ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.10

Η μαζική εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και η Βοσνιοποίηση της χώρας

14.01.09

του Θεόδωρου Κατσανέβα, Καθηγητή Παν/μιου Πειραιά

Μετά το μεγάλο κύμα εισροής μεταναστών στη δεκαετία του 1990 από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, οι οποίοι ενσωματώνονται και συνεισφέρουν θετικά στην ελληνική οικονομία, σήμερα αντιμετωπίζουμε τη μαζική εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Ασία, με τη συνδρομή του επίσημου τουρκικού κράτους που τους μεταφέρει ακόμη και με κρατικά πλοιάρια του λιμενικού του σώματος.

Λόγω ισχυρών πολιτισμικών και θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων, οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες, είναι αδύνατο να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Παρ’ όλο τον πρέποντα σεβασμό στη μουσουλμανική θρησκεία και στις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας των Ελλήνων με τον Αραβικό κόσμο, εφ’ όσον συνεχιστεί η σημερινή μαζική εισροή τους, σε 10 χρόνια, μαζί με τις πληθωρικές γεννήσεις τους, θα ανέρχονται σε 4.000.000. και σε 20 χρόνια σε 9.000.000 άτομα. Δηλαδή θα έχουν υπερβεί αριθμητικά τον γερασμένο και συρικνούμενο ελληνογενή πληθυσμό.

Η πολυπολιτισμική κοινωνία στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, λειτουργεί προς όφελος των ισχυρών κρατών και ειδικότερα των ΗΠΑ, όπου έχει διαφυλαχθεί συστηματικά η υπεροχή των Αγγλοσαξώνων. με το σύστημα της εθνολογικής ποσόστωσης εισροής μεταναστών. Στην περιφέρεια της γης, παρόμοιες πρακτικές, μπορεί να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των εθνών-κρατών, όπως έχει συμβεί με πολλά ιστορικά προηγούμενα. Αν αυτό δεν το αντιληφθούμε, τότε υιοθετούμε τη μελλοντική διάλυση της εθνολογικής και κοινωνικής μας συνοχής. Η «μικρή πλην έντιμος Ελλάς», φυσικά δεν είναι σε θέση να περιθάλψει τα περίπου 900 εκ. των ατόμων που λιμοκτονούν παγκοσμίως και επιζητούν δικαίως μια θέση στη ζωή.

Οι δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών, εισπράττουν 3.000-6.000 το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών-γκέτο, ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-6 Ευρώ την ημέρα ανά άτομο που αναλογούν σε 20-50.000 Ευρώ το μήνα, οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας τους εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα. Και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται ρατσιστές! Ορισμένοι πολιτικοί και ακτιβιστές της αριστεράς, προσεγγίζουν το πρόβλημα με ανιδιοτέλεια μεν, αλλά μόνο από την ανθρωπιστική του σκοπιά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός, παραβλέποντας ότι το μεγαλύτερο θύμα σκόπιμα ή μη, είναι η χώρα μας. Λησμονούν ότι, κάθε άλλο παρά αποτελεί αριστερή αντίληψη η άποψη ότι, το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας μπορεί να λυθεί μεμονωμένα με φιλανθρωπικού τύπου μεμονωμένες ενέργειες και μάλιστα από μια κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη όπως η Ελλάδα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να επιβάλλει στην Τουρκία τη διακοπή της πρακτικής που ακολουθεί στο θέμα αυτό, με την απειλή αναστολής των ενταξιακών διαδικασιών και άλλων κυρώσεων, ενώ η Interpol οφείλει να διαλύσει το κύκλωμα των δουλεμπόρων. Μεταξύ άλλων, αναγκαία είναι (όπως έχει προτείνει ο Νομάρχης κ. Γιάννης Σγουρός), η δημιουργία ενός «Οργανισμού για τους Μετανάστες», που θα αναλάβει την προσωρινή μετεγκατάστασή τους σε αξιοπρεπείς χώρους, μακριά από το κέντρο της πόλης και θα τους επαναπροωθήσει στις χώρες τους με ναυλωμένα αεροπλάνα ή άλλα πρόσφορα μέσα. Σε αντίθετη περίπτωση, σύντομα θα είναι πολύ αργά για να αντιστραφεί η παράδοση της Αθήνας και της χώρας στην ανομία, στο έγκλημα και σε βίαιες φυλετικές συγκρούσεις που θα υπονομεύσουν την όλη υπόστασή και κοινωνική της συνοχή. Και σε 20 χρόνια το αργότερο, Ελλάδα θα έχει «Βοσνιοποιηθεί» και απλά θα πάψει να υπάρχει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά μου είναι ξεκάθαρο πως το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ, του Αντρέα, σε σχέση με τα σημερινά κόμματα ήταν πραγματικά πατριωτικό. Βλέπω και ακούω τις θέσεις της σημερινής Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ και θλίβομαι. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να μας πείσουν πως οι λογικές και πράγματα για τα οποία πολέμησαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Αντρέας Παπανδρέουν είναι φασιστικές και ακροδεξιές πρακτικές.

Συγχαρητήρια στον κύριο Κατσανέβα που μας υπενθυμίζει πως όποιος δεν υποστηρίζει τον εθνομηδενισμό δεν είναι κατ' ανάγκη φασίστας, γιατί η λογική στα παράθυρα των μεγαλοεργολάβων στα κανάλια της τηλεόρασης έχει εκμηδενιστεί.