ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.13

VIDEO "ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ" ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ!! Ο "ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ" ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ

kabala-voridis



Μεγάλη ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Καβάλα σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, όταν εργαζόμενοι της εταιρείας Kavala Oil μπήκαν στην αίθουσα και τα «έσπασαν» στην κυριολεξία.
Εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης, ο Μάκης Βορίδης παρέμεινε αποκλεισμένος σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ οι διοργανωτές να ακυρώσουν τόσο την συνέντευξη όσο και την προγραμματισμένη εκδήλωση φίλων και στελεχών του κόμματος στην οποία θα μιλούσε ο πρώην υπουργός.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ψήφιση από την Βουλή, την επόμενη Τετάρτη, νέας σύμβασης για την επέκταση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στον Πρίνο για ακόμη 25 χρόνια. Οι εργαζόμενοι της KABALA OIL αντιδρούν στην πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης να γίνει και η μητρική εταιρεία Energean Oil & Gas συνδικαιούχος των κοιτασμάτων πετρελαίου. Πάντως θα πρέπει να τονιστεί ότι η πρόταση του υπουργείου βασίστηκε στη μεταξύ συμφωνία μητρικής και θυγατρικής εταιρείας που προβλέπει ότι και οι δυο θα είναι συνδικαιούχοι των κοιτασμάτων πετρελαίου.
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: