ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.09

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ.......... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ!)

http://abravanel.wordpress.com/trolls-nest/

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

"ΟΤΙ ..ΛΑΜΠΕΙ....... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ"

ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ

...δεν είναι μόνο το γεγονός της σκόπιμης αναφοράς της Κομοτηνής με το οθωμανικό όνομά της (Γκιουμουλτζίνα) στις προσκλήσεις της Ziraat bank εντός της Ελλάδας.

Προσέξτε ότι, αυτοί οι Βαλκάνιοι νταβατζήδες τολμούν και γράφουν προσκλήσεις προς τους Έλληνες πολιτικούς μέσα στην χώρα μας στα αγγλικά και στα τουρκικά. Όχι στα ελληνικά!

Φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι δείκτης της παχυλά επεκτατικής νοοτροπίας τους.

Οι αλήτες αυτοί "γείτονες" είναι οι ίδιοι που... κατηγορούν θρασύτατα (βλέπε εκείνο το ανδρείκελο τον Ερντογάν) τους Εβραίους (δικαίως είναι η αλήθεια!) για γενοκτονία των Παλαιστίνιων.

Την ίδια ώρα είναι οι ίδιοι που ξεπαστρεύουν τους Κούρδους, που κατέχουν παράνομα το μισό της Κύπρου, που έχουν εξολοθρεύσει Πόντιους, Αρμένιους και Έλληνες της Κωνσταντινούπολης.

Είναι, ασφαλώς, οι ίδιοι που δεν θα μπουν ποτέ στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Και το ξέρουν αυτό καλά... (περισσότερα στις ΑΤΑΚΕΣ)

ΤΑ "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ"......ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ

Έκκληση από έναν ετοιμοθάνατο


Τον λένε Σπύρο Αυλωνίτη. Είναι πρώην πυγμάχος του Παναθηναϊκού και το 2000 καταδικάσθηκε σε ισόβια επειδή δολοφόνησε τον εραστή της γυναίκας του. Έχει 80% αναπηρία και μεταγάγεται συνεχώς από φυλακή σε φυλακή, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πεθάνει ανά πάσα στιγμή. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στις φυλακές Αλικαρνασσού. Αν και οι γιατροί λένε ότι πρέπει να βρίσκεται σε φυλακές κοντά σε νοσοκομείο και το υπουργείο γνωρίζει για την κατάσταση, δεν γίνεται τίποτα. PRESS ON ICE

ΝΤΑΒΕΛΗΣ: Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ "ΠΥΡΑΜΙΔΑ"???

Εmail ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
"Για ποιό δημόσιο μιλάμε , για ποιον ΟΤΕ ;..ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΤΕ ..στην ΠΑΤΗΣΙΩΝ......... Χωρίς πρωτοβάθμια Ιατρική φροντίδα... δηλαδή δεν υπάρχει Γιατρός !!! Αναγκάζουν τους Ιατρούς Εργασίας που δεν έχουν αρμοδιότητα από τον νόμο να προσφέρουν λειψό έργο. Σημειωτέον ότι οι εργαζόμενοι δουλευουν εκεί σε βάρδιες 24ώρου βάσεως. Πόσο κοστίζει ένας Γιατρός ... 2 γιατροί ??? Τόσα εκατομμύρια ευρώ σε διαφημιστικές καμπάνιες και bonus και αποζημιώσεις ... τρελές ! kai τόση αδιαφορία για την υγεία και την ζωή των εργαζομένων ..... Στη Γερμανία έτσι κάνουν ? Τι περιμένουν να πεθάνει κανένας ....? Προχθές έπεσε ενας εργάτης έσπασε χέρια πόδια τον πήρε το 166 .... ούτε ξέρει κανένας τι απέγινε ο δυστηχής άνθρωπος! Ητανε λέει ... ασφαλισμένος στον ... Εργολάβο ...! Κοινώς: Αφήστε τον να πεθάνει.... τα δήθεν κέρδη νάναι καλα! για τους ολίγους!"
===================================================================
Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΡΟΒΟΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ.
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ....
ΑΥΤΗ Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ???
Η ΕΒΓΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ???
ΜΗΠΩΣ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙΤΟΣΟ ΣΤΕΡΕΑ ,....ΚΑΙ ΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ...... ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ (ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗ????

ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΟΨΙΜΟ"ΤΗΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?? Ή ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ???



ΦΑΤΕ ....ΩΡΕ ΦΑΤΕ ...!!!!! ...... ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΜΩΣ ΧΑΜΠΑΡΙ .....ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΜΠΟΥΧΑΣ.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ...... ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ

Ταλάτ «μουτζαχίντ» ΤΜΤ '74 & Αιχμάλωτοι


ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΥΡΟΥ
Σ Υ Ν Τ Ρ Ο Φ Ο ΚΑΙ φίλο αποκαλούσε, ως γνωστόν, τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο Π.τ.Δ. και ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ κ. Χριστόφιας. Μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο που ο Ταλάτ τού «έφτυσε κατάμουτρα» τη «συντροφικότητα» και απαίτησε δημοσίως να μην τον αποκαλέσει ξανά «σύντροφο»! Προχθές, ο Π.τ.Δ. θύμωσε κιόλας που οι δημοσιογράφοι διέπραξαν το…έγκλημα να ρωτήσουν αν στη συνάντησή του με τον Ταλάτ έθεσε το ζήτημα της ομολογίας του «βετεράνου» της εισβολής, «ηθο»ποιού Αττίλα Ολγκάτς, για τις διετεταγμένες, εν ψυχρώ εκτελέσεις, Αδηλώτων Αιχμαλώτων το 1974. «Τι σχέση έχει ο Ταλάτ;», απάντησε εκνευρισμένα ο… απωλέσας τη «συντροφικότητα», κ. Χριστόφιας.
Ο Μ Ω Σ ο κ. Ταλάτ υπήρξε «μουτζαχίντ» της ΤΜΤ. Εκπαιδεύτηκε στον Άγ. Ιλαρίωνα από αξιωματικούς του Γραφείου Ειδικού Πολέμου και υπηρέτησε στον 77 λόχο της ΤΜΤ. «Με το βιβλίο το πρωί, με τ' όπλο στο χέρι τα βράδια», όπως ο ίδιος διαφήμιζε το ένοπλο παρελθόν του, στη «Ζαμάν» 24.9.06. Και είπε ότι «είναι πράγματα που δεν λέγονται», όταν η εφημερίδα τον ρώτησε για την ένοπλη δράση του ως «μουτζαχίντ» στις επιχειρήσεις μαζί με τις μονάδες εισβολής το 1974. Κερυνειώτες Ε/κ αιχμάλωτοι θυμούνται και τα νταηλίκια του Ταλάτ όταν, ένστολος και οπλισμένος με «Τόμσον», τους έλουσε μια «βραστή ΚΕΑΝ» στον αστυνομικό σταθμό Κερύνειας, που ψοφισμένοι της δίψας τού ζήτησαν νερό!
Ο ΛΟΧΙΑΣ Χατζί Κιοφέν της διμοιρίας ΠΑΟ του 61 Συντάγματος της 28ης Μεραρχίας του στρατού εισβολής, με διοικητή τον συνταγματάρχη Χουσνού Εμεκλί και λοχαγό τον Τουφάν Σανλί, στη δική του μαρτυρία για τις εν ψυχρώ εκτελέσεις Αιχμαλώτων το 1974, περιγράφει ότι «οι παραστρατιωτικές ομάδες των Τ/κ, οι λεγόμενοι Μουτζαχίντ της ΤΜΤ, ήταν αιμοβόροι και απάνθρωποι, σάπιοι πέρα για πέρα, γεμάτοι μίσος και σκληρότητα… Οι Μουτζαχίντ κυρίως, αλλά και μερικοί αξιωματικοί, δολοφονούσαν και βίαζαν σε όλη τη διαδρομή (στις περιοχές Πενταδακτύλου). Περικυκλώσαμε ένα ορεινό χωριό. Δόθηκε εντολή να μαζευτούν οι κάτοικοι στην πλατεία. Ένας λοχίας διάλεξε περίπου 10-15 άτομα από τους συγκεντρωμένους και τους έβαλε στη σειρά κατά μήκος ενός τοίχου. Μεταξύ των ανθρώπων αυτών υπήρχαν και γυναίκες. Αφού τους αφαίρεσαν τα σκουλαρίκια από τα αυτιά, τις αλυσίδες από το λαιμό, τα ρολόγια από το χέρι, τα λεφτά και τα πολύτιμα πράγματα που είχαν στις τσέπες τους, άρχισαν να τους πυροβολούν χωρίς οίκτο» (Ρ. Άλασορ «Διαταγή: Εκτελέστε τους Αιχμαλώτους!» εκδ. Καστανιώτη σελ. 54). Στο βιβλίο δημοσιεύεται στη σελ. 45 και φωτοτυπία της τουρκικής ταυτότητας του Haci Kofen ως «ήρωα - βετεράνου» της τουρκικής εισβολής…

ΕΡΩΤΗΣΗ infognomopolitics
Ώστε το κότζαμ «καθηγητηλίκκι» και δη του «Παν/μίου της Οξφόρδης» του δόκτορος των «σφαγών 1963-64» της κότζαμ κυβερνώσας «Χαραυγής», περί ου τα μάλα ενθουσιάστηκαν οι τουρκικές εφημερίδες, ήταν, τελικά, ένα «visiting fellow» στο St. Cross College της Οξφόρδης; Σαν να πούμε δεύτερο νούμερο θαλαμοφύλακας που παριστάνει τον… ταγματάρχη; Μέχρι και περί… «ομαδικού τάφου 20 περίπου Τ/κ, στον Αγ. Βασίλειο τον Ιανουάριο του 1964», περιεχόμενο δοκτοράτης Ακελικής επιστημονικότητος, που διαψεύδει η ίδια η τότε «Χαραυγή» της 14.1.1964;

Επιφυλακτικός ο Νικολαΐδης για το ενδεχόμενο αποφυλάκισής του

Σήμερα συμπληρώθηκε ένας μήνας από την καταδίκη του Νικολαΐδη σε τρία χρόνια κάθειρξης για προσβολή της βασιλικής οικογένειας της Ταϊλάνδης.

Παρά το γεγονός ότι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρέπει να αναμένεται η απονομή βασιλικής χάριτος στον ομογενή δημοσιογράφο και συγγραφέα Χάρη Νικολαΐδη ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερα επιφυλακτικός.

Ο Νικολαΐδης βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακή της Μπάγκογκ από τον περασμένο Αύγουστο. Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται κάποια κινητικότητα μετά και την δημόσια τοποθέτηση του αρμοδίου υπουργείου της Ταϊλάνδης για Σωφρονιστικές Υποθέσεις ότι θα εισηγηθεί στον βασιλιά της χώρας την απονομή χάριτος στο Νικολαΐδη.
Η απονομή θα ανακοινωθεί ένα μήνα μετά την καταδίκη του ομογενή συγγραφέα μιας και μετά την ημερομηνία αυτή λήγει η προθεσμία για υποβολή έφεσης. Παρά τα δημοσιεύματα ο Νικολαΐδης δείχνει συγκρατημένος.
Σε δηλώσεις που έκανε σε Αυστραλό δημοσιογράφο ανέφερε ότι είναι ενθαρρυντικό που έγινε μια δημόσια τοποθέτηση από αρμόδια υπηρεσία.
«Πολλά πράγματα όμως δεν είναι ξεκάθαρα ακόμη. Δεν θέλω να στηρίξω τις ελπίδες μου σε άμεση αποφυλάκισή μου και να απογοητευτώ. Η όλη διαδικασία για την απονομή χάριτος μπορεί να πάρει και έξι μήνες» είπε.
Στο μεταξύ η οικογένεια Νικολαΐδη δέχθηκε και νέο πλήγμα. Η μητέρα του ομογενή, Δέσποινα Νικολαΐδη, μη αντέχοντας την δοκιμασία που περνά ο γιος της, υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
«Η δίωξη του Χάρη στην Ταϊλάνδη διέλυσε την οικογένειάς μας» μας είπε ο αδελφός του, Φώτης Νικολαΐδης.
Ως γνωστόν ο ομογενής συγγραφέας συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση στην Μπανγκόκ, κατηγορούμενος για δυσφήμιση του πρίγκιπα διαδόχου μέσα από βιβλίο του.
Η καταδίκη του στηρίζεται στο μυθιστόρημά του 2005 «Verisimilitude» (Αληθοφάνεια), του οποίου πωλήθηκαν μόνο επτά αντίτυπα.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Γίνονται οι ενδεδειγμένες ενέργειες για την τουρκική άσκηση»


Από πλευράς Ελλάδας γίνονται όλες οι απαραίτητες και ενδεδειγμένες ενέργειες για την τουρκική άσκηση, διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες για τη μεγάλη αεροναυτική άσκηση που σχεδιάζει η Τουρκία το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου, με τη συμμετοχή τουλάχιστον τεσσάρων νατοϊκών χωρών (ΗΠΑ, Βρετανία, Ολλανδία και Βέλγιο).
Με την άσκηση, η Αγκυρα επιχειρεί να εμφανίσει νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, από τη Θάσο μέχρι το Καστελλόριζο, ως αποστρατικοποιημένα, και διχοτομημένο το Αιγαίο στον...25ο Μεσημβρινό. Επιπρόσθετα, η Τουρκία δεσμεύει 20 περιοχές σε όλο το μήκος του FΙR Αθηνών για πτήσεις αεροσκαφών χωρίς να υποβάλλει σχέδια πτήσεων στις αρμόδιες ελληνικές αρχές, αμφισβητώντας και πάλι το εύρος του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου.
Κληθείς να διευκρινίσει ποιές είναι αυτές οι ενέργειες της χώρας μας, ο κ. Αντώναρος δήλωσε: «Πέραν των όσων σας είπα, για λόγους που πιστεύω ότι αντιλαμβάνεστε, δεν έχω να προσθέσω κάτι».
http://infognomonpolitics.blogspot.com/


Τελικώς μπορεί να μας πει κάποιος τι συμβαίνει στην ΕΥΠ-ΚΥΠ;

Είναι μερικά πράγματα που προβληματίζουν του Έλληνες πολίτες . . .

Διαβάζω στο blog, "Το Λιμέρι" : ". . . η ΕΥΠ διέρρεε τις πληροφορίες περί απόπειρας τρομοκράτησης δημοσιογράφων και μάλιστα γνωστών. . . "

Πριν από αυτό, αλλά και στη συνέχεια έχουμε διάφορα χτυπήματα, με τελευταίο το περίφημο "εκφοβισμό" στο κανάλι "ALTER" και μετά έρχεται η επιβεβαίωση, με την ανάληψη ευθύνης (με τη προκήρυξη της "ΣΕΧΤΑ" ).

Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για αυτή την Εθνική μας Υπηρεσία, άλλα μας κάνουν υπερήφανους . . . αλλά και άλλα μας προβληματίζουν πολύ σοβαρά . . .

Το να πάρει κάποιος θέση και να πει με σιγουριά, τι ακριβώς συμβαίνει, είναι αρκετά δύσκολο και επικίνδυνο . . . πολλά όμως που είτε γράφονται είτε ακούγονται είναι επιζήμια για αυτή την Κρατική Υπηρεσία η οποία κατά καιρούς δέχεται πολλά χτυπήματα.

Αυτό που μας προβληματίζει είναι η εντύπωση που δίνεται προς τα έξω, ότι εκτός των άλλων αδυναμιών κλπ, υπάρχουν και διάφορες προστριβές και "εσωτερικά χτυπήματα" . . .

Άκρη ΔΕΝ βγάζω, μόνο ερωτηματικά θέτω, όπως και η : Εφημερίδα "Η ΑΞΙΑ", 21/2/2009, σελίδα 6/26 >>>>>>>>>>

Βέβαια εδώ η Εφημερίδα κάνει λόγο για κάποιον ισόβιο συνδικαλιστή και για διαχρονικές διαπλοκές . . . και αναρωτιέται κάποιος καλόπιστα :

"Οι κυβερνήσεις πέφτουνε και κάποιος αναντικατάστατος συνδικαλιστής παραμένει . . ." ,
με τη συναίνεση των κυβερνήσεων ή τελικά η εκάστοτε κυβέρνηση :

"αντί να δίνει (από) λαμβάνει Εντολές";

Να ένα ακόμη ερώτημα που προκύπτει : "Ποιος -α ή ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται από πίσω " ;

Είναι μόνος του ή είναι και άλλοι "διαχρονικοί" και ημέτεροι ;

Πολλά ερωτηματικά με μάλλον χωρίς τις απαραίτητες πειστικές απαντήσεις . . . και η ασυδοσία της (παρά-) εξουσίας πάνε μαζί με την ανασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Ίδωμεν . . .

Νάσος Ζαγγογιάννης.
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ
=======================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟ "ΣΚΙΑ"......
ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..... ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.....ΜΕ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ......
ΟΤΑΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ "ΣΚΙΩΝ" ....ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ...... ΚΑΠΟΙΩΝ ....ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ...... ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!

ΜΗΠΩΣ.....ΛΕΩ...ΜΗΠΩΣ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ.......ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ" ΝΑ ΜΑΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ????????????

ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ..."ΠΕΙΝΑ"!!!! ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΖΩΟΚΛΟΠΗ


«Επιδρομές» αλλοδαπών σε στάβλους και κοτέτσια, απ’ όπου άρπαζαν κότες και αρνιά. Οι κάτοικοι των χωριών αγανακτισμένοι ζητούσαν την προστασία της Αγροφυλακής και της αστυνομίας, ενώ είχαν ενταθεί και τα μέτρα φύλαξης από τους ίδιους αφού όπως σημειώναμε και τότε, οι αλλοδαποί που εγκαταστάθηκαν για τα καλά στην περιοχή μας οι περισσότεροι απλώς μένουν αφού δεν υπάρχουν δουλειές για όλους και η πείνα τους οδηγεί σε παράνομες πράξεις.

Το δημοσίευμα εκείνο αφύπνισε τις αρμόδιες αρχές και προχθές συνοριοφύλακες, έπιασαν στα «πράσα» αλλοδαπό που έκλεψε αρνί, το οποίο έσφαξε και τεμάχισε! Συγκεκριμένα και όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Δ/νση Περιφέρειας Ηπείρου «Την Τετάρτη 18-2-2009 και ώρα 17.00, στους Πλησιούς Άρτας, συνοριακοί φύλακες του Τ.Δ.Λ. Άρτας συνέλαβαν ένα αλλοδαπό γιατί αφαίρεσε από στάβλο ημεδαπού ένα αρνί και στη συνέχεια το έσφαξε και το τεμάχισε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ το κρέας που κατελήφθη να κατέχει κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη, από το Τ.Α. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση».
Το γεγονός αυτό, της σύλληψης δηλαδή αλλοδαπού για το συγκεκριμένο αδίκημα, αποδεικνύει πως η κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο, αφού από το ένα μέρος υπάρχουν οι πεινώντες αλλοδαποί, χωρίς ουσιαστικά καμία μέριμνα από τις κυβερνητικές και άλλες αρχές και από την άλλη οι κάτοικοι της υπαίθρου που καθημερινά βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση είτε να βλέπουν τα ζώα τους να χάνονται, είτε είναι αναγκασμένοι για λόγους που οι ίδιοι δεν φταίνε να μην ησυχάζουν ολόκληρο το 24ωρο.

ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Ίσως η παίρνει το βραβείο "η διαφήμιση που σε προκαλεί να αλλάξεις σταθμό"

Αυτή η διαφήμιση του Jumbo είναι η ποιο άθλια διαφήμιση που έχουμε ακούσει...
όποιος την ακούει αλλάζει κατευθείαν σταθμό, δεν μπορείς να την ακούσεις πάνω από μία φόρα...
αυτός που είχε την ιδέα δεν είχε καθόλου καλό γούστο...

Καλή η γιαγιά, αλλά όλο το υπόλοιπο είναι παραφωνία!!!






TO BLOG TOU FITITI

Ένα κοριτσάκι χρειάζεται αίμα ΑΒ+

Διαβάσαμε στο Θεσσαλική Αφύπνιση ότι η τετράχρονη Αργυρώ Τερεζάκη που έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και νοσηλεύεται στο Ογκολογικό τμήμα του Αγλαΐα Κυριακού χρειάζεται αίμα ΑΒ θετικό.

Οι γονείς Μανούσος και Δέσποινα παρακαλούν πολύ όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Σχόλιο apneagr: Άντε συνάδελφοι bloggers να δείξουμε όλοι την ευαισθησία μας για την μικρή Αργυρούλα με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο και το παιδί χρειάζεται αίμα. apneagr

"ΖΟΥΓΚΛΑ" VS "PRESSMME" (ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ)


Τα κονταροκτυπήματα των πρωταγωνιστών της "κλειδαρότρυπας" δεν έχουν τέλος.

Ο Ταρζάν ξέχασε την υπόθεση Κορκολή και το δημόσιο "ξεφτίλισμα" που δώρησε στον συνθέτη. Μάλλον τον έζωσαν οι Ερινύες και άρχισε την ηθική κριτική στον συναδελφο του Δημοσιογράφο Παπαγιάννη και στις "φώτο" που με βαρύγδουπος τίτλους όπως ο " Ο ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ" δημοσιεύθηκαν στην σελίδα του PRESSMMME.

Η ΟΥΣΙΑ.... της διαμάχης των δύο πρωταγωνιστών είναι η ίδια. Και οι δύο δημοσιογράφοι "πουλώντας" ΠΙΚΑΝΙΤΙΚΕΣ ειδήσεις προσπαθούν για τους ίδιους λόγους να ανταγωνιστούν και να κερδίσουν στην σφαίρα της δημοσιογραφικής "δόξας". Μιας "δόξας" που εξαργυρώνεται με θέσεις ΣΕ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .

Παρατήρησα ότι η μπλοκόσφαιρα για το ανωτέρω θέμα έχει χωριστεί σε στρατόπεδα μεταξύ της διαμάχης των δύο "αποκαλυπτικών" δημοσιογράφων. Μα τι σχέση έχουν τα blogs με την "επικοινωνιακή" δημοσιογραφία των οποιονδήποτε δημοσιογράφων?

{Όλα για το "μπαγιόκο" } ...... αυτό είναι το σύνθημα τους ....που τόσο έντεχνα καμουφλάρουν για να παρουσιαστούν ως λειτουργοί της Δημοσιογραφίας και ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ".
Το γελοίο είναι ότι αυτοαποκαλύπτονται . Ο Ταρζάν έφτασε σε σημείο να παραθέσει την ηλεκτρονική του εφημερίδα συγκρινόμενη με το BBC για να αποδείξει στους επισκέπτες του ότι παρακολουθούν τον ΜΕΓΑ δημοσιογράφο , τον άνθρωπο "πύραυλο" , τον "αδιάφθορο" τον "ανιδιοτελή"..... μα πάνω από όλα τον "σεμνότυφο"...."ταπεινότατο" και ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝ.
Φυσικά και η εσκεμμένη "σύγκριση" της zouglas με το BBC ήταν μια διαφημιστική "απάτη"

Ας δούμε τώρα το αντίπαλον δέος τον πραγματικά ομολογουμένως ανερχόμενο αποκαλυπτικό δημοσιογράφο κύριο Παπαγιάννη. Τα κοσμητικά επίθετα στο πρόσωπο του δεν σημαίνουν ότι παραγνωρίζουν και εξορκίζουν την "πατάτα" με την φώτο που αναρτήθηκε στο blog του με την δικαιολογία ότι "ένα δημόσιο πρόσωπο και δη πολιτικός ελέγχεται και για τον εν γένη βίο του" ( Παπαγιάννης σήμερα στον real fm) . Εντάξει ας υποθέσουμε ότι η "αποκάλυψη" με την φώτο του κυρίου Κωσταντόπουλου θα συντελέσει στην εξυγίανση του δημόσιου βίου........ με ποιόν τρόπο με αυτόν εδώ & εδώ & εδώ & εδώ ??????????????? Το συμπέρασμα δηλαδή ποιο είναι;....... ότι όταν τα δημόσια πρόσωπα οδηγηθούν σε ενδοοικογενειακές αναταραχές, και διαζύγια οι σύντροφοι τους,.... τότε θα νουθετηθούν και θα βρουν την στράτα της αρετής για να προσφέρουν ως πολιτικοί στον τόπο?? Η "αποκάλυψη" ,του φυσικού ερωτικού ενδεχομένως βίου, συντελεί στην πολιτική νουθεσία του πολιτικού προσώπου που εύλογα ως άνθρωπος εκ της φύσεως θα αναζητήσει?
ΠΙΣΤΕΎΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ......ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΤΗΣ "ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ" ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ...

Την ακεραιότητα στα πιστεύω του, ο κύριος Παπαγιάννης την έχει αποδείξει στο παρελθόν με την αποχώρηση του από τον REAL όταν του ζητήθηκε ...όπως έλεγε και ο κύριος Χατζηνικολάου από την συχνότητα του real fm ..... να " αφήσει" το blog του PRESSMME.
Όχι μόνον δεν το "άφησε" ο κύριος Παπαγιάννης αλλά και αποδεικνύοντας την ικανότητα του "κέρδισε" την επιστροφή του στον σταθμό του κυρίου Χατζηνικολάου.

Άκουσα σήμερα στον REAL τον κύριο Παπαγιάννη να λέει για τα "ηθικοπλαστικά" καρφώματα του Μάκη προς το πρόσωπο του....."...... δεν επιτέθηκα περισσότερο στον Μάκη και κρατήθηκα λόγο του Νίκου Χατζηνικολάου..... επειδή είναι οι δυο τους συνεργάτες....."..............

ΔΗΛΑΔΗ????? .......

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ..............

ΟΙ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ" ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ...ΚΑΙ ΤΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ"?????

ΥΓ: Η "ΣΚΕΨΗ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ ..ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.... ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΟΛΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ "ΣΕΧΤΑ"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Οι δημοσιογράφοι είναι γυμνοσάλιαγκες…

…και εκτός από τα σάλια τους θα αρχίσουν να καταπίνουν αίμα!

Τάδε έφη η αυτοαποκαλούμενη σέχτα επαναστατών που διεκδικεί την πατρότητα των τελευταίων επιθέσεων. Το σενάριο κουμπώνει απόλυτα μετά τις ελεγχόμενες διαρροές της ασφάλειας για τη συνάφεια των πυρομαχικών που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση στο Alter και στο ΑΤ Κορυδαλλού.

Όπως είχαμε γράψει πριν αρκετό καιρό, η ΕΥΠ διέρρεε τις πληροφορίες περί απόπειρας τρομοκράτησης δημοσιογράφων και μάλιστα γνωστών. Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε δημοσιεύσει και ονόματα (δεν θα τα επαναλάβουμε αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι).

Αυτό που θα πούμε με βεβαιότητα είναι ότι η Σέχτα είχε συγκεκριμένο στόχο εκείνο το βράδυ που όμως δεν τους κάθισε, από σύμπτωση (ή μήπως πληροφόρηση;) προέκυψε αιφνίδια αλλαγή προγράμματος και έτσι την πλήρωσαν οι τοίχοι. Θεωρούμε ότι η επίθεση είναι προειδοποίηση. Ούτε ο τόπος ούτε η ώρα ήταν τυχαία.

Η αιφνίδια αλλαγή πλεύσης του κυρίου Τράγκα (δεν ήταν αυτός ο στόχος διευκρινίζουμε), έναντι της τρομοκρατίας (δίνει κοινωνικό άλλοθι στις επιθέσεις), είναι ενδεικτική του τρόμου που διακατέχει τις περσόνες των ΜΜΕ. Η κατάσταση είναι ρευστή και η κινητικότητα της αντιτρομοκρατικής έχει υπερβεί και τα αυξημένα μέτρα του 2004.

ΟΛΥΜΠΙΑ

Ελλάδα : Κόμματα Οικονομική Κρίση και Μάσκες !

Η Χώρα μας ίσως νάναι η μοναδική χώρα στον ανεπτυγμένο κόσμο που δεν επιχειρεί έστω και λανθασμένα χειρισμούς εξόδου απτην κρίση! Ανταυτού αναλώνεται στην ανακάλυψη ημερομηνίας για έξοδο απο την πολιτική κρίση! Και σαυτό βέβαια ΟΛΑ τα κόμματα έχουν μερίδιο ευθύνης! Το παρόν Κυβερνητικό με εικόνα επιεικώς διάλυσης ,πληγωμένο βαρειά από βλακείες και προκλητικότητες κορυφαίων του στελεχών στηρίζεται πλέον στον κάθε Λούλη και τον κάθε monsieur Ntrepender! έντρομο μπροστά στην σίγουρη ήττα.! Το έτερον της Αξιωματικής πληγωμένο απο τις παραλήψεις τα λάθη και τις βλακείες μερικών κομματόσκυλων, αγωνίζεται να απαλλαγεί από αυτά και εν πολλοίς ο Γιώργος δείχνει νατάχει καταφέρει. Για τα μικρότερα όμως? Εκεί λοιπόν έχουμε από την μιά, μια Αριστερά να ζει το δικό της οικογενειακό δράμα του στόχου της τρίτης θέσης, επί δεκαετίες! δίνοντας την απάντηση ότι σε αυτό τελειώνει ο προορισμός της! Το λένε αυτό όμως ΟΧΙ αντίθετα το πνίγουν! Γιατί ? Βολεύονται ! Στην αντιπολίτευση είναι καλά, κρίνουμε - προτείνουμε και αχρέωτοι αλλού τρώμε κιόπου γουστάρουμε το δίνουμε! Καλή ώρα βλέπε ΚΚΕ! Τόσο παληό όσο και τα κόκαλα του δικτάτορα Στάλιν και τόσο εμφανώς αντιδραστικό και συντηρητικό όσο μόνο οι δεξιές αποκλίσεις του εργατικού κινήματος μπορεί να είναι! Το ΚΚΕ δείχνει ναναι μια δεξιά πατερίτσα, κοιτάξτε τις θέσεις του <τα δυό μεγαλα κόμματα είναι ίδια.> ναι
αλλα ξεχνά να πεί ότι Κυβερνά η Ν.Δ, ξεχνά τα ΜΕΓΑΛΑ συγκροτήματα, ξεχνά όσα και όταν θέλει! Απτην άλλη ο ΣΥΝ θυμίζει ζευγάρι εν διαστάσει! Δεν υπάρχει τίποτα κοινό μεταξύ Τσίπρα , Κουβέλη και Λαφαζάνη! Δεν θέλει συνεργασία δεν..δεν..δεν..Και από την άλλη το ΛΑΟΣ! Ειλικρινά χωρίς να έχω κανένα δεσμό ομολογώ ότι δείχνει περισσότερο να γνωρίζει και να θέλει τον προορισμόν του μικρού κόμματος , την συνεργασία και αυτό είναι θετικό γιαυτό! Μπράβο του!.......
ΔΙΑΠΟΡΟΝ

Έκοψαν από ασθενή το επίδομα επειδή πάσχει από 2 ασθένειες



Σταματήστε επιτέλους κύριοι να είστε απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Και δεν μιλάμε πλέον μόνο για την εκάστοτε κυβέρνηση. Μιλάμε και αυτούς που ανεξάρτητα από κάθε κυβέρνηση βρίσκονται στα γρανάζια του κρατικού μηχανισμού. Ακούσαμε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη στον ANT1 την κοροϊδία που γίνεται εις βάρος ανθρώπων οι οποίοι έχουν πραγματική ανάγκη για βοήθεια από τον κρατικό κορβανά. Και δεν μιλάμε για κάτι που οι άνθρωποι δεν το δικαιούνται ... το δικαιούνται γιατί είναι αυτοί που πληρώνουν τις εισφορές τους στο Ελληνικό κράτος!!! Και η ανταπόδοση είναι η κοροϊδία! Σήμερα λοιπόν ακούσαμε μια γενναία ομολογουμένως κυρία να λέει ότι της έκοψαν το επίδομα ασθενείας επειδή έπασχε από 2 ασθένειες. Το τρελό αυτό κράτος και ο εκτός τόπου νομοθέτης δηλαδή, είπαν ότι: Αυτός ο οποίος πάσχει από μια ασθένεια έχει δικαίωμα να πάρει το επίδομα, αλλά αυτός που πάσχει και από δεύτερη ασθένεια, και που η λογική λέει ότι έχει ανάγκη από μεγαλύτερη βοήθεια σε σχέση με την πρώτη περίπτωση, δεν μπορεί να πάρει το επίδομα ολόκληρο. Σε αυτό το κράτος ζούγκλα δηλαδή αυτός που έχει λιγότερη ανάγκη λαμβάνει βοήθεια αλλά αυτός που έχει περισσότερη ανάγκη απαγορεύεται να λάβει βοήθεια. Τελικώς το θέμα φαίνεται ότι λύθηκε με την παρουσία της κυρίας στην εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη, όμως είναι αδιανόητο να ζούμε σε μια χώρα στην οποία για να λύσει κάποιος το πρόβλημα του θα πρέπει να δημοσιοποιεί το θέμα στα Μ.Μ.Ε.

Ελλήνων Αφύπνιση

Απόρρητο κινητό τηλέφωνο κλάπηκε από τη Microsoft!!!

Πανικός επικράτησε στην Microsoft, όταν την Τετάρτη κλάπηκε ένα πρωτότυπο κινητό τηλέφωνο φορτωμένο με άκρως απόρρητο λογισμικό που δημιούργησε η εταιρία ώστε να ανταγωνιστεί το iPhone της Apple. Διαπιστώνονται φόβοι για επιχειρησιακή κατασκοπεία. Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα σχέδια για να ανταγωνιστεί την τεράστια επιτυχία και κυριαρχία του iPhone, με ένα νέο λειτουργικό σύστημα που θα κυκλοφορούσε στην αγορά μέσα στο 2009. Αλλά μόλις λίγες ώρες μετά την παρουσίαση των Windows Mobile 6.5 στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας στην Βαρκελώνη, κλάπηκε το κινητό τηλέφωνο με το νέας γενιάς επόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για φορητές συσκευές.

ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ

20.2.09

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ? Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ»?

Θέμα: ¨ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ ΛΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ, ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"¨

Προς: "ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ Παρασκευάς Κ.Ε.Ε.Π./ΥΕΝ" <keep@yen.gr>
Κοιν: tolimeri@gmail.com, makelio <john.romeos@gmail.com>, PRESS-GR <press.gr@hotmail.com>, "\"Αυριανή\"" <avriani@kmg.gr>, "Αρχηγός Λ.Σ." <als@yen.gr>, alpha@alphatv.gr, City Press <desk@cpress.gr>, "John Emm. Nomikos" <captjem@otenet.gr>, Κρήτη ΤV <cretetv@her.forthnet.gr>, center@parliament.gr, Espresso <espresso@espressonews.gr>, Metro <editorial@metrorama.gr>, "\"Έθνος\"" <ethnos@pegasus.gr>, "\"Αυγή\"" <editors@avgi.gr>, "\"Ελευθεροτυπία\"" <elef@enet.gr>, "\"Ελεύθερος Τύπος\"" <et@e-tipos.gr>, ET3 <info@ert3.gr>, "K.K.E." <mailbox@kke.gr>, Σκάϊ TV <editorial-web@skai.gr>, egov@yen.gr, "Γραμματεία Κεντρικής Επιτροπής Ν.Δ." <gram-ke@nd.gr>, Γραφείο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου ΥΕΝ <gke@yen.gr>, Υπουργείο Δικαιοσύνης <grammatia@justice.gov.gr>, "\"Χώρα\"" <hora@hora.com.gr>, "\"Απογευματινή\"" <info@apogevmatini.gr>, "\"Ημερησία\"" <imerissia@pegasus.gr>, "\"Πατρίς\"" <info@patris.gr>, "\"Στο Καρφί\"" <info@stokarfi.gr>, "\"Σφήνα\"" <info@isfina.gr>, "\"Τα Νέα\"" <info@tanea.gr>, Κύδων ΤV <info@kydon.gr>, info@alter.gr, info@epikairo.gr, info@marinews.gr, kalimeraellada@antenna.gr, kanelli@hol.gr, karximakis@parliament.gr, koinonia@megatv.com, "\"Ριζοσπάστης\"" <mailbox@rizospastis.gr>, "Υ.ΕΘ.Α." <minister@mod.mil.gr>, Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας <minister@yen.gr>, news@sky.com, news@star.gr, newsletter@tanea.gr, newsline@alter.gr, nfran@naftemporiki.gr, "\"Πρώτο Θέμα\"" <protothema@protothema.gr>, "\"ΤΟ ΠΑΡΟΝ\"" <paron@paron.gr>, Πρωθυπουργός <pressoffice@primeminister.gr>, pasok@pasok.gr, "\"Κρητική Επιθεώρηση\"" <root@kritiki-epitheorisi.ret.forthnet.gr>, Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης <seedd@seedd.gr>, studioA.blog@gmail.com, "\"Το Ποντίκι\"" <topontiki1@yahoo.gr>, tovima@dolnet.gr, tsipras@syn.gr, "\"Βραδυνή\"" <vradyni@otenet.gr>, Ζύμαρη Αθηνά <zymar@rizospastis.gr>, zougla@alter.gr


Άρχοντα του ψεύδους και της συγκάλυψης του ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΣΑΛΙΒΕΡΕ,
Στο δημοσίευμα της εφημερίδας "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ", της 20/07/08 και απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου, κας Αθηνάς ΖΥΜΑΡΗ, διαβεβαίωνες την συγκεκριμένη δημοσιογράφο, μετά την υποβολή ερωτήματος της, ότι έχουν υποβληθεί μόνο δύο μηνύσεις κατά εσού και οι οποίες αρχειοθετήθησαν από την "δικαιοσύνη". Πες την αλήθεια ΣΑΛΙΒΕΡΕ. Πόσες μηνύσεις και πόσες αγωγές έχουν κατατεθεί κατά εσού για το βρώμικο έργο σου ως Διευθυντής Εσωτερικών Υποθέσεων του ΥΕΝ; Την 07/11/2008, συζητήθηκε μήπως στο πρωτοδικείο Πειραιά η υπ' αριθμόν 8576/07 υποβληθείσα αγωγή κατά εσού από αξιωμτικό του ΛΣ; Την 4/4/06, κατετέθη ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων,την οποία επισυνάπτω στο παρών (φ. 02), υπό του τέως υπουργού Ε.Ν., Γεωργίου ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ σχετικά με την " καθαρότητα του ρόλου" που έπαιζε το Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων / ΥΕΝ το οποίο διεύθυνες εσύ; Στο προαναφερθέν δημοσίευμα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ εσύ μιλάς περί δύο (2) μηνύσεων που υπεβλήθησαν κατά εσού. Αντίθετα στο δημοσίευμα της εφημερίδας "ΚΕΝΤΡΙ" της 19/06/07 η βουλευτής του ΚΚΕ, κ. Ελπίδα ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, μιλά για ογκοδέστατο φάκελο στα χέρια του εισαγγελέα, με πολλά επιβαρυντικά στοιχεία για 'σένα και αποδέκτης του φακέλου αυτού είναι και το kentri.gr. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα περιέλαβες και την δική μου μήνυση κατά εσού, με αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, την οποία αρχειοθέτησε, "κουκούλωσε" - ως είθισται - η εισαγγελέας του ναυτοδικείου Πειραιά, κ. ΜΠΙΜΠΙΛΑ Χριστίνα; Η ίδια εισαγγελέας, αρχειοθέτησε "κουκούλωσε" και την μήνυση κατά του απατεώνα και επαγγελματία ψευδομάρτυρα σου, Ανθ/ρχου ΛΣ, ΣΜΑΡΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ, με το σκεπτικό : "Είπε ψέματα (ψευδομαρτύρησε) αλλά έπραξε το καθήκον του". Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ΣΑΛΙΒΕΡΕ, περιέλαβες και την μήνυση που υπέβαλαν κατά εσού οι διωκόμενοι από τα ψεύδη σου αλλά αθωωθέντες Θεσσαλονικείς πολίτες;
ΣΑΛΙΒΕΡΕ, είναι μεγάλος ο βίος και η πολιτεία σου, σχετικά με τις εγκληματικές πράξεις τις οποίες διέπραξες κι όμως σου παρέχουν προστασία...!!!
Πες την αλήθεια ΣΑΛΙΒΕΡΕ. Πόσες μηνύσεις και αγωγές έχουν υποβληθεί κατά εσού και γιατί σου προσφέρουν προστασία; Ποια συμφέροντα εξυπηρετούσες κι εξυπηρετείς;

--
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης
Ελ. Βενιζέλου 27 - Παλούκια
189 01 Σαλαμίνα
Τηλ. : 697.8120543

Ερώτηση ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ στην ΒΟΥΛΗ

Καταγγελία κας ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ Ελπίδας(2)

8η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ 20-2-2009

Στην ΟΓΔΟΗ μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο απελπισμένος αλλά αποφασισμένος μικρομεσαίος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.Πολύ πάνω από 600.000 οι επισκέψεις της μετάδοσης.Οργισμένοι οι πολίτες κατά ΜΜΕ-κυβέρνησης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -8 20-2-2009
ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ :
8η ΜΕΡΑ :ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ 20-2-2009

Στην ΟΓΔΟΗ μέρα της Απεργίας πείνας βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή 20-2-2009 ο Απεργός Πείνας μικρομεσαίος επιχειρηματίας Θεόδωρος Τενέζος, εξω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ,Πατησίων 70.

Ημέρα Ιατρικών εξετάσεων για τον Απεργό Πείνας η σημερινή , καθώς σήμερα το μεσημέρι αναμένονται τα πρώτα αιματολογικά αποτελέσματα, από τις εξετάσεις πού έγιναν χθές από αιματολόγο, με τη φροντίδα της μη κυβερνητικής Οργάνωσης «Γιατροί του κόσμου».Μέσα στην ημέρα θα γίνει κλινική εκτίμηση και ηλεκτροκαρδιογραφικός έλεγχος του Θεόδωρου Τενέζου.Μετά το πέρας των εξετάσεων θα βγεί ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση ασιτείας για 8 ημέρες επιβαρύνεται σοβαρά από τις αντιξοες καιρικές συνθήκες πού συνοδεύονται από εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες στο ύπαιθρο.Ο Απεργός Πείνας πέρασε την ΕΒΔΟΜΗ κρύα νύκτα του χειμώνα στο αντίσκηνο που έχει τοποθετηθεί κάτω από το κτήριο των βολεμένων υπαλληλων των καρτέλ.

Αμείωτες οι επισκέψεις της ζωντανής μετάδοσης της Απεργίας από τη Παρασκευή ! Πλήρης αδιαφορία και αναλγησία από την κυβέρνηση.

Στείλτε μηνύματα διαμαρτυρίας στούς

Υπουργο Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη info@khatzidakis.gr
Υφυπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Βλάχο yfyp-anap@gge.gr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ
ΑΠ΄ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Άμεσα η έμμεσα σχεδόν όλοι μας υποφέρουμε από τα μεγάλα συμφέροντα,
η από τον μικρό σε αριθμό εχόντων και κατεχόντων

Ας είναι η μικρομεσαία επιχείρηση του Θεόδωρου Τενέζου Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που κατάστρεψαν τα μεγαλα συμφέροντα.

Το αίτημα και στόχος μας είναι :
Η ευαισθητοποίηση και η δράση τον ανθρώπων είτε είναι εντός είτε εκτός εξουσίας
Όπως και η ενεργή συμπαράσταση και ταύτιση όποιων θέλουν η με όποιον τρόπο νομίζουν

για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσής μας

Τα μεγάλα συμφέροντα με την ανοχή της Επ. Ανταγωνισμού. προκαλούν:



- ΧΡΕΗ

-ΑΝΕΡΓΙΑ

-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

-ΛΟΥΚΕΤΟ

-ΑΚΡΙΒΕΙΑ
-ΦΤΩΧΕΙΑ

ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ
ΤΑΥΤΙΣΗ ΟΛΩΝ-ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ


Απεργός Πείνας Θεόδωρος Τενέζος Email: tenezos@hotmail.com
Πατησίων 70 και Κότσικα Tηλ: 698 200 92 87

"ΠΑΓΟΣ"......ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ"

Huge Ice Storm

"ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ΓΑΖΑ: Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ".... ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ????

Όλο το άρθρο: Gaza: la sporca guerra di Hamas

Με τον τίτλο "ΓΑΖΑ: Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ" η Ιταλική ηλεκτρονική εφημερίδα PANORAMA παρουσιάζει το άλλο "πρόσωπο" της Γάζας.

<<span class=

Το panorama ισχυρίζεται ότι "αποκαλύπτει" την άλλη πλευρά του πολέμου που είναι εξίσου βρώμικη.
Συγκεκριμένα παρουσιάζει το "πρόσωπο" της ΧΑΜΑΣ έτσι όπως το περιγράφουν Παλαιστίνιοι πολίτες οι οποίοι ισχυρίζονται μεταξύ άλλων ότι άμαχοι χρησιμοποιήθηκαν ως ανθρώπινες ασπίδες από τους μαχητές. Καθώς επίσης και για σωρεία εν ψυχρώ εκτελέσεων και βασανισμό πολιτών οι οποίοι εναντιώθηκαν στις πρακτικές των μαχητών. Ακόμη και σήμερα κάποιοι αντιφρονούντες κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν "προδότες" και να εκτελεστούν με συνοπτικές διαδικασίες καταγράφει ο ανταποκριτής του panorama .

===================================================================

Η "ΑΠΟΛΥΤΗ" ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ "ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ" ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ....... ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ..
ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΥΤΩΝ.

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ "ΑΘΩΟ" ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΘΕΝ...ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ...ΕΓΚΛΗΜΑ!!.


Η καλύτερα σχεδιασμένη εφημερίδα στον κόσμο ο Ελεύθερος Τύπος!

Η καλύτερα σχεδιασμένη εφημερίδα σε όλο τον κόσμο είναι ο «Ελεύθερος Τύπος». Την ανώτατη διάκριση απέσπασε η έκδοση του ΕΤ για το καθημερινό και το κυριακάτικο φύλλο κερδίζοντας το μεγάλο βραβείο «The Best of Newspaper Design» για το έτος 2008 από τη Society for News Design στην ετήσια εκδήλωσή της προχθές το βράδυ στη Νέα Υόρκη. Ο «Ελεύθερος Τύπος» επιλέχθηκε ανάμεσα σε 346 ημερήσιες εφημερίδες από 43 χώρες του κόσμου, εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή για την πρωτοτυπία στην ανάδειξη των θεμάτων της δημοσιογραφικής ύλης του. Παράλληλα κέρδισε το «ασημένιο» βραβείο του παγκόσμιου διαγωνισμού σχεδιασμού, ενώ παράλληλα πρόσθεσε στη συλλογή των βραβείων του άλλα έξι στις επιμέρους κατηγορίες για το design ξεχωριστών σελίδων. Συνολικά η επιτροπή ήλεγξε 10.725 σελίδες από τις καθημερινές εφημερίδες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό αναζητώντας την πρωτοτυπία, τον ολοκληρωμένο τρόπο ανάπτυξης και ανάδειξης των ρεπορτάζ.

OURGREEKTV

ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ....ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΛΑΤΑΝΩΝ
















Δεν θα μπούμε στον κόπο ν' απαντούμε σε δημοσιεύματα δημάρχων, όμως για τον συγκεκριμένο Δήμο θα δημοσιεύσουμε ( κατ' απαίτηση των εδώ συντοπιτών του ) μερικές πιό πάνω φωτογραφίες πριονισμένων αιωνόβιων πλατάνων της πόλης του ( οι ίδιοι εξ άλλου τις τράβηξαν) για να βγάλει ο αναγνώστης απο μόνος του συμπέρασμα, αν πρόκειται για κλάδεμα όπως λέει ο κ. Δήμαρχος , ή αν πρόκειται για κάτι άλλο...
Για καλύτερα και πιο ασφαλή συμπεράσματα θα δημοσιεύσουμε ( αν χρειαστεί ) και τις εικόνες των πλατάνων, όπως ήταν πριν την κοπή τους.
Τα συμπεράσματα ανήκουν στους αναγνώστες.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Το φαινόμενο της Πετρούλας


Δεν είναι η τρίλεπτη προσπάθεια ανύψωσης του (αν)ηθικου του ανδρικού τηλεοπτικού κοινού που κάνει την Πετρούλα του Καιρού του Μαλέλη φαινόμενο.
Είναι το τηλεοπτικό πεντοζάλι που ακολούθησε...


Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από την θεματολογική ανομβρία, στις κατινοεκπομπές πέφτουν με τα μούτρα σε ότι σαλεύει.
Έτσι αρκούσε μία ξανθιά να λέει τον καιρό σαν να έχει ξεχάσει να βγάλει τα love balls για να κάνουν ολόκληρα αφιερώματα Λαμπίρες, Σκορδές και άλλες απόγονες της Τατιάνας Κατινίδου.

Μέχρι την άνοιξη άπαντες θα έχουν ξεχάσει την Πετρούλα. Θα την ξαναθυμηθούν μόλις αρχίσουν τα μπάνια μιας και θα σκάσει μύτη με μαγιό να πει τον καιρό. Αλλά ως πότε θα έχει πέραση το τηλε-μπανιστίρι; Ε, δεν είναι δα και καμιά Τζέσικα Άλμπα να μην την χορταίνεις.

Άλλο όμως το να ασχοληθείς για λίγο με το νέο lay out (ή πιο σωστά lay down) του καιρού και άλλο να μιλάς για την Πετρούλα λες και είναι το μέλλον της Ελληνικής τηλεόρασης.
Ποιοί όμως πέφτουν σε αυτό το επίπεδο; Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι είναι όσες (ναι, γυναίκες ασχολούνται κυρίως) καλοβλέπουν μία θεσούλα στο Star. Το γλύψημο στον Σταμάτη Μαλέλη, διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star δίνει και παίρνει. Και λογικά θα πρέπει ακόμα και ο ίδιος να στεναχωριέται που αν και τόσα χρόνια δημοσιογράφος και με βλέψεις να κατέβει και στην πολιτική (με το ΠΑΣΟΚ) χαίρει αναγνώρισης για... επιτυχίες τύπου Πετρούλας. Από την άλλη, μπορεί και να το διασκεδάζει. Άλλωστε ο ίδιος έχει πει ότι οι περισσότεροι στην showbiz είναι νουμεράκια.

PANIC

Να μην ξεχνάμε ότι το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και οι «πολιτισμένοι» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεχίζουν τον αποκλεισμό της Γάζας


Για να μαζέψουν κάτι για φαγητό από τα χωράφια τους στη Γάζα, τους συνοδεύουν ξένοι ακτιβιστές


Στο Ελλαδιστάν, η Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη μας ταΐζει κουτόχορτο… Δεν έχουν πει την ΑΛΗΘΕΙΑ: καμία ανθρωπιστική βοήθεια από την Ελλάδα, δεν έχει φθάσει στη Γάζα.
Η μόνη ανθρωπιστική βοήθεια από την Ελλάδα, που πέρασε στη Γάζα, είναι της Εκκλησίας της Ελλάδας και της «Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο».
Γιατί μας κοροϊδεύουν;
Γιατί εξαπατούν τους πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν στη γενοκτονία;
Γιατί ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα σιωπούν ένοχα και στηρίζουν την απάτη της κυβέρνησης Καραμανλή;
SIBILA

ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 20/2 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2/3 ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ.

Από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Μαρτίου ΝΤΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, Λάκης Λαζόπουλος. Παρακάτω ακολουθούν έτοιμα άβαταρς Λαζοπουλίτσες για blogs και κανάλια στο YouTube για να διαλέξετε το δικό σας. Φτιάξτε και εσείς τις δικές σας Λαζοπουλίτσες φυσικά εάν θέλετε. Για να δούμε και πόσο αντέχουν τη Σάτιρα οι υποκριτές και συμφεροντολόγοι θολοκουλοτυριάρηδες, τη Σάτιρα που τόσο πολύ "αγαπούν" και υπερασπίζονται, όχι τίποτ' άλλο δηλαδή...












Έτσι για να τιμήσουμε τον καλύτερο Καρνάβαλο της Ελλάδας, τον Βασιλιά της Ελληνικής Ζώου Μπιζ, τη Σάτιρα και τους Σάτυρους, τα κότερα με τους μπάφους και τις σκόνες, τις μολότοφ, τις κουκούλες, την Εκάλη, το Παλαιό Ψυχικό, τις BMW 750, το Emporio Armani και τον Valentino, τους Γύφτους, τα καρπούζια, τα Datsun, της δεξιές τσέπες με τις αριστερές ιδέες, την υποκρισία, τη συμφεροντολογία, την αριστερή ιδεολογία με λίγα λόγια και φυσικά, το γαμάτο trendy ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τελική τι να την κάνεις τη ζωή αν δεν ακολουθείς τη μόδα, αν δεν είσαι αριστερός με δεξιές τσέπες ρε αδερφέ. Η μόδα της Νέας Εποχής και η Αριστερά δίνουν νόημα στη ζωή σήμερα και μόνο αυτές! Τι, μπρίκια κολλάμε?
Άντε βρε και καλές Απόκριες!
ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Πανικός πριν λιγο στο ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΤ ΒΟΜΒΑ σκοτώνει....

ΠΑΚΙΣΤΑΝ ..ISLAMABAD .....Πριν 30 λεπτά έκρηξη βόμβας προκαλεί πανικό εν μέσω πομπή κηδείας και σκοτώνει τον ηγέτη των Σιιτών Μουσουλμάνων στο βορειοδυτικό Πακιστάν, και άλλα τουλάχιστον 25 άτομα ενώ τραυματίζει δεκάδες ! Ο Ashiq Salim, επικεφαλης γιατρός του Νοσοκομείου Dera Ismail Khan, δηλώνει έχουμε τουλάχιστον 25 πτωματα ενώ άλλοι 60 σε κρησιμη κατάσταση!!..........

ΔΙΑΠΟΡΟΝ

"ΑΒΑΝΤΑΡΕ" ΝΙΚΟ......... ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο "ΤΑΡΖΑΝ"


"ΑΒΑΝΤΑΡΕ"...ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ "ΤΑΡΖΑΝ" ..... Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ REAL .... "ZOUGLA ΤΟ ΠΡΩΤΟ PORTAL ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ.... ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ" ...ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ================================================================== "ΠΕΣ!!! ΠΕΣ!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ??....ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ "ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ" ΣΕ ΑΛΛΑ BLOGS!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ!!!! Η "ΑΒΑΝΤΑ" ΙΣΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΤΑΡΖΑΝ!!!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ


Τις επιδιώξεις της για διχοτόμηση του Αιγαίου με άξονα τον 25ο μεσημβρινό και αποστρατιωτικοποίηση όλων των νησιών του ανατολικού Αιγαίου επαναφέρει δυναμικά η τουρκική κυβέρνηση. Η Άγκυρα έχει ενημερώσει ότι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, σε ολόκληρο το Αιγαίο θα διεξαχθούν τα αεροναυτικά γυμνάσια με την επωνυμία «Egemen 2009», δηλαδή «Ηγεμόνας 2009». Το όνομα της άσκησης συμβολίζει ακριβώς και τους αντικειμενικούς σκοπούς της Τουρκίας από μια μεγάλη άσκηση, στην οποία έχει προσκαλέσει να λάβουν μέρος ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Για να προωθήσει το σχεδιασμό της για ηγεμονία στο χώρο του Αιγαίου και της ανατολικής Μεσογείου, η τουρκική κυβέρνηση επιχειρεί να αξιοποιήσει τα σενάρια της άσκησης «Egemen 2009». Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πεντάγωνο, η Άγκυρα προσπαθεί να δεσμεύσει περίπου 20 περιοχές σε ολόκληρο το Αιγαίο, αριθμός που θεωρείται υπερβολικά μεγάλος ακόμη και για άσκηση δεκαπενθήμερης χρονικής διάρκειας. Ορισμένες από τις περιοχές αυτές περιλαμβάνουν τμήματα τόσο του FIR Αθηνών όσο και του FIR Κωνσταντινούπολης, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο περίπλοκα τα πράγματα. Με την πρακτική τους θέτουν εκ των πραγμάτων ζήτημα ορίων FIR (περιοχή πληροφοριών πτήσεων), αφού απαιτούν να έχουν την επικυριαρχία τμημάτων του ελληνικού FIR. Οι ίδιες έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Τούρκοι έχουν χωρίσει το Αιγαίο στα δύο με όριο τον 25ο μεσημβρινό και ισχυρίζονται ότι στο ανατολικό κομμάτι (το οποίο περιλαμβάνει τα νησιά του βορείου, του κεντρικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα) την ευθύνη για ενδεχόμενες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης έχει η Άγκυρα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι Τούρκοι φτάνουν στο εξωφρενικό σημείο να επαναφέρουν τον ισχυρισμό ότι όλα τα νησιά του Αιγαίου –που βρίσκονται ανατολικά του 25ου μεσημβρινού- από τη Λήμνο μέχρι τη Ρόδο, είναι αποστρατιωτικοποιημένα.

ΘΕΜΑ