ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.10

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ" ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο Αίσωπος διηγήθηκε κάποτε τον εξής μύθο: Μια φορά ένας λύκος είδε μερικούς βοσκούς σε μία σκηνή να γευματίζουν, τρώγοντας ένα πρόβατο. Τότε πλησίασε και τους είπε: Τρομάζω μόνο με την ιδέα του τι θα πάθαινα από εσάς, αν είχα φάει εγώ το πρόβατο. (Ο Αἴσωπος λόγον εἶπε τοιοῦτον· λύκος ἰδὼν ποιμένας ἐσθίοντας ἐν σκηνῇ πρόβατον ἐγγὺς προσελθών, "ἡλίκος ἂν ἦν," ἔφη, "θόρυβος ὑμῖν, εἰ ἐγὼ τοῦτ' ἐποίουν.") .
Ο μύθος αυτός έχει απόλυτη εφαρμογή στο σημερινό "διάγγελμα" του πρωθυπουργού. Ο κ. Παπανδρέου υποσχέθηκε, τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές, να εφαρμόσει πιστά αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά ο κ. Καραμανλής.

Τρομάζω λοιπόν στην ιδέα του τι θα συνέβαινε στον τόπο μας, από τους "βοσκούς" (εργατοπατέρες, δημοσιογράφους, αντιπολίτευση κλπ), αν είχε κερδίσει τις εκλογές ο κ. Καραμανλής και εφάρμοζε τις προεκλογικές υποσχέσεις του.
Με κυριεύει παράλληλα και πανικός, αν αρχηγός της αντιπολίτευσης ήταν ο κ. Παπανδρέου και επέμενε να εφαρμόσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το δικό του προεκλογικό πρόγραμμα. ( Λεφτά υπάρχουν, όχι στους φόρους, ναι στις αυξήσεις μισθών, όχι στην αύξηση ορίων συνταξιοδότησης και άλλα τέτοια όμορφα.)

Ευτυχώς ο Θεός είναι μεγάλος και μας βοήθησε με τη νίκη του Πα.Σο.Κ. Τώρα όμως πρέπει να βάλει το χέρι του να βοηθήσει την κατάσταση.
.
Αίσωπος

Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: