ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.10

Συνέδριο ΕΝΑΕ. Συμφωνούν όλοι με τον Καλλικράτη. Η παρουσία Σαμαρά έφερε «απειλές» για μπλόκα... Δημήτρης Δράκος«Είμαστε εκ πεποιθήσεως υπέρ».


Ναι στο σχέδιο «Καλλικράτης» λένε οι Νομάρχες της χώρας, αποχαιρετώντας το θεσμό στο 14ο και τελευταίο συνέδριο. Ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ, νομάρχης Μεσσηνίας κος Δημήτρης Δράκος, τονίζει στην Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση, χωρίς υπεκφυγές: « Είμαστε εκ πεποιθήσεως υπέρ της Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μα και του σχεδίου Καλλικράτης ως κεντρική φιλοσοφία».
Ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ επισημαίνει ακόμη, ότι η μεταρρύθμιση πρέπει οπωσδήποτε να πετύχει και θέτει ως βασική προϋπόθεση να τηρηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις από τις αποφάσεις των συνεδρίων της ένωσης. «Αν δεν τηρηθούν αυτοί οι όροι θα είναι πραγματικός όλεθρος» , αναφέρει χαρακτηριστικά στην e-αυτοδιοίκηση.

Μιλώντας όμως στο συνέδριο της ΕΝΑΕ ο Δημητρης Δράκος, ανεβασε τους τόνους λέγοντας ότι "Η μη ενσωμάτωση των θέσεων αυτών στο τελικό νομοσχέδιο για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση θα προκαλέσει ένα αγεφύρωτο ρήγμα στις σχέσεις κεντρικής εξουσίας και αυτοδιοίκησης και θα σημάνει από την πλευρά μας ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ"! (Διαβάστε όλη την ομιλία του Προέδρου της ΕΝΑΕ, πατώντας εδώ).

Ανοιχτος στον διάλογο εμφανιστηκε ο Υπουργος Εσωτερικων Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος σημειωσε οτι όλες οι αλλαγές θα προχωρήσουν σε συνεννόηση με τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης.Τόνισε οτι οι πόροι υπάρχουν και ότι αναμενει τις προτασεις των νομαρχών.

Ναι στον Καλλικράτη υπο προυποθέσεις, είπε ο Πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Ζήτησε ενδελεχή μελέτη, ουσιαστικό διάλογο με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης για τη χωρική κατανομή και Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αλλα και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, για την υποστήριξη των νέων αυτοδιοικητικών δομών (http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=2692)

Ανοίγοντας τις εργασίες του συνεδρίου η Υπερνομάρχης της Αθήνας και του Πειραιά Ντίνα Μπέη, σημείσε ότι οι νέοι θεσμοί που έρχονται δεν σημαίνουν, επ’ ουδενί λόγω, ότι ο θεσμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης απέτυχε.
( Διαβάστε τον χαιρετισμό της κας Μπεη πατώντας εδώ)

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι " Το πλοίο με όνομα «Καλλικράτης» πριν αποπλεύσει πρέπει να είναι εξοπλισμένο με πλήρωμα αλλά και με όργανα πλοήγησης, διαφορετικά μόλις ανοιχτεί στο πέλαγος είναι σίγουρο ότι θα προσκρούσει στον πρώτο ύφαλο και θα βυθιστεί". (Ολόκληρη η ομιλία εδώ)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 14ου Συνεδρίου της ΕΝΑΕ, σε πραγματικό χρόνο, μέσα από την ιστοσελίδα της ένωσης και συγκεκριμένα στο link: http://www.enae.gr/sinedria.asp?id=996&parent=home
e-aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: