ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.10

Άλλο πράγμα τα παιχνίδια και άλλο ο τζόγος Υπουργέ μου


Αντιγράφω από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Ανοιχτό άφησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, το ενδεχόμενο να επιτραπεί εκ νέου η λειτουργία των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών, κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα την άμεση κατάθεση νομοσχεδίου για τη λειτουργία των ψυχαγωγικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Μάκη Βορίδη, ο κ. Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι θα διαχωριστούν τα τυχερά από τα ψυχαγωγικά ηλεκτρονικά παιχνίδια και χαρακτήρισε ως άμεσο ζήτημα για την κυβέρνηση την άρση της απαγόρευσής τους, καθώς θα πάψει η χώρα μας να πληρώνει 31.000 ευρώ την ημέρα, μετά την ποινή, που της επιβλήθηκε από την ΕΕ, το 2004, όταν εφαρμόσθηκε ο σχετικός νόμος. «Αυτά είναι λεφτά πεταμένα από το παράθυρο», ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας ότι θα φέρει προς συζήτηση όλο το πλέγμα των τυχερών παιχνιδιών.

Ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε παράλογες και παράνομες -μετά και την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου- «τις δρακόντειες απαγορεύσεις», συμπληρώνοντας ότι η απόφαση της πλήρους απαγόρευσης αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος, ιδιαίτερα σήμερα, στην εποχή της νέας τεχνολογίας, που υπάρχει ο παράνομος τζόγος στο Ίντερνετ και η ανεξέλεγκτη φοροδιαφυγή. Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΛΑΟΣ επισήμανε ότι «με την άρση της απαγόρευσης θα βγει ολόκληρος κλάδος από την ανεργία» και συμφώνησε πως «δεν έχει νόημα να πετάμε από το παράθυρο ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα, την ίδια ώρα μάλιστα που η χώρα περνάει τέτοια μεγάλη οικονομική κρίση».

Οπωσδήποτε και πρέπει να ρυθμιστεί το πλαίσιο λειτουργιάς των τεχνικών - ψυχαγωγικών παιχνιδιών για να σταματήσει να πληρώνει η χώρα τα παράλογα πρόστιμα και να αναπτυχθεί ένας κλάδος που ουσιαστικά καταστράφηκε με το νόμο 3037. ΟΜΩΣ η λειτουργία τυχερών ηλεκτρονικών παιχνιδιών δεν απαιτείται από την ΕΕ. Όσο αυστηρές και να είναι οι προϋποθέσεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο όπως και σε κάθε χώρα που επιτράπηκε ο συνοικιακός τζόγος: Οικονομική καταστροφή οικογενειών και δραματική αύξηση εξαρτημένων από τον τζόγο.

Δεν έχουν περάσει ούτε 2 μήνες από τότε που ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακόπουλος είχε δεσμευθεί ότι δεν θα επιτραπούν τα τυχερά παιχνίδια αλλά θα γίνει σύντομα ρύθμιση για τα ψυχαγωγικά. Τώρα ο Υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση γύρω από το "ευαίσθητο αυτό θέμα" των τυχερών παιχνιδιών γιατί χάνονται μεγάλα ποσά από αφορολόγητο τζόγο.

Ευτυχώς τουλάχιστον αναγνώρισε ότι το θέμα είναι ευαίσθητο και έχει ταλαιπωρήσει την Ελληνική κοινωνία. Κύριε Παπακωνσταντίνου δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθεί και άλλο αυτή η κοινωνία. Αρκεί τόσο. Ψάξτε αλλού για λεφτά γιατί αυτος ο τρόπος μόνο δεινά θα φέρει στη χώρα μας.


Μικρός Ήρωας

ΟΧΙ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ» ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ
http://www.facebook.com/group.php?gid=32394092275

Δεν υπάρχουν σχόλια: