ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.13

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντίθετοι στην επένδυση των Χρυσωρυχείων στην Θράκη

Η κοινωνία, η ανάπτυξη και το περιβάλλον βασίζονται σε λεπτές ισορροπίες, οι οποίες απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και σοβαρή προσέγγιση για να αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Αντίθετα με αυτές τις παραδοχές η Κυβερνητική πολιτική, βασιζόμενη σε νεοφιλελεύθερες θεωρίες-πρακτικές που η ιστορία ήδη έχει απορρίψει στην πράξη, στοχεύει στο διχασμό της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να δικαιολογήσει χαριστικές συμβάσεις προς ημέτερους δήθεν επενδυτές όπως έγινε πρόσφατα και στην Χαλκιδική.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συσπειρώνοντας κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη καλούμε τους συγκυβερνώντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Η πρότασή μας είναι ξεκάθαρη.
Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τις θυσίες του Ελληνικού λαού για να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένο πλαίσιο αναπτυξιακής πολιτικής ενός πλαισίου Διεθνών Διαγωνισμών που εξασφαλίζει τον Εθνικό ορυκτό πλούτο, δεν διασπαθίζει τα έσοδα υπέρ κανενός κομματικού φίλου, ενώ παράλληλα υποχρεώνει τους επενδυτές να τηρούν τους περιβαλλοντικούς όρους και τις συμβατικές υποχρεώσεις, που εξασφαλίζουν το Δημόσιο συμφέρον.
Λέμε ΟΧΙ στην καταστροφή του Περιβάλλοντος στο όνομα οποιουδήποτε συμφέροντος. Τους τονίζουμε ότι εδώ στη ΘΡΑΚΗ είναι ΕΛΛΑΔΑ και όχι τριτοκοσμικό προτεκτοράτο όπως επιθυμούν οι συγκυβερνώντες να δημιουργήσουν, για να παρέχουν πλουσιοπάροχη προίκα τις ζωές των ΕΛΛΗΝΩΝ στο βωμό του κέρδους οποιουδήποτε εγχώριου ή  ξένου τοκογλύφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: