ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.10

Το ΙΝΚΑ θα καλέσει τους καταναλωτές καταθέτες, να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες που δεν ακούν την φωνή της κοινωνίας.


Οι καταναλωτές καλούν τίς τράπεζες να ρίξουν τα επιτόκια
Καλούμε τις τράπεζες να ρίξουν τα επιτόκια στις πιστωτικές κάρτες, τα στεγαστικά δάνεια και τα καταναλωτικά δάνεια.Όλοι ξέρουμε, ότι δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα και ότι δουλεύουν για τους τόκους, αλλά είναι όμως και λίμνες κεφαλαίων των καταθετών και καταναλωτών, παραγωγικές δηλαδή τάξεις θα λέγαμε, με γωνία μαγαζί.


ΙΝΚΑ /ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE

Κέντρο Πληροφοριών: Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432 όρ. 5ος τηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976

Ανοιχτή Γραμμή: 11721 email: inka@inka.gr -http://www.inka.gr 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
Αναγκάστηκε η Κυβέρνηση να προχωρήσει σε νομοσχέδιο για την ρύθμιση οφειλών φυσικών προσώπων, που είχαν υπερδανειοδοτηθεί για να συντηρηθεί η κίνηση της αγοράς και, οι αριθμοδείκτες ευημερίας και κερδών, τραπεζών και αγοράς.

Τώρα, αφότου, οι έχοντες τις προϋποθέσεις να πληρώνουν τα δάνειά τους με το υψηλό επιτόκιο, κάλυψαν και τα δάνεια που δεν θα επιστραφούν από αυτούς που δεν έχουν η και δεν είχαν ούτε και τότε που δανειοδοτήθηκαν, την δυνατότητα και τους πόρους, όσοι δεν είχαν μπει σε τράπεζα, ούτε που θα μπουν με τέτοια επιτόκια.
Οι τράπεζες εφάρμοσαν μια κοινωνική αυτοκατασκευή, αναδιανομής πόρων και κεφαλαίων, με προγραμματισμένο & προβλεπόμενο τελικό αποτέλεσμα, εδώ στο τέλος αυτού του κύκλου. Πήγαν πολύ καλά τα κέρδη & των τραπεζών & της αγοράς.
Είναι σαφές, ότι η διακοπή, δεδομένου της εξαντλήσεως των διαθέσιμων καταναλωτών για λήψη και άλλων δανείων με τέτοια εξοντωτικά επιτόκια, θα επιφέρει απότομο μαρασμό, και της αγοράς αλλά και των κερδών των τραπεζών.
Καλούμε τις τράπεζες να ρίξουν τα επιτόκια στις πιστωτικές κάρτες, τα στεγαστικά δάνεια και τα καταναλωτικά δάνεια.
Όλοι ξέρουμε, ότι δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα και ότι δουλεύουν για τους τόκους, αλλά είναι όμως και λίμνες κεφαλαίων των καταθετών και καταναλωτών, παραγωγικές δηλαδή τάξεις θα λέγαμε, με γωνία μαγαζί.
Σε περίπτωση που δεν σεβαστούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών πολιτών για μειώσεις των χορηγητικών επιτοκίων, το ΙΝΚΑ θα καλέσει τους καταναλωτές καταθέτες, να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες που δεν ακούν την φωνή της κοινωνίας.

Θα σας πούμε που θα πάνε οι καταθέσεις. Μη βιάζεστε.
Προσοχή, δεν είναι απειλή, είναι κοινωνική προειδοποίηση ΠΡΑΞΗΣ.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως η δύναμη είναι των καταναλωτών και όχι των τραπεζών ούτε της αγοράς.
Ανεμος
=====================================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Τι λέγαμε??? Άρχισαν τα όργανα .....Και ακόμα είναι η αρχή!!! Έρχεται τσουνάμι .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: