ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.13

Βίντεο απίστευτο ξεφτίλισμα της Ελλάδος… Παίκτες σε “ριαλιτι” έρχονται στην Ελλάδα και αγοράζουν κοψοχρονιά τις περιουσίες μας…!!!



Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση για το Hellenic Home Hunting, το ριάλιτι -εμπνεύσεως ενός Ελληνοκαναδού- που δείχνει πλούσια ζευγάρια από το εξωτερικό να έρχονται στην Ελλάδα και να παζαρεύουν ακίνητα.
«Οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για αυτό. Για αυτό και δεν προβάλλεται στην Ελλάδα». Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Στρουμπούλης, ο 31χρονος εμπνευστής του ριάλιτι που προβάλλεται στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους από τον Ant1 (σε Βορεία Αμερική και Αυστραλία) και το οποίο έχει γίνει θέμα μέχρι και στην Wall Street Journal.
To concept είναι απλό και ακολουθεί το format αντίστοιχων ριάλιτι που υπάρχουν στις ΗΠΑ. Ένα πλούσιο ζευγάρι έρχεται στην Ελλάδα, βλέπει ποιά ακίνητα πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας και αρχίζει το παζάρεμα.
«Το πρόβλημα», σύμφωνα με τον κο Στρουμούλη, «Είναι ότι αν Έλληνας ιδιοκτήτης προτείνει χαμηλό αντίτιμο σε άλλον Ελληνα, θα προσβληθεί, ενώ εάν πρόκειται για ξένο που κανεί την πρόταση, θα το σκεφτεί και θα αρχίσει το παζάρι».
Ενώ, σύμφωνα με τον Γιώργο Μουτζούρη, κτηματομεσίτη στην Λέσβο «Οι ξένοι αγοραστές είναι διστακτικοί, καθώς θεωρούν ότι οι Έλληνες είναι απατεώνες. Επίσης η γραφειοκρατία είναι χαοτική».
Τέλος, στο ίδιο δημοσιεύμα γίνεται αναφορά στις ανάμεικτες αντιδράσεις που προκάλεσαν τα μπλουζάκια που φορούσε το συνεργείο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και τα οποία έγραφαν «Η Ελλάδα δεν είναι για πούλημα, τα ακίνητα της όμως είναι».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: