ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.13

ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΛΑΓΟ" ΜΕΡΓΟ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΗΡΕ Ο "ΛΑΓΟΣ" ΒΟΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Σε ρόλο ανάλογο των "παρερμηνευμένων" δηλώσεων Μέργου για το βασικό μισθό!!
 
«Λαγός» για απολύσεις στο Δημόσιο ο Βορίδης;
 Σε ρόλο «λαγού» για επικείμενες απολύσεις στο Δημόσιο φαίνεται ότι επιστρατεύτηκε ο Μάκης Βορίδης, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του Γ.Γ του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου και των «παρερμηνευμένων» δηλώσεών του για τον κατώτατο μισθό.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο βουλευτής της ΝΔ τάχθηκε υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο, ανοίγοντας έτσι για μία ακόμα φορά τη συζήτηση για αυτό το κρίσιμο θέμα, που βρίσκεται και στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων με την τρόικα.

«Δική μου θέση είναι ότι οι απολύσεις δεν πρέπει να είναι ταμπού. Οφείλουμε να έχουμε αξιολόγηση, η αξιολόγηση μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμό των εργαζομένων στο Δημόσιο, ανάλογα με τις ανάγκες του» είπε, προσθέτοντας ότι «εκείνοι που δεν είναι απαραίτητοι, ουσιαστικά επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο».

Το σημαντικό όμως είναι, ότι η στάση αυτή δεν μπορεί να αποτελεί απλώς τη θέση ενός βουλευτή, δεδομένου ότι ο κ. Βορίδης είναι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι εύλογο λοιπόν το ερώτημα, εάν με τα λεγόμενά του εξέφρασε την κεντρική πολιτική γραμμή της Συγγρού, αποτελώντας έναν προπομπό ή κατά την «αγοραία» διάλεκτο «λαγό» για τα όσα μέλλει να ακολουθήσουν.

Η εξέλιξη έχει πολλές ομοιότητες άλλωστε με τα πρόσφατα λεγόμενα του κ. Γ. Μέργου για τον κατώτατο μισθό, που είχαν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.  Και οι δύο άνδρες είναι εκ θέσεως αδύνατο να μη γνώριζαν την επίσημη γραμμή ο ένας του ΥΠΟΙΚ και ο άλλος της Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα στα οποία έριξαν «βόμβες».

Αναμένουμε λοιπόν «στο ακουστικό μας» για απολύσεις στο Δημόσιο και όσο αφορά το ρόλο των κ.κ Μέργου και Βορίδη … ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής.

sofokleousin
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: