ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.10

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις… Άραγε όλα αυτά είναι σε γνώση του Γιώργου Παπανδρέου; Κι αν όχι, είναι υπεύθυνος για την πολιτική Γκαίμπελς!



Όταν σήμερα το πρωί γράφαμε για :
(Ο μέγας πρύτανης της δημοσιοκαφρίλας κτύπησε εκ νέου με ένα «αποκλειστικό» θέμα: Υπερωρίες αποσπασμένων…), είχαμε την ενημέρωση ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία για ένα υπουργικό γραφείο…

Είχαμε την ενημέρωση πως οι «επικοινωνιολόγοι» της κυβέρνησης έχουν τη συνταγή: «πρέπει να τρομοκρατηθεί ακόμη και ο τελευταίος πολίτης, να χτυπηθούν όσοι δεν έχουν συντεχνιακή δύναμη για να αντιδράσουν και να γίνει προπαγάνδα για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, ώστε τα σκληρά μέτρα να περάσουν γλυκά…»…

Θέλαμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για φημολογίες της επάρατης δεξιάς…Αμ δε!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις έφθασε η επιβεβαίωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Εκτάκτως, μετά τη μεγάλη αποκάλυψη του κ. Τριανταφυλλόπουλου (όπως ακριβώς του τη διαβίβασαν), συγκλήθηκε η σύσκεψη που ΣΩΖΕΙ την Εθνική Οικονομία: ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Ραγκούσης, υπόγραψαν κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία «μειώνεται στο μισό το πλαφόν των υπερωριών των υπαλλήλων που εργάζονται στα πολιτικά γραφεία όλων των στελεχών της Κυβέρνησης, των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων, των Διοικητών και των Υποδιοικητών των Ασφαλιστικών Οργανισμών, των Βουλευτών, των Ευρωβουλευτών, του Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και της Προεδρίας της Δημοκρατίας.». (σχετικό ΕΔΩ)

Δηλαδή, τα περίπου 393 ΕΥΡΩ των κακομοίρηδων, θα γίνουν 190 ευρώ και θα συνεισφέρουν στον Εθνικό Αγώνα για το σοσιαληστρικό κράτος!

Πρέπει να επισημάνουμε τα εξής:
.
1. Καμία αναφορά για μείωση των υπερωριών στους Υπαλλήλους της Βουλής!

2. Καμία αναφορά στους 16 μισθούς των Υπαλλήλων της Βουλής! Βέβαια, πως ν’ ακουμπήσεις γιους και κόρες πρώην και νυν υπουργών, δικαστών, εισαγγελέων και σια…

3. Καμία αναφορά για τις υπερωρίες των «επιστημονικών» συνεργατών των βουλευτών (Βέβαια, πως ν’ ακουμπήσεις συζύγους, θυγατέρες των πατέρων του έθνους, που αποσπώνται στα γραφεία των γονιών τους και τελευταία σε προσλήψεις «ανταλλαγών», δηλαδή ο βουλευτής της χ περιφέρειας προσλαμβάνει τη σύζυγο βουλευτή άλλης περιφέρειας για ξεκάρφωμα…).

Επειδή το θέμα έχει πολύ «ψαχνό»… θα συνεχίσουμε. Όμως, απευθύνουμε ένα απλό ερώτημα στους υπουργούς που υπόγραψαν την Ιστορική Απόφαση Εθνικής Σωτηρίας για την Οικονομία, επειδή κι οι δύο τους ξεκίνησαν τη λαμπρή καριέρα τους ως υπάλληλοι βουλευτών (ο κ. Ραγκούσης στον Χρήστο Παπουτσή, πριν αναλάβει τα Goody’s στην Πάρο και ο κ. Παπακωνσταντίνου στον κ. Σημίτη):

Εσείς κύριοι υπουργοί, αν ακόμη παραμένατε υπάλληλοι που προσφέρετε υπηρεσίες σε βουλευτές, θα μπορούσατε με αυτές τις υπερωριακές αποζημιώσεις να στηρίξετε το έργο ενός βουλευτή;

Όταν ήσασταν υπάλληλοι βουλευτών, πλουτίσατε με αυτές τις υπερωριακές αποζημιώσεις;
Μήπως μας περνάτε για ηλίθιους;

Στοχασμος Πολιτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια: