρση. Είναι ευκαιρία μοναδική να δοξαστείτε, να μείνετε στην ιστορία, σαν τον Πολυζωϊδη & Τσερτσέτη.
Τώρα σας χρειαζόμαστε. Εάν τώρα δεν προστατέψετε το δημόσιο πλούτο, τότε πότε θα προστατέψετε τη πατρίδα;;;
Ελπίζω οι ανώτατοι δικαστικοί να σταθούν στο ύψος της εμπιστοσύνης που τους έδειξε η πατρίδα.
Δεν έχετε καμία υποχρέωση στους δοσίλογους πολιτικούς, επειδή σας τοποθέτησαν στις ανώτατες βαθμίδες της Δικαιοσύνης.
Είμαστε η πλέον πλούσια χώρα, και οι δοσίλογοι πολιτικοί,
μας κατάντησαν ζητιάνους, και μας ρεζίλεψαν διεθνώς, και εμείς οι αφελείς ακόμη τους ψηφίζουμε.
Αυτοί οι προδότες κατάστρεψαν τη πατρίδα μας και εμάς.
Όλα αυτά γίνονται την εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης και χρεοκοπίας της χώρας. Τώρα που η πατρίδα δεν έχει να πληρώσει μισθούς & συντάξεις, ενώ κάθεται επάνω στο χρυσάφι, και στα πετρέλαια!!!
Εάν δεν εκμεταλλευθούμε επωφελώς για το δημόσιο τον ορυκτό μας πλούτο, (Χρυσό, πετρέλαια, κ.λ.π.) τότε πως θα έλθει η ανάπτυξη;;; με τα λόγια του Σαμαρά;;; αφού το χρυσό τον δίνουμε στον Rothschild για να γίνει πλουσιότερος!!!
Εάν δεν έχουμε έσοδα για τα δημόσια ταμεία, από την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, τότε πως θα πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις;; με την ανακύκλωση συντάξεων & φόρων που πληρώνουν μόνο οι εξαθλιωμένες τάξεις του λαού μας;;;;    Από τη τραγική κατάσταση που ευρίσκεται σήμερον η πατρίδα, εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύεται ότι έχουμε να κάνουμε με κλέφτες, δοσίλογους, και προδότες πολιτικούς.
Η Νορβηγία έγινε πλούσιο κράτος από τα πετρέλαια.
Οι χώρες του Περσικού Κόλπου έγιναν πλούσιες,( μαζί με το γνωστό μας Κατάρ), χάρη στα πετρέλαια, και οι λαοί τους ευημερούν.
Μόνο εμείς δεν μπορούμε. Αλλά τρέχουμε στους Αραπάδες του Κατάρ, να ζητιανέψουμε επενδύσεις της κακιάς ώρας.
Είμαστε πιο πλούσια χώρα από το Κατάρ, αλλά έχουμε δοσίλογους και τσιφούτηδες πολιτικούς!!!
Ξεφτιλιστήκαμε να παρακαλάμε τους Αραπάδες να αγοράσουν Ελληνική Γη, και αυτοί με περιφρόνηση αρνούνται, ενώ καθόμαστε επάνω σε χρυσό και πετρέλαια.
Τέτοιους πολιτικούς έχουμε!!!
Στην Ελλάδα των δοσίλογων πολιτικών, συντελούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Συντελείται γενοκτονία των Ελλήνων με θύτες τους Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σε συνεργασία με εγχώριους πολιτικούς δοσίλογους & προδότες. Η κυβέρνηση μπροστά σε αυτό το σκάνδαλο τηρεί σιγήν ιχθύος, το δε κοινοβούλιο κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ποίος θα μας προστατέψει;;;
Τους πολιτικούς τους πληρώνουμε για να μας ψεκάζουν, έτσι εξηγείται το φαινόμενο γιατί ο Ελληνικός λαός έχει πέσει σε βαθύ λήθαργο, και δεν αντιδρά.
Ο Λαός μας έχει στρέψει τα βλέμματά του, επάνω στη Δικαιοσύνη της χώρας. Πρέπει οι ανώτατοι δικαστές του Α.Π. να επέμβουν αυτεπαγγέλτως μπροστά στο ενεργούμενο έγκλημα
της λιμοκτονίας του Ελληνικού λαού, και της ΚΛΟΠΗΣ του ορυκτού πλούτου, της κληρονομιάς των λιμοκτονούντων Ελλήνων.
Απευθυνόμενος στους ανωτάτους λειτουργούς της Δικαιοσύνης
τους λέγω.  Ήρθε η ώρα σας να αποφασίσετε για τη πατρίδα, εάν θα χαθεί, ή θα σωθεί, μαζί με το λαό της. Εάν χαθεί η πατρίδα, θα χαθείτε και εσείς.!!!
Εμπρός, «Ήτε παίδες Ελλήνων». Φανείτε άξιοι της πατρίδος.
Τώρα σας χρειαζόμαστε. Τώρα ήλθε η ώρα σας.
Κάντε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ επέμβαση & δίωξη, σταματήστε τη ΚΛΟΠΗ του δημόσιου πλούτου, για να σωθεί ο λαός μας, αλλά και εσείς.
Οι Ιταλοί έστειλαν το μήνυμα, και οι Σιωνιστές Γερμανοί, χαρακτήρισαν «Κλόουν» τους εκλεκτούς του Ιταλικού λαού, εμείς οι Έλληνες πεσμένοι στα τέσσερα-κατά Σαμαρά- περιμένουμε τα υπαλληλάκια της Σιωνιστικής τρόϊκα, να μας πάρουν το κεφάλι.
Τελειώνω με ένα ποίημα του πατρός Χριστόδουλου Αγγελόγλου
όπως αναρτήθηκε στο Blog «Πενταπόσταγμα».
                               
Χρυσάφι ειν’ ο τόπος μας                Χρυσάφι είν’ ο ήλιος μας
Χρυσάφι το νερό μας,                      Χρυσές οι αμμουδιές μας
Χρυσάφι είναι το βουνό                   Χρυσάφι η αγάπη μας
και τ’ όμορφο χωριό μας                  Χρυσές και οι καρδιές μας.

                            Το χωριό μου το πονάω
                            τ’ αγαπώ, δεν το πουλάω!
                            Ας το μάθουνε καμπόσοι
                            πως θα γίνουμε «τρακόσιοι» !!! 
                      

                                ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                      Διεθνολόγος
                                      E-mail: ant.grypaios@gmail.com

VIDEO "ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ" ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ!! Ο "ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ" ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ

kabala-voridisΜεγάλη ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Καβάλα σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, όταν εργαζόμενοι της εταιρείας Kavala Oil μπήκαν στην αίθουσα και τα «έσπασαν» στην κυριολεξία.
Εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης, ο Μάκης Βορίδης παρέμεινε αποκλεισμένος σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ οι διοργανωτές να ακυρώσουν τόσο την συνέντευξη όσο και την προγραμματισμένη εκδήλωση φίλων και στελεχών του κόμματος στην οποία θα μιλούσε ο πρώην υπουργός.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ψήφιση από την Βουλή, την επόμενη Τετάρτη, νέας σύμβασης για την επέκταση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στον Πρίνο για ακόμη 25 χρόνια. Οι εργαζόμενοι της KABALA OIL αντιδρούν στην πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης να γίνει και η μητρική εταιρεία Energean Oil & Gas συνδικαιούχος των κοιτασμάτων πετρελαίου. Πάντως θα πρέπει να τονιστεί ότι η πρόταση του υπουργείου βασίστηκε στη μεταξύ συμφωνία μητρικής και θυγατρικής εταιρείας που προβλέπει ότι και οι δυο θα είναι συνδικαιούχοι των κοιτασμάτων πετρελαίου.
 
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ... ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ


Σε λίγο καιρό θα τεθεί για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου για την «διαμόρφωση φιλικού αναπτυξιακού περιβάλλοντος για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις και άλλες διατάξεις»... 

του ΑΝΔΡΕΑ ΝΕΦΕΛΟΥΔΗ

Αυτό το Σχ.Ν. επιχειρεί να απλουστεύσει τις διαδικασίες και τον σχετικό χρόνο έγκρισης για την εγκατάσταση επενδύσεων στρατηγικού χαρακτήρα και λοιπών ιδιωτικών επενδύσεων
Είναι σίγουρο ότι ο αναπτυξιακός νόμος έχρηζε βελτιώσεων και ειδικές ρυθμίσεις σε σχέση με την γραφειοκρατία που καθυστερούσε την εγκατάσταση επενδύσεων στη χώρα μας, όπως επίσης έχρηζε και βελτιώσεων στο τρόπο με τον οποίο γίνονταν οι αξιολογήσεις, των οποίων η καθυστέρηση σε ένα μεγάλο βαθμό δημιουργούσε ένα νοσηρό περιβάλλον. 

Με αφορμή αυτή την αναγκαιότητα το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έφτιαξε ένα μόρφωμα που... 

Δημιουργεί τρομακτικά προβλήματα στον τρόπο με τον οποίο ορίζεται η έννοια της στρατηγικής επένδυσης και η δυνατότητα εγκατάστασης της σε ακίνητα του δημοσίου χωρίς, ούτε καν, την γνωμοδότηση φορέων των ΟΤΑ και το σημαντικότερο με την παράκαμψη του αρμόδιου υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, όταν πρόκειται για χώρους και ακίνητα του δημοσίου που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του. Με λίγα λόγια η οποιαδήποτε στρατηγική επένδυση μπορεί να εγκατασταθεί στον οπουδήποτε αρχαιολογικό χώρο, χωρίς να έχει λόγο για αυτό το αρμόδιο υπουργείο.
Αν αυτό δεν είναι ξεπούλημα της ιστορικής και αρχαιολογικής κληρονομιάς της χώρας, τότε οι λέξεις έχουν αρχίσει να χάνουν το νόημα τους. 

Παρακάτω όμως διαβάζουμε και κάτι ακόμα, πως όταν πρόκειται για «πρότυπες δεσμεύσεις» η αδειοδότηση αυτού του τύπου των επενδύσεων είναι αρμοδιότητα του Υπουργού Ανάπτυξης (!!!!) χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι περιβαλλοντικοί και πολεοδομικοί όροι καθώς και οι ρυθμίσεις χρήσης αιγιαλού και παραλίας (!!!). 

Πρόκειται για μια βάρβαρη προσπάθεια να διασπαρθούν παντού ιδιωτικές επενδύσεις, σε κάθε βουνό, δάσος, παραλία και όπου αλλού χωρίς να λαμβάνεται υπόψη κανένας όρος προστασίας του περιβάλλοντος και της πολεοδομικής νομοθεσίας. Πόσα νησιά έχουν άραγε στο μυαλό τους για να ξεπουλήσουν; Σε πόσα βουνά θα καταστρέψουν τον δασικό πλούτο για να εγκαταστήσουν ορυχεία, τεράστια φωτοβολταικά πάρκα και ποιος ξέρει τι άλλο; 
Ο πρώτος κίνδυνος για την Αττική είναι η άλωση του Πεντελικού από τα γνωστά φωτοβολταικά πάρκα που απέτυχαν να εγκατασταθούν επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου. 

Ελπίζω οι ευαισθητοποιημένες δυνάμεις ακόμα και της συγκυβέρνησης να εναντιωθούν σε αυτό έκτρωμα και οι τοπικές κοινωνίες να αντισταθούν και στο ξεπούλημα αλλά και στην ολοκληρωτική περιβαλλοντική καταστροφή της χώρας.