ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.2.10

Αποκάλυψη: H Goldman Sachs πίσω από τα "Greek statistics"


Γράφει ο Πάρις Προδομίδης
Master of Science in Economics
University of Heidelberg-Germany



Στο “μαγείρεμα” ψεύτικων αριθμών οι ¨Έλληνες όπως αποδείχθηκε ήταν πρωταθλητές. Αυτό που δεν ξέραμε έως τώρα ήταν ότι είχε και “επαγγελματική” βοήθεια.
Πληροφορίες του Σπίγκελ (Εδώ)που θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 08-02-2010 αναφέρουν ότι η γνωστή μας αμερικάνικη τράπεζα Γκόλτμαν Σάξ βοηθούσε τις ελληνικές κυβερνήσεις με περίπλοκες συναλλαγές στο “επαγγελματικό μαγείρεμα” των αριθμών που γνωστοποιούνταν στην Ευρωπαϊκή ¨Ένωση.
Όπως γράφει το Σπίγκελ αρχές του 2002 η τότε ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε με την αμερικάνικη τράπεζα Γκόλτμαν Σάξ σε συναλλαγές που ονομάζονται
Cross-Currency-Swaps.
Η διαδικασία ήταν ως εξής:
Κρατικά χρέη που ήταν σε....... Δολάρια ή Γιέν αξίας 10 ΔΙΣ Ευρώ γινόταν ΕΥΡΩ και μετά πάλι Δολάρια και Γιέν.
Σε αντίθεση με κανονικά “Swaps” οι συναλλαγές εδώ πραγματοποιούταν με εικονικές συναλλαγές.
Η Ελλάδα αποκτούσε εικονικά περισσότερα από 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ και η ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΣΑΞ εξασφάλιζε με αυτόν τον τρόπο άλλο 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ δάνειο για την Ελληνική κυβέρνηση. Στους αριθμούς που δινόταν στην ΕΥΡΩΠΗ δεν φαινόταν πουθενά το 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
Σε ερώτηση στην ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΣΑΞ ή αντίδραση ήταν «κανένα σχόλιο» και το ίδιο ακούσαμε και από το ελληνικό υπουργείο οικονομικών.
kafeneio
====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Η αποκάλυψη αυτή δεν αφήνει κανένα περιθώριο στο να μην υποπτευόμαστε ότι η πτώχευση της Ελλάδος ήταν τελικά "ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ". Το εβραιοτραπεζικο μεγαθήριο και ο SOROS ήταν οι σχεδιαστές και οι σκηνοθέτες του έργου που ζούμε.
ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ......
Τι καθόμαστε και περιμένουμε? Θα τους αφήσουμε να μπουν στα σπίτια μας???? Οι πολιτικοί της χώρας μας είναι οι Γούσιδες του σήμερα . Εν γνώση τους ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..........!!!!!!!!!!!!!!!!

Παίρνοντας αφορμή από την επέτειο γεννήσεως του Ι. Καποδίστρια θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές σκέψεις παρουσιάζοντας το παρακάτω βίντεο

Επετειακό



Ο Ιωάννης Καποδίστριας γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 10 Φεβρουαρίου 1776. Ήταν το έκτο από τα εννιά παιδιά του Αντωνίου Καποδίστρια και της Αδαμαντίας Καποδίστρια το γένος Γονέμη. Στην Κέρκυρα μεγάλωσε, έμαθε τα πρώτα γράμματα, και κατόπιν σπούδασε ιατρική στην Πάδοβα της Ιταλίας. Στην Κέρκυρα διέπρεψε ως γιατρός και πολιτικός άνδρας και, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Τσάρου Αλέξανδρου του Α, εντάχθηκε στο διπλωματικό σώμα της Ρωσίας φθάνοντας στο αξίωμα του Υπουργού των Εξωτερικών. Αργότερα εγκατέλειψε αυτή τη λαμπρή καριέρα ,παρά τις ασφυκτικές πιέσεις του Τσάρου Νικολάου να παραμείνει στο αξίωμά του και να μην υποβάλλει την παραίτησή του, και ήρθε ν’ αναλάβει την διακυβέρνηση της Ελλάδας. Μιας Ελλάδας η οποία βρισκόταν σε αθλία κατάσταση, μιάς Ελλάδας η οποία, όχι μόνο δεν είχε πετύχει την ανεξαρτησία της, αλλά δεν είχε καν το δικαίωμα να αποκαλείται ανεξάρτητο κράτος.

Βέβαια η σημερινή κατάσταση δεν απέχει πολύ από την τότε. Η Ελλάδα από την απελευθέρωση της ήταν καταχρεωμένη όπως, δυστυχώς, και τώρα. Πολιτικοί, διπλωμάτες, στρατιωτικοί, προύχοντες σφετερίζονταν εκτάσεις, χρήματα και έσοδα του κράτους. Ίδια κατάσταση δηλαδή με την σημερινή. Ο ίδιος Έλληνας εχθές και σήμερα. Οι ξένες δυνάμεις, και προπαντός η Τουρκία, επιβουλεύονταν διαρκώς την εθνική ανεξαρτησία της χώρας. Και σήμερα οι «σύμμαχοι» μας σφίγγουν ολοένα και περισσότερο τον κλοιό γύρω από την Ελλάδα ζητώντας της κομμάτια από τα εδάφη της. Τότε δεν υπήρχε κράτος, δεν υπήρχε δικαιοσύνη, δεν υπήρχε οικονομία, δεν υπήρχε τίποτα και χρειάστηκε να ιδρυθούν όλα από την αρχή. Δυστυχώς σήμερα και πάλι όλοι διαπιστώνουμε ότι το κράτος χρειάζεται να συσταθεί σχεδόν από την αρχή. Διότι το κράτος είναι σχεδόν ανυπόστατο. Τότε ο λαός έβγαινε από κατοχή τετρακόσιων χρόνων, αμόρφωτος, απαίδευτος, σε άγρια κατάσταση. Εμείς σήμερα μπορεί να μην έχουμε περάσει τέτοια κατοχή αλλά ο λαός παραμένει αμόρφωτος και απαίδευτος και δεν γνωρίζει πού πάει και τι θέλει. Τόσες ομοιότητες και συμπτώσεις πραγματικά προκαλούν έκπληξη. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τρόπο εκπληκτικό.

Δυστυχώς παρόλες αυτές τις ομοιότητες κανείς δεν κάνει τον κόπο να σκύψει και να δει τις λύσεις που τόσο πετυχημένα πρότεινε και εφάρμοσε ο πρώτος κυβερνήτης. Κανείς δεν σκύβει να δει πού κατάντησε το Ελληνικό κράτος όταν δεν εφάρμοσε τις λύσεις του και τις προτάσεις του αλλά προτίμησε δυτικά μοντέλα, ξένα προς την παράδοσή του.

Και πρέπει να τονίσουμε ότι ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του για την Ελλάδα ώστε ενώ ο ίδιος πέτυχε για την ιδιαιτέρα του πατρίδα -τα Επτάνησα- την αναγνώριση της σε ανεξάρτητο κράτος, δεν αρκέστηκε μόνο σ’ αυτό. Βοήθησε ολόκληρη την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό γιατί ένοιωθε πάνω όλα Έλληνας και μετά Κερκυραίος. Δυστυχώς, οι σύγχρονοί του ελάχιστα κατάλαβαν από τα όσα πρέσβευε και οραματιζόταν. Έμειναν στα τυχόν λάθη που έγιναν στη διακυβέρνηση, στα προσωπικά παράπονα, στις προσωπικές μεροληψίες και, αντί να δουν το δάσος κοίταζαν το δέντρο κάτι που δυστυχώς συνεχίζεται και μέχρι σήμερα. Αντί να δούμε πού βαδίζει η πατρίδα μας και τι δρόμο έχει πάρει, εμείς σπαταλάμε δυνάμεις και πόρους για ασήμαντα πράγματα.

Είναι πραγματικά άξιο λόγου ότι, το νεώτερο Ελληνικό Κράτος «τιμά» τον πρώτο Κυβερνήτη του εξαφανίζοντας κάθε αναφορά στο όνομά του από τα σχολικά εγχειρίδια.

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, προσπαθούμε να ζωντανέψουμε τη μνήμη του Ι. Καποδίστρια και να φωτίσουμε κάποιες πτυχές της προσωπικότητας και του έργου του ώστε να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ θα βοηθήσουν αυτόν τον έρημο τόπο μας, οι δικές του λύσεις και οι δικές του κατευθύνσεις.
Πηγη

O SOROS ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ!!! ΚΑΙ ΤΟ Υπ ΠΡτΠο ΕΚΤΕΛΕΙ

EΛΕΓΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ SOROS.

ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ EΔΕΙΡΑΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ....
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ.
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.



ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ INDYMEDIA TO ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ.
ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1129402#1129402

Προληπτικούς ελέγχους σε οδηγούς και περαστικούς διενήργησαν οι ομάδες περιφρούρησης της αναρχικής αντιεξουσιαστικής συγκέντρωσης. Αφού βεβαιώνονταν για τα πολιτικά τους φρονήματα, μετά,κατά το δοκούν,άρχιζε το ξύλο. 50χρονος διέπραξε το έγκλημα να φοράει κράνος που έλεγε "Εν τούτω νίκα", τουρίστρια κρατούσε σημαιάκι της Ελλάδας και το κουνούσε χαρούμενη, ενώ 2 καλόγριες προπηλακίστηκαν όπως τους άρμοζε.
Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν σε οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου, ο οποίος σύρθηκε στην άσφαλτο, έφαγε γερό ξύλο από 40 κρανοφόρους και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των 2 μικρών παιδιών του. Τα παιδάκια έκλαιγαν γοερά, για αυτό και οι κρανοφόροι χτυπούσαν τα παλούκια τους πάνω στο αυτοκίνητο για να σταματήσουν επιτέλους.


Μπορεί οι παραπάνω συμπεριφόρες να μην εκφράζουν παρά μια μικρή μειοψηφία, αλλά ας σκέφτουμε όλοι μαζί δύο συνθήματα:
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ
ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ


Την επόμενη φορά ο "χώρος" ας περιφρούρησει, όχι τους περαστικούς, αλλά τα ίδια τα άτομά του από την ξεφτίλα και τη συνέργεια σε τραμπούκικες φασιστικές συμπεριφορές.


Υ.Γ. Εννοείται ότι οι μικρές μειοψηφίες αναπτύσσονται όπου υπάρχει ανοχή και συνενοχή και όπου υπάρχουν προϋπάρχουσες αντίστοιχες αντιλήψεις.


Υ.Γ. Και για ακόμη μια φορά: η άμεση δημοκρατία δε σημαίνει ζούγκλα, η αναρχία δε σημαίνει χάος.

Η ROYAL ΒΑΝΚ SCOTLAND ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ... ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡ.ΣΤ. & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εξάλλου, η επικύρωση του ελληνικού Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης δείχνει ότι οι Βρυξέλλες ήδη παρεμβαίνουν περισσότερο παρά ποτέ στη διαχείριση της κρίσης εκ μέρους της Ελλάδας. «Η ανακοίνωση της Κομισιόν για την Ελλάδα αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς την εν μέρει απομάκρυνση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, κάτι που είναι απαραίτητο σε αυτό το στάδιο», διαπιστώνει η Royal Bank of Scotland.
====================================================================

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ Λ.Σ:Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ......"ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ..ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΖΕ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥ"


ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ!!!

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. ΥΠΠ αναφορικά με το Λ.Σ (πρώην Ακτοφυλακή)

(ΕΔΩ) [Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που χειρίζονται θέματα ναυτιλιακής πολιτικής θα παραμείνουν στο διηνεκές στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας-Ναυτιλίας και δεν πρόκειται να αντικατασταθούν από πολιτικούς υπαλλήλους, δήλωσε, χθες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης. Ως αξιωματικοί θα συνεχίσουν να υπάγονται στον εκάστοτε αρχηγό τους.]

Αναλογιζόμεθα ότι στο λίαν πρόσφατο παρελθόν αμφότεροι οι Υπουργοί (ΥΠΟΙΑΝ & ΥΠΡΟΠΟ)που θεωρούνται φυσική ηγεσία των απανταχού Λιμενικών, του Αρχηγού χοροσταντούντος, δήλωναν ότι η παραμονή των λιμενικών στο ΥΠΟΙΑΝ θα ήταν για μια μεταβατική περίοδο.

Απόσπασμα της ομιλίας του ΑΛΣ : "Ιδιαιτέρως αναφέρομαι στους συναδέλφους που, για ένα μεταβατικό χρονικό διάστημα, θα υπηρετούν σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας". Ένας δε από τους λόγους παραιτήσεως ορισμένων των στελεχών ήταν και η ασάφεια ως προς την "επόμενη μέρα" & όχι μόνον.

Τί άλλαξε κ.κ. της νέας e-διακυβέρνησης και μετά τις 100 πρώτες μέρες, τόσο άλλαξαν οι σχεδιασμοί σας? Από τι θα προκύψει η ομαλοποίηση της λειτουργίας των στελεχών? Μήπως από το γεγονός ότι θα πάψουν να είναι "'έρμαια" κακών & πρόχειρων επιλογών αμφοτέρων των υπουργείων? Θύματα αναποφάσιστων ή δυσμενών συνεπειών που προκαλέσατε με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές σας?

Και επειδή το ζήτησαν οι κ. εφοπλιστές, εσείς το πράξατε με τόση καθυστέρηση? Οι ΚΑΘΗΓΗΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ, που σας προέτρεψαν να αλλάξετε με τόση προχειρότητα, ανευθυνότητα & σπουδή, ένα από τα πλέον ορθολογικώς λειτουργούντα κομμάτια του παζλ της δημόσιας διοίκησης, ερωτήθηκαν για την απόφαση σας αυτή?

Αντιληφθήκατε, τουλάχιστον, έστω & αργά, τα λάθη σας, αλλά οι απώλειες & η αιμορραγία στελεχών από αυτά, πώς μπορούν να διορθωθούν & αποκατασταθούν?

Και τέλος, από ποιά στοιχεία, κ. υπουργέ προκύπτει το συμπέρασμα σας ότι "το Λιμενικό ασχολείται κυρίως με την ναυτιλία & δευτερευόντως με την ασφάλεια?" Αφενός μεν δεν αποδίδετε την πραγματικότητα, καθώς τουλάχιστον το 80% των αρένων στελεχών ασχολούνται με αυτήν, αφετέρου η ασφάλεια θέλει μέσα, εκπαίδευση και εξοπλισμό. Τα έχουν? Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί τα ανάλογα κονδύλια για αυτά στο Λ.Σ? Σας απαντούμε, ΟΧΙ ΠΟΤΕ, επειδή απλά, πολύ απλά, ελάχιστοι από αυτούς που είχαν & έχουν την εξουσία του τόπου αυτού στα χέρια τους, & ιδιαίτερα οι επικεφαλής του ΥΕΝ & Λ.Σ, δεν διέθεταν την στοιχειώδη ευαισθησία & όραμα για το καλό και το μέλλον αυτών που εξουσιάζουν, αλλά κόπτονται μόνον για το δικό τους.

Αμελούν μάλλον ότι μεγάλη πολιτική είναι να εφαρμόζεις την κοινή λογική στα μεγάλα προβλήματα. Πώς αλλιώς εξηγείτε ακόμη το γεγονός ότι, για τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των στελεχών Λ.Σ έπρεπε να παρέλθουν τόσες εβδομάδες από τις δηλώσεις επιφανών συναδέλφων σας, προκαλώντας τόση αναστάτωση & ανησυχία σε ένστολους οικογενειάρχες? Όσο δε αφορά στο αναμενόμενο Π.Δ που ενδεχομένως διορθώσει τα κακώς κείμενα, φοβούμεθα ότι θα αργήσει πάρα πολύ να συνταχθεί και εκείνο του νέου Αρχηγείου θα προλάβει τις εξελίξεις, που όντως ευχόμεθα να είναι θετικές & διορθωτικές.

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

-- Έχουμε γη & πατρίδα όταν έχουμε πλοία & θάλασσα! Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas
====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Από την σελίδα μας το είχαμε επισημάνει πολλές φορές. Η διάσπαση του ΥΕΝΑΝΠ ήταν μια αψυχολόγητη κίνηση όπως και πολλές άλλες πρωτοβουλίες της "ανατροπής".
Μια κίνηση η οποία έγινε κάτω από την επήρεια της μέθης που είχαν οι κυβερνώντες από την νίκη των εκλογών με το συντριπτικό +10 plus επί του αντίπαλου δέους της ΝΔ.
Σήμερα ο Υπουργός star το είπε με τρόπο γιατί δεν είχε το κουράγιο να παραδεχθεί το ατόπημα . ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΛΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

Ο Αρχινονός, οι νονοί και οι κολυμπήθρες.....


Ένα από τα στοιχεία του ιδιόμορφου ελληνικού χαρακτήρα είναι το εύκολο "κοινωνικό βάπτισμα". Στην ουσία είμαστε όλοι μας μικροί κοινωνικοί νονοί που με μαεστρία βαπτίσουμε δικηγόρους, γιατρούς, δημοσιογράφους, δημοσίους υπαλλήλους και τόσα άλλα επαγγέλματα.
Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια όπου τα έντονα κοινωνικοπολιτικά προβλήματα έχουν οδηγήσει στην ολοκληρωτική απαξίωση κρατικών θεσμών και λειτουργιών.
Η "κολυμπήθρα" του νεοέλληνα έχει το χάρισμα να βαπτίζει και κυρίως να στιγματίζει. Να συνδέει τον αστυνομικό με τον μπάτσο, τον γιατρό με το φακελάκι, το δικηγόρο με το παρακράτος και τον Αλβανό με τις κλοπές. Και όμως, όλα τα παραπάνω είναι μερικά καθημερινά παραδείγματα. Αν ανατρέξετε τον χρόνο πίσω θα ανακαλύψετε πολλές ανάλογες προσωπικές σας-μας αναφορές.


Δυστυχώς, έχουμε το ελάττωμα να "πυροβολούμε" ισοπεδωτικά κοινωνικές τάξεις και κοινωνικά επαγγέλματα. Ακόμα και αυτά που αποτελούν κοινωνικό λειτούργημα. Παρασυρόμαστε από τον αυθορμητισμό και την ορμή του ελληνικού χαρακτήρα παραμελώντας την ορθολογιστική σκέψη και την αντικειμενικότητα. Ο ασκός του ελληνικού Αιόλου τους παρασέρνει όλους.
Το εντυπωσιακό είναι ότι όλοι μας γνωρίζουμε πως δεν είναι έτσι ή μάλλον θέλουμε να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε. Αναμφισβήτητα, πίσω από τους ισοπεδωτικούς και απόλυτους χαρακτηρισμούς κρύβονται σκοπιμότητες, πολιτικά "βολέματα", συναισθήματα και έλλειψη αντικειμενικής ενημέρωσης.

Οι αιτίες δεν κρύβονται μόνο στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με κύριο εκφραστή την τηλεόραση, αδυνατούν να ελέγξουν τους χαρακτηρισμούς τους και με την ισχυρή λαϊκή τους επιρροή, καταφέρνουν και μετατρέπονται σε σύγχρονους Αρχι-νονούς.
Η πυραμίδα της ελληνικής τηλεόρασης κρατά το ραβδί και δείχνει την "κολυμπήθρα" στην οποία θα τοποθετήσουμε-συνοδεία πάντα των ανάλογων κοσμητικών χαρακτηρισμών- τον αστυνομικό, τον γιατρό, το δικηγόρο ακόμα και τον δημοσιογράφο.

Τα "βαφτιστήρια" ΔΕΝ είναι όλα ίδια, όπως και οι νονοί τους άλλωστε......

Χαρακτήρισε όπως και όποιον θες, αλλά προπάντων:
Μην ματώνεις τον γιατρό πριν βάλει την ρόμπα του.

Μην πυροβολείς τον αστυνομικό πριν βάλει την στολή του.

Μην δικάζεις τον δικηγόρο πριν την αγόρευση του.


Ibis

Όταν τα γουρούνια κυβερνούν τον πλανήτη και οι ευρωπαίοι πολιτικοί είναι υπάλληλοι των ναζί του 21ου αιώνα


«Πρέπει να κάνουμε ότι έκαναν οι ΗΠΑ με την Ιαπωνία στη διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Έτσι δεν θα υπάρχει ανάγκη να κατακτήσουμε τη Γάζα»
Avigdor Lieberman
sibilla

Μας δουλεύουν οι 300 ή έχουμε τελικά κοινοβουλευτική δικτατορία;



Από τα Μεγάλα και Ψεύτικα λόγια των προεκλογικών υποσχέσεων
στο "Αποφασίζουμε και διατάσσουμε" των συνταγματαρχών της δικτατορίας.

Η όποια ομοιότητα με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προφανώς είναι τυχαία, απλά σημειώνω ότι η διαφορά είναι ότι: εκείνοι σου στερούσαν την ελευθερία της πολιτικής άποψης και οι ίδιοι πέθαναν πάμπτωχοι στη "ψάθα", ενώ με αυτούς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο...

...και με την επιπλέον επισήμανση ότι και: σε οικονομικούς δείκτες βρίσκονται μακράν εκείνων.

Κάποτε πρέπει να γράφουμε αλήθειες για να είμαστε έγκυροι, αξιόπιστοι και δίκαιοι με την πρόσφατη ιστορία.

Η πάλη για την χούντα εξαργύρωσε πολλές επιταγές και γραμμάτια, από πολλά σημερινά λαμόγια, που εάν θα μπορούσαμε να διεισδύσουμε στο "αίσχος" του "Πόθεν Έσχες"...μάλλον πολλοί από αυτούς θα έπρεπε να είναι σήμερα τρόφιμοι στο Κορυδαλλό.

Αλλά όμως, παρόλα αυτά, θα περιμέναμε τουλάχιστον από τους 160 του ΠΑΣΟΚ να νομοθετήσουν με τις αρχές του κινήματος και όχι με τη συνέπεια ως συνέχεια της δεξιάς.

Εξαιρώ από τον παραπάνω συλλογισμό τους βουλευτές της ελάσσονος αντιπολίτευσης, διότι αυτοί μπορεί να ενισχύσουν μια θετική πρόταση της πλειοψηφίας, όσο για την αρνητική, απλά καταγράφεται για να υπάρχει.

Τι να σχολιάσω σε περιόδους οικονομικής κρίσης για τον λαό;

Απλά καταθέτω τους παρακάτω συνδέσμους με το εξής τριπλό δίλημμα:

Τι Καραμανλής, τι Παπανδρέου; Τι ΝουΔου, τι ΠΑΣΟΚ; Τι Σιούφας, τι Πετσάλνικος;

Όλα τα στοιχεία ντοκουμέντα για τις επιδοτήσεις Βουλευτών και Ευρωβουλευτών αποκλειστικά στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ



Νάσος
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 15:00 ΟΛΟΙ στη Πλατεία Κολοκοτρώνη (Σταδίου, στο ύψος της Παλαιάς Βουλής)



ΠΡΟΣΒΑΣΗ:


Τρόλεϊ: 1 11 12 13 15 2 22 23 3 4 5 7 9
Λεωφορεία: 022 025 026 027 057 100 106 110 126 134 135 136 137 200 206 208 230 237 608 622 815 Β2
Mετρό (Στάσεις:) Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο



ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Ο ΜΙΣΘΑΡΝΟΣ ZOYGLAS ....ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕ!!!


Σε πρώτη χρήση το γνωστό παραμύθι των μίσθαρνων ΜΜΕ αλλά και των γνωστών έμμισθων δημοσιογραφίσκων για όποιον αντιτάσσεται στις κυβερνητικές αποφάσεις . Η νόμιμη και προγραμματισμένη σημερινή συγκέντρωση στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη από ΠΟΛΙΤΕΣ χωρίς κομματική σημαία για να διαδηλώσουν κατά του κατάπτυστου νομοσχεδίου περί ιθαγένειας στους μετανάστες ,βαπτίστηκε από τον γνωστό διασπαστή και μίσθαρνο Ζούγκλα ως φασιστική συγκέντρωση !!! Από όποιος και να οργανώθηκε η πρωτοβουλία αυτή δεν παύει να άπτεται της λαϊκής θέλησης αφού το 85% των Ελλήνων αντιτίθεται μετά βδελυγμίας στις υπογραφές στο πόδι της κυβέρνησης όσον αφορά το νομοσχέδιο για την παροχή ιθαγένειας στους μετανάστες της χώρας. ......
Ο νενέκος δημοσιογράφος και οι πατρόνες του επί το έργον!!! Η υποκειμενικότητα της πληροφορίας στην έξαρση της. Η αντισυγκέντρωση και οι praktoriskoi tης σε πρώτη θέα από την "έγκριτη" ιστοσελίδα και τον "έγκριτο" ιδιοκτήτη της . Άξιος ο μισθός σας κύριοι της μίζας!!!
Οι "καταληψίες" της πρυτανεία έγιναν δημοκράτες και οι διαδηλωτές φασίστες επειδή ΤΟΛΜΗΣΑΝ να έχουν αντίθετη άποψη για τα απεργάζοντα σχέδια των εντολοδόχων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Αντί να ασχοληθεί ο "αργόσχολος" με τις αμφιταλαντεύσεις της κυβέρνησης που μέχρι σήμερα νομοθετεί ανάλγητα απαίδευτα και βολεμένα ,με αποτέλεσμα να καταστά αβέβαιο το μέλλον των πολιτών της χώρας, καταπιάνεται ο γυμνοσάλιαγκας με την λαϊκή θέληση για να μειώσει την αντίδραση όσων αντιστέκονται στην "αριστερή" ΣΙΑ και στους προοδευτικούς νεοταξικούς εκτελεστές των υπαγορευμένων απαιτήσεων εναντίων των λαών και των ανθρώπων.


ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!

"Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα. κακιά σκουριά δεν πιάνει. μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού. και στ' αγεριού το πόδι."

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ "ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ"...... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΑΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΦΙΛΤΡΑ" ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Οι κύριοι Κ. Θέος και Ηρακλής Πολεμοχαράκης θα είναι στην ουσία μετά από εντολή του ίδιου του Πρωθυπουργού τα "φίλτρα" των Υπουργικών αποφάσεων πριν εξαγγελθούν όπως αποκαλύπτει ο ΕτΚ.
Η κυβέρνηση της πολινωδίας και των κατά γράμμα απαγορευμένων εντολών προσπαθώντας να πνίξει της πατριωτικές φωνές του πράσινου κόμματος προβαίνει στην τακτική της σουπιάς θέτοντας άλλους δύο ακριβοπληρωμένους επαΐοντες στην πραγματική θέση της εξουσίας αφού για τα μάτια του κόσμου θα υπάρχουν υπουργοί.

Αλήθεια γιατί δεν καταργούν το Οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ώστε να περιοριστούν και τα έξοδα που αποτελούν και τις αγωνιώδεις προσπάθειες της κυβέρνησης ,και να αναλάβουν οι ανωτέρω κύριοι κανονικά τα σκήπτρα της εξουσίας και όχι "σκιωδώς"???

Κωδική ονομασία: "Ibrahim Project" "Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΟ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ......


Κωδική ονομασία: "Ibrahim Project"Πριν λίγες μέρες αναρωτηθήκαμε μέσα από το ιστολόγιό μας, γιατί επιλέχτηκαν οι στάχτες της Μερόπης Μεσσηνίας να εγκατασταθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες Αφγανοί και Πακιστανοί αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά που κατ' έκαψε το χωριό τον Αύγουστο του 2007, αφού στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα φτωχό γεροντοχώρι χωρίς καμιά πιθανότητα εξεύρεσης εργασίας, τονίζοντας το πλιάτσικο και τις λεηλασίες στις οποίες προβαίνουν καθημερινά.
Την απάντηση την πήραμε και είναι άκρως σοκαριστική!
Τόσο οι πυρκαγιές του 2007 όσο και η μαζική εγκατάσταση των μουσουλμάνων στη περιοχή, είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου από εξ ανατολών ισλαμικών κέντρων συνεργαζόμενων με μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και με εκτελεστικά όργανα τους αντεξουσιαστές.

Το επιχειρησιακό σχέδιο φέρει την κωδική ονομασία "Ibrahim project" λόγω της ίδιας καταστροφής, στην ίδια περιοχή (Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία), από τον Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου το καλοκαίρι του 1827 κατά τη διάρκεια της Ελληνικής επανάστασης, και του σχεδίου του να μεταφέρει Σλάβους μετοίκους για έλλειψη κοινωνικής συνοχής.
Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, έκανε πρώτος ο ιστότοπος serbianna στις 9-12-2008, και ακολούθως το πλέον έγκυρο και έγκριτο περιοδικό σε θέματα εθνικής ασφάλειας "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" (τεύχος Φεβρουαρίου 2009) στο οποίο θα βρείτε τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας.

Η στενή συνεργασία του αντεξουσιαστικού χώρου και της άκρα αριστεράς με ισλαμικά κέντρα για κοινό μέτωπο δεν είναι καινούργιο "φρούτο".
Οι Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, αποκάλυψαν το 2006 οτι οι ανωτέρω ομάδες της Ιταλίας είχαν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο συνεργασίας με ισλαμιστές εξτρεμιστές για "κοινό αγώνα". Την είδηση δημοσίευσαν οι Ιταλικές εφημερίδες.
Στο Παρίσι, στο εμπορικό κέντρο printemps στις 14 του Δεκέμβρη αποκαλύφτηκαν εκρηκτικά, των οποίων την ευθύνη ανέλαβε ομάδα Αφγανών.

Τις ίδιες μέρες στην Αθήνα κατά τα επεισόδια, οι περισσότεροι συλληφθέντες ήταν Αφγανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες και ας θυμηθούμε τη δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα όταν μίλησε για "Ταλιμπάν κουκουλοφόρους".
Οι καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού του 2007, οι ορδές των λαθρομεταναστών που κατά κύματα μας καταφτάνουν καθημερινά, τα έκτροπα του Δεκέμβρη του 2008 και η συνέχεια που αναμένουμε, είναι ζήτημα πολιτικό, και απαιτούνται ευφυείς κινήσεις από πολιτικούς ηγήτορες όλων των κομματικών αποχρώσεων που διατελούν σε παρατεταμένη περίοδο αφασίας...

Πηγές: serbianna, Περιοδικό: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (διαβάστε το!)
Από http://meropitopik.blogspot.com/2009/01/ibrahim-project.html

Οι Ευρωπαίοι Κομισιονάριοι μας απαγορεύουν την πτώχευση...


...και μας παίρνουν το "δικαίωμα λόγου" εξαιτίας του κρατικού χρέους...

Αυτό είναι άλλο ένα πρωτοσέλιδο που έγινε σε γερμανική εφημερίδα με τη σημαία μας γυρισμένη ανάποδα...

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο της Bild, στην Ελλάδα δεν δίνεται καν η "επιλογή πτώχευσης" αφού κάτι τέτοιο θέτει σε κίνδυνο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και το Ευρώ...

Και αναρωτιέται εδώ κανείς αν και κατά πόσο είναι για το σημερινό ΄Έλληνα πολίτη, αλλά και για το μέλλον της χώρας θεμιτό να υποστούμε και ... το "κερασάκι της τούρτας"... Αν υπάρχει δηλαδή λόγος να δεχτούμε την Ευρωπαϊκή επέμβαση -την επίσημη πλέον, γιατί ούτως ή άλλως η Ευρώπη με τους κομισσάριους κυβερνούσε και καταλήξαμε, μαζί με τους επίορκους εγχώριους λωποδύτες- εδώ που καταλήξαμε...

Αλήθεια μήπως πράγματι η ορθή για την Ελλάδα λύση είναι η πτώχευση και το ριζικό σετάρισμα ολόκληρης της κρατικής δομής, συμπεριλαμβανομένου και του πολιτεύματος μας?

Μήπως η υπόσχεση του πρωθυπουργού να τηρήσει τους ευρωπαϊκούς όρους, είναι κάτι που δεν συμφέρει την Ελλάδα ούτε μεσοπρόθεσμα, ούτε και μακροπρόθεσμα?...

Αλήθεια μήπως να πληρώσουν τα κρατικά χρέη αυτοί που έκαναν την κακοδιαχείρηση και έδιναν στους εαυτούς τους αυξήσεις ενώ η κρίση μάστιζε ήδη την κοινωνία?... Μήπως αυτοί που ξεπούλησαν τον εθνικό πλούτο?... Αυτοί που λεηλάτησαν τα πάντα? Λέω μήπως?...

Πάντως ρεζίλι μας έκαναν μαζί με όλη την ενορχηστρωμένη ανθελληνική πολιτική και μαζί με τα ΜΜΕ της λοιπής Ευρώπης που παίζουν το παιχνίδι των κομισάριων... ενώ οι Έλληνες της διασποράς μας φωνάζουν: "Ξεσηκωθείτε! Δεν θέλουμε κυβέρνηση από την ΕΕ!"!

Τελικά όπως όλα δείχνουν προς το παρών κατάφεραν να ρημάξουν την Ελλάδα. Η πατρίδα μας πλέον είναι μια χώρα δίχως δική της κυβέρνηση...

Μεγάλη πίκρα- Την πραγματική λύση μόνο ο λαός μπορεί να δώσει πλέον, αλλιώς ποτέ δεν θα επιτραπεί πλέον στη χώρα μας να σηκώσει κεφάλι... Ποτέ δεν θα ξαναγίνουμε ελεύθερη χώρα, αν δεχτούμε τις λύσεις των κομισσάριων...
toxotis

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Επιδοτούνται με 5.500 για αγορά υπολογιστών


Τελικά οι έχοντες (όλοι!!!!) δεν παίζονται.

Τί να περιμένει κανείς;

Αποκάλυψη του Τειρεσία και του Γιάννη Παπαϊωάννου με αποδεικτικά στοιχεία και έγγραφα μας δείχνει ότι οι εθνοπατέρες μας, χαμπάρι δεν παίρνουν από κρίση.....

Η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής… προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως:
Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο (κάντε κλικ στην κάθε εικόνα) κάθε βουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα… περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές πού επίσης δικαιούνται το επίδομα μας δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΟ: Το χάσατε το μυαλό, πατριώτς......

Ακτιβιστης


5 Φλεβάρη 1919 - 23 Ιούνη 1996

Ὁ ἀνορθολογισμὸς τῶν ἐθνομηδενιστῶν καὶ ὁ μεταναστευτικὸς ἐποικισμός

h1

Γράφει ο Καλλίμαχος

σσ. Αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο μέχρι τέλους.

Μία τέτοια μελέτη όμως αξίζει να μελετηθεί με τον αντίστοιχο σεβασμό.


Οἱ ἐθνομηδενιστὲς

ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: Σαθρή επιχειρηματολογία και υπεκφυγές!

Πριν το 2004 ο κ. Σκανδαλίδης νομιμοποίησε περίπου 800.000 λαθρομετανάστες!
Ακολούθησε ο κ. Παυλόπουλος και με διάφορες μεθόδους νομιμοποίησε άλλους 600.000 λαθρομετανάστες!
Σύνολο 1.400.000 ήδη νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες!!!

- Κάποιος θα μου πει... Γιατί ονοματίζεις αυτούς τους ανθρώπους ως λαθρομετανάστες, αφού ήταν μετανάστες και τώρα είναι ήδη «Έλληνες»;
- Κατ' αρχήν ο Έλληνας γεννιέται, όπως και ο αλβανός, ο πακιστανός κτλ και δεν γίνεται με οποιασδήποτε μορφής γραφειοκρατική πράξη! Οι πολιτικοί είναι αιρετοί κρατικοί λειτουργοί με «ημερομηνία λήξης» συνήθως πολύ σύντομη! Δεν μπορεί κάποιος από δαύτους να πάρει μια απόφαση, όσο κι αν ενεργεί σύννομα, που θα επηρεάζει καταλυτικά τα εκατομμύρια των Ελλήνων για τους επόμενους αιώνες!
- Νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Όλοι τους πέρασαν παράνομα τα Ελληνικά σύνορα διαπράττοντας τεράστιο ποινικό αδίκημα, για το οποίο δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμα στα ελληνικά δικαστήρια!
- Νόμιμοι μετανάστες υπήρξαν οι Έλληνες που προσκλήθηκαν και αφού εξετάστηκαν και ελέχθησαν καταλλήλως, μεταφέρθηκαν με ευθύνη των χωρών που ζητούσαν το εργατικό δυναμικό και τότε ευημερούσαν οικονομικά, για να εργαστούν και να προσφέρουν στην χώρα που τους φιλοξενεί, στον εαυτό τους, την οικογένεια τους και στην πατρίδα τους την Ελλάδα...!
Αυτοί και μόνο αυτοί λέγονται νόμιμοι μετανάστες... όσοι δηλαδή προσκαλούνται, ελέγχονται, εξετάζονται και μετά εργάζονται!!!
Όσοι πηγαίνουν κρυφά κι απρόσκλητοι σε μια χώρα είναι έποικοι και δυνάστες!

Ο αριθμός των 250.000 παιδιών λαθρομεταναστών που ψευδώς ισχυρίζονται, οι συγγραφείς του λαθρονομοσχεδίου, ότι μόνο αυτά θέλουν να ελληνοποιήσουν, προέρχεται από μια στατιστική έρευνα του 2006 (!) σχετική με τα παιδιά λαθρομεταναστών που τότε φοιτούσαν στα ελληνικά σχολεία! Δηλαδή ο αριθμός αυτός που επικαλούνται είναι εντελώς παραπλανητικός και πλασματικός! Στην πραγματικότητα είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος, σήμερα 4 χρόνια μετά την πρώτη μέτρηση, και μας τον κρύβουν σκόπιμα!

Μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη του τέως αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, φανερώθηκε ότι μετά την χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά αυτά (όσα κι αν είναι) των λαθρομεταναστών που προνοεί το λαθρονομοσχέδιο, αυτόματα σημαίνει ότι θα γίνουν Έλληνες και οι γονείς τους... Αυτό όμως μας το κρύβουν επίσης σκόπιμα!
Υπάρχει δικαστικό προηγούμενο με σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον της Γαλλίας, της Γερμανίας και άλλων χωρών, που στο πρόσφατο παρελθόν εξέδωσε το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την δικαίωση των εκεί προσφυγόντων γονιών, που ανάγκασε εν τέλει τις κυβερνήσεις να συμμορφωθούν! Το ίδιο θα συμβεί και στη δική μας περίπτωση, αφού υπάρχει ήδη το προηγούμενο δεδικασμένο!

Ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο συγκεντρωτικά, έχουμε και λέμε:
1.400.000 είναι ήδη νομιμοποιημένοι.
1.000.000 είναι τουλάχιστον αυτοί που «θα τακτοποιήσει» το νυν λαθρονομοσχέδιο.
2.400.000 δηλαδή συνολικά σε πρώτη φάση…

Αυτά για την αρχή, αφού όπως συνεχώς ακούγεται δημόσια από επίσημα χείλη υπουργών αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού ότι, «θα κλείσουμε τα σύνορά μας προς την Ευρώπη, πρέπει να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι…»!
Όλη η έννοια μας είναι δηλαδή να μην φύγουν από την Ελλάδα και όχι να πάψουν να εισβάλουν, από τα άμοιρα κι αφύλακτα Ελληνικά σύνορα, που σκοπίμως δεν γίνεται κανένας λόγος γι' αυτό! Μένουν μόνο σε ευχολόγια, ότι η Τουρκία δηλαδή κάποια στιγμή (!) θα πρέπει να σεβαστεί τις διεθνείς συνθήκες που έχει συνυπογράψει, τις σχετικές με την επιστροφή κάποιων λαθρομεταναστών από αυτούς που διακινεί καθημερινά προς την χώρα μας!!!
Μετά την τακτοποίηση της πρώτης φουρνιάς λαθρομεταναστών, θα γίνει σλόγκαν σε όπου γης κατατρεγμένο... «πηγαίντε στο Ελλάντα, θα γίνετε Ευρωπαίοι και θα φάτε με χρυσά κουτάλια...»

Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!
3fialtis

5.2.10

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ


Από την Οργανωτική Αρχή της αυριανής συγκέντρωσης που είχε κάλεσμα για τις 3 το μεσημέρι στα Προπύλαια ανακοινώνεται ότι το κάλεσμα μεταφέρεται για την ίδια ώρα στη πλατεία Κολοκοτρώνη.

Η Οργανωτική Αρχή έχει μεριμνήσει και για την ασφάλεια όλων όσων δεν θα προλάβουν να ενημερωθούν και θα κατευθυνθούν προς τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ-ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ


ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Tι πραγματικά συμβαίνει με το ευρώ - Μια πληροφορία που έχει κρατηθεί στο σκοτάδι



Πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν το κοινό μυστικό για το ευρώ


Μας λένε ότι είμαστε όλοι στο ευρώ, άρα ούτε και τους Ευρωπαίους τους συμφέρει να μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε.

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι....
Δεν είμαστε όλοι στο ίδιο ευρώ, όσο και αν αυτό δεν είναι ευρέως γνωστό για ευνόητους λόγους....





Η κοινή Ευρωπαϊκή νομισματική μονάδα έχει ως εκδότες τις κεντρικές τράπεζες των κρατών-μελών της Ευρωζώνης.


Η κάθε χώρα τυπώνει όσα ευρώ
(χαρτονομίσματα) δικαιολογούν το μέγεθος της και η πορεία της οικονομίας της.

Αν κοιτάξετε στα ευρώ σας θα δείτε ότι μπροστά από τον αριθμό σειράς, υπάρχει ένα γράμμα. Αυτό υποδηλώνει τον εκδότη του τραπεζογραμματίου. Έτσι κάθε χώρα έχει το "δικό της" ευρώ.

Η κωδικοποίηση έχει ως εξής:

Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτή η πληροφορία έχει κρατηθεί στο σκοτάδι.

Οι πολιτικές και νομισματικές αρχές δεν θέλουν να την γνωρίζετε.

Παρατηρήστε δε, ότι το γράμμα-σύμβολο κάθε χώρας δεν έχει την παραμικρή σχέση με το όνομά της. Δηλαδή, γιατί η Γαλλία να μην είχε το F (France) αντί για το U που δεν λέει τίποτα.

Ομοίως για την Γερμανία το G για Germany αντί για το X.

Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν να ξέρουμε τι έχουμε μέσα στο πορτοφόλι μας. Γιατί όμως;


Η απάντηση είναι απλή. Κάντε μια δοκιμή.


Ας κάνουμε μια ανάληψη 1000 ευρώ από 1 ATM.


Τσεκάρετε τους κωδικούς των χαρτονομισμάτων.


Θα δείτε ότι σχεδόν όλοι είναι από άλλες χώρες.


Ελάχιστα θα είναι τα Ελληνικά, αν υπάρχουν καθόλου. Κυρίως θα βρείτε γερμανικά και ιταλικά ευρώ. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι κινούμαστε και ζούμε με ξένα χρήματα, δανεικά από άλλες χώρες.

Αν δεν υπήρχε αυτό το οιονεί συνάλλαγμα, αντί για 1000,θα είχαμε 100 στην τσέπη μας.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε χρεοκοπήσει. Οριστικά και αμετάκλητα.

Γιατί, για να τυπωθούν νέα Ελληνικά ευρώ , πρέπει η οικονομία να αναπτύσσεται (ενώ εμείς είμαστε σε συνεχή ύφεση) ή η ανταγωνιστικότητα προϊόντων και υπηρεσιών να κάνει άλματα (σ.σ: σενάριο επιστημονικής φαντασίας για εμάς).

Η σημασία που έχει ο κωδικός σε κάθε χαρτονόμισμα είναι απλή.

Σε τυχόν διάσπαση της Ευρωζώνης, τα ευρώ θα μετατραπούν στο αντίστοιχο, παλιό εθνικό νόμισμα.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα έχουν ήδη μετατραπεί, εκείνη την Παρασκευή απόγευμα που θα μας ανακοινωθεί το μαντάτο. Σε εμάς εννοείται, με μια υποτίμηση τουλάχιστον 50%, γιατί η νέα δραχμή θα πρέπει να απηχεί και την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας (500-600 δρχ/1 ευρώ).

Αυτό λέγεται και ληστεία της μεσαίας τάξης.

Οι Γερμανοί για παράδειγμα θα δεχτούν για μετατροπή σε μάρκα, στο νέο ισχυρό νόμισμα της Ευρώπης, μόνο όσα ευρώ έχουν το X μπροστά. Τα άλλα χάσανε.


Δυστυχώς με τους πολιτικούς που έχουμε μπλέξει, κάποια στιγμή θα καταφέρουν και το αδιανόητο.

Να μας "πετάξουν" έξω από την Ευρωζώνη και το Ευρώ!

teiresias

Προκλητικές MPEG4 εκπομπές από τα Σκόπια


Σύμφωνα με δημοσίευμα που έγινε για πρώτη φορά εδώ, στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς και των Σερρών εδώ και λίγο καιρό εκπέμπουν 15 Σκοπιανά τηλεοπτικά κανάλια. Η εκπομπή είναι ψηφιακή, γίνεται σε MPEG4, η ισχύ σήματος είναι εξαιρετικά δυνατή (35 db) και γίνεται από το όρος Boskjia (Vardaska) ακριβώς απέναντι από τη Δοϊράνη.Σε έρευνα που έγινε από τον Ηλία του sdtv.gr τα κανάλια περνάνε από την κοιλάδα της Κερκίνης στα βόρεια του νομού Σερρών και φτάνουν ως την Ηράκλεια Σερρών καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του νομού Κιλκίς, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης του Κιλκίς.

Αν μη τι άλλο περιμένουμε την αντίδραση των Ελληνικών αρχών έτσι ώστε και να χαμηλώσει η ισχύ και να αλλάξει ο προσανατολισμός των κεραιών τους προς την χώρα τους.
Ενωμένοι Bloggers V.2

"Αλήθεια; Μαγκιά είναι να γράφεις και να λες ότι γραμμή έχει χαράξει ο καναλάρχης σου; Για κατέβα από το καλάμι σου ρε Μεγάλε και ξεπάρκαρε..."



Σήμερα το πρωί ο κύριος Παπαδάκης, υπάλληλος επί πολλά χρόνια σαν παρουσιαστής στο τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, "δάσκαλος και για άλλους παρουσιαστές φίρμες",
υπεύθυνος και αυτός, σε ότι του αναλογεί στην γενικότερη τηλεοπτική συν ευθύνη (της κακογουστιάς και της μονόπλευρης ενημέρωσης),

φρόντισε και σήμερα να αποδείξει με την προσωπική του προβολή και σε αναφορά της επωνυμίας του, ότι διαθέτει εκτός από θράσος και περίσσευμα αμετροέπειας.

Συγκεκριμένα θέλοντας για μια ακόμη φορά, να δείξει στο φιλοθεάμων κοινόν του, ότι δήθεν είναι και κάτι παραπάνω και από γνώσεις λειτουργίας του διαδικτύου, άσκησε κακόπιστη κριτική από την εκπομπή του "Καλήμερα Ελλάδα" όπου δήλωσε με αλαζονικό στόμφο εγκυρότατου δημοσιογράφου και όπως με πληροφόρισαν και με ύφος 100 τουλάχιστον καρδιναλίων τα εξής:

"Εγώ γράφω 35 χρόνια επώνυμα , όχι σαν κάτι τσάμπα μάγκες bloggers που γράφουν ανώνυμα"...

Η πρώτη μου σκέψη:

"Αλήθεια; Μαγκιά είναι να γράφεις και να λες ότι γραμμή έχει χαράξει ο καναλάρχης σου;

Για κατέβα από το καλάμι σου ρε Μεγάλε και ξεπάρκαρε..."

Αλλά επειδή ΔΕΝ έχω σκοπό να ασχοληθώ με δημοσιολόγους των πρωινάδικων,

"Κύριε Παπαδακη είστε επαγγελματίας δημοσιογράφος και αμείβεστε αδρά.

Σεβόμαστε το έργο σας, και απαιτούμε να ανακαλέσετε γιατί ή δεν ξέρετε
η αγνοείτε εσκεμμένα τη νομοθεσία.

Το blogging στηρίζεται σε πολίτες και καλύπτεται
από τη νομοθεσία περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών

Αίρεται βέβαια το απόρρητο σε περίπτωση κακουργήματος, αλλά δεν μπορείτε
να το απαξιώνετε και να το διαβάλλετε."
"ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

ΥΠ. ΕΣ.: ΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ «ΜΠΛΟΚΟ»

Τη δέσμευση ότι εντός του τρέχοντος μηνός θα εκταμιεύσει κλάσμα του ποσού των 100 εκ ευρώ που προβλέπονται στον προϋπολογισμό του 2010 για τη συντήρηση του οδικού δικτύου, έδωσε μιλώντας κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της ΕΝΑΕ με τίτλο: «Καλλικράτης: Ισχυρή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες & πόρους» ο υπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος. Παράλληλα τόσο ο ίδιος όσο και ο νομάρχης Πειραιά και επικεφαλής της παράταξης «Κίνημα Αυτοδιοίκησης», Γιάννης Μίχας αναφέρθηκαν στα 280 εκ. ευρώ που είναι εγγεγραμμένα στον φετινό προϋπολογισμό για τη μεταφορά των μαθητών, κονδύλι που είναι αυξημένο κατά 70% σε σχέση με πέρυσι.

Να σημειωθεί ότι, όπως έχει γράψει από την περασμένη Τρίτη η αυτοδιοίκηση gr και έθεσε τόσο στη συνέντευξη την Τετάρτη όσο και στην ομιλία του την Πέμπτη ως «κόκκινη γραμμή» ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος, το κράτος οφείλει από το 2010 στις νομαρχίες 100 εκ. ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου και περίπου άλλα τόσα για τη μεταφορά των μαθητών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εσωτερικών επιχειρεί να δοθούν εντός Φεβρουαρίου 30 έως 40 εκ ευρώ (το κλάσμα των 100 εκ. για τα οποία μίλησε ο Γ. Ντόλιος) ενώ σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας όπου είναι εγγεγραμμένα τα 280 εκ ευρώ για τη μεταφορά των μαθητών θα επιχειρήσει να δώσει και μέρος του κονδυλίου αυτού.

ΥΠΕΣ: δεν συζητάμε για τους μειωμένους ΚΑΠ

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην παρούσα φάση και με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της χώρας, το υπουργείο Εσωτερικών δεν συζητά το θέμα των μειωμένων ΚΑΠ ούτε του 2009, ούτε, βεβαίως, του 2010, που όπως είχε γράψει η αυτοδιοίκηση gr και προσδιόρισε ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ, πρόκειται για περίπου 240 εκ. ευρώ (62,6 εκ. ευρώ από το 2009 και 76,1 από το 2010). Κι αυτό γιατί, όπως έλεγαν, πηγές του υπουργείου Εσωτερικών «τα χρήματα του 2009 τα έκοψε ο Π. Παυλόπουλος, ενώ η περικοπή κατά 15,25% το 2010 έγινες στο πλαίσιο της κρίσης που περνά η ελληνική οικονομία».

Δεν είναι τυχαίο ότι στην ομιλία του ο υφυπουργός Εσωτερικών έκανε λόγο για έναν δύσκολο προϋπολογισμό, αποδεχόμενος ότι τα χρήματα που έχουν εγγραφεί για τις νομαρχίες είναι λιγότερα. Τόνισε, ωστόσο, ότι οι αρμοδιότητες θα κοστολογηθούν από κοινού με τους νομάρχες. Παράλληλα ο κ. Ντόλιος τόνισε ότι το εγχείρημα θα υλοποιηθεί τώρα, χωρίς καθυστερήσεις και χρονοτριβές, αφού "τώρα είναι η ευκαιρία για τη χώρα".

Για την απειλή του προέδρου της ΕΝΑΕ για "μπλόκο" στον "Καλλικράτη" και τις ομιλίες στο συνέδριο της ΕΝΑΕ κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=5768

Γιατί να απεργήσει η ΑΔΕΔΥ;





Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2010 09:57

ADEDYΑρχίζει μάλλον να ξεδιαλύνει η πρόθεση της κυβέρνησης σχετικά με τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις (και πολύ άργησε θα λέγαμε..)

Αν κρίνουμε δε, από τις αντιδράσεις που ξεδιπλώνονται - στον Δημόσιο τομέα - οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι μάλλον κινείται στην σωστή κατεύθυνση, όσον αφορά την περικοπή των επιδομάτων και φορολόγηση, στους έχοντες και κατέχοντες των δημόσιων υπαλλήλων.

Δεν μπορούμε βέβαια να ισχυριστούμε πως καλώς πράττει επικεντρώνοντας την προσπάθειά της αποκλειστικά και μόνο στους υπαλλήλους, και επιδεικτικά αρνούμενη να θίξει δικαιώματα και φοροαπαλλαγές της μεγαλοαστικής τάξης και της εκκλησίας αλλά και να καταδιώξει, ως οφείλει, τα διαφόρων ειδών λαμόγια.

Κι αυτό το λέμε λαμβάνοντας υπ'όψιν τις διαμαρτυρίες κάποιων κλάδων που σήκωσαν τα μπαϊράκια της επανάστασης. Ταυτίζοντες την ιδική τους φοροασυλία με την απόδοση των υπηρεσιών στις οποίες υπηρετούν και διαμηνύοντας πως ενδεχόμενη φορολόγησή τους θα οδηγήσει σε πλημμελή .... καθήκοντα από τους ίδιους.

Ήδη με τις απεργίες έδωσαν το στίγμα τους οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί υπάλληλοι, εκ των πλέον ευνοουμένων του δημοσίου. Και δεν άργησαν να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι (ώστε να μπορέσουν και οι υπόλοιποι Έλληνες να τους ξεχωρίζουν).

Διαβάζουμε από τον τύπο, ανακοίνωσή τους, και οργιζόμαστε:

Δεν μπορεί, λέει η Ενωση Διπλωματικών Υπαλλήλων (ΕΔΥ), να αποδεχθεί για το 2011, ετήσιο φόρο 20.000 - 25.000 ευρώ (τόσα είναι τα έσοδα που έχουν τρεις οικογένειες, ώ ευγενείς διπλωματικοί υπάλληλοι). Και το ποσόν αυτό αντιστοιχεί μόνο σε ένα επίδομα, αυτό της Αποζημίωσης Υπηρεσίας Αλλοδαπής.

Και θέτουν και την έμμεση απειλή ( το προσωπικόν συμφέρον μετουσιώνεται σε εθνικόν) δηλώνοντας:

«Πολλούς θα διευκόλυνε η απενεργοποίηση του μηχανισμού του υπουργείου Εξωτερικών σε μια κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα.Σίγουρα όμως δεν θα διευκολύνει καθόλου την κυβέρνηση η επισήμανση από τους έλληνες διπλωμάτες κάποιων ιδιαίτερα πικρών αληθειών. Ποιοι άραγε έχουν λόγους να φοβούνται την αλήθεια;».

Και ένα ερώτημα προς την ΑΔΕΔΥ:

Αν δεχτούμαι ως αληθές, αυτό που κατ' επανάληψη διαβεβαίωσε ο Υπουργός Οικονομικών. Ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμμία επιβάρυνση σε εισοδήματα μέχρι του ποσού των 30 - 35.000 ευρώ.

Γιατί θα πρέπει να απεργήσουν οι Δημόσιοι υπάλληλοι;

Για να συνδράμουν στους επί χρόνια ευνοημένους - από όλες τις κυβερνήσεις - προνομιούχους υπαλλήλους κάποιων ειδικών κατηγοριών με τις προκλητικές αμοιβές;

Δεν εκπροσωπείτε το ιδιαίτερο (και προκλητικό) κύριοι της ΑΔΕΔΥ, εκπροσωπείται κυρίως το καθολικό και ιδιαίτερα τους χαμηλόμισθους.
ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

Αποφασίζουμε και διατάσσουμε !!!


Mε αφορμή τη χθεσινή ανάρτηση του http://taxalia.blogspot.com/ με θέμα "Άλλο κι αυτό! Έβαλαν φραγή για να μη διαβάζουν οι υπάλληλοι blogs !!!" έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Επί ημερών ΠΑΣΟΚ ζούμε χωρίς αμφιβολία στιγμές που θυμίζουν άλλες εποχές.
Αποφάσεις και ενέργειες που μόνο σε στυγνά δικτατορικά καθεστώτα συναντάει κανείς.
Από που να ξεκινήσει κανείς και που να καταλήξει...

Η ανικανότητα ελέγχου της βίας στα γήπεδα οδηγεί στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε την απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών σε εκτός έδρας παιχνίδια. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοιου τύπου απόφαση. Σε πολιτισμένες τουλάχιστον χώρες της ΕΕ.

Η ανικανότητα ελέγχου της δημόσιας διοίκησης αλλά κυρίως ο φόβος από τυχόν ελεύθερη και αμερόληπτη ενημέρωση των δημοσίων υπαλλήλων οδηγεί στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε τη φραγή στην πρόσβαση στα blog στις δημόσιες υπηρεσίες.

Η ανικανότητα άσκησης αποδοτικής οικονομικής πολιτικής οδηγεί στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε τη μείωση των μισθών όλων των δημοσίων υπαλλήλων για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά μέσω της περικοπής των επιδομάτων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ακόμα και αυτών των 1.200 ευρώ το μήνα (βλ. καθηγητές).

Θυμάμαι το αποφασίζουμε και διατάσσουμε ως μία χαρακτηριστική ρήση των συνταγματαρχών στη δικτατορία.
Η όποια ομοιότητα με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προφανώς είναι τυχαία.

Τα έμαθες τα νέα πατέρα;

http://www.newstime.gr/resources/2009-12/arxeiaki-photo-thumb-large.jpg

Ανέλαβα τη διακυβέρνηση της χώρας.
Έλα ρε πατέρα που δεν το πιστεύεις τώρα.
Πώς τα πάω ρωτάς;
Τους άλλαξα τον αδόξαστο και εφαρμόζω
το αντίθετο από το δικό σου το "Τσοβόλα δώστα όλα"
που αντικατέστησα με το "Παπακωνσταντίνου πάρε τους
ακόμα και τα σώβρακα όλα"
Ε, τι διάολο ρε πατέρα,
πρέπει να αφήσω και γω τη σφραγίδα μου
σε τούτη δω τη χώρα.

Επαναστάτης
ΠΙΕΡΙΟΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ GR AMERICAN NEWS AGENCY -

Anakoinwsh Gr American News Agency - Copy

Άλλο πράγμα τα παιχνίδια και άλλο ο τζόγος Υπουργέ μου


Αντιγράφω από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Ανοιχτό άφησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, το ενδεχόμενο να επιτραπεί εκ νέου η λειτουργία των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών, κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα την άμεση κατάθεση νομοσχεδίου για τη λειτουργία των ψυχαγωγικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Μάκη Βορίδη, ο κ. Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι θα διαχωριστούν τα τυχερά από τα ψυχαγωγικά ηλεκτρονικά παιχνίδια και χαρακτήρισε ως άμεσο ζήτημα για την κυβέρνηση την άρση της απαγόρευσής τους, καθώς θα πάψει η χώρα μας να πληρώνει 31.000 ευρώ την ημέρα, μετά την ποινή, που της επιβλήθηκε από την ΕΕ, το 2004, όταν εφαρμόσθηκε ο σχετικός νόμος. «Αυτά είναι λεφτά πεταμένα από το παράθυρο», ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας ότι θα φέρει προς συζήτηση όλο το πλέγμα των τυχερών παιχνιδιών.

Ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε παράλογες και παράνομες -μετά και την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου- «τις δρακόντειες απαγορεύσεις», συμπληρώνοντας ότι η απόφαση της πλήρους απαγόρευσης αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος, ιδιαίτερα σήμερα, στην εποχή της νέας τεχνολογίας, που υπάρχει ο παράνομος τζόγος στο Ίντερνετ και η ανεξέλεγκτη φοροδιαφυγή. Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΛΑΟΣ επισήμανε ότι «με την άρση της απαγόρευσης θα βγει ολόκληρος κλάδος από την ανεργία» και συμφώνησε πως «δεν έχει νόημα να πετάμε από το παράθυρο ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα, την ίδια ώρα μάλιστα που η χώρα περνάει τέτοια μεγάλη οικονομική κρίση».

Οπωσδήποτε και πρέπει να ρυθμιστεί το πλαίσιο λειτουργιάς των τεχνικών - ψυχαγωγικών παιχνιδιών για να σταματήσει να πληρώνει η χώρα τα παράλογα πρόστιμα και να αναπτυχθεί ένας κλάδος που ουσιαστικά καταστράφηκε με το νόμο 3037. ΟΜΩΣ η λειτουργία τυχερών ηλεκτρονικών παιχνιδιών δεν απαιτείται από την ΕΕ. Όσο αυστηρές και να είναι οι προϋποθέσεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο όπως και σε κάθε χώρα που επιτράπηκε ο συνοικιακός τζόγος: Οικονομική καταστροφή οικογενειών και δραματική αύξηση εξαρτημένων από τον τζόγο.

Δεν έχουν περάσει ούτε 2 μήνες από τότε που ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακόπουλος είχε δεσμευθεί ότι δεν θα επιτραπούν τα τυχερά παιχνίδια αλλά θα γίνει σύντομα ρύθμιση για τα ψυχαγωγικά. Τώρα ο Υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση γύρω από το "ευαίσθητο αυτό θέμα" των τυχερών παιχνιδιών γιατί χάνονται μεγάλα ποσά από αφορολόγητο τζόγο.

Ευτυχώς τουλάχιστον αναγνώρισε ότι το θέμα είναι ευαίσθητο και έχει ταλαιπωρήσει την Ελληνική κοινωνία. Κύριε Παπακωνσταντίνου δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθεί και άλλο αυτή η κοινωνία. Αρκεί τόσο. Ψάξτε αλλού για λεφτά γιατί αυτος ο τρόπος μόνο δεινά θα φέρει στη χώρα μας.


Μικρός Ήρωας

ΟΧΙ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ» ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ
http://www.facebook.com/group.php?gid=32394092275