ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.2.13

Ελλάδα: Διαίρει και βασίλευε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κοινωνικοπολιτική ένταση που βρίσκεται πάλι σε έξαρση, έχει σκοπό τον αποκλεισμό της Ρωσίας απο την εκποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ. Ετσι η χώρα χάνει την ευκαιρία μιας οικονομικής ανασυγκρότησης και μαζί μ' αυτήν το νοικοκύρευμα του διαλυμένου και αναρχοκρατούμενου κράτους


Εμμανουήλ Σαρίδης
του Εμμανουήλ Σαρίδη
 
Αντι οι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και διανοούμενοι να ασχολούνται με ένα σχέδιο (ένα, όχι δύο ή τρία) για την ανόρθωση της οικονομίας, ανταγωνίζονται στο ποιός θα ανακαλύψει και μετα θα διαπομπεύσει τον διεφθαρμένο πολιτικό, γιατρό ή δημόσιο υπάλληλο. Έτσι απο τα πολλά δέντρα, δεν μπορούμε να δούμε το δάσος, αυτό που λέγεται ανασυγκρότηση της χώρας

Περιεχόμενα

1. Η κοινωνικοπολιτική ένταση και πάλι σε έξαρση
2. Ο Ηγεμόνας και τα εργαλεία του: Πρόκληση έντασης, κοινωνικοπολιτικός διχασμός
3. Η στρατηγική της έντασης
4. Η τωρινή έξαρση, μια απ’ τα ίδια
5. Ελλάδα-Ρωσία-Συμμαχία; Ποτέ
6. Αλέξης Τσίπρας, το νέο τσιράκι του Ηγεμόνα στην Ελλάδα
7. Επίλογος


 
1. Η κοινωνικοπολιτική ένταση και πάλι σε έξαρση
 
Η πάντοτε στην Ελλάδα υποβόσκουσα κοινωνική και πολιτική φασαρία (απο το ιταλικό fassaria, σαματας, σύγχυση, αναμπαμπούλα) βρίσκεται τελευταία και πάλι σε έξαρση. Τρομοκρατικές και εμπρηστικές επιθέσεις (στις 13.01.13 στην οικία Κεδίκογλου, στις 14.01.13 στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στις 20.01.13 στο εμπορικό κέντρο MALL της Αθήνας, στις 1.2.13 ένοπλη ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Βελβεντού, στις 16.02.13 εμπρηστική επίθεση στα ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής), διαδηλώσεις, καταλήψεις υπουργείων, δημοσίων κτιρίων και εθνικών οδών (υπάρχουν και αντεθνικές, ξένες ή ιδιωτικές οδοί και δεν το ήξερα;), απεργία στο Μετρό της Αθήνας και τα πλοία. Και συγχρόνως έξαρση της παραπληροφόρησης στα Μαζικά Μέσα Επικοινωνίας (ΜΜΕ), όπου πληρωμένοι δημοσιογράφοι, γραφιάδες και τηλεπαραθυρατζήδες ανταγωνίζονται στο ποιός θα φωνασκεί ή θα γκαρίζει πιο δυνατά και ποιός θα κατηγορεί πιο χυδαία και ύπουλα την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό Σαμαρά και ορισμένους υπουργούς του. Που δείχνουν, ότι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και κάποιες κατηγορίες της επαναστατημένης νεολαίας έχουν αντιληφθεί, ότι ο Ηγεμόνας (για τον Ηγεμόνα λίγο παρακάτω) φύσηξε το κυνηγετικό κέρας, όπως συνειθίζεται στην Ανγκλία ή την Γερμανία, δίνοντας το σήμα στα σκυλιά ν’ αρχίσουν το κυνήγι. Που στην Γερμανία λέγεται Hatz, καταδίωξη του θηράματος, ενώ η συγγενής λέξη Hetze χρησιμοποιείται για την απηνή δίωξη πολιτικών αντιπάλων.

Ποια είναι αυτά τα σκυλιά; Μπροστά μπροστά βρίσκονται τα μαντρόσκυλα των δυτικών ΜΜΕ που του ανήκουν σχεδόν εξ ολοκλήρου – ανάμεσά τους και τα Λαμπραντόρ, τα κυνηγόσκυλα Facebook, Twitter, Google ή Youtube, πίσω τους δε οι εφημερίδες, τηλεοράσεις και τα ιστολόγια στην Ελλάδα. Που συνεργάζονται στενά με τις μυστικές υπηρεσίες του Ηγεμόνα, την CIA, BND, MI6, Mossad ή την Schin Bet (που το Arte Magazin την αποκαλεί Apparat der Finsternis, εργαλείο του σκότους), που σε συνεργασία με τους αναρίθμητους ντόπιους πράκτορες τους στην Ελλάδα ασχολούνται συν τοις άλλοις και με διάφορες άλλες επιχειρήσεις, παραδείγματος χάριν επιχειρήσεις υπο ψευδή σημαία (false flag operations). Μαζί και τα εργατικά συνδικάτα, οι δημοσιοραφικές ενώσεις και άλλοι ευρωπαϊκοί οργανισμοί και βέβαια τα παρακλάδια τους στην Ελλάδα (ΓΣΕΕ, ΕΣΗΕΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ κ.λπ.). Μην ξεχάσουμε και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την Κομμισσιόν, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ή τις φράξιες των πολιτικών κομμάτων, με τις οποίες είναι συνδεδεμένοι με εναν ομφάλιο λώρο όλοι οι ανάλογοι ελληνικοί οργανισμοί και τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, τα πάντα ενσωματωμένα στο παράρτημα αυτό του Ηγεμώνα. Με μπροστάρηδες τους φαρασίατζήδες της „αντιπολίτευσης“ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Καμμένο και άλλους, που έχοντας οσφρηνθεί το ψητό, αυτό που υπόσχεται μια μελοντική κυβέρνηση Τσίπρα, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο λογικής, μεταβάλλοντας την Ελλάδα και το Κοινοβούλιό της σε τρελοκομείο.
 
Το θήραμα είναι η κυβέρνηση Σαμαρά, ο σκοπός της
Hetze, του κυνηγίου, η καθαίρεση και αντικατάστασή του απο μια κυβέρνηση Τσίπρα. Να δούμε όμως, γιατί ο Ηγεμόνας επιδιώκει την καθαίρεση της κυβέρνησης Σαμαρά και την αντικατάστασή της απο μια κυβέρνηση Τσίπρα. Η πολύ απλή εξήγηση είναι: Γιατί αυτή τη στιγμή παίζεται στην ανατολική Μέσογειο ένα δραματικό γεωστρατηγικό παιχνίδι, που αφορά τον μελλοντικό έλεγχο των αγωγών μεταφοράς ενέργειας προς την Δυτική Ευρώπη και στο οποίο η Ελλάδα αποδεικνύεται ότι είναι ένας στρατηγικός κόμβος τεράστιας σημασίας. Στο παιχνίδι αυτό ο Ηγεμόνας, παρα τις τόσες αβάντες που έχει στην Ελλάδα με το Μνημόνιο, φοβάται, ότι αν η Ρωσία αποκτήσει/αγοράσει τις πρός πώλησιν ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ θα μπορούσε σύντομα να αποκτήσει και τον έλεγχο των αγωγών αερίου πρός τα κέντρα της δυτικής Ευρώπης και γι’ αυτό θα πρέπει, πάσει θυσία, να αποτραπεί η αγορά των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ απο την Ρωσία (βλέπε και „Η μάχη των αγωγών στη Μέση Ανατολή“ και „Cui bono? Ποιόν ωφελεί η κοινωνικο-πολιτική πόλωση που επικρατεί στην Ελλάδα;“. Η κοινωνικόπολιτική ένταση που επικρατεί έχει δύο σκοπούς: Να υποχρεώσει τον τρομοκρατημένο Σαμαρά να αποκλείσει την Ρωσία απο την εκποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ ή, να τον καθαιρέσει απο την κυβέρνηση, φέρνοντας στα πράγματα τον Τσίπρα, που όπως και ο Geoffrey Παπανδρέου, είναι το απόλυτο υποχείριο του Ηγεμόνα.
 
2. Ο Ηγεμόνας και τα εργαλεία του: Πρόκληση έντασης, κοινωνικοπολιτικός διχασμός

Όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές, σαν Ηγεμόνα, κυρίαρχο της υφηλίου, θεωρώ την Δυναστεία των
Rothschilds, η οποία με μια ελίτ επιλεγμένων Σιωνιστών  και Μασόνων ελέγχει με την City of London (CoL) και την Wall Street της Νέας Υόρκης το παγκόσμιο τοκογλυφικό/χρηματοπιστωτικό σύστημα και μέσω αυτού την παγκόσμια οικονομία και πολιτική (βλέπε και «Η απόκρυφη δικτατορία της αυτοκρατορίας των Rothschilds»). Ελέγχει επίσης τα ΜΜΕ και μ’ αυτά τα μυαλά και τα φρονήματά μας, τα οποία μανιπουλάρει έτσι, ώστε να θεωρούν σαν "ορθή πολιτική" (political correctness) την πολιτική του συστήματος, αυτή που του εξασφαλίζει την παγκόσμια κυριαρχία, την εκλογή του «ορθού» πολιτικού, του «ορθού» πολιτικού κόμματος – και vice versa – την ακαταλληλότητων εκείνων που δεν του κάνουν καλά τη δουλειά του.
 
Ο Ηγεμόνας ελέγχει επίσης τις μεγάλες μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες με την σειρά τους διαβρώνουν τις μυστικές υπηρεσίες των άλλων κρατών, στρατολογούν κατασκόπους για κάθε σκοπό και οργανώνουν τρομοκρατικά χτυπήματα καθώς και επιχειρήσεις υπο ψευδή σημαία (
false flag operationshttp://en.wikipedia.org/wiki/False_flag#Pseudo-operations). Με το ΝΑΤΟ κάνει πολέμους για την αλλαγή καθεστώτος (regime change), δηλαδή βομβαρδίζει, καταλαμβάνει και «εκδημοκρατίζει» εκείνες τις χώρες, που κατα κάποιον τρόπο του στέκονται εμπόδιο στα σχέδια παγκοσμιοποίησης που επιδιώκει. Βλέπουμε λοιπόν, ότι Ηγεμόνας δεν είναι οι ΗΠΑ ή η Γερμανία, όπως πολύ-πολύ εσφαλμένα νομίζουν οι περισσότεροι συμπατριώτες μας, γιατί στην παργαμτικότητα τις δύο αυτές χώρες τις χρησιμοποιεί σαν βοηθούς στα σχέδια παγκοσμιοποίησης που επιδιώκει: Τις ΗΠΑ σαν μισθοφορικό στρατό και την Γερμανία για την εύρωστη οικονομία της. Και σαν σκιάχτρα, που τα κουνάει επιτήδεια, για να μην φαίνεται ο ίδιος, φερ’ ειπείν στο Μνημόνιο, άλλα να κρύβεται απο πίσω τους.


  
Τις επεμβάσεις του Ηγεμόνα στην Ελλάδα και αλλού (π.χ. στις αραβικές χώρες) με σκοπό την αλλαγή καθεστώτος και την πολιτική και κοινωνική αναστάτωση που τις συνοδεύει, τις έχω ονομάσει παρδαλές επαναστάσεις (
Colour revolutions). Να τονίσω δε, ότι η παρδαλή επανάσταση που επικρατεί τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα, δεν διαφέρει σε τίποτε απο τις παρδαλές επαναστάσεις που έλαβαν χώραν στην Σερβία, την Ουκρανία ή την Γεωργία ή αυτές που λαμβάνουν χώραν σήμερα στην Βόρεια Αφρική, ιδιαίτερα στην Αίγυπτο και την Τυνησία (και που μάλλον ειρωνικά ονομάσθηκαν αραβική άνοιξη). Στο άρθρο μου „Η Ελλαδα της παρδαλης επαναστασης, που έγραψα στις 28.07.2007 και στο „Cui bono? Ποιόν ωφελεί η κοινωνικο-πολιτική πόλωση που επικρατεί στην Ελλάδα;„ που έγραψα στις 29.01.2013, έδειξα, ότι σκοπός τους είναι η δημιουργία κοινωνικής και πολιτικής έντασης, για να αποφευφχθεί μια προσέγγιση της Ελλάδος – και της Κύπρου - στην Ρωσία, που μετα την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης επανεμφανίζεται σαν ανταγωνιστής του στην παγκόσμια σκηνή. Εκτός απο την αλλαγή καθεστώτος ο Ηγεμόνας επεμβαίνει συνεχώς και στα εσωτερικά των διαφόρων χωρών, τις οποίες αποσταθεροποεί, διαιρώντας κοινωνία και πολιτική/πολιτικούς σε μια αριστερή και μια δεξιά παράταξη, σε ισλαμιστές και ανανεωτικούς κ.λπ., κ.λπ. Στην αναμπαμπούλα χαίρεται ο λύκος, σ’ένα αλληλοσπαρασσόμενο κράτος ο Ηγεμώνας, όσο πιο αποσταθεροποιημένο, τόσο πιο ευδιαχείριστο.

Για τις παρδαλές επαναστάσεις και τις επιπτώσεις τους στην πολιτική και κοινωνική ζώη της Ελλάδος, συνιστώ εκτός απο τα άρθρα που ανέφερα πιο πάνω και το "Η Ελλαδα στο ματι του κυκλωνα" (της 31.12.08) καθώς και το „Αποσταθεροποιηση με συστημα(της 24.4.09).

3. Η στρατηγική της έντασης

Η παρδαλή επανάσταση και η αποσταθεροποίηση είναι το αποτέλεσμα μιας στρατηγικής της έντασης Strategy of tensionhttp://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_of_tension η οποία προηγήθηκε. Κατα την γερμανική Wikipedia „η στρατηγική της έντασης (μια έννοια των μυστικών υπηρεσιών και της πολιτικής, από το ιταλικό strategia della Tensione) είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για ένα ολόκληρο σύμπλεγμα μυστικών ενεργειών με σκοπό την  αποσταθεροποίηση ενός κράτους ή την πρόκληση ανησυχίας σε ένα μέρος του πληθυσμού του, που προωθούνται και εκτελούνται απο υπηρεσίες ενός κράτους εις βάρος ενός άλλου“.
 
Και συνεχίζει. „Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι παράνομα και συχνά βίαια μέσα, όπως τρομοκρατικές επιθέσεις, δολοφονίες, απαγωγές, παραστρατιωτικές επιχειρήσεις, ψυχολογικός πόλεμος, σκληρά οικονομικά μέτρα, υποδαύλιση αναταραχών και μια στοχευμένη κλιμάκωση αρχικά ειρηνικών συγκρούσεων, που προβοκάτορες τις μεταβάλλουν σε βίαιες. Αυτά όλα χρησιμοποιούνται συνήθως κάτω από μια ψευδή σημαία, διότι συνοδεύονται απο την διάδοση παραπλανητικών πληροφοριών για να καταλογισθεί κάποιος τρίτος ως υποκινητής τους“. Και τέλος. „Χαρακτηριστικό είναι, ότι η στρατηγική της έντασης υπόκειται σε πλήρη μυστικότητα ακόμη και απο τα κρατικά όργανα του ίδιου του θιγομένου κράτους ή απο τις καμουφλαρισμένες οργανώσεις που συνδέονται με αυτό το κράτος. Για τον λόγο αυτό οι θεωρίες που σχετίζονται
  με τέτοιες συνωμοσίες είναι δύσκολο να αποδειχθούν» (όλα απο την Strategy of tension).

Σαν τέτοιες συνωμοσίες, που αποσκοπούσαν στην αποσταθεροποίηση της εκάστοτε κυβέρνησης, θεωρώ τις δράσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων που κατα τα πρότυπα των ιταλικών Brigate Rosse και της γερμανικής Rote Armee Fraktion (RAF) έδρασαν στην Ελλάδα, την Επαναστατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη (1974-2002), τον Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα (1975-95) και τον Επαναστατικό Αγώνα (2003-2009), την Αντικρατική Πάλη, την Σέχτα Επαναστατών, την Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς (η οποία μόνο στις 22 Ιανουαρίου 2008 ενήργησε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 17 εμπρηστικές επιθέσεις και άλλες. Να σημειώσω δε, ότι κατα την ισραηλινή Mossad οι δυτικοευρωπαϊκές οργανώσεις Brigate Rosse (BR), η RAF καθώς και οι ETA, IRA, „Action Directe", η βελγική CCC και η PLO λειτουργούσαν σαν συγκοινωνούντα δοχεία (βλέπε και στο http://www.rafinfo.de/faq/gesellschaft/brigate_rosse.1012.php). Και επειδή οι Brigate Rosse και η RAF είχαν παραφυάδες, δηλαδή στρατολογηθέντες και στην Ελλάδα, υποθέτω, ότι στα μέλη τους θα πρέπει να περιλαμβάνεται και ο ηρωοποιηθής Αλέξανδρος Παναγούλης.

4. Η τωρινή έξαρση, μια απ’ τα ίδια
 
Πρίν περίπου έξι χρόνια, στις 27.08.2007, στο άρθρο μου „Η Ελλαδα της παρδαλης επαναστασης“, κεφάλαιο „Ελλαδα, κοινωνικη πολωση, χαος και αναρχια“, 
έγραφα για την τότε παρδαλή επανάσταση: „Φτανει πια“, „τελος πια“, κραυγαζε απο το βημα της Βουλης στις 2. Ιουλιου 2007 ο αρχηγος του ΠΑΣΟΚ, Γεωργιος Παπανδρεου, αποτεινομενος στον πρωθυπουργο της κυβερνησεως, Κωνσταντινο Καραμανλη, κατα την συζήτηση με αφορμή την επερώτηση του ΠΑΣΟΚ για την οικονομια. Η οποία συζήτηση απεβλεπε προφανώς μονο στην διαπομπευση του πρωθυπουργου, τον οποιο ο Παπανδρεου κατηγορουσε ως ανικανο, αυταρχικο και οτι συστησε συμμορια για την καταληστευση του κρατους. Τετοιος απατεωνας πρεπει επιτελους να του δινει, „φτανει πια“ κραυγαζε ο ΓΑΠ. Μολις μερικες μερες αργοτερα, στις 6. Ιουλιου 2007 και κατα την διαρκεια μιας αλλης επερώτησεως στην Βουλη για τις πυρκαγιές, ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέκος Αλαβάνος, χαρακτηριζε τον πρωθυπουργο σαν „νονό“ και την κυβερνηση “Cosa Nostra“. "Αντίσταση - Ανυπακοή - Απειθαρχία", εναλλαξ με „θυμο και αγανακτηση“ ήταν και τα συνθηματα της Αλεκας Παπαρηγα του ΚΚΕ στις συχνες συγκεντρωσεις οπαδων του κομματος της ή κατα την διαρκεια επισκεψεων της σε χωρους εργασιας“. „Θελουμε να πληγει η Νεα Δημοκρατια“, ελεγε στη Βουλη στις 22.10.2008 και ο Αλεκος Αλαβανος του ΣΥΡΙΖΑ, κουνωντας απειλητικα τον δεικτη του δεξιου χεριου του προς την κατευθυνση των κυβερνητικων εδρανων (βλέπε και „Ο Καραμανλης με την πλατη στον τοιχο).
 
Σήμερα, έξι περίπου χρόνια αργότερα, έχουμε μια νέα εκδοση της ζοφερής εκείνης εποχής, με μια νέα παρδαλή επανάσταση, που αποβλέπει στην τρομοκράτηση ή καθαίρεση του πρωθυπουργού, που, όπως και ο Καραμανλής, έχει να επιλέξει ανάμεσα στην παραδοσιακή μονοδιάστατη πολιτική, που είναι εξαρτημένη εκατό τοις εκατό απο τον Ηγεμόνα και σε ένα δειλό άνοιγμα προς την Ρωσία. Έτσι οι τότε λυσσαλέες επιθέσεις των
Geoffrey, Παπαρήγα και Αλαβάνου εναντίον του Καραμανλή έχουν αντικατασταθεί απο τίς εξ ίσου λυσαλέες, δόλιες, ανέντιμες και συκοφαντικές επιθέσεις των Τσίπρα, ΚΚΕ, Καμμένου και των παρατρερχάμενων τους εναντίον του Σαμαρά. Έτσι στις 22.11.12 ό Τσίπρας δήλωνε απο την Βαρκελώνη, ότι "την ώρα που οι λαοί του ευρωπαϊκού Νότου ξεσηκώνονται και η κ. Μέρκελ δεν βρίσκει σύμμαχο ούτε στο ίδιο το γερμανικό κοινοβούλιο, βρίσκει έναν απρόσμενο υποστηριχτή στην Ευρώπη, τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνησή του που με την στρατηγική της υποτέλειας έχει καταντήσει την Ελλάδα κλοτσοσκούφι ανάμεσα στο ΔΝΤ και τη Γερμανία". Και στις 17.01.13 κατηγορούσε από το βήμα της Βουλής τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, ότι συγκαλύπτουν την λιστα Λαγκάρντ για να μην μπει κανείς στο „ιερό άβατο“, την διασύνδεση των λογαριασμών και των αρχείων της λίστας „με σκελετούς που κρύβονται στις ντουλάπες“ και αφορούν σειρά σκανδάλων του παρελθόντος: „Με όρους μαφίας ρίχνετε στα σκυλιά τον πιο αδύναμο κρίκο για να κλείσει άρον-άρον η υπόθεση“,  είπε. Για τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, είπε, ότι „αν έχει ένα πρόβλημα η χώρα δεν είναι η Βίλα Αμαλία αλλά η βίλα της διαφθοράς και δεν θα την ανακαταλάβει η αστυνομία αλλά ο λαός“. Χαρακτηρίσε δε την πολιτική της κυβέρνησης και την επιβολή του νόμου ως "ακροδεξιά", τον πρωθυπουργό ως ακροδεξιό και τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως ως "ναζί".

Ο Τσίπρας έχει καλούς συμβουλάτορες, προφανώς τους ίδιους που είχε και ο πατέρας του Geoffrey, Ανδρέας Παπανδρέου, όταν το 1993 έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που προσπαθούσε να νοικοκυρέψει την χώρα. Και ο ίδιος ο Geoffrey, που σαν αντιπολίτευση έμπαινε επικεφαλής συλλαλητηρίων ενάντια στην παραχώρηση του ΟΛΠ στην Cosco (2008), έτρεχε στο λιμάνι του Πειραιά να συμπαρασταθεί τους αγρότες (2009) ή διαμαρτύρονταν, ότι η κρατική τηλεόραση ΝΕΤ δεν τον δείχνει (ενώ του αφιέρωνε ένα μεγαλο μέρος των καθημερινών δελτίων ειδήσεων), έτσι και ο Τσίπρας παραπονιέται, ότι η ΝΕΤ δεν τον προβάλλει επαρκώς, ότι η κυβέρνηση προκαλεί ένταση (στην ομιλία του στις 11.02.13 με θέμα „Η Αριστερά απαντά στην στρατηγική της έντασης“), ότι ετοιμάζεται να καταλύσει το Σύνταγμα και ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αναστολής των συνταγματικών ελευθεριών. Σαν τον Geoffrey επισκέπτεται τους αγρότες με τα τρακτέρ, γλείφοντάς τους με ξύλινους λόγους όπως „δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον δρόμο της διεκδίκησης δίκαιων αιτημάτων“ (29.01.13) και καταδικάζοντας την επέμβαση της Αστυνομίας εναντίον παραβατών του νόμου, που όπως δείχνουν οι εικόνες διακεδάζουν την ανία τους καταλαμβάνοντας αυτοκινητοδρόμους, όπου μαγειρεύουν, ακούνε μουσικές και κάνουν τον καμπανταή στους λίγους αστυνομικούς που στέλνονται εκεί για να τους εμποδίσουν ή να τους πούν σε ποιό μέρος θα βάλλουν το τρακτέρ τους – ταξη στην αταξία, παράξενο έ; (αν θέλεις να επιβληθείς σε παραβάτες, πρέπει, όπως οι Γερμανοί, να στείλεις τουλάχιστον τον πενταπλάσιο αριθμό αστυνομικών απο τους διαδηλωτές/καταληψίες και να μην υποχωρήσεις σε καμμία περίπτωση), εντάσσοντάς την "σε ένα κλίμα αυταρχισμού που προωθεί η κυβέρνηση" και γενικά δίνοντας δίκαιο στους παραβάτες, που όπως λέει "θέλουν ένα πράγμα όπως όλοι οι Έλληνες, την αξιοπρέπεια". Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν σε ανταγωνισμό με το ΠΑΜΕ της κυρίας Παπαρήγα στην κατάληψη του αμαξοστάσιου του Μετρό και την απεργία στα πλοία (τον Ιανουάριο 2013), στην κατάληψη του κτιρίου της ΓΣΕΒΕΕ (19.01.13), την κατάληψη του γραφείου του υπουργού Εργασίας (30.01.13), την κατάληψη του γραφείου του υπουργού Απασχόλησης (13.02.13). Δεν θα αναφερθώ δε στις καταλήψεις Πανεπιστημίων, ΤΕΙ, σχολείων και άλλων δημοσίων κτιρίων, ων αριθμός ουκ έστιν.
 
5. Ελλάδα-Ρωσία-Συμμαχία; Ποτέ
 
Η «αποκρατικοποίηση» των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ έχει προ πολλού κολλήσει στο «τελεσίγραφο» που έσπευσε να στείλει ο Ηγεμόνας, παρντόν η Ουάσιγκτον στην Αθήνα και έλεγε: «Η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει, αλλά εμείς προειδοποιούμε μην τυχόν και γίνει η χώρα όμηρος και εξαρτηθεί απο μια ενεργειακή πηγή». Και στο σεκοντάρισμα απο τα γερμανικά τσιράκια του, που «αντιδρούν έντονα στην παραχώρηση των δύο αυτών επιχειρήσεων στη
Gazprom» (ενώ οι ίδιοι συνεργάζονται στενότατα με τους Ρώσους, παραδείγματος χάριν στον αγωγό Nord Stream) καθώς και της σιωνοκρατούμενης Κομμισσιόν, που δήλωσε ότι «ερευνά» την περίπτωση  παράβασης του ανταγωνισμού από τη Ρωσική εταιρεία.



Ήδη στις 07.12.2012 η ιστοσελίδα της Deutsche Welle είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τον τίτλο «Gazprom nimmt Europa in die Zange» (Η Gazprom κεφαλοκλειδώνει την Ευρώπη). Ήταν η ίδια μέρα, που ο Πούτιν είχε κάνει τα εγκαίνια του αγωγού South Stream που προβλέπεται να είναι έτοιμος το 2015 και μαζί με τον αγωγό Nord Stream θα δώσει στην Ρωσία μια εξέχουσα θέση στην τροφοδοσία της Δυτικής Ευρώπης με αέριο. Να σημειωθεί επίσης, ότι η Ρωσία με τον αγωγό Nord Stream παρακάμπτει την προβληματική Ουκρανία και κάνει στην ουσία άχρηστο τον αγωγό Nabucco (που τόσο συγκινεί τους Κυπρίους!), διότι το Αζερμπαϊτζάν δεν έχει αρκετό αέριο και αυτό που έχει, το έχει υποσχεθεί στην Ρωσία (βλέπε και Cui bono? Ποιόν ωφελεί η κοινωνικο-πολιτική πόλωση που επικρατεί στην Ελλάδα;) Single Alle
 
Έτσι τα τρομοκρατικά και εμπρηστικά χτυπήματα που ανέφερα στην αρχή αυτού του άρθρου, οι απεργίες στο Μετρό της Αθήνας και στα πλοία και οι αποκλεισμοί των αυτοκινητοδρόμων είναι η έμπρακτη προειδοποίηση του Ηγεμόνα προς τον Σαμαρά, ότι η Ρωσία θα πρέπει να αποκλεισθεί απο την εκποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ. Διαφορετικά η τρομοκρτατία θα ενταθεί. Οι ανταγωνισμοί μεταξύ Ηγεμόνα και Ρωσίας για την μεταφορά ενέργειας απο την Κεντρική Ασία και Μέση Ανατολη προς την Δυτική Ευρώπη έχουν λοιπόν ενταθεί, με την Ελλάδα να αποσταθεροποιείται και να δέχεται τρομοκρατικά χτυπήματα, γιατί αποτελεί έναν στρατηγικό κόμβο τεράστιας, τον οποίο ο Ηγεμόνας θέλει να ελέγχει απόλυτα, αποκλείοντας την Ρωσία απο την εκποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια βάση στην Ελλάδα (βλέπε και „Η μάχη των αγωγών στη Μέση Ανατολή“ 
και Cui bono? Ποιόν ωφελεί η κοινωνικο-πολιτική πόλωση που επικρατεί στην Ελλάδα;). Για τον Ηγεμόνα θα πρέπει ο Σαμαράς να αποκλείσει τους Ρωσους ή να υποχρεωθεί, με την ένταση των απεργιών, διαδηλώσεων και τρομοκρατικών χτυπημάτων, να προκηρύξει εκλογές, τις οποίες ο Ηγεμόνας θα φροντίσει να τις κερδίσει ο Τσίπρας, που, όπως και ο Geoffrey Παπανδρέου, είναι απόλυτα υποχείριός του και θα κάνει ότι πρέπει.
 
Εν εξελίξει βρίσκονται λοιπόν

  • Μια καμπάνια δυσφημήσεως της κυβέρνησης, της αστυνομίας της κοινωνίας και κάποιων ελλήνων επιχειρηματιών απο τα ξένα ΜΜΕ
  • Ο ανταγωνισμός των ελληνικών ΜΜΕ στο ρόλο τους σαν «χωνί» των ξένων για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης απο κάθε συζήτηση για μια ανασυγκρότηση της χώρας με την προβολή της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Τσίπρα και Σαμαρά/κυβέρνησης, κάποιων διεφθαρμένων πολιτικών ή της «φτωχής» ελληνικής κοινωνίας, που βρίθει απο αυτόχειρες, δυστυχούντες και πένητες
  • Η προσεκτική αλλά σταθερή στήριξη που παρέχει ο Ηγεμόνας με όλα τα μέσα που διαθέτει στην αναβαθμιση του Τσίπρα
  
6. Αλέξης Τσίπρας, το νέο τσιράκι του Ηγεμόνα στην Ελλάδα



Ο αυθάδης και φωνακλάς Τσίπρας, που σαν μαθητής ακόμη έδειξε το πάθος του να είναι ηγήτορας, ξεσηκώνοντας τους συμμαθητές του για καταλήψεις σχολείων, είναι σαν χαρακτήρας κομμένος και ραμμένος για το νέο τσιράκι του Ηγεμόνα στην Ελλάδα.
  
Kilroy is watching you...Ο Ηγεμόνας τα παρακολουθεί όλα. Και διαλέγει αυτούς που θα του κάνουν τη δουλειά του. Γνωρίζει επίσης, ότι όποιος ελέγχει τα μυαλά των ανθρώπων, ελεγχει και τους ίδιους. Φροντίζει λοιπόν να επεξεργάζεται ιδιαίτερα τα μυαλά της νεολαίας με διάφορες πολιτικές ιδεολογίες που μεταφέρονται απο το Κέντρο προς την Περιφέρεια με τα δίαφορα, κυρίως αριστερίζοντα πολιτικά κόμματα, αλλά και με τα προϊόντα της (υπο)κουλτούρας: Έτσι η νεολαία ζει εδω και δεκαετίες σ’ενα κόσμο γεμάτο φαντασιώσεις, ιδεοληψίες και ουτοπίες, αδυνατώντας να ξεχωρίσει την πραγματικότητα απο τον κόσμο της σοσιαλιστικής ουτοπίας, της αναρχίας του Bakunin, των Video Games και των εγχειριδίων περί City Guerilla, έναν κόσμο, που συστηματικά κατασκευάζουν τα αρρωστημένα μυαλά συγγραφέων και παραγωγών του σιωνιστικού Χολυγουντ και καθοδηγείται απο πρακτορεία όπως το The Centre for Applied Non-Violent Action and StrategiesCANVAS του Σερβου Srđa Popović, που σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες που ανέφερα πιο πάνω έχει εξειδικευθεί σε παρδαλές επαναστάσεις και επαναστατικά χτυπήματα παντός είδους.

Η κουλτουρα αυτή του Ηγεμόνα είναι ένας μοναδικός βόθρος που εκπέμπει δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις, οι οποίες έχουν προσβάλλει ήδη τον εγκέφαλο της νεολαίας και την έχουν κάνει να βλέπει σαν εχθρό της εκείνον που στοχοποιεί ο Ηγεμόνας. Να θεωρεί σαν καλό Fighter και αντάρτη πόλεων εκείνον που μάχεται λυσωδώς εναντίον του κράτους, του έθνους της κυβέρνησης της Νεας Δημοκρατίας και να μη ρωτά ποτέ, ποιόν τελικά ωφελούν όλα αυτά και αν η καταπολέμηση κυβέρνησης και πρωθυπουργού με απεργίες, διαδηλώσεις, καταλήψεις και τρομοκρατικά χτυπήματα θα συνέβαλλαν στην ανάρρωση της χώρας ή την σπρώνουν όλο και πιο κοντα στον κρημνό.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας, αν κυβερνήσει ποτέ την Ελλάδα, θα είναι ένα γνήσιο τέκνο της αθηναϊκής κοινωνίας των αστών, όπως αυτή «γαλουχήθηκαν» απο τα σκουπίδια αυτης της κουλτουρας του Ηγεμόνα, που έφθασαν στην Ελλάδα απο τα διάφορα ΜΜΕ, τα αριστερά κόμματα, τις ΜΚΟ και τους Ανδρέα Παπανδρέου και υιό
Geoffrey. Όπου μεταβλήθηκαν σ' ένα χαρμάνι απο απο ιδεολογικές μπαρούφες των κερδισμένων του Πολυτεχνείου της Αθήνας, κάποιων ψευτοδιανοουμένων, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, των Video Games και των δανείων. Η ιδεολογία του Τσίπρα αντικατοπτρίζεται στην συνέντευξη που έδωσε στην Άννα Παναγιωταρέα (αναρτημένη σ’ ένα βίντεο στο youtube), όπου ο νεαρός Τσίπρας του 1990 μιλάει για καταλήψεις σχολείων και για τα αιτήματα του μαθητικού κόσμου. Την ιδεολογία αυτή ο Τσίπρας δεν την απέβαλε ποτέ, ούτε σήμερα, όπου σαν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποστασιοποιήθηκε απο τις δηλώσεις του βουλευτού του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ότι  το κάψιμο της Αθήνας από κουκουλοφόρους το 2008 ήταν "εξέγερση και επανάσταση", ότι η αναρχία "είναι η άμεση δημοκρατία" και ο αναρχικός ο "άμεσος δημοκράτης". Ιδεολογία του Τσίπρα είναι και παραμένει, μέχρι νεωτέρων, η αναρχία, η επανάσταση, η ανομία, όπως αυτό δείχνει ξεκάθαρα η παρουσία του σε διαδηλώσεις, απεργίες και μπλόκα αυτοκινητοδρόμων και η ημιυπόγεια στήριξη της τρομοκρατίας.

7. Επίλογος
 

Παρακολουθώντας τα ελληνικά ΜΜΕ είναι εύκολο να συμπεράνεις, ότι μια κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται ήδη προ των θυρών. Αυτό φαίνεται άλλωστε και απο την κοινωνικοπολιτική ένταση που βρίσκεται σε έξαρση και έχει σαν σκοπό τον αποκλεισμό της Ρωσίας απο την εκποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ. Ετσι η χώρα χάνει την ευκαιρία μιας οικονομικής ανασυγκρότησης και μαζί μ' αυτήν το νοικοκύρευματ του διαλυμένου και αναρχοκρατούμενου κράτους.


Η κατάληψη της εξουσίας απο τον Τσίπρα διευκολύνεται όμως και απο την βραχυπρόθεσμη μνήμη του Έλληνα, που μέσα σε λίγα χρόνια ξέχασε την προδοσία του Παπανδρέου και τις συνέπειές της και πάει σήμερα να  επαναλάβει το ίδιο σφάλμα. Διευκολύνεται επίσης και απο την ίδια την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρα, που αντι να στιγματίσει τον Τσίπρα σαν τον έμμεσο και συχνά άμεσο υποστηρικτή της τρομοκρατίας και να τον κατονομάσει σαν υπεύθυνο για την κοινωνικόπολιτική ένταση που επικρατεί στην Ελλάδα, τον αναβαθμίζει, προσκαλώντας τον σαν ομιλητή στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» στις 6. Μαρτίου 2013. Έτσι η Ελλάδα θα χάσει μια τελευταία ευκαιρία, ξεκινήσει, με μια οικονομική συνεργασία με την Ρωσία, μια ανασυγκρότησης της χώρας.

Το ποτήρι με το πικρό φάρμακο του Τσίπρα μάλλον δεν θα το αποφύγει η Ελλάδα. Μια επέμβαση των Στρατιωτικών δεν είναι σήμερα δυνατή, γιατί ο Ηγεμόνας φρόντισε να ξεδοντιάσει μαζί με το πολιτικό σύστημα και τον ελληνικό στρατό. Αυτό που απομένει είναι το κάποιο νοικοκύρευμα της χώρας από την κυβέρνηση της Νεας Δημοκρατίας, όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα είναι μπλοκαρισμένα στις μη πραγματοποιήσιμες επιδιώξεις τους ή έχουν χαθεί στο νέφος της ιδεολογίας και της ουτοπίας.

Για να ανασυγκροτήσει όμως την σαραβαλιασμένη Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει να ζυγίσει καλά τα πλεονεκτήματα που θα είχει η εκποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ στην Ρωσία και τα μεικονεκτήματα κάθε άλλης λύσεως. Θα πρέπει να γίνουν ανοίγματα και συνεργασίες με την Ρωσία, η οποία είναι πρόθυμη να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα (σιδηρόδρομοι κ.λπ.), ώστε η χώρα να αποκτήσει την δυνατότητα κάποιων πολιτικών ελιγμών με την Δύση του Ηγεμόνα.

Θα πρέπει επίσης, τώρα, αμέσως, να σταθεί απέναντι στις ιδεοληψίες του Τσίπρα, που θέλουν ένα αδύνατο και απονευρωμένο κράτος, ενσωματωμένο στο παγκόσμιο κράτος του Ηγεμόνα. Και να διακηρύξει, ότι η Ελλάδα θα αποκτήσει μια κυβέρνηση πυγμής, όπως η Γερμανία φερ' ειπείν, που παρά τις πιέσεις του Ηγεμόνα και των Οργανισμών του, παραμένει ισχυρή, μη επιτρέποντας σε μια χούφτα μπαχαλάκηδες να την αλωνίζουν, όπως γίνεται στην Ελλάδα.

Θα πρέπει ο κόσμος να δεί καθαρά, ότι ο Τσίπρας είναι ένα αυθάδες άτομο και τίποτε άλλο, κάποιος που προωθείται απο έξω, για να διατηρήσει την Ελλάδα όπως είναι, άναρχη, υπανάπτυκτη, χαοτική. Ένα άτομο φουσκομένο με αέρα κοπανιστό, που όπως λέει, είναι «πρόθυμο να συμμαχήσει ακόμη και με τον διάβολο» για να επιτύχει τους σκοπούς του. Δηλαδή με τον Ηγεμόνα, αυτόν που προωθεί την παγκοσμιοποίηση. Να φανει επίσης, ότι ο Τσίπρας είναι ο διάδοχος του Παπανδρέου και όχι κάποιος, που όπως λένε πολλοί, πρέπει να δοκιμασθεί, γιατί μπορεί να μας σώσει. 
 
Για να αντιμετωπισθεί όμως ο Τσίπρας που υποστηρίζεται από όλα τα μέσα του Ηγεμόνα, θα πρέπει να μπουν αυστηροί νόμοι, που θα περιορίζουν τις απεργίες και τις διαδηλώσεις σ’ ένα υποφερτό όριο και οι καταλήψεις κτιρίων θα πρέπει να πατάσσονται αυστηρότατα. Η πλατεία Συντάγματος και οι δρόμοι γύρω απο το Κοινοβούλιο πρέπει να ανακηρυχθούν σε μια περιμετρική ζώνη, όπου θα απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις, όπως στην Γερμανία.


Θα πρέπει επίσης να γίνουν επεμβάσεις στα ΜΜΕ και να εκδιωχθούν απο την ΕΡΤ αυτοί που στα δελτία ειδήσεων μεροληπτούν υπερ του Τσίπρα, του ΚΚΕ ή του Καμμένου αντί να πληροφορούν για τις δράσεις της κυβέρνησης. Και αυτοί, που στην υπηρεσία του Ηγεμόνα πήραν τον τίτλο ΑΝΤΙστασιακός (π.χ. ο Βασιλικός) ή οι μαφιόζοι της μπουζουκοκουλτουρας όπως ο Παπαδόπουλος, που συντηρούν την ιδεολογία του ΑΝΤΙ ή της Μέσης Ανατολής. Ειναι καιρός να συσταθεί μια επιτροπή σοφών, που θα κάνει προτάσεις για μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ κουλτούρα.

Θα πρέπει επίσης να τιθασευθούν τα συνδικάτα. Πως; Ας ρωτήσουν τους Γερμανούς (Fuchtel κ.α.), όπου δεν κουνιέται φύλλο
 
Μόνο έτσι θα μπορούσε να σταθεί μια σχετικά ανεξάρτητη και δυνατή Ελλάδα στα πόδια της.
 

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Που το βρήκατε τουτο το φρουτο?
Σε ποιο άσυλο βρίσκεται και τι αγωγή παρέχεται στον άνθρωπο αυτό. Όχι τιποτα άλλα να ξέρουμε αν μας βρει το κακό πως να το ξεπεράσουμε...