ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.10

Συμπαράσταση στα θύματα του φονικού σεισμού της Αϊτής από τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ



Σε μια προσπάθεια που είναι άξια συγχαρητηρίων προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ σήμερα σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ και την Unicef. Συγκεκριμένα στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα έξω από κάθε θύρα θα τοποθετηθούν κουτιά της Unicef όπου ο καθένας μας θα μπορεί να βάλει μέσα όσα λεφτά επιθυμεί. Στις κερκίδες του γηπέδου θα υπάρχουν άνθρωποι της Unicef για τον ίδιο σκοπό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ:
«Μετά από πρωτοβουλία των συνδέσμων SNAKES 4 HERAKLION CLUB και ΚΡΗΤΕΣ 4 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και σε άμεση συνεννόηση με την ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά και με την UNICEF, αποφασίσαμε στον αγώνα με την Καλαμάτα την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου να διοργανώσουμε έρανο ως ελάχιστη πράξη συμπαράστασης στα θύματα του φονικού σεισμού της Αϊτής. Σας πληροφορούμε ότι έξω από τις θύρες του γηπέδου μας με ευθύνη των ανθρώπων security αλλά και συνδεσμιτών θα υπάρχουν κουτιά της UNICEF όπου καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να προσφέρουν ότι μπορεί ο καθένας. Επίσης στης κερκίδες θα βρεθούν άνθρωποι της UNICEFπροκειμένου να συλλέξουν χρήματα για τον ίδιο σκοπό. Καλούμε όλο τον κόσμο να πράξει το αυτονόητο.
SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»
sofos

Δεν υπάρχουν σχόλια: