ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.10

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ"

Ο Παρατηρητής
Ο έκδηλος αναβρασμός της κοινωνίας και η ζοφερά αβεβαιότητα η οποία πλανάται λόγο των αμφιταλαντεύσεων της κυβερνητικής πολιτικής σε συνδυασμό με την προσπάθεια καλλιέργειας τρομοκρατικού κλίματος από την κυβέρνηση της παλινωδίας, αποτελούν τα κύρια συστατικά για την αναμενόμενη πλέον έκρηξη των συνήθων υποζυγίων της χώρας.

Και για να μην παραμυθιαζόμαστε , για τους φτωχούς πολίτες ο λόγος , μια και οι προσπάθειες των επαϊόντων εναλλάξ κυβερνώντων κομμάτων.... που καλά να πάθουμε.. τελεσφόρησαν εξαφανίζοντας την περιβόητη μεσαία τάξη την οποία αφού πρώτα την αφαίμαξαν σήμερα με προπέτασμα την υπαρκτή σαφώς διεθνή οικονομική κρίση της δίνει η σημερινή κυβέρνηση την χαριστική βολή.

Το θέμα είναι ότι η πολιτική και οι πολιτικοί της χώρας θέτουν ως ορόσημο την μεταπολίτευση ,προκειμένου κριτικάρουν ή αυτοκριτικάρουν τις εφαρμοζόμενες πολιτικές . Αυτό που διαπιστώνει κανείς όμως είναι ότι πάντα οι "δημοκράτες" πολιτικοί της χώρας ανεξάρτητα εάν κυβερνούσαν ή όχι εξασφάλιζαν δια της δημοκρατικής διαδικασίας τα προς το απόλυτο συμφέρον τους αγαθά .
Σήμερα η κυβέρνηση προκειμένου συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα έχει επιδοθεί σε μια ανελέητη φοροεπιδρομή υπό τον μανδύα της τρομοκρατίας . Δεν πάει πολύς καιρός που ο πρωθυπουργός έθεσε κινδυνολογόντας ,θέμα απώλειας μέχρι και της εθνικής κυριαρχίας μας, αφού κατόπιν της λήψης την εξουσία διαπίστωσε ότι η χώρα μπάχαλο έφτασε στο τελευταίο σκαλοπάτι πριν τον Καιάδα . Παρόλα αυτά όμως εξακολουθούν ανενδοίαστα να απαιτούν θυσίες από τους συνήθεις φουκαράδες και να παραβλέπουν συνειδητά την κοινός διαπιστωμένη καλοπέραση των κατεχόντων αλλά ακόμα και των ίδιων των πολιτικών.
Το γνωστό δόγμα. Όλοι πρέπει να συνεισφέρουν εκτός όλων εκείνων που βρίσκονται εντός του "θεάτρου σκιών που" καλείται Ελληνικό κοινοβούλιο.
Ένας νόμος που ψηφίστηκε το 1957 είναι έκτοτε ο «προστάτης » των βουλευτών.
Κάθε απόφαση για τα μισθολογικά, τα επιδόματα και τα λειτουργικά έξοδα της Βουλής που λαμβάνει ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών σκοντάφτει πάνω στον νόμο του 1957. Είναι πολύ πιθανό δε ο ίδιος νόμος να εμποδίσει και τις αλλαγές στην φορολόγηση των βουλευτικών αποζημιώσεων που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών. Ίδωμεν!
Κατόπιν και μόνο τούτου διαπιστώνει κανείς την ανελέητη κοροϊδία που μας προσφέρουν οι εθνοσωτήρες μας. Κάτι αντίστοιχο είναι και η αποκάλυψη των κλεφτών δια της συστάσεως των εξεταστικών επιτροπών της βουλής με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια , γιατί τσάμπα δουλειά δεν κάνουν οι εθνοπατέρες μας.
Οι αντοχές του Ελληνικού λαού έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί . Η επικαλούμενη εκ των πολιτικών αστέρων ισονομία ,ισοπολιτεία και άλλα τέτοια τινά και ανύπαρκτα κατά την εφαρμογή των στην σημερινή Ελλάδα , προκαλούν πλέον την εμετική αποστροφή και μόνο στο άκουσμα τους από τους πολίτες. Η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών είναι πλέον όχι μόνον γεγονός αλλά αποτελεί πιστεύω και του κοινού κομματικού οπαδού.
Η αποκάλυψη μέρα με την ημέρα των ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΝ αλλά προνοητικών κατά τα άλλα δικλείδων ασφαλείας που οι εθνοπατέρες δια της δημοκρατίας προστατεύουν τον "άρτο" τους , έχει ως αποτέλεσμα την καταρράκωση του κοινού αισθήματος δικαίου αλλά ταυτόχρονα η ίδια η αποκάλυψη συντελεί ως "προσάναμμα" για την εκδήλωση της αναπόφευκτης λαϊκής λαίλαπας.

ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ σήμερα στην Βουλή οι τρεις ιδεολογικοί τρομοκράτες εκ των 5 (κοινοβουλευτικών κομμάτων) για την λήψη αιματηρών μέτρων προτάσσοντας εθνικούς λόγους και την απαιτητή θυσία του πόπολο προκειμένου σώσουν την χώρα από την πτώση της στο καναβάτσο από το επικείμενο νοκ-άουτ που την οδηγούν οι διεθνείς αλά και εγχώριοι κερδοσκόποι αφού το έδαφος στρώθηκε από τις φιλότιμες προσπάθειες των αριβιστών Ελλήνων πολιτικών που έφεραν την χώρα στα πρόθυρα της πτώχευσης.
Κουβέντα! για τους έχοντες και κατέχοντες.... ,μόνο φλύαρες κορόνες και εξυπνακίστηκες ανούσιες φρασεολογίες καλυμμένες με το περιτύλιγμα του αισθήματος δικαίου προκειμένου συγκινήσουν και παραπλανήσουν για άλλη μια φορά τον ελληνικό λαό πουλώντας του νέες ελπίδες.
Η χώρα έφτασε στο τέρμα. Ένα τέρμα που το τέλος θα το δώσει η λαϊκή κατακραυγή!
Οι μέρες είναι κοντά. Ματαιοπονούν ,όσο και να προσπαθούν τα αργυρώνητα ΜΜΕ αλλά και οι συναινέσεις του κώλου με τα νηπιώδη επιχειρήματα να κατευνάσουν την επερχόμενη αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: