ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.13

«Ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν ψευτόμαγκας σε καφενείο»

  Ο Αλέξης Τσίπρας
“ Καφενειακού τύπου η ομιλία Σαμαρά στη Βουλή”

Απαντώντας στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός ότι «δεν μασάμε από απειλές», ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Συμπεριφέρεται όχι ως Πρωθυπουργός, αλλά ως ψευτόμαγκας λες και βρισκόμαστε σε καφενείο. Εγώ δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Πάνε καλά τα πράγματα στην χώρα κύριε Σαμαρά; Δεν αμφισβήτησα πόσες ώρες εργάζεστε αλλά σε ποια κατεύθυνση εργάζεστε».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι παρερμηνεύει τις δηλώσεις του στελεχών του κόμματος της Αριστεράς. «Είστε επικεφαλής της ομάδας λάσπης, την ομάδας της μονταζιέρας μέσα από τον διαδικτυακό υπόκοσμο. Σε ποια άλλη χώρα θα καλούσε ο εισαγγελέας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το μοντάζ δηλώσεων βουλευτή του κοινοβουλίου». Παράλληλα υποστήριξε, ότι θα έρθουν το επόμενο διάστημα νέα μέτρα.

«Τι έχετε πετύχει; Πείτε μας ένα στόχο διαπραγμάτευσης που έχει πετύχει; Τα έσοδα έχουν καταρρεύσει. Τα χαράτσια ήρθαν ως έκτατα και τώρα μονιμοποιούνται. Με μνημονιακή ξεροκεφαλιά επιμένετε να μην μειώνεται τον φόρο στο πετρέλαιο. Θα αποχωρήσετε με ελικόπτερο – όπως έγινε στην Αργεντινή με τον ομοϊδεάτη σας - όταν θα βάλετε νέους φόρους και πάρετε νέα μέτρα». Απάντησε και στον Ευ. Βενιζέλο που υποστήριξε ότι ξένοι επενδυτές χρηματοδότησαν το ταξίδι του Α. Τσίπρα στις ΗΠΑ.«Είναι οξύμωρο, είναι ύβρεις να κατηγορούν αυτοί οι οποίοι ευνόησαν τους κερδοσκόπους με τις επιλογές τους. Αυτοί που έκαναν το PSI ή εμείς που αντισταθήκαμε;»

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

 
ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ Α από Enikos_gr
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΨΗΦΙΣΩΜΕ ΤΣΙΠΡΑΝ, ΝΑ ΠΑΡΩΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΑΣ !!!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!