ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.13

Έντρομος ο Τόμσεν για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη! Τι συμβαίνει βρε παιδιά;


20130225-002541.jpg
Υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν απλώς μία είδηση. Τώρα όμως, με κάτι περίεργες συνάξεις της “αγίας οικογένειας”, κάτι αποκαλύψεις που έρχονται και ένα “σχεδιάκι” της Τρόικας που θέλει πολύ κόσμο στην φυλακή για να κατευνάσει την λαϊκή οργή, αυτή η “λεπτομέρεια” μπορεί να κρύβει πίσω της παγόβουνο.
Τι συνεβει; Το τελευταίο διάστημα, ο Τόμσεν ενημερώνεται μανιωδώς για τις εξελίξεις με την δικογραφία Πεπόνη για το μνημόνιο. Ειδικά στους τομείς που αναφέρονται στο τι προηγήθηκε και τις μυστικές συνομιλίες Στρως Καν με Παπανδρέου.
Όπου σταθεί και όπου βρεθεί, διατυμπανίζει ότι και αυτός, ουδέποτε ήταν κατά της αναδιάρθρωσης, όπως και ο Στρως Καν που την είχε προτείνει εξ αρχής, αλλά …αντιδρούσε ο Παπανδρέου με τον Παπακωνσταντίνου. Ήταν μάλιστα σίγουροι -όπως υποστηρίζει- ότι δεν θα χρειαζόταν και το χρέος θα ήταν βιώσιμο!
Το θέμα δεν είναι ποιός δουλεύει ποιόν. Το σημαντικό είναι ότι ο ένας μετά τον άλλον, προσπαθούν να απεμπλακούν από την παρέα του Παπανδρέου. Εντάξει, το να το κάνουν κηπουροί – υπουργοί, το καταλαβαίνουμε. Αλλά ο Τόμσεν τι έχει να φοβάται και προσπαθεί να πείσει με τέτοιον οίστρο;
Ξέρει κάτι που αγνοούμε εμείς;




by filologos10

Δεν υπάρχουν σχόλια: