ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.10

Γιατί να απεργήσει η ΑΔΕΔΥ;





Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2010 09:57

ADEDYΑρχίζει μάλλον να ξεδιαλύνει η πρόθεση της κυβέρνησης σχετικά με τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις (και πολύ άργησε θα λέγαμε..)

Αν κρίνουμε δε, από τις αντιδράσεις που ξεδιπλώνονται - στον Δημόσιο τομέα - οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι μάλλον κινείται στην σωστή κατεύθυνση, όσον αφορά την περικοπή των επιδομάτων και φορολόγηση, στους έχοντες και κατέχοντες των δημόσιων υπαλλήλων.

Δεν μπορούμε βέβαια να ισχυριστούμε πως καλώς πράττει επικεντρώνοντας την προσπάθειά της αποκλειστικά και μόνο στους υπαλλήλους, και επιδεικτικά αρνούμενη να θίξει δικαιώματα και φοροαπαλλαγές της μεγαλοαστικής τάξης και της εκκλησίας αλλά και να καταδιώξει, ως οφείλει, τα διαφόρων ειδών λαμόγια.

Κι αυτό το λέμε λαμβάνοντας υπ'όψιν τις διαμαρτυρίες κάποιων κλάδων που σήκωσαν τα μπαϊράκια της επανάστασης. Ταυτίζοντες την ιδική τους φοροασυλία με την απόδοση των υπηρεσιών στις οποίες υπηρετούν και διαμηνύοντας πως ενδεχόμενη φορολόγησή τους θα οδηγήσει σε πλημμελή .... καθήκοντα από τους ίδιους.

Ήδη με τις απεργίες έδωσαν το στίγμα τους οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί υπάλληλοι, εκ των πλέον ευνοουμένων του δημοσίου. Και δεν άργησαν να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι (ώστε να μπορέσουν και οι υπόλοιποι Έλληνες να τους ξεχωρίζουν).

Διαβάζουμε από τον τύπο, ανακοίνωσή τους, και οργιζόμαστε:

Δεν μπορεί, λέει η Ενωση Διπλωματικών Υπαλλήλων (ΕΔΥ), να αποδεχθεί για το 2011, ετήσιο φόρο 20.000 - 25.000 ευρώ (τόσα είναι τα έσοδα που έχουν τρεις οικογένειες, ώ ευγενείς διπλωματικοί υπάλληλοι). Και το ποσόν αυτό αντιστοιχεί μόνο σε ένα επίδομα, αυτό της Αποζημίωσης Υπηρεσίας Αλλοδαπής.

Και θέτουν και την έμμεση απειλή ( το προσωπικόν συμφέρον μετουσιώνεται σε εθνικόν) δηλώνοντας:

«Πολλούς θα διευκόλυνε η απενεργοποίηση του μηχανισμού του υπουργείου Εξωτερικών σε μια κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα.Σίγουρα όμως δεν θα διευκολύνει καθόλου την κυβέρνηση η επισήμανση από τους έλληνες διπλωμάτες κάποιων ιδιαίτερα πικρών αληθειών. Ποιοι άραγε έχουν λόγους να φοβούνται την αλήθεια;».

Και ένα ερώτημα προς την ΑΔΕΔΥ:

Αν δεχτούμαι ως αληθές, αυτό που κατ' επανάληψη διαβεβαίωσε ο Υπουργός Οικονομικών. Ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμμία επιβάρυνση σε εισοδήματα μέχρι του ποσού των 30 - 35.000 ευρώ.

Γιατί θα πρέπει να απεργήσουν οι Δημόσιοι υπάλληλοι;

Για να συνδράμουν στους επί χρόνια ευνοημένους - από όλες τις κυβερνήσεις - προνομιούχους υπαλλήλους κάποιων ειδικών κατηγοριών με τις προκλητικές αμοιβές;

Δεν εκπροσωπείτε το ιδιαίτερο (και προκλητικό) κύριοι της ΑΔΕΔΥ, εκπροσωπείται κυρίως το καθολικό και ιδιαίτερα τους χαμηλόμισθους.
ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: