ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.13

ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ :ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ..ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ : ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!

Γράφει ο Insider
"Πείτε στον κόσμο να σφίξει τα δόντια, απειλήστε τον κόσμο με φυλακή ακόμα και αν έχει αδυναμία να πληρώσει 5.000 ευρώ από τους δυσβάστακτους φόρους, να την βγάλουμε έως τις Γερμανικές εκλογές και μετά θα...
πάμε καλύτερα".

Και στη γωνία τράκος: Ιταλικές Εκλογές και τα πήρε όλα ο νοτιάς και τα σήκωσε.

Ερώτημα 1ο: είναι δυνατόν να πειστεί ο κόσμος να δεχτεί φυλακή για απλήρωτους έκτακτους φόρους 5.000 ευρώ όταν ο Μπόμπολας με την βοήθεια Σημίτη - Παπακωνσταντίνου αλλά βεβαίως και Βενιζέλου και όλου του συστήματος αγόρασε κοιτάσματα χρυσού ίσως και δισεκατομμυρίων ευρώ πληρώνοντας λιγότερο από φιλοδώρημα, εντεκα εκατομμύρια ευρώ;

Ερώτημα 2ο: πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι ο 'Ελληνας που χάνει το σπίτι του από αδυναμία θα καταπιεί για άλλα 5-10 χρόνια αυτή την κατάσταση; και το σπίτι του πως θα το πάρει τότε πίσω; για ρωτήστε, από πότε έχει να γίνει πλειστηριασμός π.χ. στο Ρέθυμνο, πόσοι μαζεύονται κάθε βδομάδα εδώ και μήνες και με τι ακριβώς "σιδερένια επιχειρήματα" ακυρώνουν τους πλειστηριασμούς.

Ερώτημα 3ο: πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι η Μέρκελ ελέγχει το παιχνίδι; ένα μικροατυχηματάκι όπως αυτό με τις εκλογές στην Ιταλία και φάνηκε πως ο Γερμανικός γίγαντας έχει πήλινα πόδια. 'Εχει και ένα σχεδόν πτωχευμένο τραπεζικό σύστημα το οποίο συντηρείται κυριολεκτικά από την κρίση, από τις μεταφορές κεφαλαίων από νότο προς βορρά και τις τεράστιες διαφορές επιτοκίων μεταξύ βορρά και νότου.

------------------------

Τι κάνεις;

Μαζεύεις χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες όλους ανεξαιρέτως τους Πολιτικούς Αρχηγούς, από Παπαρήγα έως Μιχαλολιάκο, και ζητάς το απλό: να έρθουν μαζί σου στο Βερολίνο και να εξηγήσετε όλοι μαζί στην Μέρκελ ότι η ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα είναι ανεπίτρεπτη για Ευρωπαική χώρα και ότι το ξέσπασμα της γενικευμένης κοινωνικής βίας στην Ελλάδα είναι πρό των πυλών - μιά σπίθα αρκεί για να γίνει η ζημιά. Και όποιος νομίζει ότι η ζημιά θα περιοριστεί στην χώρα από όπου θα ξεκινήσει, δεν έχει ιδέα από μεταπολεμική Ευρωπαική Ιστορία

Τι ζητάς;

Με βάση τις επιτυχίες που έχουν σημειωθεί στην μείωση του ελλείματος, αναστολή πληρωμής τοκοχρεολυσίων στο σύνολό τους έως ότου επιτευχθούν τρείς συνεχόμενες χρονιές θετικού ρυθμού ανάπτυξης. Που βρούν οι Γερμανοί τα λεφτά; για να μην δημιουργηθεί κακό προηγούμενο για τις άλλες χώρες με προβλήματα, τα χρήματα θα προέλθουν από άτοκο δάνειο από την Γερμανία ως επιστροφή του κατοχικού αναγκαστικού δανείου.

------------------------

Πιστέυω ειλικρινά ότι υπάρχουν δύο επιλογές μπροστά σου, κύριε Πρωθυπουργέ:

Να συνεχίσεις να ακολουθείς ένα πρόγραμμα που όπως φαίνεται από την συσσώρευση δισεκατομμυρίων ανείσπρακτων οφειλών προς το Δημόσιο (πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ το μήνα;) δεν βγάζει πουθενά, όσες ανοησίες και να λέει το κάθε Σημιτόπαιδο στις εκμπομπές του καναλιού του Μπόμπολα στο πλαίσιο της αλληλοεξυπηρέτησης τύπου με 11 εκ. "αγοράζω" 2-3 δις.

'Η, να αποδείξεις ότι έχεις πραγματικά τη στόφα του ηγέτη την οποία χρειάζεται ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: