ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.10

Αποφασίζουμε και διατάσσουμε !!!


Mε αφορμή τη χθεσινή ανάρτηση του http://taxalia.blogspot.com/ με θέμα "Άλλο κι αυτό! Έβαλαν φραγή για να μη διαβάζουν οι υπάλληλοι blogs !!!" έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Επί ημερών ΠΑΣΟΚ ζούμε χωρίς αμφιβολία στιγμές που θυμίζουν άλλες εποχές.
Αποφάσεις και ενέργειες που μόνο σε στυγνά δικτατορικά καθεστώτα συναντάει κανείς.
Από που να ξεκινήσει κανείς και που να καταλήξει...

Η ανικανότητα ελέγχου της βίας στα γήπεδα οδηγεί στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε την απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών σε εκτός έδρας παιχνίδια. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοιου τύπου απόφαση. Σε πολιτισμένες τουλάχιστον χώρες της ΕΕ.

Η ανικανότητα ελέγχου της δημόσιας διοίκησης αλλά κυρίως ο φόβος από τυχόν ελεύθερη και αμερόληπτη ενημέρωση των δημοσίων υπαλλήλων οδηγεί στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε τη φραγή στην πρόσβαση στα blog στις δημόσιες υπηρεσίες.

Η ανικανότητα άσκησης αποδοτικής οικονομικής πολιτικής οδηγεί στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε τη μείωση των μισθών όλων των δημοσίων υπαλλήλων για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά μέσω της περικοπής των επιδομάτων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ακόμα και αυτών των 1.200 ευρώ το μήνα (βλ. καθηγητές).

Θυμάμαι το αποφασίζουμε και διατάσσουμε ως μία χαρακτηριστική ρήση των συνταγματαρχών στη δικτατορία.
Η όποια ομοιότητα με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προφανώς είναι τυχαία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι σας κανουν ,πλυση εγκεφαλου για να γινουμε "μαλλια κουβαρια" με το προσχημα των ....μεταναστων ,προσεχτε τα δικα σας παιφδια θα χαθουν οχι των πολιτικαντιδων.

Χρήστος Κασανής είπε...

Μα τώρα τους καταλάβατε; Αυτοί έχουν ασπαστεί τον χιτλερικό φασισμό από την εποχή του κινέζ.. εε, Σημίτη ήθελα να πώ.
Και μάλιστα έχουν μελετήσει τόσο καλά τον γκεμπελισμό που ο δάσκαλός τους Γκέμπελς φαίνεται ξεπερασμένος.
Και τώρα που θα έχουν και 2.500.000 ή και περισσότερα έξτρα ψηφαλάκια από τους ιμιτασιόν έλληνες, η δικτακτορία τους θα κρατήσει χίλια χρόνια.
Κάτι σαν το χιλιόχρονο τρίτο ραϊχ.
Χάϊλ ΓΑΠ.