ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.10

Το δράμα της Ελλάδας. Πράξη Πρώτη της Τραγωδίας της Ανθρωπότητας


Γράφει ο Κώστας Λάμπος


Η θεοποίηση της αγοράς, της κεφαλαιαγοράς, και περισσότερο αφηρημένα και δημοσιογραφικότερα, των "αγορών" οδηγεί την εργαζομένη κοινωνία σε πνευματική τύφλωση κατά συνέπεια και σε αδυναμία να σκεφτεί και να δράσει ανάλογα με τα συμφέροντά της ενάντια στην καινούργια "θεότητα" και στο ιερατείο της.

Ο καθημερινός βομβαρδισμός της κοινωνίας με προφητείες, κραυγές, εκκλήσεις, απειλές, μανιφέστα και διαγγέλματα από την πλευρά της κρατικοδίαιτης ιντελιγκέντσιας, των σκοταδιστικών, κοσμικών και μη, ιερατείων, των κρατικοδίαιτων ΜΜΕ, των κυβερνήσεων, των πολιτικών στελεχών και των πολιτικών κομμάτων της αστικής δημοκρατίας του Κεφαλαίου, γενικεύει και εντείνει αυτή τη σύγχυση με στόχο να παραλύσει κάθε εναλλακτική ενωτική κοινωνική συμπεριφορά των δυνάμεων της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού για να υπερασπιστούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, αλλά και κάτι πρακτικότερο και χειροπιαστό, τα ελάχιστα δικαιώματά τους και να αποτρέψουν την παραπέρα υποβάθμιση του βιοτικού και πνευματικού επιπέδου τους.

Η ξενοδουλεία των πολιτικών κομμάτων, άρα και των ελληνικών κυβερνήσεων, από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους μέχρι σήμερα οδήγησε τη χώρα στην οικονομική και κατά συνέπεια στη διπλωματική, πολιτική στρατιωτική, κοινωνική και εθνική εξάρτηση, με αποτέλεσμα τόσο η οικονομία, όσο και η κοινωνία να λειτουργούν συμπληρωματικά προς την οικονομία και την κοινωνία των εκάστοτε ¨προστάτιδων δυνάμεων", με συνέπεια ο παραγόμενος πλούτος στη χώρα να μεταφέρεται στις καπιταλιστικές μητροπόλεις, με ένα τμήμα του να πλουτίζουν οι οικονομικοί και πολιτικοί διαμεσολαβητές-μεταπράτες και να λιμοκτονεί ο Ελληνικός Λαός.

Κάθε φορά που ο Ελληνικός Λαός αποφασίζει να πάρει την τύχη της χώρας και τη δική του στα χέρια του για να την οδηγήσει στην πρόοδο και στην ευημερία, τότε ξυπνάνε "οι αγορές" και οι πέμπτες φάλαγγες, της εθνικοφροσύνης ή του "εκσυγχρονισμού και της μεταρρύθμισης", κι’ ακόμα χειρότερα του «εξανθρωπισμού» του ελληνικού πλιατσικοκαπιταλισμού, και τον βάζουν, τον εργαζόμενο Ελληνικό Λαό σε ατέλειωτα κυλιόμενα προγράμματα λιτότητας, για "τη σωτηρία της πατρίδας" υποτίθεται.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Είναι καιρός να κατανοήσουμε πως "οι αγορές" δεν είναι κάποια κακά πνεύματα, κάποια φαντάσματα που έρχονται από το υπερπέραν, αλλά ο σκληρός πυρήνας του παγκοσμιοποιημένου Κεφαλαίου που σχεδιάζει και εφαρμόζει την καθυπόταξη της Εργασίας και κατά συνέπεια την καθυπόταξη της εργαζόμενης ανθρωπότητας.

Οι «ανεξάρτητες» κεντρικές τράπεζες, οι μεγαλομέτοχοι των άλλων τραπεζών που στην πλειοψηφία τους είναι οι ιδιοκτήτες τεράστιων οικονομικών συγκροτημάτων με παγκόσμια εμβέλεια, τα λεγόμενα Heads Funds και το παγκόσμιο δίκτυο των Χρηματιστηρίων συγκροτούν τη λεγόμενη διεθνή κεφαλαιαγορά, μέσω της οποίας κατευθύνεται σχεδιασμένα τόσο η κάθε τοπική, αλλά και η παγκόσμια οικονομία, όσο και η διεθνής πολιτική συγκυρία, η οποία είτε ως G8, είτε ως COMMISSION της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε ως Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Παγκόσμια Τράπεζα, είτε ως ΝΑΣΤΟ, είτε ως κρυφές και απόκρυφες Υπηρεσίες, Λέσχες και Στοές, ακόμα και ως μαγειρεμένη "διεθνής κοινή γνώμη", κατεβάζουν απρόθυμες και χρεοκοπημένες και ανεβάζουν πρόθυμες κυβερνήσεις να εφαρμόσουν τα σχέδια του σκληρού πυρήνα του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου για την επιβολή της παγκόσμιας Ηγεμονίας του Κεφαλαίου πάνω στην εργαζόμενη ανθρωπότητα.

Με αυτή την έννοια αυτό που σήμερα εμφανίζεται σαν "δράμα της Ελλάδας", μόνο άσχετοι και βολεμένοι δεν βλέπουν και δεν ομολογούν πως είναι «μια παγκόσμια τραγωδία» που εκδηλώνεται, όπως κάθε κακοήθης αρρώστια, στα πιό αδύνατα σημεία του οργανισμού και επί του προκειμένου στην πιό αδύνατη οικονομία και χώρα. Όμως όταν η κακοήθεια προσβάλλει ολόκληρο τον οργανισμό και επί του προκειμένου ξεδιπλώνεται σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία, όπως και συμβαίνει σήμερα εξαιτίας της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης, τότε μετά την Ελλάδα θα ακολουθήσει, η Ισπανία, η Ιταλία, η Γαλλία , η Γερμανία και όταν "οι αγορές" τελειώσουν με την Ε.Ε., με το Ιράν, την Κίνα, τη Ρωσία, την Ινδία, την Ιαπωνία και τις ίδιες τις Ενωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τότε προφανώς θα είναι αργά για την εργαζόμενη ανθρωπότητα και τον πολιτισμό της, γιατί το Τέταρτο Ράιχ του απόλυτου καπιταλιστικού φασισμού θα είναι πραγματικότητα.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Η μόνη δύναμη που μπορεί να ανακόψει αυτήν την πορεία της ανθρωπότητας προς την καπιταλιστική βαρβαρότητα είναι η αφύπνιση των δυνάμεων της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού, η πνευματική και πολιτική αυτονόμησή τους και η ενωτική τους πορεία σε μετωπική σύγκρουση με τα σχέδια του Κεφαλαίου, με στόχο την καταστροφή των "κυκλώπειων τειχών", την εξουδετέρωση των "πολύφημων", των σειρήνων και των λαιστρυγόνων για να καταστεί δυνατή η συνέχιση του συναρπαστικού ταξιδιού της ανθρωπότητας προς την Ιθάκη της*.

Σ’ αυτόν τον αγώνα δικαιώνεται η ίδια η ύπαρξή μας και ακουμπάει το όραμα της εργαζόμενης ανθρωπότητας για ένα καλύτερο κόσμο, που είναι σήμερα, στον 21ο αιώνα εφικτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: