ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.10

Προκαλούν το πολίτευμα οι Γλυξμπουργκ με "βασιλικούς γάμους" που σχεδιάζουν στον Πόρο !

Ξεσηκώνονται οι πολίτες του Πόρου ...Δεν διαψεύδει ο δήμαρχος...Το κράτος τι κάνει...
Να φύγουν να πάνε αλλού....Είναι ξεφτίλα για την χώρα και τον δοκιμαζόμενο λαό...
( Σημείωση Παπατζήδων: Ετοιμάζουμε εκστρατεία...κατά της πρόκλησης των "βασιλικών" γάμων ...των Γλύξμπουργκ όσοι bloggers συμφωνούν να επικοινωνήσουν μαζί μας )
Δείτε τι γράφει το http://www.koutouzis.gr/TROIZHNIA-128.htm
Kλικ στην φώτο να δείτε τι απάντησε ο δήμαρχος
"Πολλά λέγονται και γράφονται για την επικείμενο γάμο του Νικόλαου – γιου του τέως- και της Τατιάνας Μπλάτνικ, που θα γίνει μετά το καλοκαίρι, όχι στην Αθήνα αλλά στην....εξοχή, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου του ζεύγους, 1-2-10 στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδας.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο αδελφός του Νικόλαου, Παύλος, ο αδελφός της Τατιάνας, Μπόρις, ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος, και άλλοι φίλοι τους.

Ως πιθανότερος τόπος αναφέρεται το Πόρτο Χέλι το οποίο συχνά επισκέπτεται η οικογένεια. Όμως ερευνώνται τα …….διαδικαστικά.

Κάποιοι φίλοι του Νικόλαου, που έχουν εξοχικά κοντά στο Δρεπάνι του Γαλατά, του εισηγήθηκαν να κάνει το μυστήριο στο γραφικό νησάκι του Πόρου Δασκαλειό, και να δώσει τη γαμήλια δεξίωση στο συγκρότημα ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΡΙΣ, τα καινούρια κτίρια του οποίου θα έχουν στο μεταξύ ετοιμαστεί. Στο τεράστιο ξενοδοχείο εξ άλλου θα μπορέσει να φιλοξενήσει όσους προσκεκλημένους θα ήθελε. Να σημειωθεί ότι ο Νικόλαος βρίσκει πολύ συμπαθητικό το Γαλατά, τον επισκέπτεται με την οικογένεια Ταγκαλάκη, ενώ πολλές φορές αγοράζει διάφορα από το σούπερ μάρκετ Μπίσδα.

Όμως Ποριώτες μας έλεγαν ότι δεν θα ήθελαν να γίνει ένας τέτοιος γάμος στην περιοχή τους, αφού «το δημόσιο αίσθημα δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μια τέτοια τελετή, λόγω του ότι για τους Ελληνες δεν υπάρχουν πια Βασιλείς και πρίγκιπες».

«Επί πλέον, διευκρίνιζαν, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να γίνει ένα τέτοιο μυστήριο αντικείμενο περιέργων, με πιθανή διατάραξη της τάξεως».(1-2-10 18,10)
papatzides

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντε στο δάβολο μαλακισμένα.
Οι γάμοι του Νικόλαου σας πείραξαν.
Εδώ ανέχεστε τις ορδές των βαρβάρων που εχουν κατακλύσει την πατρίδα μας χωρίς να βγάζετε τσιμουδιά.
Νταηλίκι στα εύκολα ξέρετε να κάνετε.
Χαμένοι ραγιάδες