ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.10

Σταματήστε το δούλεμα με τις εξεταστικές επιτροπές


Αρχισε σήμερα στη Βουλή το χοντρό δούλεμα με την πρεμιέρα της πρώτης εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου και θα συνεχιστεί την Τετάρτη με σύσταση και δεύτερης εξεταστικής για την υπόθεση Siemens.
Αφού βρε αθεόφοβοι το μόνο κέρδος απ' αυτές τις επιτροπές θα είναι τα χιλιάρικα που θα μπουν στις τσέπες των συμμετεχόντων βουλευτών ως αποζημίωση και τίποτα άλλο,γιατί δεν σταματάτε την κοροϊδία;
Είναι γνωστό ότι αν και δεν προβλέπεται από πουθενά εν τούτοις κάθε εξεταστική επιτροπή κοστίζει στον Ελληνικό λαό τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο ευρό!
Σκεφθείτε πόσο θα κοστίσουν συνολικά οι 5-6 που έχουν σκοπό να συστήσουν για να μη μείνει κανένας παραπονεμένος.
Τόσα χρόνια ποια εξεταστική επιτροπή βρήκε ενόχους,ποια αλήθεια μαθεύτηκε,ποιον στείλατε όχι στη φυλακή αλλά έστω στη δικαιοσύνη για περαιτέρω διαλεύκανση από οποιοδήποτε σκάνδαλο έχετε διερευνήσει;
Εσείς κύριε πρόεδρε της Βουλής γιατί δεν βγαίνετε να δεσμευθείτε ότι δεν θα δοθεί ούτε ένα ευρό για αποζημίωση;
Και πόσοι αλήθεια απ' όλους τους βουλευτές είναι πεντακάθαροι ώστε να μπορούν να ελέγξουν τους εμπλεκόμενους;Ηδη από την πρώτη συνεδρίαση άρχισαν οι ενστάσεις!
Γιατί κύριοι αφού φαίνεται να συμφωνείτε (οι των δυο μεγάλων κομμάτων) δεν αποφασίζετε την κατάργηση του νόμου περί ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ευθύνης υπουργών;
Γιατί αντί να ζητάτε συνέχεια θυσίες από το λαό δεν φέρνετε πίσω τα κλεμμένα,ξέρετε πολύ καλά και ποιοι τα πήραν και που τα έχουν;
Αν θέλετε κάθαρση,αν θέλετε δικαιοσύνη,αν θέλετε να βγει η χώρα από την κρίση σταματήστε την κοροϊδία των επιτροπών και πάρτε κεφάλια (εν ανάγκη και τα δικά σας) και κατασχέστε περιουσίες και λογαριασμούς είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.
Ολα τ' άλλα είναι για το θεαθήναι και αποπροσανατολισμό με κέρδος βέβαια τις αποζημιώσεις των βουλευτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: