ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.13

Ζητείται ηγέτης!


  

  Εμφανίζονται ανερυθρίαστα, με περισσό θράσος  και ομιλούν  από τηλεοράσεως (είναι πιο ασφαλής η τηλεόραση...) οι εκδοροσφαγείς της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού, που προσομοιάζει σαν την αγελάδα που δεν γνωρίζει τη δύναμή της, αφήνεται να τη σέρνει με ένα σχοινάκι από το  λαιμό ένα μικρό παιδάκι!
  Δυστυχώς επίσης, βρίσκουν ευαρίθμους (ολιγαρίθμους) οπαδούς που είτε από κεκτημένη ταχύτητα είτε από συμφέρον είτε από ευήθεια εξακολουθούν να πλαισιώνουν αποτυχημένα κόμματα και παρατάξεις.

  Εκείνο που ο λαός αναζητεί αυτή  τη στιγμή είναι έναν ΗΓΕΤΗ.
  Εναν ηγέτη που δεν θα έχει διαβρωθεί από τη ρεμούλα, έναν που θα είναι κοινής αποδοχής , έναν που θα εμπνέει το λαό, έναν που δεν θα λογαριάζει Τρόϊκες και ...σαλούφες, έναν που θα αποτινάξει από το σώμα της Ελλάδος τις βδέλλες που της πίνουν το αίμα και τον ζυγό που της φόρτωσαν οι ψευτοπολιτικάντηδες της συμφοράς και της...προόδου, των ήλιων με τα ανώμαλα χρώματα και των άλλων με τις ...δάδες και τους πυρσούς!
Έναν ηγέτη που να "έχει κλείσει στη ψυχή του την Ελλάδα" και να  αποτινάξει από πάνω της μνημόνια και ξένα συμφέροντα.


 Αν δεν βρεθεί ο ηγέτης αυτός, τότε μοιραία ο λαός θα στραφεί και θα πλαισιώσει τα δύο "άκρα" που καίτοι ευρίσκονται απέναντι, εν τούτοις παρουσιάζουν πορεία σύγκλισης στο θέμα των μνημονίων και της αντιμετωπίσεως των καταπατητών του Συντάγματος .

 Δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η συνεργασία αυτών των  "άκρων" προ του κοινού εχθρού.
Οι φαντασιώσεις και οι ευσεβείς πόθοι για θέσιμο εκτός νόμου (ποιου νόμου;) ορισμένων εκ των κομμάτων αυτών, θα μείνουν στους ...ονειροπόλους αυτούς απλά φαντασιώσεις για να βαυκαλίζονται ότι αυτοί είναι ...εντός νόμου, ξεχνώντας ότι το Σύνταγμα είναι ο υπέρτατος νόμος τον οποίο αυτοί με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, έχουν παρα-βιάσει...παρά φύση!

 Εάν ο λαός αυτός, αφεθεί μοιρολατρικά στη τύχη του, τότε  θα είναι άξιος αυτής και "δεν θα του πρέπει λεφτεριά"

Efenpress/c

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: