ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.10

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ


Από την Οργανωτική Αρχή της αυριανής συγκέντρωσης που είχε κάλεσμα για τις 3 το μεσημέρι στα Προπύλαια ανακοινώνεται ότι το κάλεσμα μεταφέρεται για την ίδια ώρα στη πλατεία Κολοκοτρώνη.

Η Οργανωτική Αρχή έχει μεριμνήσει και για την ασφάλεια όλων όσων δεν θα προλάβουν να ενημερωθούν και θα κατευθυνθούν προς τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ-ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ


ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: