ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.2.13

Σύγκρουση Στουρνάρα με το κομματικό κράτος της ΝΔ

Σύγκρουση Στουρνάρα με το κομματικό κράτος της ΝΔ
 Σε ευθεία σύγκρουση με τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας οδηγείται ο Γιάννης Στουρνάρας κάτω από την ασφυκτική πίεση της τρόικας και υπό την απειλή εμπλοκής στις εκταμιεύσεις κονδυλίων από τους μηχανισμούς στήριξης. Οι προκαταρκτικοί έλεγχοι δείχνουν πλήρη εκτροχιασμό σε κρίσιμους τομείς και οδηγούν σε μετωπική σύγκρουση.
Ο Γιάννης Στουρνάρας είχε προειδοπιήσει εγκαίρως όμως το Μαξίμου για τους κινδύνους που είχε η ενδοτικότητα στο κομματικό κράτος και η επέλαση των κομματικών στρατών με αποφάσεις όπως αυτή του υφυπουργού Μαυραγάνη για σαρωτική αντικατάσταση των διευθυντών στις ΔΟΥ.
Μεταξύ άλλων η τρόικα φαίνεται να συμφωνεί με την προσέγγιση εφοριακών που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζουν ότι πολλά τμήματα είναι υποστελεχομένα επειδή δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την αποτελεσματική λειτουργίας τους και υποσκάπτονται από τους ανθρώπους των μηχανισμών.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Στουρνάρας απηυδισμένος από την ισχύ του κομματικού μηχανισμού στο υπουργείο Οικονομικών και εν γένει στο Δημόσιο δήλωσε χθες σε ομιλία του στο ΕΒΕΑ ότι "ούτε τους επίορκους δεν με αφήνουν να διώξω".
Η τρόικα όμως δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί τις αιτιάσεις του Γιάννη Στουρνάρα και ετοιμάζεται να απευθυνθεί στον πρωθυπουργό. Οι επικεφαλής του επιτελείου συζητούν ήδη με τους πολιτικούς προϊσταμένους τους τις επόμενες κινήσεις.
Ανθρωπος που έχει πρόσβαση στην τρόικα, αλλά ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στο Sofokleousin.gr πως αν η κυβέρνηση δεν κινηθεί άμεσα και αποτελεσματικό στο μέτωπο των Δημοσίων Υπαλλήλων τότε η σύγκρουση που θα ακολουθήσει θα οδηγήσει τη χώρα σε βαθύτερη ύφεση και πολιτική περιδίνηση.
Πηγές στο υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι ο Γιάννης Στουρνάρας θα ζητήσει δημόσια στήριξη από τον πρωθυπουργό ώστε να κινηθεί για την αποψίλωση του Δημοσίου από τους επίορκους και να στείλει μήνυμα στα κομματικά φέουδα που έχουν επανακάμψει και ισχυροποιούνται.
Κορυφαία στελέχη του ΥΠΟΙΚ αντιδρούν στην προσπάθεια παραγκωνισμού των ημετέρων από τον Γιάννη Στουρνάρα και ετοιμάζουν αντεπίθεση.
Εγκυρες πηγές επισημαίνουν ότι η απόφαση του Χάρη Θεοχάρη να ενεργοποιήσει ποινικές διώξεις ακόμα και για τους μικροοφειλέτες εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ύστατης προσπάθειας να πειστεί η τρόικα για την πολιτική βούληση στην είσπραξη των ληξιπρόθεσμων.
Η τρόικα όμως αντιτείνει ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να εκστρατεύει μονίμως κατά των αδυνάμων και καταδεικνύει έλλειψη προσωπικού στα τμήματα μεγαλοοφειλετών και ελέγχων μεγάλων επιχειρήσεων.
Το σκηνικό που δημιουργείται μυρίζει μπαρούτι και η έκρηξη μοιάζει αναπόφευκτη σε αυτη τη φάση.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: