ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.10

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ

Χαράς ευαγγέλια σήμερα και στιγμές μεγάλης χαράς και ευτυχίας!

Μα που αλλού; Σε γνωστό ραδιοσταθμό όπου μόνο σαμπάνιες δεν άνοιγαν σήμερα ορισμένοι στα γραφεία και στους διαδρόμους! Ο λόγος; Το ότι “νίκησαν” και “έγινε το δικό τους” γιατί “έχουν την εξουσία δική τους” κ.ο.κ. Και να φανταστεί κανείς πως ο λαός νόμιζε πως πριν μερικούς μήνες ψήφησε για την εξουσία το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου!

Από την άλλη γνωστή συνδικαλίστρια και εκπρόσωπος των εργαζομένων – δημοσιογράφων στην περιοχή, συμμετέχει σε συλλογή υπογραφών κατά συγκεκριμένης δημοσιογράφου για να την διαγράψουν (όπως πιστεύουν) από την Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ. Μάλιστα κάποια κυρία από αυτή την ομάδα γυρνά πέρα – δώθε κρατώντας στο χέρι έναν ογκώδη φάκελο με έγγραφα (φανταζόμαστε τι έγγραφα…) τραγουδώντας από τη χαρά της! Και μαζί της και κάποια κορυφαία πολιτικά πρόσωπα του νομού που συντάσσονται και υποστηρίζουν τις κινήσεις της!

Η κλίκα σε όλο της το μεγαλείο!

Κατά τα άλλα υποτίθεται πως οι δημοσιογράφοι είναι …ανεξάρτητοι και προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο! Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι το να μάθει ο ελληνικός λαός τα εισοδήματα των συγκεκριμένων κυρίων και κυριών και από που προέρχονται.

Να μάθει πόσα χρήματα βάζουν στην τσέπη τους ορισμένοι κι ορισμένες κάθε μήνα και πόσες θέσεις κατέχει ο καθένας και η κάθε μία. Και πως ενώ υποτίθεται πως έχουν τόσες θέσεις, έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο στη ζωή τους για να ασχολούνται με ομαδικό κυνηγητό μίας συναδέλφου που μάλλον τους χαλάει την πιάτσα επειδή ακριβώς είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη φωνή και δε πληρώνεται από πουθενά, παρά μόνο από τη δουλειά της.

Εκεί είναι που θα αρχίσει το κουβάρι να ξετυλίγεται σιγά – σιγά…

Μέχρι στιγμής πάντως το τοπικό ΠΑΣΟΚ του Παύλου Δαμιανίδη καμία θέση δεν έχει πάρει για το θέμα της δίωξης της δημοσιογράφου (γιατί άραγε;) παρόλο που ενημερώθηκε. Οπως και σιωπά τη στιγμή που όλη οι κοινωνία συζητά το θέμα το οποίο έχει παίξει σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και προσεχώς και σε Μέσα των Αθηνών. Μήπως άλλο ΠΑΣΟΚ ψήφισε ο λαός και άλλο ΠΑΣΟΚ έχουμε εδώ στη Ροδόπη;

Η συνέχεια θα δοθεί με τρόπο μάλλον συναρπαστικό! Ροδόπη, ετοιμάσου να μάθεις πολλά!

http://rodopinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: